icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
ups
1. apr 2013

@mirkap84 tak ty si fakt drela, to ja som len taká čajová 😀 okrem shredu málokedy niečo iné odcvičím. nevládzem 🙄
ale tak aj keby mi to malo trvať hoc aj pol roka, dám dole aspoň čosi. aspoň 5 cm všade by potešilo. no uvidíme

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
mirkap84
1. apr 2013

@mrka2 ...ja sa takto ako som tu dobrovolne priznavam, ze Ripped som po piatich dnoch skoncila aj kvoli tej blondke, mne bola sakra nesympaticka 😨 😅 😅 😅

ups
1. apr 2013

@mrka2 ona je celá taká vymakaná, že až moc. teda aspoň na môj vkus

iconka
1. apr 2013

@ups @mrka mne sa zase to vymakanie na nej paci, ale samoska, ze sa mi paci aj Jill 🙂

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
zuzanat
1. apr 2013

@mirkap84 mne sa praveze Jillian ako zena moc nepaci 😅 😔

@zazvorka87 ja mam aj dost centimetrov pod prsiami, zaludok som mala asi dost roztihanuty alebo ako, nemala som peknu postavu. Kedysi som tu mala aj fotky, ale prosim som admina o zmazanie, kedze je to verejne, nech to kazdy nevidi 😔

mirkap84
1. apr 2013

@ups 😀 ze cajova 😀 ...tak ja som makac, ked si nieco zaumienim idem za tym a ked uz nieco robim tak poriadne 😉 😅 ...ale ja som sportovy typ, ako dieta som aktivne sportovala tak to mam v sebe a bavi ma to 🙂
A ktory level cvicis? Ja som zacala pridavat az pocas tretieho levelu, dovtedy iba 6min. na brucho 🙂

mirkap84
1. apr 2013

@zuzanat ...mne joooo a este je aj lesbicka 😀 😀 😀

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
ups
1. apr 2013

@mirkap84 no, ja to obdivujem 🙂 asi preto, že sama sa tak naplno do niečoho pustiť nedokážem. a ani kondička zatiaľ nepustí. doteraz som vlastne nikdy nejak pravidelne nešportovala. nie že by som sa vôbec nehýbala, ale skôr turistika, bicykel, lyže aj to len občas.
vo štvrtok končím shred. zvyknem si pridávať pár minút z NMTZ. a cez voľné dni som pár krát pridala ešte cardio 1 z BR. ale to nie naraz, to som musela shred doobeda a cardio podvečer. no veď vravím, že som čajová 😀
musím už vypadnúť, ráno o 5 budíček. bleee

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
zuzanat
1. apr 2013

@zazvorka87 tiez by som brala taky hrudnik, ten moj sa kdesi vytratil 😅 Mam teraz obvod 88cm, ale co narobim, po dvoch odkojenych detoch. Nie som spokojna, ale dufam, ze cvicenim aspon trochu tie prsia spevnim 😔
suseda ma vysoke sebavedomie, to ja nemam, ale ani si nebudem namyslat, nie som proste so sebou spokojna 😀
veru Jillian je lesba...

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
zuzanat
1. apr 2013

@zazvorka87 presne ako ja! prve co schudnem su prsia a boky a brucho akosi nic 😠 ale my to zvladneme,vsakze 😉

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
zuzanat
2. apr 2013

@zazvorka87 😉 pomeram sa az v stredu, dnes mam vodny den, podla 90DD, a teda o mesiac ju aj koncim, tak dufam, ze tie vysledky budu. ja chcem dat z pasa dole tiez tych 5cm, byvalo to aj lepsie, ale uskromnim sa aj s takym vysledkom 😀

mirka285
2. apr 2013

@estrella5 ahoj...idem ta otravovat trosku...prave koncim so 6 week,porad co si mam dat dalsie?netreba mi chudnut,skor chcem spevnovat,hlavne brucho,stehna ale moze byt aj nieco ine,len nech je to do tych 40 minut...prisim ta a aj hod mi link ked mozes,dakujeeeeeem

estrella5
2. apr 2013

@mirka285 ahoj 🙂 neviem či som práve ja tá správna na radenie... 😉
ale ak si ešte nevidela skús si pozrieť toto http://mojetelo.blogspot.cz/p/jillian-michaels...., je to pekný prehľad jej cvičení 🙂

čo sa týka mňa tak napr. Killer ABS - ešte som neskúšala.. dnes si to idem vyskúšať prvý krát, ale kočky tu to chvália.. 🙂 našla som tieto videá level 1 - http://www.dailymotion.com/en/relevance/search/... , level 2 - http://www.dailymotion.com/en/relevance/search/..., level 3 -http://www.dailymotion.com/en/relevance/search/...
... odcvičené mám aj Extreme Shed & Shred ... ako tu aj baby písali asi najťažšie čo som od nej cvičila - zvlášť level 2. toto ale neviem kde by si našla.. ja to mám stiahnuté (už je to zmazané).. takže keby tak by som ti to mohla nejak poslať 😉
... mne sa ešte aj páči občasne si zacvičiť cardio kickbox (také pohodičkové cvičenie)

https://www.youtube.com/watch?v=kDwdturFDJs

... dobré mi príde aj zaradiť do cvičenia (nemá to nejaký cvičebný plán) No more trouble zones (dobré na posilnenie celého tela) a Banish Fat Boost Metabolism (znova nájdeš obe na youtube) ... vcelku je to síce dlhé (okolo hodiny), ale dá sa to rozkúskovať na cykly ako potrebuješ... 🙂
a konkrétne ja ešte prahnem po Killer Buns & Thighs, ale to neviem nikde zohnať 😢
.. a neviem či si skúšala Ripped in 30 (aj keď predpokladám, že áno), ale aj to sa mi celkom páčilo.. niečo na princípe 30 day shred....

tak snáď som aspoň trochu pomohla 🙂

a ešte by som ja mala otázočku.. keď si cvičila 6 week, cvičila si to presne tak ako sa má? (každý level 3 týždne) alebo si to nejak kombinuješ? 🙂

emma19
2. apr 2013

@mrka2 no veru ja som zacala 2. level rippedu vcera a veru makacka. neviem ci to bude tymi sviatkami, ale dal mi zabrat 😅

mirka285
2. apr 2013

@estrella5 dakujem pekne...to 6 week som cvicila ako sa mi dalo,ja totizto robim nocne 12 hodinove smeny a cele noci som na nohach,takze po nocnej som nemala ani cas ani energiu,ja cvicim vzdy ked stiham 😀 kedze mne netreba chudnut,tak mi to v podstate nevadi a vidim na sebe,ze telo sa mi spevnuje,tak som spoko 🙂

iconka
2. apr 2013

Dnes som si dala Killer buns & thigs level 2 - tieto Killery ma zabiju asi. A potom este dve nove cvicenia od Boba. Takze cca 85minut. 😀

erulka77
2. apr 2013

@katulkaaaaaa čo máš všetko odcvičené ?
za tie 4 mesiace

mrka2
2. apr 2013

tak baby, ja som sa merala a po 30 DS a 1.tyzdni Ripped mam hrud - ciciny -4, brucho -5, boky -1 (ale to sa mi nejako nezda podla nohavic) a stehno -2 cm. nie az tak zle. na to,ze som lajdacila 🙂 juchuu 🙂

mirkap84
2. apr 2013

Dnes som vobec po prvykrat cvicila doobeda - mala som pri detoch "aupair" 😅 , dala som si hodkove kardio od Boba s 10minutovkou od Boba na brucho 🙂 ...poviem Vam, po tych dvoch dnoch volna som dala to kardio ako nic, ani stehna ma na nepalili tak ako prvykrat 😕 😅
...a koooonecne uz bez sladkeho a takych tych nezdravych prkotiniek 😀 , hned sa citim lepsie 😎 😅

monnaa
2. apr 2013

@mirkap84 prosím ťa, ak je to možné, mohla by si sem hodiť link na to kardio od boba ? vďaka

mirkap84
2. apr 2013

@monnaa Jasneee, tu je 😉
http://www.ulozto.sk/xWzumo9/cviceni-bob-harper...
...perfektne kardio a podla mna lepsie, ucinnejsie ako BFBM od Jillian 😉

mirkap84
2. apr 2013

Kocky, na stiahnito.sk najdete takmer vsetky cvicenia od Jillian, staci si zaplatit kredit (ide o par EUR) a mozete stahovat 😉

hhenike
2. apr 2013

zeny, pridavam sa do klubu hresiacich cez sviatky. Zvladla som to sice nad moje ocakavania, ale aj tak som sa mierne prejedala a neodolala som sladkostiam ani vecer :( a mala som 2 dni bez cvicenia. No dnes som si dala 2. den shred level 2. No umrela som. Vela cvikov som musela prestat robit v polke, lebo som fakt nevladala a pritom som vacsinu robila podla tej blondíny. Som z toho sklamana :(

katulkaaaaaa
2. apr 2013

@erulka77 ja som cvicila 30days,nieco z body revolution,aj 6week .....a teraz jak sa mi chce,drepujem podla tjto tabulky dnes som dala 110....davam aj boba aj rozne cvicenia z you tube,nebavi ma kazdy den to iste 😉

niektore som uz pridala do sukromky na fb,idem popridavat dalsie co ste mi napisali,dufam ze vam bude inspiraciou 😉