Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Ahojte kočky,ja by som sa chcela tiež pridať ku vám.Keby ste mi mohli niektorá preposlať link kde si to stiahnuť díky pekne 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@mariett http://www.ulozto.sk/hledej/?q=Jillian Michaels vyber si co sa ti zapaci je toho dost 🙂
inak kocky sorry ze som vam vtrhla do skupiny, trosku vas citam uz od vtedy ako som bola tehu a po porode som sa zacala davat dokopy, uz je to celkom fajn, momentalne cvicim 4. level Ripped in 30 🙂
lenka47 dakujem ti krásne za link,ak sa môžem spýtať,koľko si schudla?
@mariett Na začiatok skús tieto cvičenia:
1.level cvičíš 10 dní:
https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg82.level cvičíš 10 dní:
https://www.youtube.com/watch?v=QKdJ9jJv5943.level cvičíš 10 dní:
https://www.youtube.com/watch?v=QMN4g3D4ODE@mariett noo, odkedy som zacala tento program tak skoro 3 kg, a hlavne vidim rozdiel v tvare postavy, musim sa vyfotit ked skoncim tento tyzden a vrzhnem sa na nieco dalsie 🙂 vysledky su super a aj sa citim super, odporucam aj stranku http://mojetelo.blogspot.cz/ super blog, namotivuje ta a aj vela poradi, uz zacinam pokukovat aj po cviceniach zuzky light,uz som jedno cvicenie aj skusala je to super, pripadne dobra je stranka rutina.cz rozne treningy za kratky cas so super vysledkami... ved pokukaj postuduj a hlavne vyskusaj ;)
@blcha
@ludka111 baby tu je ten bob http://uloz.to/xzza5af/bob-harper-beginner-s-we... , a tu je ten no more od jillian je ich tam viac ale ja zvyknem tento a potom este 7
ahojte kocky, smiem sa k vam pridat?
vdaka, mala sa uy hra v postielke a maminka ide teda cvicit....cvicite podla youtube??
🙂 drzte palce
Tak dnes som si dala asi 85minut cca, docvicila som ripped - HURAAAAAAA 😀 , potom som si dala 1.level 6w6p a este trochu svihadlo a rotanu. A mam svalovicu po vcerajsom behu, ale v sobotu mam v plane ist zase behat 🙂 A silno uvazujem, ze zajtra si dam volny den 🙂
@iconka 😀 az mi je smiesne ako my podobne dlho cvicime 😀 ...ja som si dnes dala 30minut Rippedu prvy level a 55minut Banish Fat Boost Metabolism Complete Workout, cize spolu okolo 85minut 😅 ...bola som na neho zvedava a poviem ti, ze pri nom som sa zapotila asi najviac zo vsetkych tych cviceni doteraz 😕 ...pritom mi vobec neprisiel narocny, ale tricko som mala najspotenejsie...stale uvazujem nad tym, ze seknem s Rippedom a poskladam si vlastne cvicenie a budem striedat, lebo ten Ripped ma sakra nebavi 🙄
...ja mam stale svalovicu na chrbtici 😅 ...mna volny den caka v nedelu, dnes som si riadne zamakla, ku koncu ma normalne chytali krce do lytiek cize uz to asi trochu prehanam...musim dat oddych aj telu lebo sa mi pomsti 😔
tak kočky, ja dnes nula bodov 😖 ...pred chvíľou som prišla od rána domov .. a som úplne K.O.. takže dnes cvičenie vynechávam.. a ani strava nebola bohviečo - predsa, celý deň mimo domova sa ťažko stravuje tak ako treba... 😠 ale nevadí, zajtra zas do toho zabehnem a už tak ľahko nezastavííííím 😎 🙂
Ahojky, po 30DS som zacala cvicit body revolution. Cvici to niekto? Ake s tym mate skusenosti?
@mirkap84 😀 aj ja mám pred MS a stále mi behajú po rozume len všelijaké sladkosti, čokoládky, zákusky, keksíky 😠 .... no hrozné... presne ako hovoríš... ťažko sa v takýchto stavoch pažravosti odoláva a keď to nakoniec zjem tak zistím, že mi to za to ani nestálo a nadávam si, že načo som to ja hlúpa vôbec pchala do úst 😀 ... no... hormóny si s nami robia občas čo chcú 😎
@mirkap84 BFBM je super, to som si davala vzdy miesto dna volna medzi rippedmi, prvy krat to bolo des, ale potom sa mi uz pacil. Ja som ripped tiez nemala ako nieco oblubene, ale chcela som to uz docvicit, ked som zacala, nerada nedotiahnem veci do konca 😉 A veru, tiez som si uvedomila, ze potrebujem aj oddych obcas, nech maju svaly cas aj na rast. 🙂
@iconka ...som presne taka ako ty a preto neviem co urobit...je mi luto ked som s nim uz zacala 😕 ...kks ale keby si vedela ako strasne mi to cvicenie znechucuje ta vymakana blond vpravo, och!
...dnes som vyhladavala infosky ohladom metabolizmu a aj cvicenia, svalov a tak podobne, akoze mam v tom mis-mas ale neva 😀 ...v kazdom pripade je ten den volna k prospechu...po tych tyzdnoch kazdodenneho cvicenia budem mat pri prvej pauze abstak ale ja to dam, vylozim nohy a budem vegetit 😎 😀
@estrella5 ...prvy PMS som zvladla relativne dobre a tvarila som sa, ze mna sa to netyka 😅 ale teraz? Je to tazkeeee...sladkostiam som dnes odolala, ale od rana sa na mna usmievala parenica, celozrnne rozky, kuracia sunka (nastastie 96percentna) a proste nevyskladaj z toho ranajky aj desiatu 😠 😀 😀 😀 a to nepisem co som jedla potom 😀 ...ach tie hormony 🙄 😅
ahojte baby. pred pol hodinkou som docvicila svoju prvu jill z prvej lekcie. 🙂 som hotova. necvicila som strasne ,ale fakt strasne dlho, niekolko rokov. Chcem schudnut cca 20 kg. netusim, ci sa zajtra postavim z postele. uz teraz si ledva sadam ako ma boli zadok. fakt to moze mat taky ucinok? zajtra sa pomeriam a uvidime ako to pojde dalej. musim nieco do leta porobit.mam dve deti, budu sa chciet kupat. na porod sa uz vyhovarat nemozem, a ako velryba vyzerat uz nechcem 😒
@ebenka Drzim palce!!!
Uz len tym, ze citis zadok a ledva si sadas je dokazom toho, ze cvicenie s Jillian skutocne funguje 😉 ...par dni budes mat svalovicu, ale ked pominie, cvicenie zacne byt zabavou a budes si ho uzivat 😉 ...spolu s upravou stravy je jej cvicenie maximalne efektivne 🙂
@mirkap84 tak ja doobedu papám aj "zakázané veci" .. občas aj kúsok čokolády či nejakú inú sladkosť .... akurát už po obede sa snažím striktne držať zdravého stravovania 🙂 len pred PMS je to ťažkéééé 😠 bežne sa držím, ale dnes mi to akosi nevyšlo.... ale tak, však sme len ľudia 😎

tak babulky ja som dnes rano dala 9 den levelu 1 shred+6-minutovka brusaky, a teraz pred obedom ma nasrala jedna kupujuca tu na MK tak som si tak z chuti zacvicila pol hodinku cardio+tie iste brusaky, chvalabohu ja uz svalovku na nohach nemam vobec, len trochu lytka citim, ale po vcerajsku mam svalovku na chrbte, som ani nevedela ze aj tam moze existovat 😀