icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
ranya
13. júl 2013

@barus77 hej, ked som to jeden vecer citala, ale cez mobil, bolo to tam. na druhy den, ze stiahnem a nic:( ale vdaka aspon za toto

lucinocka
13. júl 2013

@barus77 jj akurat som citala ze chrom 🙂 skusim 🙂 sak to len vitamin hadam ma nezabije:D

slagy
13. júl 2013

Co hovorite na Lecithin? Uzivate niektora?

itwasajoke
13. júl 2013

@barus77 dakujeeeeeeeem...si mi zachranila postavu aj to aby som neskysla 😀 este den bez cvicenia a uz by som sa nenakopla xxx

barus77
14. júl 2013

@lucinocka aj ja som si ho kúpila, pokiaľ budeš jesť odporúčanú dávku tak sa isto nič zlé nestane 🙂 tak potom napíš či pôsobí ako má 🙂
@itwasajoke joooj tak to je super :D ja mám dnes ešte len druhý deň a svalovka ako hrom, až tak dobre 🙂

lucinocka
14. júl 2013

@barus77 objednala som 1000ku, tak som zvedava :D jedna tableta denne s jedlom pise v navode, tak buduci tyzden mi asi dojdu postou

magali
14. júl 2013

baby tak som sa aj ja odhodlala.. 1. den 1. level, dala som to az do konca ale jasne ze kliky 0 bodov 😀 a pauzicky boli ale tak urcite sa to zlepsi len vydrzat, ale spotena som jak svina, prepacte za vyraz, ale urcite to poznate 😀 😀 a este si musim kupit cinky ale mala som dost aj bez nich :D

slagy
14. júl 2013

@magali zo mna tak vali uz treti den 🙂, nastastie svalovka pomaly prechadza, dneska sa aspon trosku lepsie po schodoch chodilo 😀 .
A pozerala som ako vypada druhy level 🙂 - ze konecnaaaaa 😀 , teda makacka to bude riadna ...

sasavi
14. júl 2013

Baby dajte link na 2 level 30 shred.na youtube mi vyskakuje len platena verzia

barus77
14. júl 2013

@sasavi pozri na predošlú stranu, dlaa som tam link

@slagy
@magali baby ani mi nehovorte, ale na nete som čítala že už tak po 4 dňoch sa cítiš pri tom cvičení silnejšie tak som zvedavá 🙂

slagy
14. júl 2013

@barus77 ja mam zatial len tri dni, ale citim sa tak inak, plna zivota, energie mam na rozdavanie 😉

ranya
14. júl 2013

ja som dnes teda prvy den level 1 a super🙂

janka_76
15. júl 2013

ahojte neviete mi poradit keby som si chcela kupit DVD s tym cvicenim Jilien 30 day shred, tak kde sa take predava? lebo z tej uložne mi to dobre neslo(iba zvuk) nasla som to na youtube len tam to zvykne sekat tak kedže som opplna odhodlania začat chcem si to radsej takto poistiť...🙂)

baby124
15. júl 2013

ahojte kocky davno som tu nebola ... momentalne cvicim BR 3 ...sme aj na fb stranke ak by ste chceli dam link kocky si tam pomahaju radia sa , je to super

zgurkaa
15. júl 2013

ja by som chcela zacat body revolution ale na youtube som nenasla workouty a ani inde na stiahnutie, viete poradit? Chcem zacat 3-4 tyzdnom, kedze uz mam s Jillian 4 mesiace odcvicene 🙂

magali
15. júl 2013

@zgurkaa toto by aj mna zaujimalo.. nenasla som ani ja nikde, dokonca som hladala aj DVD ze by som si kupila ale nenasla som na Slovensku

luciasolcova
15. júl 2013

@zgurkaa Ahoj je stranka stiahnito.sk tam mas vsetky cvicenia od jillien ale musis si dobit kredit cez sms

vieri22
15. júl 2013

@janka_76 ak chceš kúpiť tak sa predáva na http://www.gorila.sk/t/list.php?cat_id=1615.....

vieri22
15. júl 2013

na stiahnito.sk workout 9 z body revolution nie je..to ste ako poriešili..

klaudialip
15. júl 2013

tak prvy den shredu odcviceny,skusila som si to aj vcera ale nie naplno kedze mam problemy stale s chrbticou,ale nasla som taky sklon kde ma to neboli,tak dnes na plno odcvicene,najviac citim brucho,inak v pohode,ani som sa velmi nezapotila,dufam ze pojdu cm rychlo dolu

silvik1
16. júl 2013

ahojte. včera som začala cvičiť s J.M. chcem sa opýtať - cvičila ste niektorá toto cvičenie aj počas stimulácie na IVF ? dá sa to cvičiť v pohode do OPU, či radšej nie ? (hlavne kvôli posilovaniu ma to zaujíma). ďakujeeem.

stardust
16. júl 2013

baby, kolko kilogramove cinky pouzivate pri cviceni?

sasavi
16. júl 2013

@barus77 dakujem, stiahnute

barus77
16. júl 2013

@stardust čítala som že by mali byť 0,5 - 3 kg. ja mám doma len 0,5 ale to je málo, zajtra si idem kúpiť 2 kg 🙂

zgurkaa
16. júl 2013

@stardust ja som zacala s 1 kg a po dvoch mesiacoch som presla na 2 kg.

savanah111
16. júl 2013

Baby, co odporucate po odcviceni ripped in? a ak nahodou dajte aj linky na sytahovanie, dakujeem!

nelly2511
16. júl 2013

Takze baby, dnes som sa konecne pustila do cvicenia, kedze sestonedelie mi skoncilo,dojcenie nanestastie tiez, nemam uz ziadne vyhovorky.. Prvý den mam za sebou, ale teda poviem vam, bude zazrak, ak sa zajtra vyplazim z postele.. necitim si koncatiny, normalne sa mi ruky trasu 🙂 dufam, ze sa mi podari dat dole brucho, stehna a aspon 5 kil 🙂 🙂 🙂

magali
17. júl 2013

baby ja som nahodou natrafila na toto, poviem vam ze revem od zaciatku videa.. ta Jill je teda riadna drsnacka 😀 😀

https://www.youtube.com/watch?v=1wiS4hWEVwo
barus77
17. júl 2013

@magali jeeej to som ani nevedela že je 🙂 super, pozriem 🙂

barus77
17. júl 2013

@magali omg to čo je!! riadne im dáva :D