Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Ták ešte jedno kilečko a vážim ako pre tehotenstvom ja som taká šťastná potom sa hor na zhadzovanie pred tehotenskej váhy a dúfam že o pol roka ak to pôjde takto dalej cca 3,5kg za mesiac ako do teraz budem mať svoju pôvodnú váhu spred 8 rokov. krásnych 65kg,aktualne mám odcvičení 6w6p 1 level v pondelok by som mala isť na 2 ale ekdže mám antb. a zápal priedušiek uvidím ako sa budem cítiť :-
☹
zienkx, plis, mate niekto Level 2 zo 6W6P? neviem ho nikde najst 😒 vdaka!
Ja dnes 2.den s Jillian - vcera 6W6P, dnes 30days, strasne som sa na to namotala 🙂
na ulozto.cz je to vo formáte rar a heslo je cviceni 🙂
Ahojte,
Som tu nova, prosim poradte mi ako mam zacat. Zacina sa 30 days s prvym levelom. Kolko ho mam cvicit? Drzi sa nejaka dieta? Kde si to mozem stiahnut?
Dakujem za kazdu radu 🙂
babulky tak som sa odhodlala a pridal som si do albumu fotecky ak chcete kuknite snad to niekomu pomoze a nakopne ho to mna velmi take fotky motivovali a nikdy som si nemyslela ze by sa aj mne nieco podobne mohlo podarit ale cvicenie s jill je fak super a fakt to funguje https://www.modrykonik.sk/fotoblog/blcha/album/...
ahojte, aj ja chcem zacat. co potrebujem a kde to najdem? nejaka dobra dusa, co mi poradi? 😵
@messue jedine co ma teda dost mrzi ze aj prsa isli o dve velkosti dolu som bola zvyknuta uz vyse dvoch roov na poradne prsa dva roky som kojila a to bola paradicka som si uzivala velke vystrihy a teraz nic normalka sa uz zmestim aj do B kosikov to som tusim nikdy take male prsa nemala sak sa mi zda ze aj pred tehu som mavala vzdy C ale hlavne ze uz to brucho je uz mensie 😉
@blcha ja som sa tiez vytesovala, ze z velkosti B som po porode mala D , presne tie vystrihy boli pekne, teraz si musim kupovat C a vypchate aby to vyzeralo pekne. najviac sa mrzi ze vzdy mi odídu dole prsia namiesto bokov ci zadku .......ale ked sa meni postava, nevadi ze su prsia mensie, nech je to pekné sumerne hlavne
Baby, na ktorej stránke je tu ten týždňový rozpis Body revolution Workout+Cardio? Je tu 250 strán, nechce sa mi to hľadať... Díky
@messueahoj no tak poprve to bude az dnes.musela som to odlozit a tak som sa tesila ☹ .ale dnes to uz musim hadam mi nic do toho nepride..sa uz neviem dockat ako sa nastartujem 😀
ahojte kočky ! takže piaty deň mám za sebou až dnes, nakoľko včerajšok sme strávili celý deň na kupku a po návrate domov už cvičenie nehrozilo.. energia by sa našla, ale všetky tie rutinné záležitosti v domácnosti a okolo malého zajačika...taaakže mi hrozilo ísť spať so strašnými výčitkami.. nakoniec to ale vylepšil jeden dobrý film "better life", takže aspoň pozitívny filmový zážitok. dnes som sa naštartovala na jillian veľmi zapálene a musím uznať, že ten 1-dňový nepovolený oddych mi znamenite zdvihol bojovú náladu.. síl bolo neurekom, to sa s posledným cvičením ani nedalo porovnať..tam som tlačila sekundovku pri cardiu a teraz som hopkala ako ten moj malý zajko počas všetkých jumpingov 😎 proste ťažká pohoda..momentálne mám toľko energie, že ešte utekám čo-to poriešiť okolo domácnosti..držím vám palčeky pri vašom cvičení. NEVZDÁVAJME 🙂
Ahojte spolucvičiteľky 🙂
Ja mám za sebou 3-tí deň 2-hého levelu 30 day shred, ledva chodím, ale tomu dobrému pocitu, že to robím pre seba, sa tá bolesť nevyrovná...
Zarovno s cvičením som začala aj 28-dňový detox s A. Mačingovou - tvrdo dodržiavam, tak pevne verím, že sa nejaké výsledky dostavia 🙂 rada by som tohtoročnú dovolenku vyzerala "normálne" a tiež sa aj s rodinkou odfotila, nie iba fotila 🙂
Som rada, že som objavila toto forum, je tu veľa super vecí... 🙂
ahojte, dnes cvičím 5 deň...posledné dva dni cvičím ráno aj večer...tak ma to baví..🙂 po koľkých dňoch ste videli zmeny??🙂
Baby, chcem sa spytat na bolest pri cviceni - momentalne mam za sebou 5. deň 30 Days Shred (1. level), svalovica poriadna, ale to mi nevadí, akurát posledné dva dni neviem odcvičiť tie jej "jumping jacks", strašne ma pichá v chrbtici, resp. horná časť zadku, niekde tam ako je kostrč, ale fakt nepríjemná pichľavá bolesť... mali ste to niektorá??? Ostatné cviky mi nerobia problém, chrbát nebolí, ale tieto poskakovačky sú ako keby ma niekto dozadu pichal ihlou. ☹ Môže to byť svalovica alebo niečo iné? Zaujímalo by ma, či ste sa s tým niektorá stretli a či to časom ustúpilo. Ďakujem!
@betina1984 Skopírované:
Jak?Nultý týden - tzv. nakopnutí metabolismu. Cvičí se dvakrát denně (dopoledne a odpoledne) od pondělí do soboty. V neděli se odpočívá.
Pondělí - (dop) Workout 1, (odp) Cardio1
Úterý - (dop) Workout 2, (odp) Cardio1
Středa - (dop) Cardio 1, (odp) Cardio1
Čtvrtek - (dop) Workout 1, (odp) Cardio1
Pátek - (dop) Workout 2, (odp) Cardio1
Sobota - (dop) Cardio 1, (odp) Cardio1
První a druhý týden - cvičební program je pro oba týdny shodný, cvičí se jednou denně, v neděli se opět necvičí
Pondělí - Workout 1
Úterý - Workout 2
Středa - Cardio 1
Čtvrtek - Workout 1
Pátek - Workout 2
Sobota - Cardio 1
Třetí a čtvrtý týden - cvičební program je pro oba týdny shodný, cvičí se jednou denně, v neděli se opět necvičí
Pondělí - Workout 3
Úterý - Workout 4
Středa - Cardio 1
Čtvrtek - Workout 3
Pátek - Workout 4
Sobota - Cardio 1
Páty a šestý týden - cvičební program je pro oba týdny shodný, cvičí se jednou denně, v neděli se opět necvičí
Pondělí - Workout 5
Úterý - Workout 6
Středa - Cardio 2
Čtvrtek - Workout 5
Pátek - Workout 6
Sobota - Cardio 2
Sedmý a osmý týden - cvičební program je pro oba týdny shodný, cvičí se jednou denně, v neděli se opět necvičí
Pondělí - Workout 7
Úterý - Workout 8
Středa - Cardio 2
Čtvrtek - Workout 7
Pátek - Workout 8
Sobota - Cardio 2
Devátý a desátý týden - cvičební program je pro oba týdny shodný, cvičí se jednou denně, v neděli se opět necvičí
Pondělí - Workout 9
Úterý - Workout 10
Středa - Cardio 3
Čtvrtek - Workout 9
Pátek - Workout 10
Sobota - Cardio 3
Jedenáctý až třináctý týden - cvičební program je pro všechny tři týdny shodný, cvičí se jednou denně, v neděli se opět necvičí
Pondělí - Workout 11
Úterý - Workout 12
Středa - Cardio 3
Čtvrtek - Workout 11
Pátek - Workout 12
Sobota - Cardio 3
tak este 29dni 😀 vcera prvy den tieklo zo mna jak z kona,a dnes?nemam ani svalovicu..dufam,ze to neni tym,zte som zle cvicila?
@stanuska71 urcite nie ja som tiez nemala svalovicu myslim ze az tak po par dnoch som mala troska svalovice na lytkach pri shrede 😉
dnes je konecne normalne pocasie tak idem zacvicit aj ja len neviem od radosti ze co mam zacat 😉
@blcha citim len tak minimalne..ale myslim,ze to budem viac pocitovat opat vecer ked budem makat :D ja len dufam,ze budu nejake vysledky..mimochodom tie tvoje su super 🙂 no pocasie sa konecnce unormalnilo,lebo uz to bolo prehnane teplo ..a bude sa lepsie skakat 🙂 este otazocka ked ta tu uz mam ..za kolko dni si videla nejake vysledky?
@nevestickka ja mala presne pri tom JJ bolesti, ale v koleni... Potom to nejako preslo, ale pokial ti to robi problem, daj tam ine skoky, pri ktorych ta to neboli...
@stanuska71 ja som sa pomerala na zacistku aj odfotila a potom az po mesiaci ked som odcvicila 30day shrede a vtedy vysledky uz vidiet bolo to su tie prve dve fotky 😉 teraz uz to ide tazsie uz je mi treba hlavne brucho cvicit tak sa snazim hladat cvicenia od jill na brucho 😉
ja som vcera toez necvicila, noli sme cely den prec + sa dostavila mrcha, tak som bola rada, ze som rada..ale uz sa nemozem dockat, ideme dat papat pak hor sa do toho, pod dohladom mojej malej trenerky 🙂
Ahojte babenky, je to niekto kto ešte len uvažuje o cvičení???
Ja chodím cvičiť 2x do týždňa na jumping ale zdá sa mi to málo.Toto vyzerá super cvičenie. Nečítala som celú diskusiu tak sa pýtam či ste tu aj také čo to cvičíte aj polroka alebo aj viac??? Aké máte výsledky???Ďakujem za každú odpoved 🙂
@silvia1101 ahojček, no ja som cez víkend necvičila, neber to ako vyhováranie ale mali sme slávnosti u nás v obci a celý deň som bola vonku, od piatku az do nedele. takze som pokracovala dnes ale ako aj ty píšeš, bolo omnoho viac síl a uplne som makala celé cvičenie, teším sa 🙂
Pozerala som si lvl 1 a v duchu som si hovorila: no..take hopkanie, mozno skocim rovno na lvl 2...Ale kedze mi to nedalo a chcela som to mat pekne poporiadku, tak som si dnes dala prvy raz lvl1 - a mam dost!!! toto som necakala a to nie som ziadny novacik vo cviceni 🙂

@iwusa a @tt5tka
kočky ako sa darí ? Dnes som odcvičila 4-tý deň a musím sa priznať, počas cvičenia prvého roundu sa dostavila menšia kríza. Naozaj len menšia, taká tá z pohodlnosti, nie z vyčerpania, ale ani neviem ako - prekonala som ju.. Počas celého druhého roundu som myslela na to, kedy už konečne začnem tretí a počas tretieho som pri cardio posúvala minútkovú ručičku pohľadom tak úpenlivo, že som určite tromfla aj nelu p v burlivom vine... koniec dobrý - všetko dobré - pri yáverečnom strečingu som bola na seba nesmierne hrdá, ani som nemala chuť si umyť ten pot z tela 😀