Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@ups och chabe.. neviem co robim zle.. ako telo sa mi spevnilo a aj sa citim ovela lepsie.. ale nie je to taky markantny rozdiel ako u inych bab .. v podstate podla fotiek maaaalicko viditelny.
vychadza mi t cca
pas -2 cm
obvod okolo pupka -3 cm
stehno horna najsirsia cast -1 cm
vaha -1 kg
@lucka1987 ono je to asi tým, že ty nepotrebuješ nejak moc kíl zhodiť. iné je, keď niekto potrebuje schudnúť 10-20 kíl, tam sú na začiatku určite veľké pokroky. ja mať takú postavu ako ty, tak skáčem meter dvadsať 😀 ale inak rozdiely tam vidieť. určite na brušku a aj zo zadu. a ty sama určite najlepšie vieš, ako sa ti telo spevňuje 🙂
ja sa idem merať v sobotu, po 4 týždňoch. mám pocit, že veľa toho neubudlo, ale dúfam, že aspoň cenťák zovšadiaľ. snáď, lebo inak ma švihne 😀
@lucka1987 ahoj, podľa mna vyzeráš super skvele krásne aj bez cvičenia 🙂 čo by som ja za to dala 🙂 Ale podľa mňa rozdiel aj tak vidno, na stehnách, aj v páse. Perfektné!
AJ ostatné ženy, ste skvelé! Ja cvičím teraz 3. level zo shredu, a akosi mám depku, nevidím žiadny, ale žiadny rozdiel...cítim sa lepšie, to áno, som ohybnejšia, taká "mrštnejšia", ale nejaký úbytok centimetrov...bohužiaľ...nemerala som sa pred cvičením, ale pocitovo nula bodov 😔 Pritom nejem tučné jedlá, ani večer, ani nejak extra sladkosti, ale drží sa to na mne strašne... Kojím stále.
Ku shredu som si začala pridávať aj workouty z NMTZ, tak uvidíme...nepotrebujem dole ani tak kilá, ale centimetre.
Sledujem vás a držím palce - aj vám, aj sebe...
@nae ahoj, ja som už shred docvičila a tiež mám pocit (hlavne posledný týždeň a niečo), že k žiadnej zmene nedochádza. zo začiatku a hlavne keď som cvičila 2. level sa mi zdalo, že čosi zliezlo dole (boli mi voľnejšie nohavice aj tričká na bruchu), ale potom sa to akosi stoplo a ja mám pocit, že napriek cvičeniu stagnujem.
uvidím v sobotu, keď som si naordinovala merací deň 😝
Ahojte, som tu nova a chcem schudnut 🙂 Len tak akosi nerozumiem tomuto programu...Kde najdem ako sa mam stravovat a vsetky cvicenia?Prosim prosim ak sa da poslite mi to do RP. Vopred krásne dakujem a ciel je schudnut 20 kg 😵
no ano, ja som sa na zaciatku ani nesfotila ani nezmerala... a teraz som 4.den 2. level Shredu a neviem neviem ci vidim rozdiel. stehna nad kolenami mi schudli, to ano, ved aj svalovicu mam takmer nonstop. ruky ani nebolia ani nic nevidno, a brucho tiez ziadna svalovka a ci z neho ubudlo no neviem, no zda sa mi ze je pevnejsie 🙂 inac k comu su dobre tie litre vody denne? lebo ja chodim kazdu pol hodku na wc a to teda nie je nic prijemne. takze? vyznam? podporuje to chudnutie? povedzte ze ano lebo s tym pitim prestanem 🙂 a povedzte ze tie vysledky este pridu....baby no podporte ma pls pls pls 🙂 dakujeeeeem
@ebenka ja pouzivam tento program uuuuuplne jednoduche
http://www.pizap.com/
das si start,vyberie oranzovy ramik kde je viac foto,kliknes,vyberes ktory ramik chces vlozis fotky das uplohat foto a ked si spokojna das save image ...download a hotovoooo
mozes pisat text davat ramcey co len chces🙂
@nae
@ups
ja som na tom podobne ako vy. dnes som 5. den 2. levelu. A tiez... pocitovo OK, spevnujem sa, lepsia vydrz, ja som sa na zaciatku odmerala aj odvazila... zatial je to dole nejakych 1,5 kg, 2 cm z bruha, 0 cm zo stehien. Co mi je aj divne, lebo sa mi zda, ze prave najviac citim svalovku na stehnach :/ Len proste sa mi vobec nezda, ze by navonok bolo nieco vidno, ale vravim si, ze predsa za pol mesiaca nemozem cakat zazraky, hlavne, ked som 30 rokov ziaden extra pohyb nemala :D
Tak to nevzdavajme. Ja mam ciel docvicit Shared, potom sa dat na Ripped In (resp. to budem kombinovat uz aj s inymi cviceniami) a dala som si taku vnutornu metu 2 mesiace... ze az vtedy budem riesit, ci je nieco vidno. Dufam, ze bude.
@alias313 vacsina z nas asi zacala cvicenim 30 Day shred. Vyhladaj si na you tube: Jillian Michaels: 30 day shred. Sú tam 3 levely. Kazdy sa cvici 10 dní. denne je to cca 30 minut. To mas na rozbeh. A v priebehu mesiaca ked to tu budes citat, tak sa uz zorientujes a vyberies si, s cim budes chciet pokracovat.
Alebo niekto tusim zacinal aj programom Body revolution... ten je rozpisany nejake 2-3 strany dozadu, prelistuj
Kočky dakujem krasne idem to pokukat a hor sa do prace.
@katulkaaaaaa bombaaa. dakujem 🙂
ahojte, ja som dnes cez obed cvicila 30min. na orbitreku a teraz vecer som sa pridala k sestre, ta cvici 30DS 2 level...ja cvicim kazdy druhy den a vzdy nieco ine od Jillian, tak snad to prinesie uzitok 🙂
@lucka1987 my sme na tom viac menej podobne, tiez nemam az take vysledky,ale to bude asi aj to nizsou vahou,tu mame podobnu, aj miery...
caute kocky tak ja pokracujem v shrede, ale aj striedam vcera som si dala prvykrat killer abs 1 level, ale neviem, akosi ma to nenadchlo, neviem ci som zle cvicila, ale vobec necitim ani len kusok aby som citila brusne svaly
a v nedelu som bola s kamoskou prvykrat v zivote v posilnovni, asi to budem opakovat castejsie, lebo vcera rano som mala rekordne najnizsiu vahu po porode a to 63 kg, tak este tie 3 kilecka zhodit, to je moj prvy ciel, a potom sa uvidi, aky bude dalsi
@katulkaaaaaa Ja som klikla na pridat uzivatela alebo daco take a ze poslalo ziadost 🙂 dakujem 🙂
ahojte tak mne stajkuje cely pocitac aj internet tusim ziadne cvicenia na youtube mi nejdu takze som si dnes zacvicila 30day shred to mam na dvd k tomu som si spravila este neake cvicenie na brucho co som si zapamatala z tej 6minutovky no a musim si dat niekomu stiahnut neake cvicenia lebo mne to tu uz nic nejde 😝 dokonca aj mys mi dnes prestala fungovat
ahojte kočky, ja som začala včera s cvičením 30 day shred. Napísala som si miery a po 10 dnoch sa odmeriam. Dúfam ze zvladnem všetky 3 levely az do konca.
@messue urcite zvladnes ja ked som zacala tak som bola strasne nastartovana strasne ma to bavilo 30day shred je super ja som si k tomu dala este 6minut brucho lebo to mi je najviac treba na brucho cvicit a paradicka na zaciatku bola troska aj svalovica ale nic hrozne drzim palce nech idu cm penke dolu 😉
@junkfoood dakujem.. no bolo to aj lepsie 😅 pred vyse rokom som po porode mala 90 dnovku, za 75 dni som dala dolu 13 kil to bolo 8 mesiacov po porode.. a do vianoc som zas nejake 4 nabrala. tak v januari som sa dala na mesacny detox pdla macingovej spolu s manzelom a super pomohlo.. a ked som skoncila na konci januara detox tak som zacala cvicit. a cvicim po teraz...

@lucka1987 super akčné fotky 🙂