icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
stanuska71
24. jún 2013

fuj este zo mna tece..prave mam 2den za sebou..ale aj svalovicka sa ukazala 😒 fuj ha som znicena jak pes 😀

michalag
24. jún 2013

@stanuska71 dnes som 1 den 30 day Shred a potila som sa este pol hodku potom 😅

sunshine85
25. jún 2013

baby, da sa to videou z youtube nejak stiahnut?? ci ked to chcem cvicit, tak vzdy nusim byt online????
DIKES

sunshine85
25. jún 2013

@sunshine85 ale to nie je zadarmo, že?
a prave pozeram, ze sa aj zadara da, i ked to asi potrva 🙂

stanuska71
25. jún 2013

@michalag no ja ked som to pozerala tak som si hovorila,ze sak to nenei ani cvicenie a ked som prvy den cvicila tak kvapky potu padali na zem a to vazne 😀 😀 som sa dlho nejak extra nehybala..vcera to bolo uz lepsie,ale zas dnes mam svalovicu,ze som si ani na wcko sadnut nevedela 😀 dnes to bude zaujimave,ale verim v dobry vysledok tak to nevzdavam 🙂

blcha
25. jún 2013

@lenkagiec ja cvicim od februara prve dva mesiac esom cvicila poctivo kazdy den potom uz nie su aj tyzdne kedy som necvicila vobec a teraz sa snazim aspon kazdy druhy den acvicit si no a vysledky na predoslej strane som dala link na moj fotoblog a troska tam neake vysledky aj vidiet aj ked by si mala viac casu pokukaj t v teme baby maju omoc lepsie vysledky ako ja jsu to super cvicenia treba to fakt skusit😉

lilianaa
25. jún 2013

@lenkagiec ja sa prave chystam začať :o) Teda už som začala, druhý deň

sunshine85
25. jún 2013

@stanuska71 super, mam to stiahnute, dik 🙂

stanuska71
25. jún 2013

@sunshine85 super a neni zac 🙂 🙂

nelly3
25. jún 2013

prvy cvicenie vcera za mnou, akoze dneska mam svalovku uff, treba to kazdy den? postupom casu to bude urcite lepsie, len od aprila som necvicila, predtym fitko 2x tyzdene, nic moc, ale aspon nieco, teraz skor bicykel. dufam, ze budem vidiet nejake vysledky po 2 mesiacoch, chudne sa z toho ci skor spevnuje, lebo ja potrebujem oboje 😀 ale viem, ze aj stravu treba upravit 😉

nelly2511
25. jún 2013

Baby, mozu sa tieto cviky praktizovať aj počas dojcenia? Maly ma iba tri tyzdne, no rada by som nieco robila so svojim bruchom a stehnami..ale dôležité je, aby to nemalo vplyv na mliecko..dakujem za rady 🙂

blcha
25. jún 2013

@nelly2511 myslim ze na cviceie mas este cas minimalne do konca sestonedelia a ked chces zacat cvicit tak velmi opatrne len tak aby si nemala svalovicu lebo pri svalovici sa ti tvori kyselina mliecna ktora ide do mliecka a to nieje dobre pre babatko a ak by si zacala cvicit vela moze sa stat ze stratis aj mlieko ja na tvojom mieste by som s cvicenim urcite pockala aspon pol roka kym nezacnes aj prikrmovat a nielen kojit 😉

blcha
25. jún 2013

@nelly3 ja som prvy mesiac schudla len jedno kilo ale postava sa formovala a az potom neskor sa to via rozbehlo ked sa nastartoval metabolizmus asi este potrebujem dat dolu 5 kg ale uz mi to ide dost tazko vaha stoji nechce klesat 😉

nelly2511
25. jún 2013

@blcha velmi pekne ďakujem, prave preto som sa chcela poradiť, aby som nenarobila zle drobcovi..jasná vec, nebudem sa s tym nahlit, počkám do obdobia prvých prikrmov..este raz vďaka 🙂 🙂

nelly2511
25. jún 2013

@blcha no mne stačí v pohode dat dole nejaké 3-5 kíl ale hlavne mi ide o to, aby mi trochu spevnelo brucho, lebo mam ho ploche, ale rosolovite po pôrode

blcha
25. jún 2013

@nelly2511 si este len tri tyzdne po porode to je normalne ono sa ti to vela upravi same a ked nie tak potom mozes zacat cvicit ja som zacala cvicit uz ked som skoro vobec nekojila a to som kojila do dvoch rokov pre istotu som to neriskovala aj ked som dva roky bola riadna bomba radsej som bola dlhsie taka pribratejsia ako stratit mliecko a nekojit ved podla mna nieje nic krajsie ako ked mozes kojit svoje dieta my sme si to cele dva roky super uzivali 😉 3-5 kg je nic mozno ti to pojde pekne dolu aj tym kojenim vela zien chudne kojenim co teda v mojom pripade bohuzial neplati 😉

monulicka
25. jún 2013

@nelly2511 ja som zacala cvicit ked mal maly 6 mesiacov, tj tiez az ked sme zacali s prikrmami; ty si po porode len chvilku, tak ja by som najskor zacala az po 600nedeli aj to len nejake veelmi soft cvicenia... 😉

wiwi22
25. jún 2013

Tak dnes prvy krat 1 level. A po cviceni hrozne spotena... Prave som zistila, ze nemam ziadnu kondicku :(

nelly3
25. jún 2013

@wiwi22
ja vcera tiez som zacala, kondicka tiez nic moc, dneska pokracujem opat 😉

bberika
25. jún 2013

Akože baby,včera som si to prvykrát pozrela a myslim si" V pohode" Ale dnes ked som to skusila,celkom som sa zapotila...Neviem ci nebude aj svalovica.Uvidim do kedy to vydrzim...

mimikett
25. jún 2013

ahojte baby, pridavam sa- dnes druhy den za sebou a hned sa citim ako lanka 😀 Horsie to bude zajtra rano, asi ani malu nezdvihnem na ruky 😅

mimikett
25. jún 2013

@blcha ja som pozerala tvoj fotoblog a klobuk dolu - krasne vysledky 😉

blcha
25. jún 2013

@mimikett dakujem a dufam ze este sa budem moc pochvalit aj lepsou fotkou aj ked teraz sa mi to neako zastavilo a ide to uz tazsie 😒
a ak bude svalovica tak len par dni a treba cvicit aj cez svalovicu tu treba rozcvicit a potom uz nebude ziadna 😉 ja ked som zacala tiez som bola zhrozena ze kondiciu nemam ziadnu ale teraz je to omoc lepsie minule som si dala prvy level ze ako som na tom a bola to uz pre mna uplna brnkacka takze dalsia motivacia pre zaciatocnicky lebo aj zo mna na zaciatku strasne tieklo a aj teraz som pri cviceniach mokra ale uz ich davam s prehladom skoro uplne vsetky 😉

savanah111
25. jún 2013

@nelly2511 jasne, ze mozes cvicit aj ked kojis, ak sa na to citis uz teraz tak sup do toho, ja cvicim od troch tt po porode, a uplne v pohode, a vcera som bola u gyndosa a pytala sa ho na cvicenie pocas kojenia, povedal, ze uplne v pohode 🙂

silvia1101
25. jún 2013

@iwusa No ahoj, dobreee sme 😀 Tiež som včera nestihla - bola som odcestovaná, takže sme vlastne stále na rovnako ! Dnes som odcvičila šiesty deň 1level, pekne celý v jednom kuse, očividne sa už moje telo adaptovalo a začína zvládať vcelku pozitívne aj všetky jumpingy. Teším sa z toho. Zase zo mňa lialo ako z Niagarských vodopádov a to je super pocit. Dosť ma mrzia tie dva prestoje a to hneď na začiatku, ale o to usilovnejšie sa púšťam do ďalších bojov. Niekto tu na fóre spomomínal Boba Harpera ? Čo je to za chlapíka ?

tinuska2011
25. jún 2013

Ahojte kočky,ja som tiež dnes začala 1level 30days shred ,lialo zo mna,všetko na tele sa mi triaslo,no ľapacina 😀 .Dúfam,že budem mať pevnú vôľu.....

angiie
26. jún 2013

@svatava74 ahoj.poviem ti ,ze som na dovolenke myslela stale na cvicenie ,ale ani raz som.necvicila.ale kazdy den plavanie,tenis a nejake tie tury sa tomu celkom vyrovnaly..a ty ako si to docvicila?vidis nejakh zmenu?

lola11
26. jún 2013

kočky potrebujem nestranný názor - zdá sa mi že už dlho sa nič nedeje aj ked cvicím 5-6dní v týždni-kuknite a poradte čo s tým! Ja sa toho brušiska asi nikdy nezbavím! Viem chce to hlavne čas, ale neviem či idem správnym smerom. Tak dakujem za kazdú radu 🙂 🙂

messue
26. jún 2013

@lola11 ide to dole, i ked sa ti zda ze pomaly ale ide.... aj malé centimetre su uspech, tuky nabalujeme mesiace, niekto roky, nemozeme cakat, že zmiznu za par týždnov 🙂 a upravujes stravu? zo zaciatku treba rapidne prekopat jedalnicek, a neskor ked je postava podla ocakavania je mozne pridat aj stravu ako sladke ale s rozumom a nie casto.