Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@sonicka13131 tam nepotrebujes rozumiet, len sa pozriet a opakovat a cim dlhsie budeš cvičit budeš robiť cviky lepsie a lepšie už aj bez dívania ...... V 30 day shrede cvici ta kocka vpravo cviky pre zaciatocníkov a vlavo pre pokročilých...... fakt, stači sa pozerat a najlepšie cvicit pri velkom zrkadle aby si sa mohla aj vidiet. ja tiez neviem anglicky a cvici sa mi super. 🙂
@syla super, kazde kilo potesi 😉 chlapi vzdy rychlejsie chudnu, maju iny metabolizmus. Ja som tiez mojho nahovarala na stravu 5x denne, len u jeho to je trochu komplikovane, lebo robi od pol 7 do 16,30 a nema si kde ohrievat jest, neviem co mu chystat, ked to moze by len sucha strava 😖
@adena7 urcite to ide silnejsim rychlejsie, ale tak po 3mesiacoch cvicenia som cakala, ze bude viac dole..Ta pneumatika sa predsa nemoze spevnovat 😀 Ja mam este Killer ABS, Kardio kickbox, kickbox fast fix, Extreme Shred, BFBM, Killer buns things, No more trouble zone, vsetko postahovane z stiahnito.sk, len sa neviem rozhodnut co je to spravne pre seba a chcem cvicit najme kardio a na brucho, to mi zaberie tak cca 40minut plus bicykel, a obcas to casovo fakt nejde ☹
Ahojte baby, náhodou som natrafila na video a zaujalo ma. Od januára som papala podľa "norbiho tajomstva", podarilo sa mi bez námahy a cvičenia schudnúť 8-9kg. Posledné dva týždne poctivo bicyklujem, cvičím na brucho a stehná. Potrebujem ešte spevniť 😀 Chcela som sa vlastne spýtať, či je to cvičenie na celé telo..či mi to pomôže zhodiť a vyformovať trošku stehná 🙂
Ahojte, od zajtra začínam s Jillian Michaels 30 day Shred, už ho mám raz za sebou no chcem ho znovu lebo teraz som už 2 týždne necvičila 😒 a toto ma veľmi bavilo..nejde sa niekto pridať ? 😀
baby, čo ste začali cvičiť po skončení ripped 30?
@isabel11163 ahoj, dnes sme išli podľa you tube level 1 , prosím ťa, odkiaľ berieš ty všetky 3 levely, lebo mi to berie z predplateného MB, a ak by si bola taká zlatá, ktoré - presne si robila, 1,2,3 . Veľmi pekne ďakujem 🙂
ja som cvičila 1,2 a 3 level..stiahla som si to z uložto.sk tam sú všetky 3 a dokonca jedno video čo tam je má všetky 3 v kope
@isabel11163 ahoj... ja som 30 DS začala cvičiť už 2x... a vždy kvôli niečomu som bola nútená prestať... a teraz sa nemôžem dokopať k tomu aby som začala odznova a po 3x... po tom prvom raze nebol problém začať... to som cvičila 11 dní a začínala som vidieť zmeny na sebe... ako spevnenie pokožky a trošku išli dole aj cm... ten 2x som cvičila iba 4 dni a zo zdravotných dôvodov som musela skončiť... a to sa už nedokážem nakopnuť a donútiť znova do cvičenia... stále mám nejaké vnútorné výhovorky prečo dnes nie... potrebujem nejakú motiváciu.... pomoooooc ☹... ako chcem schudnúť... mať krajšiu postavu... ale nevládzem začínať 3x... neviem či chápeš
Ahoj chápem ťa najhoršie je sa dokopať potom to už začne byť ako droga treba sa prestať vyhovárať na všeličo a začať niečo robiť lebo chcieť a mať len tak reči nám nepomôže hovorím aj z vlastnej skúsenosti takže od zajtra dúfam že sa pridáš 🙂 🙂
@isabel11163 ahoj 🙂.. ja sa pridávam, ale dnes cvičím level 1 deviaty krát 🙂, takže v utorok začínam level 2.
Čo som ho len pozerala, vyzerá byť dosť ťažký, zase budem fučať ostošesto 🙂.
@lugkaemy Ahoj o dvojke horia že je nudná ale mňa veľmi bavila.. skôr trojka bola pre mňa totálne nezáživná ale dosť ťažká
@b.janka presne viem ako ti je. Ja som zacala cvicit na konci augusta, ale potom v oktobri mi zomrel dedko, svagrina, takze ma totalne presla chut na cvicenie...na dlhe tri mesiace, potom som po troche zacala, nie kazdy den, ked som mala chut. A potom som sa zatala, ze musim a cvicim kazdy den okrem nedele. Niekedy je to tazke, lebo okolo mna skacu dve deti. ale uz som sa na to dala, chcem vyzerat lepsie, takze proste makam, aj ked len hodinu denne, ale lepsie ako nic. Musis sa doslova "nas*at" a povedat si musim, zacni po par cvikoch denne a zacne ta to snad bavit. Mna to vazne bavi a citim sa lepsie! Takze prajem velke odhodlanie a vytrvalost 😉
@b.janka aj ja ta chapem. ja som sa musela prvy tyzden-dva vyslovene nutit, lebo som mala tiez kazdy den milion vyhovoriek. Prinutila som sa len preto, lebo som zacinala mat vazne depky z toho, aka som tlusta. Stravu som upravila uz skor, ale nejaky velky efekt to nemalo, tak som vedela, ze musim makat a nutila som sa. Teraz je to uz lepsie 🙂 cely den sa normalne tesim, ze kedy si zacvicim. A pritom som nikdy nemala rada cvicenie. Dnes som mala mat volny den, ale deti relativne skoro zaspali, tak mi cvicenie celkom chybalo a dala som si aspon kratky kardio kick box a hned mi je lepsie:D Dufam, ze mi to nadsenie dlho vydrzi.
@isabel11163 @lugkaemy @zuzanat @hhenike ďakujem baby... super mi padli vaše slová... dnes pôjdem na to... zacvičím si... aj mňa to po tom prvom raze chytilo a už som sa nemohla dočkať večera kedy si zacvičím... mne sa cez deň nedá cvičiť... a keď malá spí buď si niečo upratujem,varím a pod... alebo idem pre staršiu do školy... tak ja som cvičievala až v noci keď všetci zaspali... koľko krát to bolo aj o pol dvanástej... ale to mne nevadí... len teraz po celom dni som večer už ko... okrem domácich prác sa pridali práce na záhradke a vonku na dvore... tak to už nie je ako v zime že celý deň pomaly na gauči... ale dnes začnem... len baby pokazili váhu... tak budem to mať bez počiatočnej váhy... ale vážila som sa asi pred mesiacom... a tá váha sa výrazne nepohla... ešte raz ďakujem
@b.janka tak sa pomeraj, tam budu lepsie vysledky ako na vahe, vacsinou to tak je. Ja kym som bola doma, tak som cvicila, ked syn spal. to bolo super. Teraz ked chodim do roboty tak tiez cvicim az vecer, co je komplikovane, lebo nemam tolko miesta, a vsade je podlaha. Najlepsie sa mi cvici v detskej...ale nech cvicim kde kolvek, tak deti okolo mna skacu, cvicia somnou a pod. ale da sa to prezit, tak sa drz 🙂
Caute dievcata, zacala som vas troska citat.
Zacinam cvicit s Jill Body Revolution. Ale vsimam si ze exituje kopec roznych cviceni s nou.
S ktorym je najvhodnejsie zacat?
Dala som Level 1 a 2 z 1. fazy a pekne mi to dalo zabrat, kedze nemam vybudovanu velmi svalovu hmotu.
Popri tom som zacala behavat stvrty tyzden tak 4-5x do tyzdna 6km a 2x do tyzdna aerobik.
Len neviem porovnat narocnost roznych druhov cviceni od Jill. Stiahla som si vsetky, len neviem s cim zacat a ake su rozdiely v jednotlivych druhoch serii cviceni.
Vdaka za odpoved a sledujem vas nadalej 🙂
@isabel11163 ja 😉
@isabel11163 vyzera ze teda aj ja prejdem z Body Revolution radsej na Shred 🙂 Vdaka za radu @messue
Ale este si pojdem predtym nabrat piesok do plastovych flias namiesto ciniek 🙂
@ups díky za rady ohladom toho mojho ramena -ale predstav si co sa stalo - v sobotu ma uplne prestalo boliet - neverila som ze to prejde tak rychlo! Asi pomohlo aj to cvicenie, aj ze v tom 4 leveli su uz neni tie trapne cviky 🙂 🙂 A uz si zacala aj ty štvorku? Je to makačka, ale paci sa mi teda oooovela viac ako 2 a 3! Dnes som ho robila uz stvrtý den a tieklo zo mna ako este nikdy!!!
@ververka ja by som tiez zacala so shredom - tiez som chodila 2x do týždna na zumbu aj vela rýchlou chodzou s kočikom, ale dal mi fajn zabrat - spevnilo sa telo a zacalo sa mi trochu aj brucho uz ukazovat! Skús neskor pridat nejake brusko od Jill - ked uz budes vladat a mozno aj squoty na prdel - tie nemusis hned po cviceni - ja ich robím neskor 🙂 🙂
Ahojte 🙂 som tu na vas natrafila mozem sa pridat k vam? - som v skupine cvicime s Jillian. Ja som dnes odcvicila 1 den 3 levelu zo shredu. A sa mi to vidi narocne. Tie noznice s nohami ked sa lezi na chrbte - to vobec nezvladam a taktiez to lietadlo na bruchu ci ako sa ten cvik vola. A aké máte cinky? Mm mi kupil 1,5 ale sa mi to vidi akosi vela :D
@lola11 paráda, tak snáď to bolo len dočasné a už bolieť nebude 🙂 ja som ešte na 4 ešte neprešla. cez víkend sme začali zatepľovať dom, makali sme od rána do večera, k tomu ešte variť, prať a iné bežné činnosti, tak som na cvičenie nemala čas chuť ani silu. snáď dnes sa k tomu dostanem, už sa teším 🙂

Ahoj babenky ja vam vsetkym fandim co ste sa takto odhodlali cvicit ja by som poprosila o radu ci je to cvicenie aj v slovencine popripade v cz jazyku. Lebo ja som si ten 1 level stiahla a ide len v anlictine. Ja by som tiez potrebovala dat min. 10 kg dole a hlavne spevnit.