Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@jankapiknova Praveze ja som bola o den pozadu ako ty, takze ja mam dnes den off po prvom weeku, zajtra ti poviem, aky bol week 2 🙂
@iconka...tak sme na rovnako skoro... no napiš,som zvedava 🙂
som si dala vcera prve cvicenie. teda aj ked cvicim powerjogu, tak musim povedat, ze mam dnes nejaku svalovku na zadku.
je podstatne ist level za levlom? som skusala tu rip verziu.
Dnes som mala mat volny den podla cvicebneho planu, ale nedalo mi to a tak som si dala Jillian - BFBM 55minutove cvicenie + 10minut rotana, lebo som neodolala pasiku cokolady 😒 som mrtva, kto chce cvicit riadny zaberak, kde ste na zemi len asi 2minuty aj to v polke cvicenia, tak vrelo odporucam. Nevladala som, dala som to tak na 80-85%.
mate skusenosti s tymito cinkami nasla som tieto molitanove http://cinky.heureka.sk/insportline-molitanova-...
alebo potom tieto http://cinky.heureka.sk/insportline-s-vinylovym... nebudu sa mi tie vinylove smykat ked sa spotim a budem mat mokre ruky?
@snehulienka24 prosim ta aha vyhodilo mi ich zase kopec:D bola by si takak laskava a poslala presny link z nich ktore je na tie nozky najlepsie?🙂
http://www.ulozto.sk/hledej?q=body+revolution+
Ahojte je tu niekto kto spája dve civičenia teda myslím že by som chcela spojiť ripped a za tým by som si dala 6 week je to niekto taký? ako to zvládate? Lebo aj tak po odcvičení si dám 12 min brucho a este 6 cardio 🙂
Ahojte, chcem sa spytať baby, že čo mate obute ked cvicite a aku mate podlahu? Ja mam plavajucu a skakačky su hlučne tak cvicim na takom chlpatom koberci (shaggi) v botaskach a pri niektorzch cvikoch sa mi šmyka koberec 😝 no a celkovo ho ničím .Poprosim o nazory, mate nejaku podložku, alebo...? Dakujem 😀
@sandrus2 to prva cvicim aj ja a teraz som skusila aj to druhe to mi pride viac na nohy zamerane takze zostanem len pri to prvom aj tak som rada ze decka sa vydrzia hrat kym dam cele cvicenie zatial som na druhom leveli a kt omu davam to 6minut brucho a ked su decka v pohode tak este dalsich 6 cardio ale to som uz dlho nedala lebo mala zacne po mne skakat a mam docvicene 😉 ale dnes som sa spotila riadne a konecne som dala ten druhy level na 99% tie skoky v klikoch ma zabijaju 😝
@blcha no ja som na tom podobne sice mam len jedného čertíka doma ale tiež cvičím ako vydrží niekedy hodinku ma nechá niekedy pol hodku 🙂 dnes sme sa motali celé doobeda von tak idem cvičiť keď zaspí 🙂 no to druhé je na to bočné brucho a zadok ale striedam to aby som nemala stále to isté 🙂
no ja mam troch, cvicim najradsej doobedu, ked starsi je v skole a Miska v skolke, ale najmensi sa furt okolo mna mota, niekedy ma napodobnuje,alebo len tak sa hrajka
inac mne sa lubi skoro cele NMT, su tam dobre cviky, . level ma ze faaaaaaaaaaaaaaaakt nebavi,hlavne ten koniec, ja neznazam tie skakacky...
baby mam problem..potrebujes spriaznenu dudu na omoc v cviceni..asi nemam pevnu volu..pri mojich dvoch detoch...este aj kiahne mame...prestala som cvicit..uz tyzden ☹( a vcera som zjednal od hladu pizzu...juj...pomoc..kto sa ma ujme ...pls
Prave som si dala 1.den week 2 z rippedu a potesim vas, podla mna je druhy tyzden lahsi ako prvy 😉
@komisakpd ahoj, ved civcenie nie je o tom, aby nas to deptalo a aby sme mali vycitky....akoze ja som doteraz v zivote nepohla ani svalom a teraz som sa proste namotala....lebo po porode sa uz na seba nemozem pozerat....a vadi mi, ze si v obchode nemozem najst nic pekne v mojej velkosti....ale zase mozno pride odbodie, ked ma nadsenie prejde a seknem s tym....neberiem to ako nieco limitujuce a prikazane, ze striknte musim cvicit....proste vzdy, ked nieco pre seba urobim, tak je to pre moje telo dobre....ale to neznamena, ze ak vynecham, alebo sa na cas civcenia vzdam, ze je to nejaka pohroma....proste neber si to tak prilis...a uvidis...po par dnoch sa znova rozbehnes... 🙂 vzdy je lepsie hoci len trochu, ako vobec nic 🙂
@komisakpd ja som tiez zjedla vcera pizzu a aj cokoladu 😝 treba to vycvicit, nic ti nepomoze,len pevna vola. nikto ta do toho nedokope... sama musiiiis. ale kebyze moje deti maju kiahne,tak tiez by som bola vycerpana a nechcelo by sa mi... 😉 (isto by som chytila tiez,kedze somich nemala)... hlavne nesmies ostat hladna, to je najhorsie. stale papkaj, kazde 2-3 hodinky a mensie porcie a hlavne nie somariny 🙂 😉 a treba pit vela vody. ved ked deti vyzdraveju,tak sa pusti do toho 🙂
diky baby...ved toto ze jedenie v mensich porciach je des...cely den sa vonku nedostanem, ked pride manzel s prace tak dobrovolne idem na nakup, nech sa kus prevetram...neviem jest kazde 3-4 hodiny..mam poci ze nestiham poupratovat po ranajkach a uz musim obed robit a potom nestiham ani upratat...ani sa najest...a vecer niekam idem a ked sa vratim tak som nic nejedla napr od pol1 a som nevladzen ani stat na nohach...
juj asi ked kiahne pominu dostaneme sa do normalu...uvidime kedy to bude...
tak ze stojim stale na tom druhom leveli...vaha mi nestupa tak aspon tomu sa tesim
a tiez mam nervy z toho ze nic pekne 38 neobleciem lebo po porodoch nemozem na brucho pozerat...☹(
tak verim, ze snad od pondelka...
@komisakpd ja mam ten isty problem, nie si sama... neviem pravidelne ani jest ani pit a kazdy den zhresim niecim sladkym. ja tiez cvicim uz treti den 2.level 30DS a ten sa mi celkom paci, sice sa zo mna leje,ale tak sa mi to zda take rychlejsie,ako ten prvy... nejako to musim vydrzat. zatial som nic neschudla,len sa mi obvod hrudnika zmensil o 2 cm,co samozrejme tam som najmenej potrebovala zhodit... 🙄 🙄
@mrka2
@komisakpd dievčatá nezúfajte podla mna vás to hlavne musí baviť , možno skúste zmeniť cvičenie na iné alebo ešte vydržte a keď budete vidieť zmeny buď v cm alebo na váhe určite vás to naštartuje 🙂 Ja mám určený ciel a do leta ho proste musím dať tak makám kým sa dá lebo viem že keď začnú byť pekné slnečné dni tak to budeme stále von a už bude menej na cvičenie . tak držím palčeky nech sa vám darí 🙂
@sandrus2 vies co sa cudujem? ja som nikdy nebola na sladke,ale fakt! radsej suncicku, masko a tak.. 😀 ale teraz ako som zacala cvicit,tak kurnik furt ma to napadne,ze dala by som si nieco fajne.. ale tak dufam,ze to je docasne. cerealie mam rano, vecer sa uz snazim nejest sacharidy... ach jaj 🙂

@lucka1987 Lucka, to si si dala riadnu zataz 😅 ...myslim ze dvojky by som v prvom leveli zvladla, ale teraz v druhom leveli palia ruky aj s jednotkami 😕 , ja mam slabe ruky, max. co som dvyhala baby na ruky a to bolo asi cele moje cvicenie na ruky od 1994teho 😅 😅 😅
...aj tie moje neboli drahe, je na nich pena tak sa nesmykaju, vyborne sa s nimi cvici 🙂