Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@mirka178 ...ripped sa cvici 6dni, na siedmy den mas free 😎 a po jednodnovej pauze zacinas dalsi week, ktory opat cvicis 6dni/den pauza atd.
Kludne ich mozes cvicit subezne, ale ja by som napr. cvicila iba Shred a popri nom napr. nieco na brucho (Killer ABS alebo 6Week six-pack) alebo na nohy a zadok (Killer Buns & Thighs) - su spracovane tak, ze sa zameriavas nielen na brucho resp. nohy, ale na cele telo 🙂
Poznas tento blog? 😉
http://mojetelo.blogspot.cz/p/moje-pokroky.html
@mirkap84 ten blog som tu uz zazrela, ale prestudujem si ho podrobnejsie, no tak ja si popozeram tie cviky co si mi tu dala a si nieco z toho vyberiem, idem ja uvarit polievocku a potom na prechadzku s malym, a na obed si snad nieco zacvicim, len mi meska mrcha a boli ma brucho, myslim ze to preto ze som zacala cvicit tak sa z toho telo asi zblaznilo po takom case, ale chvalabohu vidim citim ze mam ovela pevnejsie hlavne nohy, tak sa tak tesim, a velmi ma to chytilo, ani to vela casu nezaberie, neviem preco som s tym nezacala skor.
@mirkap84 no neviem veru, ale mne to uz pride skor tak, ze byt gay/lesba je "IN", ale neriesim, ja som rok zila v meste homosexualov, tak som si zvykla na vselico 🙂..hlavne, ze ich cvicenia maju efekt 😀
A na biku do prace som sa odhodlavala tiez cely minuly rok, dlho som sa vyhovarala, ze nemam prilbu, napokon som si ju kupila, bicykel zavadzal mesiace na chodbe pripraveny, ale neodhodlala som sa ani raz. Ale tento rok som nabudena na sport, tak cochvila to urcite uz dam. 🙂
@mirkap84 ahoj, ja mam dnes otrasnu svalovicu na zadnych stehnach 😅 😅 😅 ozaj, tu 6-minutovku nemas nejaky link na stiahnutie? lebo mne casto hapruje net, musim mat vsetko postahovane, ked chcem cvicit bez obavy, ze ma to tu vypne 😀 😀 ak by si mala link na stiahnutie, budem rada, dakujem vsak aj za toto, mozno to brucho este na zaver zvladnem, skusim to, ale asi az zajtra. 😅
@mandragora22 ...zial nemam, mam len to z youtube 🙂
@iconka 😅 😅 😅 vies ako dopadol ten moj? Pouzival ho moj muz bez ohladu na to, ze konstrukcia bola stavana pre zeny, ale bike je cierny tak to neriesil...mali aj taky hezky bielo ruzovy, dobre ze som nezobrala ten 😀 . Prilbu som kupovala zaroven s nim, ale ako vyhovorka tiez dobra 😀
Tak baby dnes mám odcivčené len keď začne kričať karióóó tak ma ide poraziť idem dušu vypľuť a ona že kardio no v tej chvíli som myslela že vyhodím ten notebook von zavretím oknom haaaaa ale dala som to 🙂 a k tomu som si zase dala boba 🙂 len som si dnes uvedomila že stále makám iba na brucho ale veru niečo na stehná hlavne vnútorné a zadok dáko extra necvičím nemáte nejaký dobrý tip ?
@mirkap84 tak som dnes dala repped potom 6minut brucho a este som skusila 6w6p ale to som nedokoncila uz nevladzem a mala po mne skace ale som mokra ako mys pri tom hnusnom cviku sa mi ruky triasli straaasne 😝
@sandrus2 a co cvicis teraz ty? skus toto mne sa zda ze ma aj vnutorne stehna trocha bolia prvy level 6 Week Six-Pack
@nanulik no však to že človek hoci je celý dolámaný,cíti sa fakt super. ja okrem toho chodím aj na spinning,dnes mám o 5 tak dúfam,že to zvládnem. ale celkovo dnes už lepšie, o 11.00 si chcem zacvičiť, v rúre sa už pečie na prírodno ryba so zeleninou, napapám sa,potom na chvílu do práce a potom spinning 🙂 MM sa zo mna už smeje,že neprehánaj to už 🙂 ale dnes ráno tolko radosti, váha ukazovala 60,4 kg 🙂 motivácia poriadna. tak ti prajem pekný den,pa
@blcha ahoj akurát cvičím posledný week z rippedu 🙂 ten 6 week som si zvykla dávať pri 30 ds ale toľko času mi už malý nedopraje aby som odcvičila aj ripped aj 6 week tak hladam nieco menej časovo náročne 🙂 ale ďakujem
@iconka veru ani nevrav keď už z posledných síl idem a ona zase zareve no tak si pomyslím ona si snád srandu robí 🙂)) ale je pravda na konci som šťastná ako blcha že som to zvládla
tak babulky dnesna bilancia rano odcvicene 8 den shred level 1 plus 6 minut brusko a teraz som odcvicila polhodinku cardio s jill, som myslela ze ju kopnem cez pc do zadku, ako si tam poletovala plus este raz 6 minut brusko, neviem ci som to neprehnala dnes, dufam ze rano budem zit. 😀
ale som rada za tuto temu tu, normalne ma to nuti ist dalej, ked to tolke dokazali tak ja nie? a hlavne ma to cvicenie konecne bavi juchuuuu
caute baby, mam odcvicenych 34 dni z tej jililan, stravu som neobmedzovala. co sa tyka vahy 69 kg - 68 kg, cize kilo slo dole. co sa tyka mier, tak mi slo dole z bokov a to 2 cm, prsia sli menej o 1 cm, a spodne brucho - pod pupkom slo dole o 3 cm. stehna som zrejme minuly mesiac merala zle, lebo teraz som namerala o 4 cm viac, co je blbost, lebo su minimalne rovnake, ak nie mensie.... takze toto nehodnotim. celkovy dojem: ked skacem a cvicim, uz sa netrasiem cela ako zelatina, je to namahave - teda aspon pre mna - tieto cvicenia, uz som totiz na tom ripped in 30.. najviac ma prekvapil ubytok toho jedneho kila, kedze mne hmotnost ako taka ide dolu velmi velmi zle, v podstate skoro vobec... uvazujem, ze sa premozem a ze vecer vypustim z vecere kakauko, ktoreho pijem 0,5 litra kazdy vecer, a skusim uuuuuuuuuuplne vypustit sladke a slane, ci to vydrzim? bohvie, ale aspon skusim. som rada, ze som vydrzala aspon cvicit. ze tych cca 5 tyzdnov (cvicim od 26.1.) nevyslo nazmar. som motivovana a idem makat dalej, takze tak 😀
@mandragora22 ja cvicim od 1.2 teraz som zacala rippid a na vahe som dole mozno kilo viac nie nemerala som sa hned od zaciatku ale citim na sebe ze je to lepsie takze cvicit ma bavi dava mi to energiu takze budem pokracovat dalej a je super ze je tu tato tema tak sa mozem podporovat a hlavne mna motivuju tie vysledky ked vidim ze to ide inym tak pojde to snad aj mne 😉
teší ma keď vidím ako do našej témy stále a stále pribúdajú príspevky a nové tváre, ktoré tiež podľahli cvičeniu s Jillian 🙂 cvičenie je krásna vec 😝
... ja dnes prvý krát odcvičený level 1 z "Extreme Shed & Shred" - super, veľmi sa mi to páčilo... ani neviem ako to ubehlo 😵 plus 12 min. so Zuzkou 🙂 ...
Prajem všetkým krásny zbytok dňa 😎
Tak ja mam hodinku odcvicenu, dala som week4 + 1/3 2.level 9w6p, ale ten som nedala cely. lebo rano som skoro hodinu bola prvy krat behat a kedze nie som na beh zvyknuta, tak uz som tolko teraz nevladala. Ale citim sa super. Zajtra posledny den rippedu 🙂
@iconka ty si ina makacka 😀 😀 ja dam jeden level a umieram 😀 😀 😀
@mandragora22 musim, aby som sa zbavila brucha 🙂
@iconka no ja by som sa potrebovala zbavit zadku, ale mozem sa aj pokrajat, kondicne dam tak nanajvys ten jeden level a som rada, ze skoncil 😅 😅 faktom je, ze aj mala uz zacina vystrajat pri mojom cviceni, pri klikoch mi dnes takmer cinku na hlavu hodila - nechtiac, ale akoze dakujem pekne, tak som rada, ked tu polhodinku pri nej vobec dam 😅 😅
ahojte tak dnes odcvicene ripped 1 a potom ako vzdy brucho a dnes staci lebo musim is cvicitk do kuchyne k hrncom a potom tanec zo zehlickou ale vecer som si vybavila strasnenie k detom takze idem aj na spining tak sa tesim stredu nam precvicuje blazniva zenska besna je strasne nikdy s nou nestiham tak sa tesim ze si dam do tela lebo som dnes rano zhreslia a dala som si biely rozok so sunkou nemali celozrnne 😝
Ahojte tak dnes som si k 4weeku kedze mi to môj malý pampúšik dovolil dala ešte Boba na brucho a no more 2 skoro som skapala ale to brucho musí ísť do leta preč 🙂 pekný deň
no a ja som na pár dní docvičila 😝 😢 skolila ma viroza. a tak ma to bavilo a tešila som sa že konečne nemám taku svalovicu

@mirkap84 diky, no na youtube to asi nieje cele, z ulozto mi dlho stahuje, ale tak uz taham prvy week, takze ripped sa cvici 7 dni? a ten prvy je vraj lahky? myslis ze by som to mohla cvicit ten prvy week cez obec popri shrede? ci by som potom neumrela? tak moj zvykne pospat aj do 8 rana, tak ked vstanem o tej pol 7 tak asi budem od teraz tak robit.