Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@sundance to je fakt ked uz nemam na sebe tolko sadielka ide to tazsie a u mna problem najvacsi s tym z e nedokazem dietovat ale snazim sa ja by som bola rada keby som mala o 10kg menej ale to sa mi nepodari to by som asi fakt nemohla jest nic 😝 😝 dufam ze sa mi podari co najskor klesnut pod 60co mi uz vela nechyba a na mojich vysnivanych55 neviem ci sa dostanem po prvej dcerke som sa mi to podarilo az za dva roky od porodu a to som zostala hne aj znova tehotna a terazto ide uz tazsie aj som viac pribrala v tehotenstve a dlho som kojila takze kila neako nechceli ist dolu az teraz ako som dokojila sa to troska rozbieha bohuzial nepatrim k tym stastnym zenam co pri kojeni paradne schudnu 😉 uvidime cvicenie ma bavi a kazdy den davam a este dva krat do tyzdna spining a teraz ked je pekne chcela by som zacat aj behavat len musim niekho najst co bude somnou lebo sama sa bojim 😉
Ahojte kočky,taaak pridavam sa k vam aj ja...sledujem a čitam vas tu už davno,tato tema ma nastartovala so sebou niečo robit a....podarilo sa!Za 2 a pol mesiaca som schudla 11,2kg a dolu šli fajne aj cm...mam odcvičeny 30ds,ripped a vyskušane aj ostatne cvičenia od jill.Dakujem za tuto temu,keby nebolo tejto diskusie tak neviem,neviem kedy by som sa dokopala...Mala som 85,2kg ked som začala cvičit a teraz mam 74kg.Ešte chcem dat dole 4-5kg a to by mi snad aj stačilo🙂))len teraz to už nejde tak lahko ako prve 2 mesiace...cvičim 6x v tyždni a nedelu mam volnu a samozrejme som upravila aj stravu.EšTE RAZ DAKUJEM.
@blcha no ja viem, že teraz to ani mne nepôjde tak ľahko dolu....doteraz to išlo v pohode....no ja tiež nepatrím k tým šťastným čo hovoria, že kojením schudneš....je to blbosť....ja sice malinkú ešte kojím, ale len večer pred spaním, ona bez toho nezaspí ☹ s čoho som aj hotová, lebo už by som chcela prestať/ale to je iná téma......
caute baby tak akurat som docvicila 6w6p 1 level a neviem akosi som sa ani nespotila, neviem ci som zle cvicila alebo co, k tomu som si dala to cvicenie na brucho, co ta kocka na plazi cvici, dnes je pekne tak ked pride polovicka chcem si ist skusit zabehat, tak uvidim ako to nakoniec dopadne
a ked ste cvicili ten 6w6p a tu poziciu side plank, co sa lezi na boku s rukou sa opiera a dviha nohu ste zvladli? lebo mne to akosi vobec neslo, hlava chcela ale telo nie, na pravej ruke to este ako tak slo, ale lava to uplne odmietla odcvicit 😀
Dnes po insanity som si dala Killer buns & thigs level1. Pohodicka. 🙂
ahojte, chcem sa opýtať ako ste začínali s cvičením, ja som začala dnes 1 level ale ledva som vládala a priznám sa nedokončila som cvičenie, po koľkých dňoch ste zvládali celý level bez problémov zacvičiť. Inak máte môj veľký obdiv a ste mi veľkou inšpiráciou 🙂
@anka7 ja som dnes skoncila level 2. Jednotku som tiez nezvladala na prvy pokus. Potom sa o par dni dostavila silna svalovka, tak sa mi cvicilo este horsie, ale vydrzala som. to je asi to najpodstatnejsie. Ku koncu som uz jednotku zvladala celkom dobre. Dvojka je o dost narocnejsia. Tu som na 100% nedala ani ku koncu. Ale stale sa to trocha zlepsovalo. Vela výdrze prajem!
@mirka178 no ja ked davam 6w6p tak sa vzdy zapotim dnes som dala druhy level celkom fajn bol ale prvy sa mi tusim viac paci a zajtra dam prvy no a ten cvik aj mne najskor nesiel mne sa zasa lepsie robi na lavej ruke na pravej sa mi robi tazsie to ma este pekne trasie 😉 😝 ja si davam este vzdy 6minutove brucho od jill idem kuknut aj toto na tej plazi co to je 😉
@anka7 to je v pohode neboj zajtra uz ho das lepsie potom bude mozno svalovica ale netreba to vzdavat po par dnoch to das uplne supr zacina sa vzdy tazko 😉
babyyy, ten Ripped in 30 3.tyzden... skoro som skapala.. to co??? to tie prve dve malina a zrazu taky sok.. 😲 😅
@anka7 ja som tiez ledva vladala , ale zatala som sa,, že musim . a na druhy den svalovka, v robote som sa nemohla postavit zo stolicky a ani chodit po schodoch a napriek tomu som cvicila vecer znova i s tými bolestami. bola som a som odhodlana to odcvicit i ked som ledva odcvicila 4 den. držím palce.
inak baby ja uz vidim prve vysledky na sebe , tvaruje sa mi pekne postava a som taka pevnejsia a citim sa ako silná žena 🙂 , som zvedava na koniec shredu , porovnám fotky, potom to som pridam
baby no super ja som si vcera dala 6w6p a dnes mam svalovku na riti tak to som este nemala pri ziadnom cvicni s jill teda aspom myslim ze to am z toho cvicenia nic ine ma nenapada mna to vzdy tak potesi ked mam aj trocha svalovicu tak sa mi zda ze robim viac 😀 😀 dnes si dam radsej prvy level 6w6p idem na to a potom ak bude mala posluchat skusim tu plazovu brucho 😉
@lola11 ja idem dnes prvý krát dvojku. Dúfam, že sa mi bude páčiť, jednotka sa mi páčila, rýchlo mi to vždy ubehlo.
@lola11
@mrka2 kočky a dali ste si na 7 deň pauzu? Ja som mala mať včera pauzu, ale som to nedodržala, lebo som si chcela zacvičiť. Už som v štádiu, že mi to chýba a ani by sa mi deň nerátal bez cvičenia 😀
@dada774 ja som mala pauzu, ale len od Jillian - vo štvrtok mávam totizto zumbu 🙂 🙂 No a kočka čo nám cviči tu zumbu, tak začala s piloxingom - pol hodinu vkuse makáme pilates mixnutý s boxom - no umierala som a potom pol hodka zumby - ale to nastastie s prestavockami 🙂 🙂 TAk asi taky bol moj den off 😀 😀
@dada774 ja to cvicim ako pride, niekedy vynecham aj dva dni - hlavne cez vikend,ked peciem torty, lebo nemam proste cas 😝 no lajdacka som... 😅 ale tiez mi to chyba,ked nezacvicim. potom mam hlavne vycitky,ze som necvicila aj cely den 🙄 to fakt radsej odcvicit pol hodku,ako sa cely den umarat,ze som zase nic pre seba neurobila 😔
ja som dnes po 6. dňoch znova užila svoju naj naj naj drogu 😅 - zacvičila som si! ... neopísateľne nádherný pocit po toľkých dňoch znova cvičiť 😎 - Killer ABS level 1 + 12 min. cardio + 50 drepov...... Krásny piatok vám želám kočeny 🙂
dievcata,myslite,ze mozem cvicit aj ked chodim do posilky 3-4 x do tyzdna? Ze po posilke pol hodina doma,alebo aj cez vikend kazdy den??

@blcha ale je rozdiel z koľko kg chudneš....ja chudnem z 90kg...tak preto to išlo doteraz tak rýchlo 😉