Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

ahojte... 🙂 vzhľadom nato, že som sa stále nerozhodla, ktorý program začnem cvičiť - rozmýšľam nad "Extreme Shed & Shred" .... 🙂... tak som posledné dva dni cvičila len tak čo mi napadlo.... dnes to bolo 1,5 min. skákania na zahriatie, 15 min. so Zuzkou Light, od Jillian Cardio Kickbox - príjemné cvičenie, kde sa človek ani nezastaví 😀 bavilo ma, len som sa občas cítila ako v zrýchlenom filme 😅... a 55 brušákov 🙂 cítim sa skvele 😵
Ahojte. 🙂
pridavam sa k vam do skupiny. ja uz mam odcviceny prvy level a vcera som mala deviaty den druheho levelu 😎
@blcha ...tak mam za sebou prvy den prveho levelu Ripped-u a za nim som si dala prvy level 6 Week Six-Pack-u...
Nooo, tak ten prvy level Ripped in 30 je skutocne lahky, ked to mam porovnat so Shredom, tak je o kusocek tazsi ako jeho prvy level ale je to pohodka a prvy level 6 Week je paradny 😵 , musela som ho skusit nech to viem porovnat s Killer ABS s prvym aj druhym levelom a veru tento Week mi pride lepsi a cvici sa tam cele brucho aj boky, cize na Killer ABS som prave zanevrela 😕 a budem si davat tento Week...zvladla som vsetky cviky, najhorsi pre mna je cvik na boku, jednou vystretou rukou sa podopieras, druhu vystretu drzis nad hlavou, nohy obe vystrete a jednu pridavas ku kolenu, nie a nie chytit stabilitu 😀 a super som citila bocne brusne svaly 😵
...cize program na najblizsie tyzdne - Ripped in 30 od zaciatku + 6 Week prvy level 😉
Pokracujem v mojom sialenstve,nasjkor som si dala 4.7km so psom a teraz som odcvicila hned po sebe week 4 z rippedu a 1.level zo 6w6p, zvladla som to v pohode. Ale citim dost nohy. Vcera som sa bala po Bobovi, ze rano ma bude vsetko boliet, ale nebolelo, som o.k. 🙂
@mirka178 ...na tu 6-minutovku si velmi rychlo zvyknes, su to super cviky 😉 ...nooo a co sa klikov tyka, zacni klasika chlapskymi a ked nebudes vladat, daj si babske a hotovo, to vobec neries 😎 ...tiez nerobim cisto chlapske kliky ale kombinujem to, vsetky kliky tazsim sposobom by som nezvladla 😉 😅
ahojte kočky, ja mám za sebou zatial iba tri dni 1.levelu 30 day shred, musela som si dať ale pauzu lebo som za stehná ani chodiť nemohla. ale včera som si dala po cvičení teplý kupel a v pohode dnes. takmer žiadna bolesť.
no a ja dvičím večer. o osmej. ked malý spí, ale včera vymýšlal tak som si to pustila kým bol hore 😀 no sranda bola skákal aj on pri mne a ked som už nevládala a oni cvičili tak mi len ukazoval aby som aj ja cvičila 😀 tak mám super trénera
@iconka A Bob je aky? Jill sa mi paci, ona je velka symposka, moj muz vecne slinta ked ju vidi, ale holka je na baby takze smola 😀 ...inak tie dve baby ktore su v Rippede su mi dost nesympaticke 😕
Rada behavas? Ja vobec 😅 , niekolko rokov som aktivne cvicila sportovu gymnastiku a beh popri posilnovani bol pre mna utrpenim, kratke trasy som zvladala ale pri dlhsich som fucala ako kon i napriek tomu, ze som mala sakra dobru kondicku nehovoriac o vypracovanych svaloch...doteraz neznasam beh a bezim len v najnutnejsich pripadoch 😅 ...ja som skor na korcule, i ked sa bojim - mala som tazsi pad tak som chytila blok 😒
@mirkap84 Boba som si dala vcera prvy krat a teda makacka, ale to bolo hlavne kardio. A Bob je zase gay 🙂
A presne, ani mne sa tie dve baby v rippede nepacia, tie v shrede su kocky.
A beh na dlhe trate som vzdy nenavidela, ja s tym chcem este len zacat, som odhodlana zajtra to skusit. Vzdy som bola dobra na kratke trate, ale na dlhe presne ako ty, totalne k.o. po prvom kole, takze zo zaciatku si od toho vela neslubujem, ale chcem to skusit. Nahodim pomale tempo a uvidim co to da. Planujem tak 5km, vyse urcite nedam, ale obavam sa, ci vobec tych 5dam. Nemam na to kondicku, ale uvidime.
A este planujem pocas peknych dni chodit na biku do prace, mam to 2x 7km, tak to snad dam, ale tiez som raz skaredo padla na biku a odvtedy to uz nie je ono. Ale odhodlame sa a prekoname to. 😉
@mirkap84 tak sa teda tesim na zajtra ked dam prvy den ripped dnes som to uz nestihala a dobre som spravila lebo na spiningu nam dnes dala zabrat teda riadne 😉 a to prvy level 6 Week Six-Pack-u... je to co som ja dnes cvicila ze? aj ja som mala problem s tym cvikom udrzat rovnovahu na tej jednej ruke sa mi trasla dost no a kliky ja tiez nerobim normalne to je jedine co teda budem robit stale na kolenach ved nepotrebujem mat chrbat ako kartarsky stol vzdy zacnem s normalnymi ale potom uz len cez kolena to ma ale netrapi ze nedokazem spravit normalne vobec 😉
takze ak bude zajtra mala v pohode a vydrzi pri rozpravke tak to dam aj ja obidve cvicenia uz sa tesiiim 😉
@janka57 no presne dva dni som cvičila ale potom som musela dať pauzu, aj fastum gelom som natierala. lebo to bolo strašné. ale teraz je to už lepšie. dnes som 4.den. ale robím tie lahšie verzie, nerada by som si urobila niečo so svalom. som rada že som sa k tomu dokopala a keby som mala prestať tak už by sa zle začínalo. a vidím že celkovo som taká čipernejšia. a ak môžem napísat tak aj po sex. stránke som aktívnejšia 😀 😎
@mirkap84 ahoj, tak to si namakana, uz aj na fotkach vidiet, ze postava OK, plus ja som dnes fucala ako besna, ale dala som takmer vsetko tak, ako cernoska, ale dalo mi to teda poriadne zabrat, nie som v kondicii, zeby som po tomto zvladla este nejake dalsie cvicenie, ja to skor zacnem od cca aprila kombinovat s behom. mala ide do skolky, snad nebude hned chora a po ranu planujem chodit behat a z behu, ak sa budem citit, tak by som hned odcvicila, alebo odcvicila niekedy popoludni. ale dnes som zacala teda ripped a mne to teda uplne staci. bola som vystavena, vytrasena.... 😅
inak zajtra sa planujem aj ja pomerat a odvazit, cvicim od 26.januara a mam odcvicenych dohromady nejakych 33 dni s jill, zajtra teda udam miery, snad budu mensie aspon o jednotku!!! 😀 😀
@mirkap84 ozaj predsa len ta poprosim link na ten abs, ci co to davas este po klasickom leveli? dakujem 🙂
@nanulik na svalovicu je dobre dat si acilpirin no a ja teda nemozem lebo som alergicka ale ze ten je naj ale ja si davam po cviceni sumive magnezium to je tiez dobre na svalovicu a dobre je aj striedat v sprche teplu a studenu vodu na bolave svaly zo zaciatku je fakt dobre po cviceni dat poriadny strecing 😉
@mirkap84 hej? ona je na baby? a to odkial vies? 😀 😀 asi preto mi bola okamzite sympaticka 🙂 🙂 a mne v rippede vadi ta svalnata blondina, ta cernoska som myslela, ze je ta ista, co v shred... nie je? ak aj nie, ta mi nejak nevadi, ale ta kulturistka, amen-tma 😀 😀 😀
@mandragora22 ...nie nie, je to ina cernoska, ta v Shrede bola krajsia 😎 ...a presne ta blond je mi nesympaticka ale prezijem 😀
...anoooo, je na baby, skus "guglit", nasla som napr. tohle 😉
http://poponthepop.com/2012/05/heidi-rhoades-ji...
...najprv som zacinala s touto 6-minutovkou, tu urco poznas
...potom som si dala prvy level Killer ABS, ale ten je velmi lahky a potom som dala druhy level Killer ABS, ten je trosku tazsi ale po odcviceni vcerajsieho 6 Weeku mi pride aj ten druhy level slabsi ako tento 6Week, cize Killer ABS uz ani nebudem skusat 😉 ...ostanem verna 6 Week six-packu, na brucho je super 😵 ...dnes mam po dlhom case svalovicu na chrbtici 😕 😅
@blcha ...ano ano, to je ten co si si vcera odcvicila, lakalo ma to 😅 ...ten prechod z Rippedu na 6Week bol pre mna narocnejsi, trochen som si zafucala 😅 , ale ked zacali cisto cviky na brucho tak uz pohodka 😎 ...jedine teda ten cvik na boku nejako natrenovat, mat na jednej ruke celu vahu tela - to da zabrat 😅 😅 😅
...tak ako pises, pokial nevladzem tak davam babske kliky, nejako sa nejdem pretrhnut 😀
tak babenky dnes som si odcvicila hned tak z rana 8 den levelu 1 shred, k tomu tie brusne cviky, len tie prekliate kliky som si zamenila za nieco ine, kliky su hnus fuj, tak sa tesim, dufam, ze tentokrat to uz nevzdam. tak z rana sa mi velmi dobre cvicilo, lepsie ako na obed, asi budem tak pokracovat, ze budem cvicit z rana, ked polovicka odide do prace a maly este spi. a na obed si mozno nieco este dam, len este neviem co.
to fakt jillian je na baby? ale je velka symposka, keby som bola aj ja , tak jej napisem 😀
a nemozem najst na youtube ripped , same kratke videa mi tam hadze, keby ste niekedy mali cas, mohli by ste mi tu hodit link na to?
@iconka ...je vobec niekto namakany a svetovo znamy hetero? 😕 😀
...rano som sa zobudila so svalovicou na chrbtici, myslim ze je to z toho cviku "superman" v 6Weeku, ale ti poviem aka som rada ze sa zapojilo aj chrbtove svalstvo, mozno konecne nebudem sedavat tak zhrbene 😕 😅 😅 😅
...bike je super, dva roky dozadu som kupovala bike presne na to, aby som na nom chodievala do prace (okolo 25km tam aj spat), nakoniec som nebola ani raz, nechcelo sa mi 😀
@mirka178 ...skus postahovat z ulozto.sk, tu su linky 😉
http://www.ulozto.sk/xi6smuY/cviceni-jillian-mi...
http://www.ulozto.sk/xjPiniF/cviceni-jillian-mi...
http://www.ulozto.sk/xai4Gic/cviceni-jillian-mi...
http://www.ulozto.sk/xzEP2XJ/cviceni-jillian-mi...
...mne cvicenia od Jill podonasal bracho, ale kocky tu stahuju z ulozto tak by to malo ist 😉
Inak odporuca sa cvicit rano, vraj to ma najlepsi efekt 😉 ...tiez by som rada pocvicila rano, ale najmladsia sa mi budi o 5tej 😠 , mne sa da cvicit jedine podvecer 🙄

@sandrus2 fuuuha ty super vyzeras 😵