icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
flossie
21. feb 2013

@blcha ahoj , ja mam stiahnute cele cvicenie NMTZ a tam je 7 okruhov, z toho su asi 2 alebo 3 na brucho...ten link, co si tu dala je cislo 2....a dalsie, myslim 5. a 6.cast su tiez na brucho...necivcim to, tak ti neviem presne povedat....len som si to narychlo preklikala....tak skus aj ine 😎 mozno sa daju najst aj na youtube....a co sa tyka cisto brucha, Jill ma civcenie KILLER ABS.....tiez to je zhruba 30 minut cisto brucho....a tiez su 3 levely 😀

pridavam link
http://mojetelo.blogspot.sk/2013/01/jillian-mic...

iconka
21. feb 2013

@sandrus2

https://www.youtube.com/watch?v=FTT4W8ygJ7w

nepotrebujes cinky, ani nic, len podlozku aj tu len asi na 5minut, vsetko ostatne je v stoji 😉

sandrus2
21. feb 2013

@iconka super ďakujem

lucanka49
21. feb 2013

Ahojky kočky dnes som dala Jillian 2 level a s novými činkami,som s nimi maximalne spokojná ani ruka už nebolí,všetko je o psychike 😀 zajtra sa teším nato zasa 🙂))) je to super,len sa bojím že tenisky takto za chvilku zoderiem 🙂)

mandragora22
21. feb 2013

ahojte zienky, prosim vas o radu. za par dni koncim Jillian Michaels 30.day.shred level 3, viete mi poradit, ktore z dalsich cviceni je opat nejake "retazove", cize na niekolko dni a zaroven strieda partie? mne tieto retazove cvicenia vyhovuju, zenu ma dopredu, kedze chcem zvladat dalsie a dalsie levely, ktore nasleduju prave po tom, ktory cvicim. poradte mi, ktore cvicenia by boli dobre po tomto 30-dnovom? zaroven mi vyhovuje cvicenie do max. 35-40 minut.. dakujem za vsetky tipy! 😉

estrella5
21. feb 2013

@mandragora22 znova od Jillian ripped in 30 ... je to na tom istom princípe ako 30 DS - strieda sa tam posilňovanie, cardio, abs... znova 3 cykly.... akurát je to v 4 leveloch - každý sa cvičí 6 dní plus 1 deň pauza 🙂

mandragora22
21. feb 2013

@estrella5 cize trva cca 28 dni, ano? a nevies, kolko ma minut to cvicenie? pytam sa preto, lebo uz teraz len tak-tak zvladam cvicit popri dcere, ktora je neposedna 😅

estrella5
21. feb 2013

@mandragora22 čistý čas cvičenia tuším znova 20 min. 🙂 s rozvičením a potom strečingom sa to pohybuje okolo 35 min.... naozaj niečo ako 30 day shred, na čas to náročnejšie určite nie je 🙂 ... viem o čom hovorím - až teraz som sa dostala domov a ešte idem cvičiť, tak tiež hľadám niečo časovo nenáročné.....

mandragora22
21. feb 2013

@estrella5 OK, mam to stiahnute uz dlhsie, len som chcela pocut nazor niekoho, kto vie, o com pise 😉 dakujem zatial, pozriem tie stiahnute levely a ak budu OK, tak sa do toho pustim, aspon mam co v marci robit 😅 😉

ivanazv
21. feb 2013

@iconka ahoj, aj ja som skoro na tom ako ty - myslim s cvikmi, akurát o den pozadu čo som postrehla, ja som dnes skončila Ripped W2. a včera som po prvý krát dala cardio metab. od Jillian, a ani som neverila a dala som to celá a dnes na prekvapko žiadna svalovka sa čudujem lebo je je to makačka. Ako často to cvičíš, ja rozmýšlam že to budem dávat 2-3 krát zároven s ripped? Ako to cvičíš ty? Dávaš si ten den pauzu? Je to potrebné či si možem dat toto?

iconka
21. feb 2013

@ivanazv Ja si to davam medzi rippedom, ked mam ma den volno, tak si dam toto cvicenie namiesto volneho dna, ale nedavam to spolu s rippedom, zase netreba to prehanat 🙂

pidanka_
21. feb 2013

No práve mám za sebou prvý deň 3. levelu shredu... To čo jee? 😕 😅 Uff.. 😨

ivanazv
21. feb 2013

@iconka no ved práve, ja si davam s rippedom, bo som na materskej tak mi to pride že cca ked malá spi okolo 10h si dám rip, a večer ked je mnažel doma si dám cardio. Ja si myslím že ked už sme tak trochu dalej že treba ten den pauzy, ja by som bola tiež bez ale klby počut, tak lehnia heeeeeh. aké maš výsledky po 2W?

iconka
22. feb 2013

@ivanazv ved jasne, ako ti to vyhovuje a na kolko sa citis, mne staci hodina denne.
Vysledky este neviem, lebo ja sa moram, fotim a vazim k 1.dnu v mesiaci, pre mne je meranie po tyzdni zbytocne, neskusala som to, aby me nedemotivovalo. 🙂, cize najblizsie meranie mam presne o tyzden.

maca215
22. feb 2013

@mandragora22 ja cvicim body revolution a najviac ma to bavi je podobne ako shred... podla mna je to naj oproti shredu, ripedu, 6 week a je to na 3 mesiace

mirkap84
22. feb 2013

Dnes zacinam s Levelom3, rano som sa po 10tich dnoch cvicenia s Jillian odfotila (od ukonceneho prveho levelu do ukonceneho druheho levelu) , zial nemam fotku od prveho dna cvicenia - tam by videl najvacsi rozdiel, skoda 🙄 ...vaha mi stale stoji, no centimetre idu dole a leginky visia 😵 😅 ...a prave stehno mam o 1cm hrubsie ako lave 😀

verka
22. feb 2013

@mirkap84 super!!!kocica....ja tiez idem dole na cm, vidim to hlavne na gatiach, konecne aj cez boky som sla dole a akosi sa mi dviha moja ritisko, uz ju nemam taku rozpucenu....cvicim Ripped in, tem ma bavi, vacsinou si dam ale zahrievanie nieco z insanity alebo P90X, a potom cvicim Jill.... inac baby ktore este len zacinate cvicit Jill, urcite si dajte tenisky a necvicte bose, ja som asi prvych desat dni cvicila na boso, lave chodidlo mam take ubolene,az mi je do placu....ja neviem, hadam sa to spravi
tiez potom dam fotky,ale ta pred bude ze deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees,akasi som bola rozjedene, chvalabohu ze ma Jill nakopla, v podstate sa aj zdravo stravujem a pravidelne, necitim hlad a je mi fajn

mirkap84
22. feb 2013

@verka ...zacnem od konca...tusim som aj rada ze som sa nenafotila hned na zaciatku, tiez to nebolo bohvieco, telo komplet roztrasene, ani naznak spevnenia no niiiiiiiic 😀 ...najviac mi islo zo stehien a z prs, v stehnach za tri tyzdne -6cm a v prsiach -7, ostatne okolo -3cm...ci sa zbavim bokov ktovie, kostiska mam siroke a s tymi nepohnem 😠 ...co je vsak supis je to, ze sa citim ovela lepsie, zlepsila sa mi kondicka, menej sa trasiem a hlavne mi pada oblecko 😵
...tiez sa chystam na Ripped in 30, dufam ze budem mat nadalej chut nieco so sebou robit ako doteraz...tesne pred porodom som mala vahu 85 a uprimne som si myslela, ze sa toho nezbavim, ale zachranilo ma kojenie a islo to dole samo 😵 ...strasne sa budem tesit obvodu stehna 50cm, to je aj taky moj ciel rovnako ako komplet spevnenie tela...takze este 5cm z pravej a 4cm z lavej nohy a otvaram sampus 😀
...tiez som upravila stravu, bez nej to nejde, nastastie milujem zeleninu (zavislacim na brokolici 😅 ) takze sa ani nemusim premahat...akurat ano priznavam jednu moju zavislost - sladkosti, zatial im odolavam, uvidime dokedy 😕 😅

blcha
22. feb 2013

ahojte babulky tak dnes som druhy den 3levelu a super dokonca mam od vcera troska svalovicu na vnutornych stehnah co je super lebo svalovicu som mala len ked som zacala cvicit a potom uz nie tak som rada ze je to narocnejsie sa hned citim lepsie ze nieco robim ked aj citim trocha svalovicu 😀 😀
@mirkap84 ak sa mozem spytat kolko si schudla odkedy cvicis? lebo ja nic ☹ ale nemeram sa co je asi chyba 😉

blcha
22. feb 2013

a este sa idem pochvalit od dnes mam konecne cinky kupila som si tieto a su super lebo doteraz som cvicila s flasami s vodou 😉 http://www.insportline.sk/108/vinylove-cinky-in... tak sa tesim z nich 😀 😀

katy2
22. feb 2013

dievcata, ake cinky su lepsie? vinylove alebo molitanove? alebo este nejake ine? chcem si kupit a neviem, ak ☹

mirkap84
22. feb 2013

@blcha ...dufam ze aj ja budem mat svalovicu na vnutornych stehnach, tam je moje slabe miesto, doteraz ma palili iba svaly na stehne iba vpredu 😕 ...dnes zacinam 3ti level, som zvedavaaaa 😅
...schudla som 1kilo 😀 , ale tie centimetre idu krasne dole, urcite sa meraj, stojace cislo na vahe je strasne demotivujuce 😔

mandragora22
22. feb 2013

@mirkap84 podla tvojich poslednych prispevkov mam pocit, ze citam sama seba 😀 😀 😀 siroke kosti, ked bolest, tak na prednych stehnach, vnutorne stehna akesi mlandrave 😀 😀 😀 😀

sandrus2
22. feb 2013

Dievčatá čo ste na Rippede čo idete cvičiť potom ?

verka
22. feb 2013

no uz aj moja mama si vzala odo mna kluc s cvicenim,tak som zvedava.....neviem,ale odkedy som zacala cvicit jill, konecne som zacala aj normalne jest, skusam aj rozne jedla ako kuskus, teraz mam bulgur a doma este vselico nakupene,chvalabohu muz mi nerepce,bo u nas v zdravicku,to je obchod, maju lyoness a nieco sa nam vzdy z nakupu vrati,tak to nekomentuje...

emma19
22. feb 2013

Baby, ale ten pokracovaci program po 30 dnoch co ma byt Ripped in tak nachadzam len videa trvajuce 5 minut. Nemohli by ste mi poslat link? Dakujem 🙂

mirkap84
22. feb 2013

Dnes prvy den 3tieho levelu a je supeeeer 😵 , je ovela lepsi ako dvojka a pride mi lahsi ako dvojka 😕 😅

lucanka49
22. feb 2013

Ahojte ja som dnes dopadla teda,na obed 30minut Jillian 30day sheard a teraz večer že skusim ten riped in 30 od nej,a nemožem na nohu ani chodiť,uplne ma zradila šlacha na píšťale....som KO čo budem robiť aby som bola do zajtra zasa fit?? 🙂))

mandragora22
22. feb 2013

@lucanka49 a to preco si tak komplikujes zivot??? nestaci ti ta 30-tka? 😀 😀 😀 😀 ja ju cvicim uz 25.den, ale dava mi teda poriadne zabrat 😅
@mirkap84 aj mne ubieha trojka najrychlejsie, teraz cvicim 5.den, teda dnes som zacvicila, ale dost mi trpia kolena, kedze je tam vela veci v podrepe. to, ze trpi moja rit a stehna, to mi nevadi, ale tie kolena 😝 😝 😝