icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
pasteleria
20. aug 2013

@aktiz ja si vsimam zmeny od zaciatku, ale to som mala 90 kg. vsetci sa pytali, ze ci som tehotna. takze brucho sa mi zdalo mensie uz po prvom cviceni a dokonca mi uz nechuti tak pazravo jest, teraz po viacerych cviceniach citim, ze uz dokazem jedlu povedat nie 😎 ako keby sa mi zmensil aj zaludok 😀
no a na vahe sice take vyrazne zmeny nie su, ale v pase mam mozno o 20cm menej-no ale samozrejme som sa predtym nemerala 😠

badzova
20. aug 2013

baby ahojte, prosim radu, ked sa odcvici 30DS a potom ma niekto skoro 1 mesacnu pauzu a chce znova zacat, ma zacat zase 30DS? alebo ? dakujem za nazor

klaudialip
20. aug 2013

@badzova to uz je na tebe co zacnes,si myslim.ona to nema presne zadane ze co mas cvicit dalej ked docvicis workout

magda_sandorova
20. aug 2013

ahojte vsetci, ja dnes cvicim 13-den 30 DS a zatial nevidim ziadne zmeny, a dnes som sa povazila a vaha ukazovala este trocha viac ako predtym..som z toho taka nestastna, nechapem kde robim chybu..snazim si davat aj pozor na to co zjem, a aj tak nic...poradte nieco ☹

jankasmajlik
20. aug 2013

ahoj chcela som sa opýtat ze Jil ma viac videi neviete ako sa presne cvicia za sebou?

badzova
20. aug 2013

@klaudialip dakujem ano to viem, len asi som sa zle spytala ide mi o to ze po mesacnej pauze ci mam znova odcvicit 30DS alebo ten uz nie a mam si vybrat nieco ine 🙂

lucikusik
20. aug 2013

@magda_sandorova Ahoj, skús sa zmerať a porovnať na konci pred a po. Niekdy váha nie je rozhodujúca, ale cm ubúdajú. Držím palce, nevzdávaj to. Z vlastnej skúsenosti viem, že to funguje.

lucikusik
20. aug 2013

@badzova Ahoj, ak by som mohla poradiť, skús cvičiť "Ripped in 30". Je to niečo podobné ako 30DS. Sú to 4 levely na 4 týždne. Cvičenie je založené na takom istom princípe ako pri 30DS - 3min. na silu, 2 min. kardio, 1 min. brucho. Cvičí sa max. 6krát do týždňa a potom je 1 deň oddych. Odcvičila som to hneď po 30DS a páčilo sa mi to viac - hlavne koli oddychovým dňom a takisto mi vyhovovalo, že sa levely menili už po týždni. Tu je recenzia, ak by si chcela pozrieť ako to vyzerá http://mojetelo.blogspot.cz/2012/11/jillian-mic...

badzova
20. aug 2013

@lucikusik dakujem

lucikusik
20. aug 2013

@aktiz Ahoj, ja som si zmeny začala všímať asi tak po 3 dňoch - vtedy som sa aj pomerala a pofotila, aby som vedela porovnať cm pred a po - to odporúčam, hlavne foto 🙂 Asi by bolo dobré trošku upraviť stravu - nemyslím tým obmedzovať sa a nejesť po 18. Mne zafungovalo rozložiť stravu na 5-krát denne. Sladké jedlá a ovocie sa snažím jesť doobeda a v rámci obeda. Na večeru šalát (zelenina s mäsom, tuniakom, vajíčkom, syrom, cícerom, cottagge cheese, šunka ....) Večeriam niekedy aj o o 20 - ale chodím spať okolo polnoci. Ak mám po večeri a medzi tým ako idem spať na niečo chuť - tak zelenina alebo plátok šunky alebo syra. Večer radšej nie čipsy a blbosti. Sladkosti skoro vôbec nejem - to ale nie koli úprave stravy, ale ja ich proste nejako odvždy nepotrebujem. Samozrejme ak mám na niečo chuť, tak si dám. Dosť častosi dávam sladké raňajky aj desiatu a to mi postačuje.

pasteleria
20. aug 2013

@lucikusik ten ripped by si nevedela zaslat, pls 🙂

pasteleria
20. aug 2013

@lucikusik uz som nasla, netreba to ani stahovat 😉

klaudialip
21. aug 2013

@magda_sandorova ked sa zacina cvicit vacsinou ide vaha trochu hore,nerob si z toho hlavu,ona potom zacne klesat,to preto ze naberas svalovu hmotu a svaly su tazsie ako tuk

adenka
21. aug 2013

kocky prosim vas kde najdem lever 3 na 30 day shred?
dakovala...

adik64
22. aug 2013

Ahojte, dá sa niekde prosím stiahnuť Killer Buns&Thights? Na ulozto ani na youtube som nenašla. Ak niekto má, môžem poprosiť link, prípadne zaslať na mail adik64@azet.sk...
Vopred veľká vďaka ♥

dancul177
22. aug 2013

@adik64 na stiahnito.sk su skoro vsetky videa od Jullian. Skus pozriet tam 🙂

pasteleria
22. aug 2013

baby, da sa vsetko najst, ale hladajte v anglictine a spanielcine, napr. ja som zadala download na ripped a nasla som normalne videa, netreba nic stahovat:

@adik64 killer buns...je tuna online: 1. level:

https://vimeo.com/69378852

a 3. level:

https://vimeo.com/69378854

2. level:

https://vimeo.com/69378853

cele som to nekukala, tak daj vediet, ci to ide v pohode 😉

@adenka tuna su vsetky 3 levely:

https://www.youtube.com/watch?v=_JGtSuIQ0UI
aktiz
22. aug 2013

@lucikusik a tie zmeny si si všimla len očami, alebo šli dole aj cm ? Ja začínam s váhou 67kg, cvičím už 12dni, ale zatiaľ žiadna zmena ☹ Este mam 18 dni do konca, tak verím že zmeny drum prídu

lucikusik
22. aug 2013

@aktiz všimla som si to na oblečení a začalo to byť aj viditeľné - hlavne na nohách, zadku a pod pazuchami sa mi zmenšili tukové vankúšiky. Cca po týždni mi aj mm povedal, že to začína byť vidieť na zadku. Teraz som si kukla moje poznámky po 10 dňoch: váha -1,2 kg, pás - 2 cm, boky -2,5 cm, prsia -1 cm. Váha sa mi do konca už takmer nezmenila, všetky miery sa ešte pohli o mínus 1-2cm, koža sa začala vyhladzovať. U mňa to zafungovalo hlavne na začiatku .... u Teba to môže byť celkom ináč. Moje úbytky nie sú ohromujúce, chcela som schudnúť aspoň 2 kg, aby som sa dostala na váhu pred pôrodom. Niekomu je to smiešne, že čo riešim 2kg 🙂 lenže keď som už veľmi ťažko zapínala zips na rifliach, zohnutá som v nich bola s pocitom, že asi na mne prasknú, brucho stále zo všetkého trčalo... A ešte sa vo mne ozvala trochu aj "lakomosť" 🙂, lebo vyhodiť všetky nohavice a kraťasy a kúpiť aspoň o číslo väčšie mi bolo fakt ľúto. Tak som sa naštvala a skúsila som, že či to niečo so mnou spraví ... Cvičím od mája a nikdy som sa necítila lepšie.

klaudialip
23. aug 2013

najlepsie ako zistit ci je to na vas vidiet je odfotit sa pred a potom po,na fotke je vidiet najlepsi rozdiel 😉

epelino
24. aug 2013

Ahojte, pripajam sa, podobne ako @lucikusik aj ja by som potrebovala schudnut asi 3 kg, hlavne vyformovat postavu, hoci som 2,5 roka uz po porode. Zacala som cvicit s Jilian pred dvoma dnami, takze mam odcvicene iba 2x, ale milujem to cvicenie! akurat mam svalovicu na lytkach, ale snad to rozchodim nejako. V juni som mala statnice, tak som predtym po veceroch strasne jedla z nervozity, no ked som si to vecer odcvicila, tak uz som sa nenapchavala sladkostami, bola by to skoda. Inak stravu nejako zasadne nejdem menit, len nejest neskoro vecer. 😉

zuzanockamt
24. aug 2013

dievcata, som v soku ... 5-ty den cvicim s JM, strava obmedzena - viac tekutin, ziadne pecivo, ziadne prilohy, ziadne sladkosti a na vahe takmer + 1kg???

klaudialip
24. aug 2013

@zuzanockamt uz som to pisala vyssie.dolezite su cm,vaha na zaciatku cvicenia zvykne vystupit hore,bo naberas svalovu hmotu a ta je tazsia ako tuky

tynamartina
24. aug 2013

Dievčatá ja cvičím ,( teda momentálne necvičím) 25 dní teda nedokončila som ani 30 day shred dokopy aj s jednou pauzou zo zdravotných dôvodov a dovolenka a po nej ďalšie zdrav problémy ale výsledky sú super. Dala som dole 5kg a v cm prsia -5cm, pás -6cm , boky -5cm, stená 4 cm. A to nechudnem s nejakej mega váhy- Začiatok na 59,2, teraz 54,2. Ešte dať dole tie 4,2kg a raz toľko cm a budem spokojná. 🙂

angiie
25. aug 2013

Ahojte.
Mam za sebou tyzdnovy pobyt v nemocnici ,cize aj bez Jilli.Od utorka zacnam znova.Uz na tretikrat.Dufam z,e uz sa mi nic nestane a budem moct to dokoncit.Drzte palce.

adik64
25. aug 2013

@pasteleria Všetky tri levely idú v pohode, ďakujem 🙂
Ale pozerám, že každý level má 40 min., to sa asi necvičí každý deň ako 30 Day Shred...Ako často sa má cvičiť?

pasteleria
25. aug 2013

@adik64 tuna je blog o killer buns:
http://svieza-mama.blogspot.sk/2013/05/cvicenie...
cize cvicit 5-6 krat do tyzdna a ano, ma to 40 minut
tieto cvicenia nie su velmi pre mna, kedze ja mam akurat zadok aj stehna-nohy u mna v poho, akurat to brucho, pane boze, ale tvaruje sa zatial krasne a rychlo, kedze som zacinala ozaj na extreme 😀

iva87
25. aug 2013

Ahojte baby, rada by som sa k vam pridala 🙂 Chcela by som zacat cvicit len neviem co k tomu potrebujem (videa uz stahujem) skor ma zaujimaju nejake tie pomocky, ja doma nemam nic a teda minimalne cinky som videla, ze treba, viete mi poradit co si este mam zohnat? A ako je to s tym cvicenim, zacinam level 1, ten sa cvici kolko? 10 dni a potom nasleduje 2 level? Urcite si to este nastudujem len aspon tak zbezne nech viem do coho idem. A este otazka je lepsie cvicit rano ci vecer, budem si musiet nejako vyhradit cas lebo pri tych mojich dvoch blskach som rada ke si sadnem aspon na 10 minut na zadok 😀 No a chcela by som zhodit tak max. 5 kg, ale hlavne spevnit, lebo som 7 mesiacov po porode a 3 dni po statniciach (ktore som zajedala) takze to vidno hlavne na postave 🙄

iva87
25. aug 2013

A este otazocka, tie cinky by mali mat aku vahu???

aktiz
25. aug 2013

@tynamartina za necelý mesiac super si schudla. aj ja chcem 🙂 Teraz cvičím 14 den tak dúfam že na konci mesiaca budem mať tiaž taký rozdiel. a menila si aj stravu ?