Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Ahoj kočky chcem sa opýtať tých čo cvičíte dlhodobejšie, a ktoré máte celulitídu, či aj v tejto oblasti zaznamenávate nejaké viditeľné zlepšenie?Ja premýšľam nad cvičením Jillian, nemám nadváhu, len po pôrode mi zostalo menšie brucho, silnejšie stehná, ale celulitídu mám úplne neskutočnú.Preto by ma zaujímal váš pohľad, či je toto cvičenie zamerané na spevnenie svalstva a či registrujete aj nejaké zlepšenie celulitídy?Ďakujem všetkým za odpovede. 😉
@williamjozef ja cvicim od pondelka 6w6p, a pravdu povediac, nebavilo ma to az tak akoostatne veci od nej, ale nejak som si zvykla, a teraz sa na to tesim, uviim co bude potom dvojka. je to o moc tazsie? a za tie tri tyzdne si mala aj nejake realne vysledky na sebe? 🙂
Cvicenky, chcem sa opytat na aku hudbu cvicite. Teda ak necvicite na zvuk z dvd. Chcela som si dnes pustit nieco ine k cviceniu, no zistila som, ze nic vhodne nemam. 😠 uprimne povedaene, necakala som, ze nasa cs zbierka je taka "nudna" (z pohladu navstevnikov nocnych klubov urcite) 😎 . Na radio sa spolahnut neda. Chcem nieco, co ma nastartuje 🙂 Dajte nejaky tip, prosiiiim.
práve odcvičená Jillian Level 1 deň 1. a Bob Harper Bonusy AB a Glute a poviem Vám kočky leje zo mňa ako z krhly :D na prvý deň som si toho na seba ušila až až :D zajtra mi asi postačí iba Jillian :D inak ako tu tak kukám výsledky máte parádne, klobúk dolu 😉 kiežby som sa o pár týždňov mohla aj ja takými výsledkami pochváliť 🙂 dúfam to vydržím 🙂
@lucirella skus na europe2 ked si das ich web radia je tam fit stream,,,alebo skus pokukat na iných radiach na nete🙂
@savanah111 Dvojka je jemne povedané masaker 😅 Máš pocit, že vypustíš dušu po 5 minútach. Veľmi rýchle tempo (aspoň na mňa).
@lucirella ahoj, necvičím na hudbu, púšťam si pritom relácie Informačná vojna zo Slobodného vysielača alebo Show Jana Krause na youtube 😀
@jaruska6 Nemala som nejakú brutál celulitídu, ale niečo tam bolo a pri dlhodobejšom cvičení zmizlo. Vydrž s cvičením aspoň 2 mesiace a uvidíš. Plus zmena jedálnička a viac tekutín pomožu. Držím palce.
@angiie no ja som Jillian cvičievala tiež asi pred dvomi mesiacmi síce nepravidelne, ale podarilo sa mi zhodiť 5 kg a ešte potrebujem nejakých 8kg schudnúť 🙂 no svalovku budem mať určite, aj keď asi menšiu ako pred dvomi mesiacmi hehe aspoň dúfam, ale musím sa prekonať, každý tretí deň si plánujem dať pauzu od cvičenia, aby si aj svaly odpočinuli 🙂 a ďakujem za radu 🙂
tak som sa dnes konečne odhodlala a mám prvé cvičenie za sebou, budíček ráno o šiestej , potom studená sprcha, cítim sa super ale svaly cítim riadne...
ahojte ja som tu úplne nová prosím Vás nechce sa mi čítať 262 strán, je niekde dáky návod a opis o čom to vôbec celé je? dakujem za všetky rady vopred
Cvičíte tu niektorá 6 week 6 pack? 🙂 Je to vhodné pre začiatočníka? Čítala som, že ani nie, ale momentálne 30ds a ripped in 30 cvičiť nemôžem, tak hľadám alternatívu :/
Idem sa aj ja "pochváliť" s mojimi otrasnými mierami:
Pod prsiami : 76
Pás: 79
Boky: 103
Stehno: 63
Váha: 63/ výška 160 cm
A fotečka v kraťaskách, ktoré som si kúpila pred 6 rokmi :D keď som mala 55 kg a boli mi ako uliaté. Dnes sa do nich natrepem, ale som ako hurka. A mojím cieľom je ísť v nich na Dohodu 31.augusta 🙂
Ahojte,
tak dnes som musela vynechat cvicenie kvoli kolenu. Posledne dva dni som s nim bojovala a vitazila, ale dnes uz to neslo. Hrozne to bolelo. Som z toho znechutena 🙄 . Konecne ma nejake cvicenie chytilo a dokonca som sa nan kazdy den tesila (JA, antitalent na vsetky sporty). No a hlavne ma vysledky: -3cm v pase a na bruchu po ukoncenom 1.levely. O to viac ma to stve. Skusim zajtra zacat level 2, no mam strach.
Neporadite nejake cvicenie (idealne samozrejme od Jill) menej narocne na kolena?? Co napr. 6 week six pack? Nemate niekto skusenost?
Nemali ste niektora podobne problemy s kolenami? Ako ste to riesili?
Vopred diiiik
ja som to odcvičila a schudla som 4,5 kg 🙂 ale na konci ma už príšerne boleli kolaná, tak som si dala 3 dni pauzu a dnes som začala iný tréning 😕
@zgurkaa mas 2level od6 w6 p?nevedela by si mi ho poslat,neviem to nikde najst aby som si to mohla stiahnut
BABULE A AKO CVICITE JE NEJAKE VIDEO PODLA KTOREHO BY SOM MOHLA CVICIT ?
Ahojte..Ja som sa dala na boj pred 4 dnami.Vynehala som zemiaky a ryzu a mam tri dni 30 shared za sebou a na vahe o dva kila menej.Zmerat sa chcem az po prvom levely..Tak to som zvedava co to bude za mesiac.
@klaudialip ahoj napíš mi tvoj mail, pošlem ale z dovolenky prídeme až v utorok. Staci?
@zgurkaa jasne ze staci,dnes som zacala este len shred 3level a potom si dam este ripped a potom si chcem dat tento zabijak :D fakt to ma take dobre vysledky na brucho?
@savanah111 Ahoj, to sme na tom rovnako. Tiež momentálne cvičím 6p6w-zajtra začínam 2.týždeň. Tiež som zvedavá na 2. level. Odkiaľ si si ho stiahla?
@lucikusik este ho nemam stiahnuty, ale v skupine s jill su nejaky linky, ked si das mriezku 6w6p tam som to vcera pozerala, a co na to hovoris? mna to celkom bavi, aj ked vtakomto teple mam dost, ale aspon mam taky lepsi pocit, ze som to zvladla 🙂
ahojte tak po dlhej pauze som spat par kil ma na sebe bo mam rozne problemy len jaksi lekari furt nezistili viac konečne som sa zase nakopla dala som hodku zumby, len som sa chcela opytat, kdesi som videla kopu linkov na rozne cviky od jill ale aj ine druhy cvičenia neviete poradit? jill mam stiahnutu ale zumbu by som este rada nejaku vdaka
baby, prosim, poslite aj mne niekto cvicenia. mam 3 levely shred. ine nemam, pls. vopred dik

@anny1984
no prave mne sa to iste robi! ☹
takisto mi zastavuje chudnutie na vahe 😒
no ale zato v pase som tensia jak za mladych cias 😀