icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
mimka11111
6. aug 2013

ahojte dievčatá..cvičili ste niektorá od Jilien Body Revolution Cardio? Je to na spalovanie tukov. Ja som dnes 4 deň a som velmi zvedavá, je to riadna makačka a to som len na prvom leveli 😀 . Mám za sebou 2 mesačné 30-dňovky. Len som zistila, že treba najprv niečo na spalovanie tukov a až potom na posilnenie svalstva. Jilien som nikdy necvičila, tak snád sa mi podarí dať zo seba dole trošku viac 😅

lucirella
6. aug 2013

@mimka11111
Ja som to videla len na nete a vyzera to na poriadne "maso" 🙂 . Necvicila som to este, no mozno po shrede.... Urcite sa potom podel o vysledky. 😉

klaudialip
6. aug 2013

nevedeli by ste mi poslat ripped in 30 niekto na mail,vsetky 4 levely?mala som to stiahnute,ale zistila som ze mi ani jeden level nestiahlo cely,neviem preco,dakujem velmi pekne,tu je moj mail: klaudialip@azet.sk

marry1375
6. aug 2013

Ahojte, som tu prvy krat..a dúfam že dnes nabehnem na cvičenie...budem vas zrejme o rady otravovat..

zgurkaa
6. aug 2013

@klaudialip
@lucikusik napiste mi maily do IP poslem vam to

barus77
6. aug 2013

@tinika ahoj, ja chodím na zumbu a s kamoškou na polovicu precvičujeme, my berieme vždy choreografie z youtube... ale ak chceš také profi tak si pohľadaj niekde na stiahnutie volá sa to ZIN... to sú od inštruktoriek DVDčka... ak by si chcela tak ti môžem poposielať nejaké videá 🙂

tinika
6. aug 2013

@barus77 si zlata bola by som ti vdačna, ja som tiez chodila na zumbu, kym sme byvali v meste potom na bootcamp ale teraz nemam velmi moznost tak chcem doma cvičit

k_a_j_k_a
6. aug 2013

Ahojte. Tak dnes som sa dala na to aj ja. Mam za sebou prvy den a celkom ma to bavilo, i ked som po prvych piatich minutach umierala. Potom to preslo, ale ked som docvicila, tak si MM myslel, ze odpadnem 😀 Dufam, ze ma to bude drzat, lebo som straaasne leniva a nikdy som cvicit dlhsie nevydrzala. Mam 52kg a 166cm. Po porode, tri roky dozadu, mi zostalo brusko a vyzeram ako tehu. Cez pas mam momentalne 74cm a cez to brusko az 80 😒. Na zaciatku septembra ideme na dovolenku, myslite, ze sa mi to podari trosku skresat?

sanny77
6. aug 2013

@zgurkaa mozem aj ja poprosit tu jillian ?

lucirella
6. aug 2013

@k_a_j_k_a
Ahoj. Ja som mala podobny problem. Tiez mi cvicenie nikdy dlho nevydrzalo. Momentalne som na 30day shred a to, ze je to workout na 30 dni a musi sa cvicit kazdy den ma drzi a tlaci kazdy den dalej. Mozno ti taketo cvico bude tiez viac vyhovovat.
Drzim palce 😵

sanny77
6. aug 2013

ahojte, super tema rada by som sa pridala, tak ja som zacala vcera cvicit Jillian 30 days shred level 1, teda stiahla som si level 1 a 3, no a vcera som cvicila oba levely, skoro som sa nepostavila, az teraz ako to tu citam, tak chapem, ze to treba desat dni cvicit kazdy, este by som sa rada spytala, staci raz za den cvicit tu jillian ci viac krat? ake mate vysledky po jej cviceni, da sa stiahnut aj nieco ine od nej, inak ma to fakt bavilo super

beata88
6. aug 2013

@sanny77 staci raz za den cvicit a hlavne vydrzat a nenechavat si vela dni bez cvicenia. Ja som si dala jeden den pauzu, vacsinou v nedelu 🙂 od nej je dobre este ripped in 30 ale to by som cvicila az po 30 days shred lebo je to namahavejsie. Samozrejme upravit jedalnicek a vysledky su ( aspon v mojom pripade 🙂 ) uz po tyzdni. Tak vela trpezlivosti prajem 🙂

krtecek39
6. aug 2013

Moja dcéra to začala cvičiť asi pred 4mesiacmi,poctivo každý deň.Postupne prešla všetky levely,dostala sa do super kondičky a nabudilo ju to tak,že si už deň bez cvičenia nevie ani predstaviť.Vždy si nájde na you tube niečo nové,naposledy to bolo cvičenie,pri ktorom sľubujú spáliť až 1000calorií.Obdivujem jej výdrž a cieľavedomosť.Bude mať 16 rokov a bruško má tehličkove,kiežby aj mňa konečne niečo tak nakoplo,ale na druhej strane,po všetkej tej stereotypnej každodennej práci,ktorú matka dvoch detí,manželka a ešte aj *psia pestúnka*musí denne urobiť ,je cvičenie to posledné načo večer pomyslím.Posielam link na cvičenie,vyzerá to také jednoduché 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=ocWjGpBrTjg
sanny77
6. aug 2013

@beata88 super, no tak dufam, ze aj u mna sa dostavi vysledok a da sa niekde stiahnut ten ripped in 30, inak ona vyzera velmi motivujuco, ma super vycvicene telo a naadherne ruky.. ake si mala ty vysledky, vahove viac ci cm?

beata88
6. aug 2013

Ja som to nevedela najst, tak to cvicim vzdy len cez nejaku stranku ktoru mi google vyhladalo. Kedze mame wifi tak nieje problem 🙂 je motivujuca, ale niekedy ked uz nevladzem, tak mi ide pekne na nervy :D este som sa nevazila ani nemerala, mam pred sebou este tri dni cvicenia a potom stupim na vahu 🙂 cm neriesim, to som sa pofotila a uvidim ci bude nejaky rozdiel. Ale okolie uz zaznamenalo ze som schudla tak hadam nieco islo ;) ja som totiz v tehu pribrala 27 kg takze musi byt vidno kazdy kg co som isla dole :D

beata88
6. aug 2013

@sanny77 zabudla som oznacit, ale ten prispevok predtym bol tebe 🙂

sanny77
6. aug 2013

@beata88 aj sem planujes dat foto? fotila si sa aj predtym, ty na sebe tiez poznas zmeny? ked uz mas iba tri dni tak to mas zmaknute. das sa potom na nieco dalsie, alebo zasa od znova to iste? nasla som aj cosi ako : 6 Week Six-Pack Abs Workout nevies co to je zac

beata88
7. aug 2013

Foto mozno dam ked budem mat tych odcvicenych mesiacov viac 🙂 no zmeny vidim aj ja a to hlavne na veciach, ktore som predtym nemohla vobec obliect. Este som neppzerala dalsie cvicenia od nej. Musim posondovat do coho sa priberiem po tomto. Ak sa mi nic nebude vidiet tak budem odznova toto ripped lebo je super. A ty planujes pp odcviceni dat foto sem? A inak som si aj knihu od nej objednala tak uvidime co to bude zac.
@sanny77

neurologia
7. aug 2013

baby tak ja mam za sebou den c.10 level 1 (shred 30) odfotila som sa aj pred zacatim cvicenia a planujem sa aj na konci (cize po 30 dnoch) a potom vam sem hodim foto 🙂

mamaveronika
7. aug 2013

ahojte holky🙂 tiež som začala cvičiť jilien shred som na levely 2, 3 deň.ako vidím ste tu už asi skúsené,tak sa chcem spýtať či z toho nenaberiem len svaly, lebo ja najskor potrebujem schudnuť.som po druhom pôrode a moje brucho sa tváry ako keby som bola v 6mesiaci tehotenstva, upravila som si aj stravu,ale nedietujem. cítim sa pevnejšia,len neviem či aj štíhlejšia....dik za rady🙂

zgurkaa
7. aug 2013

@mamaveronika a s akymi vahami cvicis? Pokial nemas cinky, ktore maju 6 a viac kg nenaberies svaly, len sa ti bude telo tvarovat 😉

barus77
7. aug 2013

kočky tak ja som vymenila Jillian za fitko 🙂 cvičí sa tam podobným systémom, po 45 sekúnd striedanie, strieda sa cardio a posilňovanie, a cítim že toho pol mesiaca s Jill mi dosť pomohlo, hlavne čo sa týka sily 🙂 ale plánujem pokračovať aj s Jillian v dni keď nepôjdem do posilky 🙂

pea17
7. aug 2013

ahojte, chcela som sa spýtať, na stravu? má aj nejaký zoznam, čo sa može papať a čo nie?

sanny77
7. aug 2013

@beata88 no ja som teda estelen druhy den ten shred cvicila a level 1 ale strasne mam pocit, ze ma to chytilo, normal sa tesim na cviko vecer, tak dufam, ze mi to aj vydrzi... ja zatial nedavam foto, mozno dam ked sa odvazim na to, ale to asi skor ked bude vidno vysledky...
inak ja nech robim co robim mne 5 krat denne nevyjde jest ani za nic, to by som musela chodit s budikom v ruke a stale s niecim po ruke, nakolko mam dve deti a tie ma casovo zamestnavaju az az, tak ani neviem ako mi ubehnu dni nie to este hodiny, neviem ako sa to dari vam baby....

sanny77
7. aug 2013

ozaj skusali ste od Jill niekto 6 weeks 6 pack Abs workout??

mamaveronika
7. aug 2013

@zgurkaa no cvičím s flaškami, maju asi kilo, tak to som rada🙂 a ked docvičím trojku čo potom? je nejaká 4?

slagy
7. aug 2013

Babo rad. Reku ze idem do toho - horko, nehorko. Treti den tretieho levelu shred... ono je to fajn, ide to,... len moje koleno nechce spolupracovat. vzdy pri cvikoch na nohy, ako ho pokrcim, tak ma v nom nenormalne sekne, aj slza mi vybehla z toho. Tak uz som to nejako lepila do konca, vzdy ked cvicili na nohy, dala som si nieco od Jill na ruky a brucho.
Ale nie som s tym so sebou spokojna. chcela by som to dat, ale to prave koleno nechce poddtat. Co mam robit? Neexistuje nieco , kde by sa nezatazovali nohy? I ked aj tam mam co robit aby vypadali inak, ale cez bolest sa mi to neda.
Potrebujem nieco od pol pasa hore. Nemate nejaky link? Moze sa to napriklad aj takto lepit to cvicenie? mam pocit, ze ked to nedam tak ako ony, ze to nema vyznam... ooooch.

beata88
7. aug 2013

@slagy a kebyze si skusis kupit nejaky gips v lekarni ci ako sa to vola. Zeby ti trosku spevnelo koleno

beata88
7. aug 2013

@sanny77 ani mne to hocikedy nevyjde hlavne ked niesom hladna. Ale tak skus si doobedu len nejake ovocie prejest a pred vecerou len nieco male, ale bez cukru. Ja mam take celozrnne susienky kupene alebo si dam orechy 🙂 hlavne je nenechat sa vyhladovat

angiie
7. aug 2013

@slagy ja som mala tiez problem s lavym kolenom.kup si v lekarni alebo myslin to dostat aj v supermarketoch spevnovac.je to taka guma na kolena aby sa nepretazovali.neviem presne ako sa to vola.zvycajne je to v tmavomidrej farbe.mne to pomaha.