icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
mirkap84
20. feb 2013

@jarmillka Ahojik, moje posledne papanie je o 17tej, od 17:30 do 18:30 cvicim, po cviceni nemam ani nahodou chut na papanie 😉 , od 19tej davam dohromady moje dve babeny (okupem, nakojim a tak podobne 🙂 )a o 21vej lezim mrtva v posteli 😀 ...moja babika v noci zle spinkava, takze som rada za kazdu minutu ktoru spim 🙂 ...preto ten posledny cas jedenia, jedlo mi vecer nechyba a ani na neho nemam vela casu 😉

zulfizar
20. feb 2013

@barcabejby ja tiež už necvičím, dokonca druhý týždeňň.. chýba mi a kilá idú pomaličky hore...ale mám chrípku, tak sa mi vôbec nechce a všetko ma bolí☹

mirkap84
20. feb 2013

Mam za sebou 18dni cvicenia, este dvakrat level2 a ide sa na 3jku - aj sa tesim, uz mi dvojka nic nerobi a trosku ma nudi 🙂
...u nas novinka, mam spolucvicitela - mojho chlapa 😀

mirkap84
20. feb 2013

@uacha ...ja kojim aj cvicim 😉 , mam sice vacsiu babiku a nie je uplne odkazana na moje mliecko, ale nespozorovala som ziadne problemy, mliecko jej chuti rovnako ako predtym a tvori sa ho dostatocne tak, aby pokrylo jej naroky 🙂
Ak mavas prsniky tvrdsie a mas tam vela mliecka moze sa stat, ze Ta budu pri skakackach boliet alebo sa bude mliecko samovolne spustat 😅

uacha
20. feb 2013

@mirkap84 j ja začnem prikrmovať až za mesiac, tak preto sa zamýšlam, či ten mesiac ešte vydržím alebo sa pustím do cvičenia už teraz, kedže mám chuť začať už hneď. dala som si dosť vysoký cieľ na tento rok, tak musím čo najskôr začať 🙂)) a všetky tie komentáre v tejto diskusii sú také povzbudzujúce, že by to bol asi aj hriech nezačať 🙂

blcha
20. feb 2013

baby aj ja este kojim a cvicim ale u mna je to kojenie uz minimalne ale aj tak ked skacem prsa ma sem tam bolia 😉

flossie
20. feb 2013

@mirkap84 presne tak, mna sa tiez chlap pytal, ci si to moze vyskusat....ale jeho to neoslovilo, ze mu mam pozhanat nieco pre muzov 😎

katy2
20. feb 2013

ahojte 🙂
dalsi den odcvicene 🙂 ja som mala pred mesiacom odcvicenych 6 dni 1. levelu 30DC a potom som prestala, tak sa k tomu vraciam znova a uz dufam aj dokoncim 🙂
Inak odkedy chudnem - od noveho roku - 8 kg dole a v pase dole 7 cm.... 😵 a teraz ked vydrzim s cvicenim, tak by to malo byt este lepsie, aspon dufam... lebo ten pas, teda brucho zatial nie je moc vdiet ☹ aj ked je to 7 cm....

mirkap84
20. feb 2013

@flossie ...tiez mu chcem pozhanat nieco pre chlapov, toto cvicenie je viac zenske, ale som rada ze sa pripojil - myslel si, ze len hopkam a stracam cas, ale zistil, ze to nie je len jedna noha dopredu druha dozadu 😀

mirkap84
20. feb 2013

@uacha ...ja by som do toho isla 😉 , zo zaciatku zacni s lahsimi cvikmi ktore precvicuje kocka vpravo a potom mozes prechadzat na tazsie, telo si na zataz rychlo zvykne a o par dni ti pridu cviky jednoduche 😉
...cvicenie s Jill je navykove, raz zacnes a uz neprestanes 😅

iconka
20. feb 2013

2.week z ripedu docviceny, zajtra mam mat volno, ale dam si opat BFBM 🙂

tanjalea
20. feb 2013

ahojte, jáj posledný deň 1levell - jupííííí 😀 . čítala som že tu niektoré cvičíte aj 6 Week Six-Pack Abs Workout- Level 1 - a toto je čo /nestíham čítať všetky články / ? vyzerá to aj zložitejšie 😝

blcha
20. feb 2013

baby chcem sa opytat co mam zacat cvicit ked docvicim 3level DS co mi odporucite? je toho fakt vela a neviem ze co

katy2
20. feb 2013

@blcha odporucaju Ripped in 30 🙂

blcha
21. feb 2013

@katy2 dik skusim aj ked dnes zacinam este len 3level ds k tomu si davam 6minut brucho myslim ze by som mala cvicit viac ale bohuzial pri detoch sa mi neda cvicim vzdy doobeda a rozmyslam ze by som mohla aj vecer len neviem ci si mam davat vecer tiez level co cvicim rano alebo nieco ine je tam tych cviceny fakt vela a nerozumiem tomu 😉

katy2
21. feb 2013

@blcha odporucam prestudovat tento blog
http://mojetelo.blogspot.cz/p/jillian-michaels....
je to super 🙂

blcha
21. feb 2013

@katy2 dakoujem urcite si toprestudujem nech sa v tom troska orientujem 😉
inak prave som dala prvy den 3levelu najskor ma to moc nebavilo lebo nenma rada tie cviky v klikoch tie skakackyy a tak ale potom to uz bolo lepsie a aj ma bolia nozicky je to tak dost na tie stehna zamerane tusim 😉
idem dat este brusko ked uz som rozohriata 😉

flossie
21. feb 2013

no teda, ja to flakam...vcera znova nic.....uz sa nad tym ani nevzrusujem.... 😀 hlavne, ze nove cinky su uz doma 😎 musim to znova zacat brat vazne!! 😀

rejaa
21. feb 2013

Mám za sebou level 1 a strašne ma bolia kolená, nemôžem si ani kľaknúť a aj po schodoch sa mi zle ide. Nie je to svalovica. Mali ste to niektorá?

bybi
21. feb 2013

Ja mam dneska 10-ty den 1. levelu DS a zajtra zacinam 2. level... Aj sa tesim, aj som z toho nervozna. Urcite sa uz potrebujem pohnut, lebo 1. level je coraz lahsi a lahsi... Ako sa vam paci level 2, tie co ste uz tam??

blcha
21. feb 2013

@bybi ja ked som isla prvy krat level 2 tak ma to nebavilo ale na druhy den uz to bolo dobre a poriadne som teda pri nom fucala 😉 dnes som prvy den 3levelu a tiez niesom nadsena snad ma to bude zajtra viac bavit 😉 😉

flossie
21. feb 2013

@rejaa ahoj, ja mam velky problem s kolenami....pocas 1.levelu to boli take mierne, ze som to neriesila...ale ked som zacala 2. level, tak sa to este viac zhorsilo....niektore cviky vobec nemozem robit naplno, ale zase ja som zastancom hesla, ze lepsie trochu ako nic....takze neprehanam....aj tie miernejsie cviky, ktore robi zaciatocnicka mi stacia a nezatazujem si velmi kolena.....nechcem, aby mi cvicenie ublizilo, ale aby mi pomohlo 😎

nadulici
21. feb 2013

@rejaa ja mam podobny problem, ale len s jednym kolenom...dnes po tyzdni bolesti a skoro necvicenia, mi ortopedicka povedala ze mam pravdepodobne presileny stehenny sval na nohe, k tomu zacinajuca artroza a koleno tym trpi a boli...nastastie vodu v nom nemam....tiez si nemozem vobec cupnut, koleno proste neohnem, nic moc, bolesti sa mi vratili...doporucila mi min. 3 dni sa vobec nehybat, co mne sa velmi neda, samozrejme necvicit ziadne skakacky, ziadny sport kde su namahane nohy a kolena, 3 dni terapia Ibalginom, na stiahnutie zapalu, kura Artrostopom- ale to koli mojej artroze, bandaze kolena na 4 hod. denne....ak to neustupi potom rtg a dalsie vysetrenia... ☹

bybi
21. feb 2013

@blcha dakujem.. no som zvedava, este dneska level 1 a zajtra zacinam 🙂

rejaa
21. feb 2013

@nadulici no tak to si na tom oveľa horšie ako ja, asi som s tým cvičením skončila

rejaa
21. feb 2013

@flossie veď ani ja sa až tak nepremáham, dokonca po tých 10 dňoch tie cviky určite nerobím ani ako tá začiatočníčka, ale mám dosť vysokú váhu (momentálne 82 kg) a to mi asi pri tom vyskakovaní moc nepomáha. Ani neviem, či ten druhý level vôbec začnem, aby som si skôr neublížila ako pomohla.

iconka
21. feb 2013

Dnes som si dala medzi ripedom opat BFBM a ovela lepsie ako 1.krat, dnes som to dala tak na 90-93% 😀 taky dobry pocit mam teraz 😵

blcha
21. feb 2013

tak mne to dnes nedalo a dala som si ten 3level este raz a uz som to zvladla lepsie neviem rano som bola neake slaba nevladala som tolko teraz som to dala celkom pekne 😉
a baby neje tam neake cvicenie zamerane na brucho? ja cvicim po kazdom cviceni este toto 6minutove brucho

https://www.youtube.com/watch?v=Egl8ZPFSaYQ

ale keby bolo este nieco podobne to by bolo super mne ide hlavne o brucho 😉

sandrus2
21. feb 2013

@iconka ahoj máš link na to čo cvičíš ten Bfbm? dik 🙂

estrella5
21. feb 2013

kočky, keď tu píšete s tými kolenami... tak by som ocenila radu... 🙂 často aj mňa bolia kolená.. zväčša pri cvičení (výpady a podobne) to sa snažím vtedy nerobiť cviky naplno..ale niekedy aj mimo cvičenia - ak dlhšie sedím a mám zohnuté kolená atď... 🙂 a samozrejme ani ja si nechcem ublížiť.... len sa bojím, že nebudem vedieť odhadnúť kedy je tá bolesť ešte primeraná a kedy by to mohlo zájsť až do zdravotného problému.... je nejaký znak kedy je to skutočne príliš či mám dať len na svoj pocit? 😕