Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Co hovorite na Lecithin? Uzivate niektora?
@barus77 dakujeeeeeeeem...si mi zachranila postavu aj to aby som neskysla 😀 este den bez cvicenia a uz by som sa nenakopla xxx
@lucinocka aj ja som si ho kúpila, pokiaľ budeš jesť odporúčanú dávku tak sa isto nič zlé nestane 🙂 tak potom napíš či pôsobí ako má 🙂
@itwasajoke joooj tak to je super :D ja mám dnes ešte len druhý deň a svalovka ako hrom, až tak dobre 🙂
baby tak som sa aj ja odhodlala.. 1. den 1. level, dala som to az do konca ale jasne ze kliky 0 bodov 😀 a pauzicky boli ale tak urcite sa to zlepsi len vydrzat, ale spotena som jak svina, prepacte za vyraz, ale urcite to poznate 😀 😀 a este si musim kupit cinky ale mala som dost aj bez nich :D
Baby dajte link na 2 level 30 shred.na youtube mi vyskakuje len platena verzia
ja som dnes teda prvy den level 1 a super🙂
ahojte neviete mi poradit keby som si chcela kupit DVD s tym cvicenim Jilien 30 day shred, tak kde sa take predava? lebo z tej uložne mi to dobre neslo(iba zvuk) nasla som to na youtube len tam to zvykne sekat tak kedže som opplna odhodlania začat chcem si to radsej takto poistiť...🙂)
ahojte kocky davno som tu nebola ... momentalne cvicim BR 3 ...sme aj na fb stranke ak by ste chceli dam link kocky si tam pomahaju radia sa , je to super
ja by som chcela zacat body revolution ale na youtube som nenasla workouty a ani inde na stiahnutie, viete poradit? Chcem zacat 3-4 tyzdnom, kedze uz mam s Jillian 4 mesiace odcvicene 🙂
@zgurkaa Ahoj je stranka stiahnito.sk tam mas vsetky cvicenia od jillien ale musis si dobit kredit cez sms
@janka_76 ak chceš kúpiť tak sa predáva na http://www.gorila.sk/t/list.php?cat_id=1615.....
na stiahnito.sk workout 9 z body revolution nie je..to ste ako poriešili..
tak prvy den shredu odcviceny,skusila som si to aj vcera ale nie naplno kedze mam problemy stale s chrbticou,ale nasla som taky sklon kde ma to neboli,tak dnes na plno odcvicene,najviac citim brucho,inak v pohode,ani som sa velmi nezapotila,dufam ze pojdu cm rychlo dolu
ahojte. včera som začala cvičiť s J.M. chcem sa opýtať - cvičila ste niektorá toto cvičenie aj počas stimulácie na IVF ? dá sa to cvičiť v pohode do OPU, či radšej nie ? (hlavne kvôli posilovaniu ma to zaujíma). ďakujeeem.
baby, kolko kilogramove cinky pouzivate pri cviceni?
Baby, co odporucate po odcviceni ripped in? a ak nahodou dajte aj linky na sytahovanie, dakujeem!
Takze baby, dnes som sa konecne pustila do cvicenia, kedze sestonedelie mi skoncilo,dojcenie nanestastie tiez, nemam uz ziadne vyhovorky.. Prvý den mam za sebou, ale teda poviem vam, bude zazrak, ak sa zajtra vyplazim z postele.. necitim si koncatiny, normalne sa mi ruky trasu 🙂 dufam, ze sa mi podari dat dole brucho, stehna a aspon 5 kil 🙂 🙂 🙂
baby ja som nahodou natrafila na toto, poviem vam ze revem od zaciatku videa.. ta Jill je teda riadna drsnacka 😀 😀

@barus77 hej, ked som to jeden vecer citala, ale cez mobil, bolo to tam. na druhy den, ze stiahnem a nic:( ale vdaka aspon za toto