icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
mattuliatko30
29. júl 2013

@neurologia ak potrebuješ ripped môžem poslať na mail, mám všetky 4 časti...od jednej kočky 🙂

dusika11
29. júl 2013

ahojte vdaka vam cvivim s jill neviem ci mam nemam vysledky ale citim sa skvelo...akurat cvicim hore dole..rozne jill s you tube.. nejdem postupne ako vy..niekedy to na zrychlenie metabolizmu..ale to dokazem tak maximalne 20 minut..tazke cviky na kolena necvicim vtedy si skacem alebo nieco ine cvicim..detiska mi niekde dali meter tak netusim centimetre..len sa vam chcem podakovat za inspiraciu vsetko usilovne citam..

savanah111
29. júl 2013

Baby,je tu niekto, kto ma odcviceny cely 6w6p?

klaudialip
29. júl 2013

@neurologia ano mam,stiahla som si ho zo stranky 4shared,par stranok dozadu mi dala jedna na to linky na vsetky casti,je to aj na stiahnito.sk ale tam sa plati a na tom 4shred som sa len zaregistrovala

danielka_ma
29. júl 2013

@mattuliatko30
ahoj, mohla by si aj mne poslat ripped? akurat koncim shred, este pat dni a potom by som chcela nieco ine vyskusat.. budem ti moc vdacna! moj mail je danielka_c@yahoo.com
dana

svatava74
29. júl 2013

@mattuliatko30 jeeeeej....prosim ta....ripped weekk 1........dakujem.... 🙂

stardust
29. júl 2013

@mattuliatko30 jeee, ked uz budes posielat hromadny mail, zapis si ma do prijemcov, pleaaaase 😀

mattuliatko30
29. júl 2013

@svatava74
@stardust poslite kocky mail do IP

inusik298
29. júl 2013

Ahojte žienky, som v tomto fóre nová a keďže by som mala veeeľa čítania aby som sa dozvedela všetko čo sa tu píše (a ako každá mamina čas máme vzácny), chcem niektorú dobrú dušičku z vás poprosiť, či mi poradí ako - kedy - kde môžem začať, postupne od začiatku podľa videí cvičenie s Jill? Na youtube nejaké videá sú, ale neviem ktoré je prvé cvičenie druhé atď. čítala som kdesi na nete že každý deň sa má cvičiť iné. Samozrejme neviem čo keďže nie som v tom zbehlá a bojím sa aby som nezačala s niečím najťažším hneď na začiatku, aby ma to nezložilo (keďže stále kojím). Som rok po pôrode, zvyknem si zacvičiť zumbu a 5tibeťanov takže aspoň ako takú kondičku mám, ale nie je to nič moc. Potrebujem so sebou urobiť veeeľkú zmenu pretože pneumatika po 2tehotenstvách ma už veľmi otravuje. Budem vďačná každej rade ktorú mi dáte, prípadne ak máte k dispozícií videá tiež budem vďačná ak mi ich zašlete, mail inuskab@gmail.com prípadne sem do správičky. ĎAKUJEEEEM!!!! 😉 ozaj a ešte ma napadlo, nestretli ste sa niektorá s cvičením podľa programu P90X , neviete či sa to dá zohnať aj na SK? ešte raz ďakujem Inga 🙂

mrka2
29. júl 2013

@inusik298

https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

skus zacat s tymto, cvici sa to 10 dni, potom je dvojka - tiez 10 dni a potom 3-ka tiez 10. 🙂

inusik298
29. júl 2013

jej ďakujem krásne 🙂 prosím ťa a máš aj ty osobnú skúsenosť a výsledky? to mám cvičiť každý deň alebo aspoň 1deň v týždni mám mať pauzu? ďakujem 😉

iveska
29. júl 2013

no ja som dnes zacala a kedze s mojou vahou som cvicila len polku cvicenia lebo som nevladala :( ale zajtra chcem potiahnut aspon o 5 min. viac 😀
😀

lucirella
29. júl 2013

@inusik298
Ahojky, tiez mi chvilku trvalo, nez som sa v tom zorientovala 😉 . Myslim, ze vacsina zacina s 30 days shred: 3 levely, kazdy sa cvici 10 dni. Vsetky 3levely su na youtube. Myslim, ze ripped bude podobny, ale neviem to iste.

inusik298
29. júl 2013

Ženy vy ste úžasné! ďakujem za mailík aj za info ktoré píšete 🙂 🙂 🙂 🙂

stardust
29. júl 2013

@mattuliatko30 velikanska vdaka 😵 😵

mattuliatko30
29. júl 2013

@stardust zamalicko 🙂

mattuliatko30
29. júl 2013

@inusik298 napisem ti zajtra info..dobru.

danielka_ma
30. júl 2013

@mattuliatko30 dakujem velmi pekne za mailik 😉

mattuliatko30
30. júl 2013

@danielka_ma nemáš začo 🙂 príjemné cvičenie 😉

janka_76
30. júl 2013

@inusik298 ahoj skus pozriet toto tamje aj nafotena ta kocka, myslím, že ako motivácia je to velmi dobre...http://mojetelo.blogspot.cz/p/moje-pokroky.html

magali
30. júl 2013

@janka_76 prave som chcela pridat tento link... ja na tuto stranku chodim v poslednej dobe casto, super inspiracie, super clanky, vela dobrych rad a hlavne nieco aj o jedle a v normalnom style, paci sa mi ze si to urobila po svojom a je v podstate normalne, ziadne drasticke dieta a tak.. super stranka

angiie
30. júl 2013

Ahojte.tak ja po mesiaci sa davam znova do kopy a zacinam s 30 shared.ako citam tak vam to pekne ide.gratulujem.

barus77
30. júl 2013

keby ste chceli tak tu je 30 day shred, ostatné uploadnem neskôr, prepáčte že nestíham odpovedať
http://uloz.to/xq4v6QNX/level-1-27m-avi

http://uloz.to/xEyAQZtg/level-2-27m-avi

http://uloz.to/x8QdWBu2/level-3-27m-avi

inusik298
30. júl 2013

@janka_76 ďakujem, no ja vypadám asi presne tak ako tá slečna na začiatku v modrých plavkách ale mám 64 kíl a výšku 160cm to brucho moje je ale viac ovísajúce a normálne keď to vidím aké krásne bruško má z cvičenia ta slečna aj ja chcem také krásne rovné, bojím sa však že po pôrode také už nikdy mať nebudem len ak budem cvičiť min. rok určite si porobím fotky aj ja aj sa pomeriam a raz to hádam tiež takto zverejním len dúfam že to všetko zvládnem 🙂 inak myslíte si babulky že ak aj budem makať a budem mať svalovku neovplyvní to moje mliečko? rada by som kojila malú ešte aspoň rok ak to pôjde, ďakujem 🙂 🙂 🙂

malamargotka
30. júl 2013

@inusik298 ona ma tiez 8 rocne babo a druhe na ceste 🙂

malamargotka
30. júl 2013

ahojte pripajam sa k vam a dufam, ze mi to pomoze sa opät nastartovat. Uz mam odcivicene 30 days shared, ale vysledky skoro ziadne, pretoze som nezmenila stravu a necvicila som pravidelne. Teraz idem na 3. tyzden ripped, ale zase sa stravujem nepravidelne a malo (pre brigadu, ale vecer uz nejem). Ja som taka hruska, takze potrebujem viac casu dokial mi nieco zlezie zo stehien 🙂 ale veriiim, ze to zvladnem aj s vasou pomocou 🙂

magali
30. júl 2013

aj vam sa zdal shred level1 nekonecny? mne ano, konecne som presla na level 2 a ani neviem ako uz som odcvicila siedmy den.. som zvedava na trojku, radsej si to nepustam popredu, az den pred zacatim, aby som vedela ako cvicit.. inak som sa odmerala a na bruchu a bokoch mam -2cm, tak som rada ze to funguje, prsia zatial ziadny ubytok, neviem ci som sa zle odmerala na zaciatku, alebo co.. vaha sa nejako moc nepohla, mozno nejake 2kg ale nevadi.. citim sa dobre a citim hlavne na bruchu ze to mizne.. taka som rada, velmi ma to bavi a este ked su aj vysledky,, jupiii. a stale si hovorim, pomaly dalej zajdes, este keby som dokazala stravu viac kontrolovat to by bola parada 😀

inusik298
30. júl 2013

@malamargotka čo sa týka stravovania stačí ak budeš poobeda papať hlavne bielkoviny a zeleninu, orechy, ak ale cvičíš pobede je dobré si dať najneskôr hodinu alebo hodinu a pol nejaké sacharidy a po cvičení čím skôr bielkoviny 🙂 a že vraj treba vypiť aj min. dva litre tekutín denne a tiež to pomáha schudnúť 🙂 ja som schudla už 6kíl bez nejakého extra cvičenia vďaka zmene stravovania a úžasnému jačmeňu, cvičila som len príležitostne ale tuk mi ostáva a všetko ovísa takže určite sa teším na výsledky 🙂 plán mám začať 1.8. 🙂

williamjozef
31. júl 2013

@savanah111 ahoj,ja som dosla po 2 level 5x som cvicila a ja nevladzem,tak som sa vratila k 1 ke

anny1984
1. aug 2013

Cvičenie s Jillian mi spomalilo chudnutie. Za mesiac 1,5kg ☹ Cm išli dole zo stehna z bokov a pásu a tuším ďalej idú. Žeby predsa svaly vážili viac ako tuky? Ale aj tak to číslo na váhe sa mi nepáči.