icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
ups
5. máj 2013

@blcha tiež som včera necvičila 🙂 miesto toho som ale makala na stavbe, do 7 večer, takže výčitky nemám. dnes posledný deň ripped. hádam by som sa aj ja mala zamyslieť nad cvičiacim plánom. chcela som pokračovať s body rev ale ešte uvidím. hlavne aby to cvičenie bolo okolo pol hoďky 😀

zuzanat
5. máj 2013

@syla neviem kde sa da stiahnut, este som ju nikde nenasla, ja si ju pustam tuto http://www.tiffanyrotheworkouts.com/10-minute-b...

syla
5. máj 2013

Moja bilancia po 30DS prsia -1 cm, pás -5, boky -3, +0,5 kg. Trošku som sklamaná z výsledkov, ale cítim sa výborne, začala som pravidelne jedávať a nemaškrtím medzi jedlami. Zišlo by sa mi asi cvičiť aspoň hodinu denne, aby išli kilá aj cm rýchlejšie dole. Od zajtra začínam Ripped.

lola11
5. máj 2013

@ups no ja tiez nerobim BR,ale zacala som 6week 6 pack-nooo je to riadna makacka...potim sa ako este nikdy! A svalovku na bruchu mam teda paradnu..
Kocky neviete ako sa to cvici- kolko dni a tak...

dnika2
5. máj 2013

Halo kočky s kolko kilovymi cinkami cvicite ja 0,5 ale planujem asi 1,5kg

lienka2
5. máj 2013

baby nejaky link kde si stiahnem 6w6p? na youtube som nasla len prvy level zatial..

blcha
6. máj 2013

@lola11 to je moje oblubene cvicenie ja teda neviem kolko sa ma cvici ale estes stale si ho sem tam zacvicim prvy level sa mi viac paci ako druhy tusim 😉

blcha
6. máj 2013

tak dnes mam odcvicene najskor 12 minutovka bob na brucho potom 6w6p prva leve a este na zaver ako vzdy 6minut brucho s jill a som pekne mokra super 😉
@lola11 tak ma napadlo ked ta to cvicenie bavi tak ho cvic kym ho nedas na 100% ja som ho dnes dala v pohode preto by som chcela najst neake narocnejsie cvicenie ale tiez aby bolo aj na brusko zamerana troska ako je 6w6p 😉

lola11
6. máj 2013

@blcha díky za rady - ja som si myslela ze ked to je akoze 6 week - tak ze sa to cvici 6 týždnov - ale preco su tam az 2 levle? Žeby 3 týždne jeden a 3 druhý?

riuska21
6. máj 2013

@lola11 6week Six-pack sa ma cvicit 6tyzdnov, 3 tyzdne prvy a 3 tyzdne druhy level, ja si obcas davam ten level co je na youtube

lola11
6. máj 2013

@riuska21 aj ja cvičím z youtube - je v tom nejaký rozdiel?

messue
6. máj 2013

@blcha hodíš sem prosím ta link na toho boba ? dakujem

riuska21
6. máj 2013

@lola11 no na youtube je myslim len jeden level, kto cvicil obidva, je to ten prvy ci druhy?

jankes
6. máj 2013

@kahlan1 ja mám tiež 1,5 kg činky. Ak s nimi nevládzeš, tak ich skús na chvíľu vymeniť za pol litrové fľaše s vodou. Keď si zvykneš, tak vymeníš za činky.

kahlan1
6. máj 2013

@jankes ja som najprv cvicila s litrovými flasami 🙂 uz si zvykam pomaly. Este mi chybaju 3 dni do konca 30 DS 🙂

jankes
6. máj 2013

@kahlan1 no mne 3 dni do druhého levelu 😀 Takže nemachrujem 😝

kahlan1
6. máj 2013

@jankes :D :D :D druhy level sa mi zda taky kde najviac vidno zmenu - teraz sa potim ako kôn ale akosi necitim na sebe ubytok :D

jankes
6. máj 2013

@kahlan1 no len to nevzdať. Držím palce 🙂 😉

kahlan1
6. máj 2013

@jankes 😀 😀 tak tak ale vydrzime ved kto uz len potrebuje k zivotu sladkosti a čipsy a zmrzku a ine nechutne veci. :D

zuzanat
6. máj 2013

@syla tie vysledky su podla mna vyborne, ved to je super, ze centimetre idu dole...
ja tiez cvicim 6w6p, 1level sa cvici 3tyzdne, ale ja cvicim len v tyzdni, vikendy mam volne

tiez sa pri cviceni riadne potim, ja si davam na brucho este ten pas, tak mam uplne mokre tricko, ale tak ked to bude mat ucinok...len nech uz sa tie centimetre pohnu!

blcha
7. máj 2013

ahojte babuky ja teraz cvicim tak ze jeden den 6w6p prvy level druhy den druhy level a potom dalsie dva ddni dam killer abs lebo teraz nemam nic ine stiahnute 😉 ak by ste si chceli stiahnut ja som to odtialto stahovala http://www.stiahnito.sk/jillian-michaels-six-we...
http://www.stiahnito.sk/jillian-michaels-six-we...
http://www.stiahnito.sk/jillian-michaels-killer...
http://www.stiahnito.sk/jillian-michaels-killer...

lola11
7. máj 2013

Ahojky, tak som sa rozhodla ze dám aj ja svoje fotečky ako motiváciu(aj ked teda tá slanina na začiatku- fuuuj) - začala som chudnúť stravou 7.1. 13, ale zdalo sa mi ze to ide nejak pomaly. Potom som natrafila na Jillien 🙂 🙂 Začala som ako väčšina 30DS, potom som dala Ripped in 30 a teraz robím 6week 6pack. Fotky sú pred shredom a po ripped - teda po 2 mesiacoch - odporúčam každej kočke čo začína sa riadne pofotit - krásne to tam ukaže, lebo váha teda nič moc ani v cm sa mi to moc nezdalo. Fotky vás nakopnu a chcete viac a viac... 😀 😀 Som zvedavá co bude za mesiac....

messue
7. máj 2013

@lola11 gratulujem, krasne ubytky, riadny rozdiel za 2 mesiace, asi aj ja potom zavesim foto 🙂
inak ked uz komentujes "slaninu" ja mam na svojej prvej foto pred dcicenim vacsiu , tak hadam sa aj ja pochvalim ubytkami 🙂

katka0210
7. máj 2013

@lola11 fakt super rozdiel a váhu máš pred a po akú? Ja mám z pôvodných 77,7 - 5kg dolu a tiež som sa pofotila pred na porovnanie tak uvidím🙂

lola11
7. máj 2013

@katka0210 noo tak to sme skoro narovnako začínali - ja som mala v januári 78,2kg a dnes ráno že 70,8kg!!!Ma to potešilo a dúfam, že to ešte pôjde dole 😉 😉

lucikusik
7. máj 2013

@blcha Fúha, tak super zmena. By som neverila, že len 3 kg dole. Ale pekne sa Ti vyformovala postava. Tak idem ďalej makať ... musím vydržať.

ups
8. máj 2013

@lola11 ja som predsa len začala BR. ale dala som si cardio aj workout v jeden deň (teda v pondelok aj v utorok). a teda zapotila som sa riadne. cvičenie to nie je nijak náročné, ale napriek tomu som si mákla. taká príjemná únava. a musím povedať, že zatiaľ sa mi teda to BR páči 🙂

ups
8. máj 2013

@lola11 fúha, super rozdiel za 2 mesiace. gratulujem 🙂

ups
8. máj 2013

@dnika2 ja väčšinou s 2kg. na cviky kde mi je to moc si zoberiem 1kg.