icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
lucka1987
3. apr 2013

@mirkap84 no ja mam mrchanu a dost silne bolesti od vcera vecera fungujem na ibalginoch a zaspavala som s termoflasou na bruchu.. akoze take som uz dlho nemala.. dnes planujem dat steper a rotanu aspon pri filme. mato je v robote, tak mam klud, aj zajtra ale potom zas bude doma.. hadam cez vikend sa pojdeme niekde prejst a dame lahku turistiku 😀

blcha
3. apr 2013

@mirkap84 no co ako pokracujes ja som si musela dat pauzu a este som znova nezacala cvicit ale od zajtra snad zacnem s malou som bola 8 dni v nemocnici a potom do dostala aj ta mladsia takze bola na mne nalepena az doteraz konecne je v poriadku tak od zajtra zacinam len neviem cim lebo reppid nechcem tak asi ten 6week a skusim aj nem killer asi dnes vecer idem na spining tak sa aspon rozbehnem a od zajtra musim znova zacat poriadne makat 😉

amee
3. apr 2013

Ahojte
mne Jilian poradila kamaratka, musim uznat, ze mi dava zabrat. Tiez nie som tucna velmi, skor mi ide o spevnenie noh a brucha. Ked som bola mladsia, chodila som na klasiku - aerobic, tae bo. Vtedy bolo uplne jedno co som zjedla, som bola ako prutik. Po dvoch deckach a priznavam, nie prilis idealnej strave ta postava uz nie je ako kedysi. Ale stavila som sa s bratom minule leto, ze toto leto pridem domov (zijem v UK) stihlejsia 😀 btw @zuzanat mame rovnake miery, aj vahu 🙂 sice neviem ake mas boky, ale pas mame rovnaky 😉

melindac
3. apr 2013

scheba, nie rodila som minulý rok 🙂 malý už bude mať rok. Po pôrode som vážila 55kg a teraz mám 59. Od vianoc sa na mna lepia kilá ako divé. Je pravda, že na začiatku ako som kojila som si veľmi dávala pozor na stravu a teraz už jem všetko. Stravu som upravila na takú, ako som sa stravovala aj pred otehotnením, tzn. viac zeleniny a ovocia, menej pečiva max raz za deň, ja sa stravujem racionálne už asi 10rokov. Len potrebujem viac pohybu. nakoľko popri materskej učím ešte nemčinu, tak nemám veľmi kedy chodiť cvičiť. Takže môžem len doma ked mi malý spí a ten žiaľ nie je veľký spáč☹ na prechádzky chodím denne 1,5 hod, ale to všetko je akosi bez úspechu. Ja som cvičila ten prvy level, ale teraz pozerám že toho je viac druhov tak som sa v tom trochu stratila, že ktoré by bolo najlepšie. Pred otehotnením som mala veľa pohybu, chodila som 3x týždenne behať, a raz týždenne na zumbu a raz týždenne na jogu, no a teraz mám čas akurát na jogu raz týždenne, lebo ostatne dni učém do 19ej a potom už kupeme maleho atd takže už fakt nemám kedy. Babky robia, dedkovia, tiež, manžel tiež takže mi ni nemá kto postrážiť maleho, že by som si išla zbehať. preto som dufala že aspoň toto cvičenie by mi mohlo pomôcť. nepotrebujem byť neviem aká miss, ale toľko nech znova oblečiem gate a pod.

mirkap84
3. apr 2013

@blcha Ahojik, som rada ze uz su baby ok!
Ja makam, mala som historicke dva dni volna 😨 😀 😀 😀 , ale padlo to viac ako vhod, svaly sa zregenerovali a mam pocit, ze teraz viac zvladnem a svaly tak nepalia hmm 😕 , alebo si zase zvykli 😀 ...zacala som aj s Bobom Harperom, poviem ti ze je to paradicka, ma lepsie kardia ako Jillian 🙂 a chystam sa na jeho workouty tak sa tesim 🙂
Kde si skoncila v Ripped?

scheba
3. apr 2013

@melindac uplne chapem, tiez som behavala, korculovala...no a teraz cakam az sa konecne otepli zeby aspon rano, kym je mm doma by som s vybrala zabehat. No jednoznacne musim skonstatovat ze take paradne mi spavnelo telo odkedy cvicim, ze ani v casoch ked som behavala 40-50 km tyzdenne som taka nebola - ono nieco na tom ze treba aj posilovat svaly urcite bude 🙂 Tiez cvicim len vtedy, ked mala poobede zaspi, ale fakt to staci, aj ta pol az tristvrte hodka ma velky vyznam. Aj mama si vsimla ze mam pevnejsie nohy a zadok 🙂
Za mesiac mam dole 2,5 kg - to som presne potrebovala, este max 1kg a staci, ale to tvarovanie je super, presne to som potrebovala. Fakt treba vydrzat a snazit sa robit spravne tie cviky. Aj kliky aspon 1-2 normalne a ostatne na kolenach a stale sa snazit urobiz zakazdym aspon o 1 chlapsky klik viac.
Pozri si ten prehlad cviceni co sem dnes poobede zavesila @mirkap84 recenzie a popis cviceni najdes na http://mojetelo.blogspot.cz/
a tiez davam do pozornosti Boba Harpera (je tu na MK aj tema o cviceni s nim), s nim schudnes a spevnis na 100% ale najprv treba nabrat silu s Jill 🙂
a hlavne stale je cas do leta, ty tiez nemas brutal problem s vahou a vela si predtym makala, takze to bude OK len vydrz!! 😀

mirkap84
3. apr 2013

@lucka1987 Ak ti je takto nanic tak radsej necvic, zajtra to bude lepsie tak sa bude lahsie cvicit, takto cez bolesti to ani nema vyznam 😔
Dufam ze sa to pocasie umudri a bude krajsie a teplejsie, toto ma ubija, neda sa ani nikde ist 😠

blcha
3. apr 2013

@mirkap84 ripped som dala len prve dva levely a nebavilo ma to a odvtedy som necvicila tak neveim zajtra dam 6week to ma bavi to budem mat na rozbeh a potom uvidim co musim si postahovat lebo nic nemam stiahnute zatial len co najdem na youtube 😉 ty si sa super rozbehla to je fajn ja som v nemocici nechala tri kila ale jedno je uz naspat tak dufam ze tie dve nepojdu tazke zasa musim zacat makat nech som do leta fit uz mame zajednanu dovolenku tak musim nech mozem kupit aj neake paradne plavky a nech mi z nich pneumatiky netrcia 😉

mirkap84
3. apr 2013

@blcha 6week je vyborny, ja som si oblubila aj Killer ABS, konkretne Level3 (ale aj tie predtym su supis len lahsie), ale davam si kde co, kolkokrat drzim ovladac v ruke a vyberiem na co je v tej sekunde chut 😅 , snazim sa vsak kombinovat - jeden den kardio, druhy kombinacia, treti posilnovanie aby som necvicila stale to iste 😉
A kde idete na dovcu?

mirkap84
3. apr 2013

@katulkaaaaaa ...teda keby mi niekto zarucil, ze budem mat taku ritulu tak drepujem aj 5x denne 😲 😀 😀 😀
Drep, ktoreho obrazok si sem dala ma Bob Harper v Body Rev Cardio asi 500 😲 😀 , ale tam sa ide do takeho polodrepu (vlastne ako je na tom obrazku), nie je to uplny drep...ale maju nieco do seba, dnes som dala toto jeho kardio prvykrat a citim svaly na zadku 😉

blcha
3. apr 2013

@mirkap84 ideme do chorvatska odkedy mame deticky tak chodime kazdy rok len do chorvatska ja to tam fakt milujem teraz budeme mat domcek priamo na plazi takze sa fakt tesim balim si len plavky nic ine nebudem potrebovat a 10dni budem lehnit na plazi a blaznit s detmi v mori 😉

mirka178
3. apr 2013

tak baby vcera som si dala cele banish fat + 3 level shred a dneska no more trouble cele + cardio 1 z body revolution, to kardio ma velmi bavi. ja neviem co dokoncim ten shred 3 nebavi ma ten posledny level, je akysi velmi lahky ani sa pri nom vobec nespotim, chcela som dnes ale nakoniec som si dala to cardio.
inak baby neviete ako sa vola ta sukromka na fb, kde davaju fotky ake dosiahli uspechy s jillian? chcela by som sa tam pridat

mirkap84
3. apr 2013

Tu su ceny za kupene kredity zo stiahnito.sk, je potrebne sa najprv zaregistrovat!!! az potom platit 🙂 , platit mozete bud formou sms, bankovym prevodom alebo kreditkou. Je to velmi jednoduche, staci poslat sms s kodom pre jednotlivy kredit (ja som si predplatila 3600MB za 3,20EUR) a mozete stahovat. Pri kazdom subore ktory chcete stiahnut mate napisanu velkost, napr. pri No more trouble zones mate 694MB
http://www.stiahnito.sk/cviceni-jillian-michael...
...ak mate konkretnu predstavu o tom, co si chcete stiahnut, jednoducho si spocitate MB a predplatite tolko, kolko budete potrebovat 😉

mirkap84
3. apr 2013

@blcha 😵 😵 😵 aj ja milujem Chorvatsko 😵 😵 😵 a kde konkretne pojdete?

mirkap84
3. apr 2013

@mirka178 Treti level bol super, je tam viac posilnovania ako kardia, preto pride lahsi - u mna detto 😅 , ale tak niektore kocky pisu, ze im pride narocny, je to indi vidi 😅
Tiez cakam, ze mi ta kocka odpise na IP, netusim ako sa ta sukromka vola a rada by som sa pridala 😔

scheba
3. apr 2013

@mirkap84 ty si taka zlata, ze si das tu namahu a vsetko to tu tak pekne zavesis 🙂

mirkap84
3. apr 2013

@scheba ...dostala som sukromne IP od jednej kocky a nevedela co a ako ohladom stiahnito.sk, ono tam tie ceny nie su verejne, clovek sa musi zaregistrovat aby to vedel tak preto 😅

blcha
3. apr 2013

@mirkap84 ideme na makarsku rivieru je to mala dedinka Brist do tohoto domceka priamo naplazi

iconka
3. apr 2013

@mirkap84 ja som sa neregistrovala, len som poslala sms a bolo 😉

scheba
3. apr 2013

@iconka no len ako budes fungovat ked nemas ucet? budes sa musiet registrovat, tam tusim aj pisu ze je to podmienka na stahovanie....

mirkap84
3. apr 2013

...to mi nejde do hlavy a ako ti vedeli zaradit kredit bez registracie? 😕 @iconka

anamor
3. apr 2013

@iconka hej sms mozes sice poslat, ale pre stahovanie musis ten kod z sms uviest do kolonky aby ti nabehol kredit ktory bude odratavat 😉 ked budes stahovat 😉
jedine ze chces stahovat do mobilu.... vtedy podla mna by to asi aj slo bez regist, ale to si len myslim

baby cvicite/cvicili ste niektora tu jogu od jillian?
ja som aktualne v druhom leveli shredu /kvoli prestavkam, chorobam mojim i deti..../ asi po shrede nepojdem na ripped ale budem kombinovat ine veci, k posilnovackam no more trouble zones asi nejake kardio na stiredacku alebo tak, pre zaciatok musim volit kratsie programy

mirkap84
3. apr 2013

@blcha ...vyzera to supis a hned na plazi, parada! 😵

svatava74
3. apr 2013

@blcha kraaaaaaaaaaasne... ides sukromne,a lebo cez nejaku cestovku...hladam na leto nejake super chorvatsko, najlepsie sukromie, hoci ma maly 2,5 r, potrebujeme vlastnu dobru papanicu....krasny domcek , plaz....ako deti sme chodievali takto s nasimi...spomienky na detstvo nepustia.....inak kočky uz od 25.3.makam denne 1level s Jill a citim sa super....dakujem vam vsetkym... 🙂

luciasolcova
3. apr 2013

Ahojte,mohla by som vas poprosit aby ste my poslali tu adresu na ktorej je t video o cviceni s Jillian?dakujem

blcha
3. apr 2013

@svatava74 nejdeme cez cestovku nahodne sme nasli na nete cislo priamo na majitela preto mame aj omoc lepsie cenu pozri tu je link priamo na ten domcek ale v briste je vela takych primo na plazi fakt pre decka uplne ideal kukni na tejto stranke je toho fakt vela a ked pozries na ceny tak my ju mame skoro o polovicu mensiu 😉 http://www.adriadatabanka.com/object/cs/chorvat...

svatava74
3. apr 2013

@blcha dakujeme::::super

estrella5
3. apr 2013

ja som si dnes dala Killer ABS 1 + Cardio Kickbox + 50 drepov (začínam aj podľa tabuľky čo sa tu pridala 🙂 ) ... zajtra idem na Killer Buns (na to sa veľmi teším.. zvedavá som 🙂 ) a pekne to tak budem striedať Killer ABS a na druhý deň Killer Buns a tak dokola (plus sa budem snažiť vždy zapojiť cardio) .... 🙂 😎
a inak prajem všetkým krásny dník 😵

iconka
3. apr 2013

@scheba @mirkap84vcera som poslala sms, prisiel kod, ten som opisala, stiahla co som chcela a mam vsetko v pc, este mi ukazalo aj pocet zvysnych MB, nijaka registracia nebola @anamor a kod som samozrejme uviedla

scheba
3. apr 2013

@luciasolcova kukni sa na par prispevkov dozadu, je to tam rozpisane do detailu