icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
stardust
24. júl 2013

dnes rano o deviatej bolo u nas 23 stupnov...to je hotovy sen.

susanita87
24. júl 2013

svatava74 celkom som to zvladla, myslela som, ze to bude horsie, sice som niekedy nestihala s tempom a dost ma boleli spociatku nohy, ale dokoncila som to, a je to fajn pocit

magali
24. júl 2013

fuuuuu baby level 2 den 1 za mnou.. spotena som riadne, pri jednicke som sa tak nepotila aj ked som predtym necvicila.. stale nemam cinky, lebo u nas v meste nemaju a nemame cas niekam ist ale da sa aj bez nich, snad v najblizsej dobe, ked tak ich objednam z netu, drahy mi ich zacvaka k meninam 😀 najhorsie je udrzat rovnovahu obcas 😀
som sa odvazila odvazit 🙂 a mam nejake dve kilecka dole, najskor som jedla hocico, ale postupne som sa na seba nastvala, ze predsa nebudem si kazit to cvicenie, navyse ked som zjedla nieco tazke, vyprazane, tak som bola totalne unavena a ked si dam nieco lahsie a jem pravidelne a po siestej uz nejem, citim sa vyborne.. jasne ze si dam aj nieco sladke, ale ani nato nemam nejako chut.. ked som vecer hladna, tak si dam rajcinu alebo uhorku a vybavene.. stale mam vodu vo flasi a nosim ju so sebou.. najlepsie sa mi to jedlo dari drzat na uzde, ked idem do prace, akonahle som doma uz mi ide chut na vselico.
este som zvedava ako zvladnem cvicenie ked pride mrcha a hlavne tie chute 😉

lucirella
24. júl 2013

@barus77
My tiez byvame v podkrovi. Dnes sme tu mali 26 stupnov ked som tu hopsala ako tulik. Dnes to bola ozaj makacka 😝

janea
24. júl 2013

ahojte, neviem, ci ja zle hladam, skusala som aj na sk aj na cz ulozto, ale nevidim tam najnovsie vobec ziadne cvicenie .. viem ze tam bol aj shred aj ripped aj to body revolution... vtedy som to nestiahla, a teraz lutujem.. ci len nejak zle hladam, vy to tam stale vidite? este 22. jula tu niekto pisal, ze to tam je, ale ja uz som to vtedy nevidela... :(

pasteleria
24. júl 2013

@janea
no teraz si ma dostala. hladam tie subory a vacsina je vymazanych. tiez som sa chystala, ze si to stiahnem neskor 😒

stardust
24. júl 2013

@magali s rodinou zvykneme chodit raz za mesiac do McDonaldu...minuly tyzden mi prislo tak zle z toho hamburgera, ze to bola aj posledna navsteva tohto zariadenia. Len samotne cvicenie u mna meni stravovacie navyky....

Jaj baby, tak som nadsena z toho cvicenia....prvy tyzden boli pre mna hotove muky, lebo mam s najvyssou pravdepodobnostou chore cievy, nohy boleli ako fras, ale teraz uz nie...keby nebolo MK, cvicenie s J. Michaels by som asi nikdy nespoznala a trapila sa doteraz.

janka_76
25. júl 2013

@vieri22 tak ja dufam, že som nadobro neskoncila aj ked už ma zacina aj koleno a bedrovy klb pobolievat asi preto, že sii tu nohu nejako jednostranne zaťažujem....a DVD som si kupit nestihla sa mi to stalo práve v ten den ked som sem ten dotaz písala.....-((((

daniette
25. júl 2013

@janea Aké cvičenia hľadáš?

magali
25. júl 2013

@stardust presne aj ja ked zjem nieco taka, tak mi je zle.. tento tyzden sme z prace isli do inej restiky na obed, lebo tak kam chodime je zatvorena kvoli dovolenke, a v tejto mali tento tyzden dvakrat salat, tak mi to dobre padlo, vobec som nebola hladna.. lenze kolegovci su chlapi a tam do tej sa chodi lebo je tam stale rezen a velke porcie, mne uz je z toho na grc, chodili sme tam aj pred materskou a uz vtedy som to tam neznasala lebo stale to iste dokola..

vieri22
25. júl 2013

@janka_76 ani ja som nekúpila DVD , radšej sťahujem z http://www.stiahnito.sk/..má tam veľa cvičení..Pre teba je prvoradé zdravie , ak sa dá nenamáhať, oddychovať.....Aj ja som natiahla asi šľachy na ruke/ ale nie z cvičenia/ a 2 týždne ma to bolelo a mala som lieky aj mastičku...a ako som písala mm sa asi mesiac z toho liečil, kým mu bolesť neustúpila ..

barus77
25. júl 2013

@janea ja som ich tento týždeň uploadla na uloz.to ale nejak sa tam nedajú vyhľadať... skúsim ich tam dať znova keď budem mať čas. ja tiež ľutujem že som si nestiahla to body revolution... ale ripped in 30 som stihla stiahnuť 🙂 inak na youtube ešte najdes niektoré jej videá, je tam Extreme shed and shred, to sa mi celkom páči, aj nejaké kickboxové kardio 🙂
@stardust aj v mekaci sa da kupit nieco dobre 🙂 my tiez obcas s muzom chodime, dam si nejaky wrap alebo salat, a to je v poho 🙂

janea
25. júl 2013

@pasteleria
@daniette
@barus77 vdaka za odpoved, vcera som sa na ulozto hrabala, ale nenasla som vobec nic od Jillien, tak som si pre istotu stiahla zopar veci od Zuzky L🙂 V podstate hladam Ripped, a mam par dielov z Body Revolution, to tak nahodne zopar stiahla, kym to nezmizlo. tak asi by som rada nasla tie ostatne.. viem, ze to je na stiahnito, ale ja sa tak nerada niekde registrujem kym nemusim🙂 .. z youtube si nepustam cvicenia, patrim asi k poslednym ludom co nemam neobmedzeny net;) tak sa vzdy snazim si vsetko stiahnut,kym mam nejaky kredit🙂 vdaka a pekny den prajem🙂

stardust
25. júl 2013

@barus77 hej, mekac nie je len o hamburgeroch, ale pre mna hej...,a robi najlepsie hranolky v okoli 😉

sasavi
25. júl 2013

Baby neviete raz som tu pozerala link na cvicenie na vnutornu stranu stehien, na youtube to bolo.teraz to viac neviem najst.ked viete hodte link prosim.

daniette
25. júl 2013

@janea holky písali, že sa dá aj bez registrácie stiahnuť prostredníctvom SMS, večer skúsim pozriem ripped a dám vedieť 🙂

barus77
25. júl 2013

ak chcete ripped alebo 30 day shred tak mi môžete poslať mail a ja vám to dnes alebo zajtra pošlem

svatava74
25. júl 2013

@barus77 jeezis ty si moja zachrana....mam stiahnute vsetko od Jill....ale ripped week 3 a week 4 zabudal a som na chalupe a nejde mi to poriadne cez net...pomoc....dakkujem 🙂

svatava74
25. júl 2013

@susanita87 uzasna sikovna kočka.....kazdy mame iste hranice, ale ked myslime pozitivne a prekonavame ich, posuvame, zistujeme ako sme .....ze sikovne a krasne a dokonale a atd....ci nie????? 🙂

engie35
25. júl 2013

@barus77 Ahoj môžem poprosiť aj ja preposlať. Píšem mail do IP. Ďakujem. 🙂

klaudialip
25. júl 2013

@svatava74 a mas aj 6week 6pack?mam len 1level a chcela by som aj druhy

dnes som zacala s druhym levelom shred,a zacala som vcera cvicit aj tu 46-ricnu Korejcanku,viem ze to sem nepatri ale tiez odporucam :D

barus77
25. júl 2013

@klaudialip to je aka korejčanka? 🙂

barus77
25. júl 2013

kočky tak Ripped in mám len prvé dve časti, myslela som že to je celé. ale 30 day shred rada pošlem 🙂

lussy013
25. júl 2013

@lucirella No v lete je to ľahšie človek má viacero možností 😀.Cvičenie sa mi páči prvé dne bola svalovka ale teraz sa to dá .Tak naozaj cvičeniu zdar 😀

klaudialip
25. júl 2013

@barus77 ma 46 rokov a vyzera na 20

klaudialip
25. júl 2013

@barus77 tu je o nej clanok http://diva.aktuality.sk/clanok/38283/foto-ma-4...
a toto cvicim,vyzeraju to byt len take natahovacky ale po 20-tich min.bolia vsetky svaly,som mala svalovku na chrbte a pase a to s jillian svalovku ziadnu nemala

https://www.youtube.com/watch?v=aDK49ROk3iw
zgurkaa
25. júl 2013

Ahojte, ja idem zajtra na dovcu, mate nejaky napad ako to vyriesit s cvicenim na dovolenke? Notebook neberiem 😒

barus77
25. júl 2013

@zgurkaa do mobilu? 🙂 alebo si ráno zabehať 🙂 ja na dovolenke vždy plávam odušu :D

monka1011
25. júl 2013

ahojte,ja som tiež začala cvičiť s Jillian.zatiaľ mám za sebou len 4.deň 1.Levelu.ale chcela by som sa spýtať čo robíte potom keď skončíte s 3.Levelom?