Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@mirkap84 hej hej velmi sa mi to pacilo, ale asi kazdy den by to nebolo ktovie co.. zajtra planujem dat nejake cardio nieco k tomu mozno skusim yogu alebo ten kicbox level 1. ten som skusala mesiac a pol dozadu a bolo to na mna dost, teraz to uz skor asi zvladnem.. a pozajtra by som zas dala toto posilnovanie
@lucka1987 ...keby sa to cvicilo kazdy den tak by Ta to za chvilku omrzelo, NMTZ sa super strieda s BFBM, poskusaj dalsie jej veci a potom kombinuj...dnes som napr. nevedela co budem cvicit, az ked som drzala ovladac a listovala tak som nahodne vyberala 😅 ...dnes som mala kombinacie aj kardia aj posilnovania tak zajtra bud BFBM alebo NMTZ uvidime 😕 ...kickbox som uz tiez cvicila, pohodka 😎
@mirkap84 ahoj 🙂 nie neskúšala som... vzhľadom nato, že nemám kde stiahnuť ďalšie cvičenia - pokusov bolo dosť všelikde a vždy márnych... som aspoň na pár dní (kým nenaberiem zas chuť venovať svoj čas sťahovaniu) vylúčila cvičenia s Jillian a pustila som sa len do Zuzky... aspoň na čas (určite nie natrvalo) 🙂
ale tebe to ide parádne, ako vždy.... toľko minúť dokopy vždy odcvičíš, že len tíško závidím 😵 ... mne sa Extreme shed 1 páčilo, a dosť páčilo.. ale tá 2 mi moc nesadla 🙂 ... a nič si nerob z tej relaxácie, presne ako si napísala... nabudúce 😀 hehe...musíš to mať doma veselé s dvomi babami 😅
@lola11 hehe, za 20 dní iste nezmizne ale mohla by 😀 ale to by sme chceli veľa 🙂
@frick veru, treba sa obrniť trpezlivosťou. akože ja zmeny na sebe cítim, len asi nie sú moc veľké, neviem. nevážim sa a merala som sa až po 11 dňoch, takže to má zmysel porovnať až o také 3 týždne. ale keď vydržíme, iste bude tú zmenu vidno 🙂
@zazvorka87 ...dnes som cvicila okrem ineho Killer buns, mam odvciceny prvy aj druhy level, trojku som este neskusala ale skusim 🙂 ...a co vsetko mas za sebou? Ako dlho cvicis?
@zazvorka87 ...keby som cvicila Killer buns na zaciatku, tak asi umrem 😀 ...mas za sebou napr. 30Day Shred alebo nieco? To je super start pre dalsie cvicenia od Jillian, zaciatocnikovi by som Killer buns neodporucala hmmm...
@iconka ...ja som tento druhy level cvicila min. tyzden, mne to prislo take rozhadzane, vies ziadna postupnost serii napr. jedna zamerana na to, druha na to ale ma to tam vsetko nakombinovane...ale ako som pisala, asi to ma nejaky vyznam 😕
...NMTZ je supis, ja sa viac zapotim pri BFBM ako pri NMTZ 😀
@dai ale nie. ja zázraky určite nečakám. nie som natoľko naivná aby som si myslela, že mesiac cvičenia mi zabezpečí mínus 10 kg alebo niečo podobné. ja sama zmeny na sebe vidím aj cítim, len sú asi tak malé, že okolie si ešte nič nevšimlo. a niekedy práve pár povzbudivých slov vie spraviť s motiváciou veľa🙂 nechystám sa teraz kvôli tomu prestať, len si tak nejak uvedomujem, že u mňa to asi pôjde pomaly. na začiatku bývajú zmeny najväčšie a keď už teraz mi to ide slimačím tempom, tak mi je jasné, že to bude beh na dlhé trate. už len to nevzdať 😀
@zazvorka87 ...si si nalozila 😀
Zacni s 30 Day Shred, to je pre zaciatok uplne idealne cvicenie, telo a svaly si zvyknu na zataz a potom nebudes mat problem odcvicit dalsie jej cvicenia 🙂 ...30Day Shred najdes na youtube, ma 3levely, kazdy z nich sa cvici 10dni nepretrzite, spolu 30dni 🙂
@ups ja si tiež myslím 🙂 ja som sa len vážila a asi len nejaké slabé kilečko dole na oblečku to zatiaľ necítim.inak neviem dneska sa mi strašne dobre cvičilo najskôr som si dala 20 min. beh na páse 20 min. na bicykli máme v baráku posilku ale málo kedy sa mi tam podarí ísť a potom 2 level shredu a fakt neviem ako sa mi to všetko podarilo a totálne kopec energie. Neviem či to spravila tá včerajšia pauza ale je mi super.Inokedy ledva s vyplazeným jazykom. 🙂 hlavne že ma včera bolela ľadvina 🙂
@iconka ...ked si spomeniem, ako som prvykrat odcvicila BFBM, bola som spotena ako mys 😀 , teraz sa spotim ale uplna pohodka a ta hodina ani neviem ako ubehne 😎
Ja som ti toho Boba este stale neskusala a ani Zuzku, stale som verna Jill, ale vsak ja ju raz "podvediem" 😀 😀 😀
Ktore cvicis? Mas link na youtube alebo to mas stiahnute?
@mirkap84 od Zuzky Light kombinujem podľa nálady.. len hodím do youtube a čo sa mi v danom momente pozdáva to si zacvičím.. dnes som napr. cvičila zwow 7 🙂 a možno si ešte niečo dám....
... mne sa celkom pozdáva cvičiť 2x denne... 1x najskôr ako to ide - potom mám dobrý pocit, že už tú "povinnú" časť mám odcvičenú a aj sa viac strážim v strave... 😅 a 2x navečer cca medzi 18-20 hod. medzi posledným sacharidovým jedlom a neskorou večerou - len zeleninka... 🙂 mi to tak vyhovuje... len škoda, že nie vždy mám čas robiť to takto 😕
.... ufff...tak to sa potom asi naozaj nenudíš... 8 a 1 rôčik.. 🙂 hehe... viem si predstaviť, ale deti sú ako radosť, tak aj starosť... 😝 no nie? 😎
@mirkap84 mam stiahnute nejake cvicenia, ale moc toho nie je, stiahla som z ulozto a aj ked sa to zda lahke, opak je pravdou 🙂 skus toto, vrazda 😀
http://ulozto.cz/xWzumo9/cviceni-bob-harper-ult...
@mirkap84 aj ja si občas doprajem sladké.. hlavne na raňajky... tie si viem naložiť také chutné, že až... 😀 a koľkokrát idem spať s pocitom, že ráno si dám takú a takú dobrotku a hneď sa mi ráno lepšie lezie z postele 😀 ... ale teraz sa snažím kontrolovať... pomaly, ale isto sa blíži veľká noc (aj keď mám skôr pocit ako keby sa blížili vianoce 😠 ) a to zas budú návštevy a tým pádom neustále ponúkanie zákuskov a podobných lákavo-kalorických jediel .... 😀 tak aspoň teraz to mám pod kontrolou 😅
tak ok, tak sa idem aj ja pochvalit🙂 som sa predsalen donutila a prave som skoncila fat burn tu 55 minutovku, rano som este mala 35 minut stepper - zial maly sa mi nan potom postavil a dalej sa uz nedalo 😠 toto vecerne tiez bolo take zatazove - akonahle lahnem na chrbat v tom momente 2 decka mi sedia na bruchu, ked som zas na rukach tak ma podliezaju - ako sranda, len pri tych vykopoch musim davat pozor aby som si ich nezabila 😀
inak k tomuto vecernemu cviceniu ma motivoval tvoj album @estrella5 😉

@iconka ...ako sa ti paci ta dvojka? 🙂