icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
lalai
20. jún 2013

@messue dakujem za radu 🙂

tt5tka
20. jún 2013

ahojte,pridavam sa aj ja ak mozem 🙂 dnes 3 den 1 level a je to paradaaaa

luciferova
20. jún 2013

ahojte, prosim vas, kde sa da stiahnut 30DS? vsetky tri diely, dakujem 🙂

luciferova
20. jún 2013

a moje vysledky s Jillian su zhmotnene tu, ak sa vam paci, za kazdy hlas dakujem. som LuciaS cislo 262 🙂 http://mojetelo.blogspot.sk/p/kategorie-3-vek-2...

kocicka99
20. jún 2013

babenky, ako sa cvičí 6W6P??? tam sú tiež 3 levely??

iconka
21. jún 2013

@kocicka99 kazdy level 3tyzdne.

Aj ja makam nielen s Jill a tiez som sa prihlasila do sutaze MOJA PREMENA na nikkinom blogu a tiez vas poprosim o zahlasovanie, som v kategorii c.4 (Zuzana) a mam cislo 71 (skoro naspodu), tu je link:
http://mojetelo.blogspot.co.uk/p/kategorie-4-ve...
dakujem, kazdy hlas ma potesi 🙂

stanuska71
21. jún 2013

ahojte.chcela by som sa spytat na toto cvicenie.ako dlho sa to cvici,kde by som to nasla vsetko a o ake leveli ide?dakujem lebo ked pozeram to video mi to nepride ani ako cvicenie 🙂 vdaka

zgurkaa
21. jún 2013

@stanuska71 ak si zaciatocnik zacni s tymto http://mojetelo.blogspot.cz/2012/09/den-151-152... cvici sa to 30 dni v kuse bez prestavky, kazdy level 10 dni. 🙂 Mozes to stiahnut http://www.ulozto.sk/xFSeRZjS/jillian-michaels-...

stanuska71
21. jún 2013

babule dnes by som chcela zacat len potrebujem o tom vediet viac info..nemam kedy citam vsetky komentarfe a asi by som tu spala kym by som to precitala 🙂 moc mi pomozete.a to sa cvici ten 1level 9dni a tych 28min aj s tym, jej kecanim? 😀 juuuj DAKUJEM VOPRED

stanuska71
21. jún 2013

@zgurkaa tak

https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

toto ? a toto mam cicit 10 dni? potom level 2 10dni a kolko ich je? a dakujem 🙂

messue
21. jún 2013

@stanuska71
Sú 3 levely a kazdy sa cvici 10 dni vkuse bez ziadnych prestavok ..... takto si odcvicis celý mesiac a su uzasne vysledky , odporucam. len treba aj stravu upravit.

stanuska71
21. jún 2013

@messue super tak prvy level 10 dni druhy 10 dni .....a to mozem aj potom po mesiaci a stale dookola? a spryvny link som dala na youtube?je to ono?dakujem moc

stanuska71
21. jún 2013

@messue a stravu uz mm upravenu drzim 90dnovu 🙂 ono kje to vlastne taka upravena strava 😎 a dnes by som chcela skusit toto teda od dnes..som zvedava ci sa nieco zmeni

messue
21. jún 2013

@stanuska71 ano je to ten 1 level a potom si najdi 2 a potom 3. a nemusis cvicit stale dookola , staci ten mesiac, potom mozes skusit ine workouty od jillian , napr. ripped in 30, ten ma 4 levely a cvici sa 4 týždne a 1 den volno v kazdom týzdni, alebo 6 weeks 6 pack ten ma 6 týždnov - 2 levely , 1 sa cvičí 3 týždne a 2 level 3 týždne. to všetko si pozistujes po odcviceni 30 day shredu..... tento shred je taký zaciatok, kde naberies silu a kondicku na cvicenie dalsich cvičení, po case sa mozes ku shredu vrátit alebo to prestriedat s inými cviceniami. Jillian ich ma vela a všetky maju skvele ucinky, len treba vela pevnej vole na odcvicenie hlavne toho 30 day shredu, je to pekna makacka 🙂

stanuska71
21. jún 2013

@messue super dakujem moc za info.dnes idem na to len este otazka kedy je najlesie cvicit bo ja mozem fakt az vecer cca od 21-22hod a co pouzit namiesto ciniek.dufam,ze to vydrzim a som zvedava ci nejaky vysledok aj bude.ty si mala aky

silvia1101
21. jún 2013

@tt5tka ahoj, takže dnes ideme štvrtý deň..mna postrasila lahká svalovka na stehnách ale bojujeeeem 😀

messue
21. jún 2013

@stanuska71 ja tiez mozem cvicit az vecer. ked su taketo teplá, je najlepšie doobeda, ale mne to nevyhovuje, ale ma sa ochladit , tak zasa sa bude vecer super cvicit . Nezalezi moc na case , vysledky budu i tak, vela chuti do cvicenia... 😀

stanuska71
21. jún 2013

@messue tak v tie vysledky dufam 🙂 inak sa pridem stazovat 😀 😀 a ake cinky pouzivas?ja mam tusim kilo a pol som sa dozvedela ze su v pivnici 🙂 neni to vela,alebo malo? 🙂

jasmika
21. jún 2013

čaute čaute..chcem začať toto cvičenie...chcem sa opýtať..existuje niekde cvičenie kde je to predabované do slovenčiny aelbo češtiny??

messue
21. jún 2013

@stanuska71 na zaciatok stacia , i ja som tak mala, ked som si dala vacsiu zataz, neurobila som cviky poriadne a hlavne ich bolo aj menej, neskor si mozes pridavat zataz, ja už mám 2kg a mozno neskor prejdem i na 2,5 kg
inak ak sa ti bude zdat , ze ti niekedy video seká, lebo mne to zacalo robit, tak som to stiahla z ulozto.sk

messue
21. jún 2013

@jasmika nie ale videla som to i v ruštine.... to bola hrôza 😀 , nepotreujes vediet co hovori , staci ju napodobnovat, ona ukazuje cviky , vpravo predvadza cvicenkyna pre zaciatocníkov a vlavo cvicenkyna pre pokrocilých....

stanuska71
21. jún 2013

@messue super uz sa neviem dockat vecera 🙂 dufam,ze zajtra bude svalovka 🙂 som normalne nazhavena na to len aby mi to aj zostalo 😀

jasmika
21. jún 2013

@messue super Ďakujem.. chcela som si to dnes stiahnuť ale tak sa mi drbe net že sa mi to vôbec nesťahuje a na youtube zas mi to nechce prehrať...šľahne ma z toho..konečne som cchela začať 😢

messue
21. jún 2013

@stanuska71 bude svalovka, ale treba cvicit i na druhy den , ked to boli 😀

messue
21. jún 2013

@jasmika to poznam, tiez mi to blblo pri prehravani ,sekalo mi video a potom som to zacala stahovat a hodinku mi to stahovalo vtedy, co inokedy za 15 minut........ no ale potom uz bolo super 🙂

stanuska71
21. jún 2013

@messue aby som vobec vstala na druhy den 🙂 no zajtra podam info ako som to zvladla 🙂 juuuj a co inak ten tvoj vysledok?spokojna?kde ho najviac vidis?

messue
21. jún 2013

@stanuska71 naviac na bruchu a pase mi zislo 7 cm až a spevnela pokozka , svaly sa na rukach zacali rysovat. , zadok sa zdvihol. muz ma pochvalil....

jasmika
21. jún 2013

@messue za aký čas cvičenia ti bolo vidieť nejaké výsledky??

stanuska71
21. jún 2013

@messue super ..pekne,ze si vsimol 🙂

messue
21. jún 2013

@jasmika ja som mala uz po par dnoch, po odcviceni 7 dni..... ale aj strava urobi svoje, ked som sa obmedzila v sladkom islo to rýchlejsie ako ked som zas holdovala sladkemu