Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@iconka dakujem si zlata..rano som vstala, ze ako fajn, ze ma bolia iba ruky,a le ako som pocas dna behala okolo maleho a natahovala sa s kocikom, to bolo najhorsie, zacala som postupne pocitovat vsetky svaly. Myslela som si ,ze treba aby si svaly oddychli, zregenerovali a potom opat postupne cvicit...nie ze by som sa chcela hned vzdat,ved som sa citila vyborne po tom cviceni. 🙂 Ale teraz to bude namahavejsie s takymi bolavymi svalmi..no co..nieco musim vydrzat. 🙂
@lin123 mna hlavne bolia stehna a lytka,kolko si cvicila ja som zvladla len 16 min,uvidim co zajtra...
@monikaherdova ja som to odcvicila celebez ciniek,najma ruky mabolia postupne pocas dna som citila cele telo,vnut. stranu stehien a ruky najviac
ahojte kočky... 🙂 ja som sa znova pustila do ripped in 30.. síce som to odcvičila pekne podstivo, ale strava nebola taká akú by som si ju predstavovala.. tak som sa rozhodla si to ešte raz zopakovať a aj pekne jesť tak aby som bola spokojná... 🙂tak držte palce 😵... dnes odcvičený 3x week 1... 🙂
@lin123 podľa mojich skúseností (ale aj Jillian tak niekde radila) treba cvičiť cez bolesť (ak sa to teda týka svalovky) ... 🙂 rýchlejšie to tak prejde a rýchlejšie si telo zvykne a svalovka už nebude bývať.... 🙂 ak by si zakaždým keď budeš mať svalovku vynechala, tak by sa mohlo stať, že by si telo veeeľmi dlho zvykalo a mala by si ju častejšie... 🙂 skús sa premôcť... mne trvala tak cca 5 dní a odvtedy už len občas taká mierna... až príjemná.. žiadna bolesť... a to cvičím od septembra 🙂
dobre ranko,uz si vas tu citam dlhsiu dobu, Jillian cvicim 3 den, dnes mam ze total svalovku,ale dam to... nenormalne ma chytila, to cvicenie je super, ked dam maleho spinkat cez obed,cvicim,bo na vecer su doma uz aj moji dvaja velkaci (6 a 4) a ti by okolo mna behali a akoze cvicia so mnou a len blbosti by robili...zacala som sa aj celkom ze zdravo stravovat, 5xdenne to asi nedam,ale ranajkujem, obedujem, + ovocie, zelenina,len este na pitnom rezime musim popracovat
schudnut by som chcela tak 5kg, co je v pohode, ide mi hlavne o to,aby som spevnila to moje roztrasene telo,je mi z neho zle....takze som zvedava,ci sa to podari....
a aj ste niekomu nahlasili tie miery a vahu?
dakujem
Ahojte 7 den 3 levelu za mnou k tomu 6min cardio a 6 min brucho :D ešte 3 dni a som zvedavá na výsledky 30DS 🙂
@sandrus2 ja dnes posledny krat 3 level 30days , a vysledky asi take, že dole 1,5 kg ale v cm možno viac,len mudra som sa nemerala a ani nefotila 😒 , tak som sa včera pomerala a aj odfotila a o mesiac sa premeram znova,ved budem pokračovat v cvičeni. ale určite sa aj celkovo lepšie citim aj lepšia kondička je a postava sa mi spevnuje to vidiet,nebudem taka mlandrava 😀
čiže určite odporučam !!!!!
@jankapiknova no ty si ako ja šikulka 🙂 ale naštastie som sa pomerala a odvážila len som sa tiež odfotila až po 20 dnoch cvičnia no čo už 🙂 presne ako hovoríš uvidíme ďalšie výsledky na foto po ďalsom mesiaci :D a čo ideš teraz cvičit ten ripped? ja končím v sobotu tak v nedelu asi nebudem začínať ripped dám si ho od pondelku tak v nedeľu nieco vymyslím čo si dám asi 6 week a rozmýšlam ze skusím prvé dva levely ako zvládnem teraz 🙂
@lin123
@estrella5 no s tou svalovkou.. co ja viem. moc sa nestotoznujem aby sa cvicilo cez bolest. aspon nie ak ta bolest je uz dost velka.. ak mierne citite stehna, je to fajn.. ale ak vas stehna bola tak, ze sa vam zle chodi aj po schodoch... svalovica je vtedy, ked sa sval pretazi a v nom sa urobila drobne trhlinky, tie sa zapalia a pri tomto procese citime bolest.. ak sa nasilu premahame a aj pocas zapalenych svalov cvicime, sval sa nema kedy regenerovat, nezahoji sa poriadne a moze to mat za nasledok aj horsie poraniena svalu, pripadne ucinok cvicenia nebude taky ako ocakavame, kedze sval sa nebude skvalitnovat, kedze bude v procese zapalovom, ktory sa nezahojil...
cvicenie by som osobne nevynechavala, ale miernila sa pri silovych zatazeniach.. napr mate svalovicu riadnu z vypadou vpred, tak ich nebudem robit 35 na kazdu nohu, ale urobim len take light a 15 krat... proste nezatazim ten sval tak silno.. a doprajem mu radsej ten jeden den trosku regeneracie aby sa zahojil ( ale to neznamena, ze v ten den cvicit nemozem, len proste zjednodusim cviky, alebo sa budem sustredit na inu partiu tela )
@sandrus2 no asi ten ripped budem a ak by bol o ničom tak zmenim,ale začnem ho hned od zajtra. 😉
@jankapiknova daj zajtra potom vedieť aky je 🙂
@sandrus2 určite dam vediet 😉
@jankapiknova ja som skusila 15 minut z toho rippedu vcera. ked som docvicila kardio a akoze dost.. take posilnovacie ale pacilo sa mi to viac ako ten six week
@lucka1987 no tak som zvedava a tešim sa,vždy je to zaujmavejšie ked idem na zmenu 🙂
ahojte j
ja som si namiesto 2 levelu dala dnes body revolution a sa mi to paci trochu viac
mne ten 2 level nejak nebavi 😝
dnes somj sa po 2 tyz postavila na vahu ale zatial sa nicn moc nepohlo 😝 dufam ze po dalsich 2 tyz .sa uz nieco pohne dole
@lucka1987 v istom zmysle súhlasím 🙂 netreba to zbytočne preťažovať prílišným namáhaním 🙂 ... ale ani prestať úplne cvičiť.... 🙂 ....ja mám takú skúsenosť, že som mávala neskutočnú svalovku na lýtkach - takú, že som pár dní nemohla prejsť ani po schodoch .. strašná bolesť... to sa mi stávalo vždy keď som ich aj najmenej zaťažila... až som si začala myslieť, že ich mám nejaké chybné 😀 ... ale keď som začala cvičiť Jillian a prečítala si, že odporúča cvičiť aj cez bolesť dala som na jej radu... síce som asi 5 dní fakt nevedela ani po schodoch zliezť dole a aj to cvičenie bolo také miernejšie (ale odcvičené všetko) zmizlo to časom... a už s nimi nemám ani najmenší problém 🙂 ........ ale v podstate súhlas... zaťažovať to tak, že by mohla prísť až k úrazu určite nie je dobré....
@estrella5 no niektore kocky su odhodlane ist aj cez mrtvoly.. akoze fakt treba niekedy dopriat kludnejsi rezim pre tie nase svaly .. ja som tiez citila lytka aj teraz ich citim... rano som si dala 10 den 1 levelu a teraz som priam docvicilôa cardio 1 + 10 minut z rippedu , viac uz nejdem. proste citim, ze mam dost. vecer maximalne 5 minut rotany mozno pri telke, ale inak uz dnes necvicim. ta hodinka denne musi stact aj keby co bolo.. apson teraz na zaciatok prvy mesiac 😉
@lucka1987 náhodou si toho stihla dosť 🙂 ... obdivujem kočky, ktoré tu píšu čo ešte stihli popri levelu.. 🙂 ... ja bohužiaľ stíham len ten... teraz mám také dni, že odchádzam ráno z domu a vraciam sa až o 18tej tak som rada, že sa vôbec k tej polhodinke donútim 😵 .. ale preháňať to určite netreba... niekedy je menej viac...
@estrella5 no tak ak to mas take hekticke, tak sa ani necudujem.. na cvicenie treba pohodu, a nie v strese nasilu, len aby si to mala odcvicene. ja sa normalne tesim na zajtra, ked si odcvicim 1 den 2 levelu a uvidim ako sa buedm po nom citit, chela by som aj cardio 2.. ale to si zas asi vecer zacvicim, ked maly zaspi... mm je mimo sk cely tyzden tak mam vzdy byt pre seba a nic ma neobmedzuje
Baby,prosím o radu, viacere píšete že cvicite este 6 min kardio+6 min na brucho, ako sa to presne vola?nech si to stiahnem....pomaly končím 1.level a už si chcem niečo pridat, hlavne na to brucho by mi bolo treba....ďakujem za radu 😉
@lucka1987 úplne súhlasím ja som mala 4 dni takú svalovku že som mala problém otočiť sa na posteli no dala som si trošku pauzu odľahčila som cvičenie pritom ja cvičím každý deň na orbitreku 40min, dnes som skončila 1level zajtra pokračujem no je už to lepšie nebolia ma už hlavne nohy ja potrebujem schudnúť 5kg a hlavne spevniť postavu no neobmedzujem sa v strave radšej sa budem mordovať cvičením 🙂
ahojte,tak dnes som necvičila, dospavala som noc :(( ked to takto bude často tak neviem kedy ja schudnem :(
@estrella5 sak toto ze cez den sa mi neoplati bo pri malom by som sa nesusredila jak by sa motal, na to potrebujem priestor, včera som s nim na obed nespala a cvičila robila do 1 a dnes som jak mrena .(( 5 hodin spanku mi proste nestači :(

@monikaherdova ja som zacala vcera, a dnessom sak cviceniu nedostala,bo ma boli cele telo 🙂