Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

ja to nechapem,ze ste poniektore schudli po 30 DS tolko cm... co som to zle cvicila?? dokelu 😝
@mrka2 nemozes sa s nikym porovnavat, musis pochopit, ze kazde telo je individualne a kazde reaguje na cvicenie inac, niekto chudne z prs, iny z brucha, ale postupne schudne kazda z nas, ked to robi poriadne a pravidelne. Ale niekto na to proste potrebuje ovela viac casu ako 30dni.
@turistka zalezi v prvom rade aky mas net.
@kacena177 ...nejem sladke, mastne, vyprazane, jem vela zeleniny, ovocie, chude masko, nekombinujem maso napr. so zemiakmi, ryzou a pod. ale masko si davam so zeleninou, po 15tej nejem sacharidy a davam si bielkoviny (tuniak, bielko, tvaroh a pod.), jem v malych mnozstvach a po cviceni uz nejedavam - nebyvavam hladna a nemam ani chut 😅 (zacinam cvicit okolo 17:30) a samozrejme pijem iba cistu vodu alebo mineralku 🙂 ...a cviciiiiiiiiiiiim Jillian, cvicim vela a poctivo (takmer kazdy den vyse hodky - hodka az pol 😉 )
riadna svalovica na nohách
no ja som stravu uz upravila davnejsie a hlavne som zacala pravidene jest tj.kazde 3hod a zacalo som aj pit hlavne cistu vodu tej vypijem denne aj 6l mineralky a dzusy mi uz vobec nechutia sladke som uplne vynechala ale aj ked obcas si dam ale len maly kusanec 🙂 no zatial som od noveho roku schudla uz 9kg ale to som slapala na orbitracku ale chcelo by to este nieake to kilecko 🙂 tak som sa rozhodla este pre toto cvicenie, takze dufam ze sa mi to podari 🙂
Dnes mam den volna, takze oddychujem a medzitym citam zaujimave clanky o chudnuti, zdravej strave, vyzive, spravnom cviceni a stahujem si nove cvicenia 🙂
Ozaj, ak niektora budete mat link na nove cvicenie s Jill - Hard Body, ktore vyslo nedavno, budem vdacna za link 😉
kočky, dlhšie som sa neozvala... ("až" tuším deň 😀 ).. akosi nič nestíham.. včera som si dala len pár min. so Zuzkou a práve sa idem pustiť do Extreme shed 2 🙂 či sa mi, ale nechceeee.... ale viem, že keď to docvičím tak budem šťastná ako blcha 😀 tak sa tu zatiaľ majte, ja si to idem "odhopkať" 😎
a
@mirkap84 dúfam, že deťúrence sú už na tom zdravotne lepšie! 🙂
Baby zaujíma ma váš názor zajtra odchádzam preč na celý víkend a nebude sa mi dať cvičiť no budem lyžovať. cvičím 6 deň druhého levelu môžem v pondelok pokračovať siedmim dňom alebo mám ísť tú dvojku od začiatku ? ďakujem 🙂
@isabel11163 osobne by som pokracovala od pondelka dalej
@isabel11163 ja by som pokracovala dalej ved aj tak budes trosku sportovat ked budes lyzovat ;)
@estrella5 Ahojik, dakujem ano, uz je to lepsie, starsia uz je takmer fit a mladsia ma sice poriadne sopliky, ale nastastie ziadna teplota ani nic podobne (tuk tuk tuk) 🙂
Ja som si dnes dala hodkove kardio BFBM a hodkove posilnovanie No more trouble 😵 ...muz prisiel skor z prace tak strazil a mamka makala 😀 , po tych takmer dvoch hodkach cvicenia pocit paradne odvedenej prace 😎 😅
Zajtra sa konecne chystam na Extreme shed 2level tak podam info 😉
@mirkap84 tak snáď už budete len zdraví 🙂
... tebe to teda ale dobre ide! ... 😎 poriadne makáš každý deň 🙂 ťa nejak chytilo to BFBM a NMTZ 😉 ale ani sa nečudujem ... no obdivujem hlavne to, že máš popri deťoch čas toľko cvičiť.. si živý príklad toho, že aj pri role matky sa dá o seba príkladne starať....... ja som mala teraz toľko povinností, že som ani spať nemala kedy... dnes mám nejakú "cvičiacu krízu"... sa cítim akosi pribratejšia.. 😖 tak hádam je to len pocitové.. zajtra si dám asi taký ľahší deň čo sa týka stravy...
a naozaj som zvedavá čo povieš na to Extreme shed.. mne tam príliš nesedí posledný okruh cvikov... ale ešte 2x si to odcvičím a potom sa pustím do niečoho iného... - rozmýšľam kombinovanie Killer ABS a Killer Buns .. plus budem zapájať nejaké cardio ... čo myslíš? 🙂
@estrella5 ...da sa mi cvicit jedine podvecer ked pride muz z prace (rano ani cez den pri mladsej nerealne 😅 ) , nastastie je ochotny byt pri nej (starsia ma 8rokov, to je samostatna jednotka 😅 ) , ale co sa ide nafrflaaaaaaat 😠 😠 😠 😀 ...dnes som ho dopredu varovala, ze budem cvicit dlhsie tak bol na to psychicky pripraveny 😅 ...uvidim dokedy ho to bude bavit 😕
...to je cista psychika, ja keby som necvicila 2-3dni tak sa citim tiez pribratejsia a pritom to tak nie je, to je len ten pocit 😒
BFBM je supis kardio na spalovanie tukov, pri nom sa spotim asi najviac zo vsetkych cviceni 😕 a bavi ma, ani neviem ako ta necela hodka prejde 🙂 a NMTZ ma bavi preto, ze je to cisto posilnovanie a veeeelmi ucinne, pri cviceni citim komplet cele telo 😵
Kludne si daj jeden den Killer ABS a Killer Buns a druhy nejake kardio, vies ze to nejako nakombinujes, pri kardiu schudnes z tuku a pri posilnovani naberies svaly 🙂
@turistka ja som práve docvičila tu je - to mi v pohode otvorilo http://www.dailymotion.com/video/xm7ypx_jillian... ,
@drobec490 ...tak ako si napisala je to supis, prvy den mas cviky na nohy (Killer buns), druhy den cviky na brucho (6Week) a treti den kardio (spalovanie kalorii a tuku) 🙂
...skus si zacvicit aj Killer ABS (zacni ale Levelom 2) aj 6Week (zacni Levelom 1) a cvic co sa ti viac paci, obe su zamerane na brucho a obe su to super cvicenia, ale myslim ze 6Week je taky viac namakanejsi 😉
...nezabudni na ruky, vela cvikov na ruky je v No more trouble zones - paradna vec cisto posilnovacia komplet celeho tela

@baby124 ...ano ano, nieco mi z ulozto tiez neslo stiahnut, teraz som skusila a ten prvy level mi stiahnut ide 🙂