icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
erulka77
4. apr 2013

@ups no mn esa to zda tiež vela aj tie tri týždne

mirkap84
4. apr 2013

...mam za sebou dalsi perfektny workout od Boba Harpra...kocky, ktorym uz Jill nestaci a hladaju nieco tazsie, skuste jeho cvicenia 😉

mirkap84
4. apr 2013

@zuzulik27 Uprimne? Podla mna sa po ukonceni 6weeku nestane nic, ano, brusko ti spevnie ale to by ti spevnelo aj keby si cvicila nieco ine od Jillian, kedze vo vacsine workoutoch ma aj cviky na brusko 🙂 , ale kocky urcite necakaj 🙂 ...keby Tebou, cvicenia si kombinujem a striedam ich 🙂

mirkap84
4. apr 2013

@ssisska ...fuuuuha, ako si mohla vydrzat 5dni na vode a cajoch? 😨 Ja som si iba raz v zivote urobila taky akoze den v ktorom iba pijem - pila som 100percentny dzus bez cukru v kombinacii s cistou vodou a vecer som uz videla vsetky hviezdicky, neviem si predstavit, zeby som mala este aj cvicit, na cvicenie je potrebna energia a tu z vody nedostanes 😕 ...viem ze odporucaju urobit si ocistny den, ale nie az tak dlho...mozno si schudla tym, ze si vyprazdnila objem criev a zaludka, ale neviem si predstavit, ako zaludok zareagoval, ked po piatich dnoch dostal do seba nieco tuhe, au!

mobilka
4. apr 2013

žienky, aké ťažké majú byť tie činky? ja sa do toho vôbec nevyznám 😅

mirkap84
4. apr 2013

@mobilka ...zacni s 1kg cinkami (v kazdej ruke 1kg cinka), tie su take akurat 😉

katy2
4. apr 2013

@mobilka mozes pouzit aj PET flase 0.7 l. Uplne stacia 🙂

erulka77
4. apr 2013

@mobilka ja cvičím s pet fľaškami 😉 0,5 l

ups
4. apr 2013

@mirkap84 ja si na boba zatiaľ ani náhodou netrúfam, ale časom vyskúšam určite 🙂

ups
4. apr 2013

@mobilka skús 1kg, tak ako radí Mirka. ja som si na začiatok hneď kúpila 2kg, ale musela som aj kilové prikúpiť, lebo na niektoré cviky mi to bolo veľa. s fľašou neodporúčam cvičiť, aj to som skúšala, ale nie je to ono. tie činky stoja pár eur a aspoň ťa to bude motivovať aby si vydržala pri cvičení 😉

sundance
4. apr 2013

ahojte, ja mám za sebou už shred, a od utorka cvičím Ripped....ale ako tak rozmýšlam asi si aj niečo pridám k tomu...lebo nejako všade čítam, že 30 minut denne nestačí....čo vy nato?

ups
4. apr 2013

@sundance ak vládzeš, tak pridaj 🙂 na škodu to iste nebude. nasilu to robiť netreba. podľa mňa tá pol hoďka stačí, ale samozrejme, keď človek viac cvičí, vydá viac energie, schudne rýchlejšie. je na tebe akú cestu zvolíš, čo je pre teba najlepšie 🙂

sundance
4. apr 2013

@ups 🙂 práveže mne sa moc nechce pridávať🙂)

ups
4. apr 2013

@sundance tak nemusíš. netreba to robiť nasilu, aby si si cvičenie neznechutila 😉

smatankaaa
4. apr 2013

@mobilka ja pouzivam 1,5 l flase 😉

ups
4. apr 2013

@smatankaaa a koľký level cvičíš? ja si neviem predstaviť ako by som s fľašami odcvičila tretí level. konkrétne cvik, kde si v polohe kliku a v rukách máš činky, ktoré dvíhaš...

smatankaaa
4. apr 2013

@ups no len v prvom 😀 takze to bude sranda potom, ale mam este take zavazia ktore sa daju upevnit na zapastie tak asi tie potom pouzijem 😉

ups
4. apr 2013

@smatankaaa s tými závažiami by to šlo 😉

smatankaaa
4. apr 2013

@ups vsak ja ti napisem ked prejdem do tretieho levela 😀

ups
4. apr 2013

@smatankaaa oki 😀

mirka178
4. apr 2013

caute baby, tak ja som si dnes zacvicila vsetky tri levely shred za sebou ako slavnoste ukoncenie shredu 😀

hhenike
4. apr 2013

@mirka178 zaujimalo by ma, ake si dosiahla vysledky po ukonceni shredu? ;) Ja mam dnes 4. den levelu 2. Ale zatial umieram pri nom :( A sice nevzdavam sa, ale zmeny nie su take, ake by som bola ocakavala. No verim, ze sa raz lad musi prelomit 🙂

estrella5
4. apr 2013

ja si tiež neviem predstaviť 5 dní len na vode al. čaji... a ešte tá veta, že "inak to nedáte" je teda pekná hovadinka 🙂 detoxikácia a vyplavenie škodlivín z teba je síce fajn, ale nato sa keď tak používa detoxikačná kúra a nie takéto hazardovanie 🙂 čo nie je dobré zdravotne, ani na chudnutie.... telo za tých 5 dní dostane taký šok, že síce možno za tie dni niečo schudne, ale akonáhle sa človek začne stravovať normálne (aj keby zdravo a diétne) tak si telo začne rýchlo ukladať do zásoby v strachu, že zas prídu dni kedy bude bez živín...jeden očistný deň na vode je fajn, ale to hlavne slúži na stiahnutie žalúdka... pri ľuďoch čo len papajú, papajú a nič iné nemajú na práci.. /aj keď ani to by som neodporúčala/ takže @ssisska pokiaľ niečo napíšeš tak si niečo aj naštuduj 🙂

mirka178
4. apr 2013

ahoj @hhenike, tak zacinala som s vahou asi 67 kil, kilo hore dole, teraz mam 63,5 - 64 kg. takze tak, ale na postave to vidno, hlavne nohy pekne spevneli, zacali sa na prednom stehne rysovat svaly, brucho sa mi splostilo, ale tak este bude treba dost zamakat, prdel spevnela, ale hlavne dnes som videla ako sa cloveku zvysuje kondicka, ved zo zaciatku by som skor umrela, ako dala 3 leveli za sebou. Ta 2 level je najtazsia, aj ja som mala dost pri nej, bola som rada ze skoncila, 3 je najlahsia podla mna, by som povedala ze az lahunka. Ale ja som si k tomu pridavala aj cardio, striedala som cvicenia, niekedy som odcvicila aj hodinu a pol, niekedy len tu polhodinku. A hlavne ma to zacalo bavit, co som vobec neverila, lebo ja som bola skor taky sportovy antitalent. zo zaciatku som nevladala ani zenske kliky, asi 2-3 som urobila, teraz dam vsetky v pohode, muzske nedam ani teraz, ale zase to ma az tak netrapi. ale mesiac je este dost kratka doba, aby sa vylepsilo vsetko, co sa roky zanedbalo, takze ja urcite pokracujem dalej.

mirka178
4. apr 2013

inak ta vodova ocista ci co to tu bolo je fakt ako zart? no neviem kto by to vydrzal. jasne ze sa schudne, ked sa nic neje, ale potom je vsetko spat, nepoviem mozno den sa ako tak da, ale urcite nie 5 dni.

hhenike
4. apr 2013

tak idem si zacvicit vynimocne skor ako o 8 vecer. mm zobral deti von, chcela som zehlit, ale kaslem na to... vyzehlim pri panelaku :D.

zuzulik27
4. apr 2013

@smatankaaa daj si do googla 30 Shred Day skusenosti a potom klikni na obrazky a tam mas fotos

iconka
4. apr 2013

Fotky ako na mna ucinkoval 30days shred mozete vidiet na str. 144 😀

hhenike
4. apr 2013

@iconka diky, prave som si pozrela. Musim skonstatovat, ze mam podobnu postavu ako ty na prvej fotke... sice asi mam o par cm viac, ale rozdelene ako ty :D ... tak dufam, ze aj ja budem mat po 30 DS brucho aspon podobne ako ty na 2. foto ;)

estrella5
4. apr 2013

ja na dnes odcvičené 🙂 Killer Buns level 1 + Cardio Kickbox + 55 drepov, 55 brušákov a 55 chlapských klikov (ale tie nie naraz 😅 ) a môže sa ísť do sprchy 😎 super pocit 😵