Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@klaudialip skus killer abs to je fajn 😉
@karin77 dakujem pomohla mi k tomu jill ze som na to uz lepsie ale este by som chcela hlavne to brucho spevnit na tej fotke to tak nevidno ale este mam pneumatiku no dva mesiace som vobec necvicila takze stale som s vahodu tak okolo 60a to je vela chcela by som 55 ale neako neviem drzat diety takze musim znova zacat makat a cvcit a snad to este pojde dolu len uz to ide fakt tazko 😉
baby ja som predvcerom zacala tu 30 dnovku...ale po prvom dni co som skoro umrela ( nulova kondicia, 4 roky nicnerobenia) som samozrejme chytila svalovku jak svina..tak druhy den som to sice cvicila zas, ale nohy nula bodov, to ledva chodim, tak skor ruky a brucho, to este ako tak sa dalo..dnes ma byt treti den ale ja nohy ani nezohnem, len s vystretymi chodim, proste svalovica nehorazna..tak ja si neviem predstavit to dnes zas dat...ze 30 dni za sebou...vy ste to cvicili vkuse 30 dni kazdy den tu pol hodinu? Pre mna je to teraz na zaciatku zabijak..viem, ze neskor to bude lepsie, ale nedokazem to naplno cvicit kazdy den..dnes si viem predstavit tak len ruky posilnit, ale kardio a nohy nula bodov..som rada, ze sedim
@klaudialip čo tak skúsiť No more trouble zones....riadna makacka.
Ja nesťahujem, cvičim rovno podľa PC, zadam do google a idem....ale niekedy sa vyguglit neda, co mne nevadi, dam si nieco ine.
Skúšala som aj killer ABS ale tomu som nejak nedosla na chut, mozno by to chcelo len cas.
ahojte
ja mam odcvicene 30 shred a skusala som aj ripped in 30. Spevnela som, ale pribrala. Asi su to svaly, ale baby ja neviem prestat jest sladke a mucne a tak... povedala som si, ze aspon vecere vynecham (max. salatik, zeleninka), ale mne to nejde... tak som zo seba sklamana, ze cvicit odcvicim a potom si to kazim stravou. Som s detmi doma, kojim a neviem odolat, ked navarim pre vsetkych... Vam sa to ako podarilo?
prosim viete mi povedat kde stiahnem to killer abs a no troble zones?ak niekto mate,tak by ste mi to mohli poslat na klaudialip@azet.sk?dakujem
baby takže vám tiež tá svalovka prešla? lebo ja som dnes odcvičila 6-ty deň 1.levelu a už asi od tretieho dňa nemávam vôbec svalovku 😒 aj ma to mrzí lebo ked som ju mala tak som mala aspoň dobrý pocit 🙂
@atlaska no ja tiez stravu davam k tomu..lebo ja som uz vela krat kadeco cvicila ale bez stravy nebol nikdy ziaden efekt...uz som aj behavavala, v posilne trcala pravidelne a ked som ale normalne jedla, nikdy ziadna zmena..ani na kilach, ani na obvodoch ani na nicom.ja cviceniu samotnemu neverim..musi to byt aj v strave..cvicim preto, aby som to, co dufam zhodim stravou nemala mlandrave a ovisajuce...a tiez nech trosku kondicie naberiem, lebo len kvasim..
@m.i.r.i veru aj, pohyb ziade, praca sedava....
a co jedavas?
Ja dnes - slabota rano croisant, kava s mliekom - hanba mi
desiata - kava
obed - zemla, salat, grilovane kur.prsia a idem este varit padajkovu polievku s cerstvych paradajok na veceru
ina ranajky mavam-celozrnne pecivo, maslo, sunka, zelenina - len dnes nevyslo 😝
ahojte. Tak cviky mam stiahnute a uz len zacat. Uz som tu raz pisala, ze som bola odhodlana,ale akosi som to vzdala. Ale tentokrat som uz naozaj odhodlana!
Chcem len spevnit telo,nepotrebujem schudnut,s kilami som celkovo spokojna. Tak dufam, ze mi toto cvicenie k tomu dopomoze.
@atlaska ja mam na ranajky vzdy len ovocie..to som obrala z 90 dnovej diety..zacnem vzdy poharom cistej vody a potom len ovocie...na desiatu potom ak vobec tak celozrnne pecivo trosku, alebo jogurt s musli..obed relativne normalny, polievky, ci maso s ryzou, s kuskusom, aj so zemiakmi...salaty, zelenina..vecer salat alebo dojem z obeda, ale nie neskor ako o 18:00..chodim spavat az tak o polnoci,t akze to staci..a snazim sa vela pit..a cvicim tu Jillian..no ako dlho mi to vydrzi to neviem🙂
Uff zajtra bude svalovka.
Ja by som bola tiez hladna do tej polnoci. Dam si ovocnu dren,alebo acidko okolo deviatej.
Kuskus mam rada aj ja,mnaaam.
@klaudialip ahoj to no trouble zones stiahnes na stiahnito. len si musis kupit kredit za 4 eurace ale mas potom velmi vela dat na stahovanie. ja som stiahla aj celu bodyrevolution tam
kocky Jillian Michaels - Ripped In 30 sa cvici 30 dni a koniec,ci to ma viac levelov ?/ a tento prvy sa cvici 30 dni ano??
@williamjozef ma to 4 levely a kazdy sa cvičí tyzden, resp. 6 dni a potom 1 den pauza
@aktiz aha,ok 😉
od dnes začínam 3. level shred, som zvedavá, ako mi to pôjde 😉
@m.i.r.i vaha ti dolu tak skoro a hlavne rychlo nepojde - pribudaju svaly
Za tyzden necakaj vysledky, meraj sa az po tych 30 dnoch,vtedy by uz malo byt "chudnutie" zretelne.
@atlaska dakujem za clanok...ked ja potrebujem dat aj vahu dole.....mam plnu skrinu veci, do ktorych nevojdem..a zas len svaly.hmm...to budem musiet potom uz cvicit stale🙂 Ja chcem zhodit,nevravim, ze super rychlo..ale potrebujem schudnut a potom uz len udrziavat...takze asi aj tak len cica nezer...to cvicenie je len taky maly prinos...

@blcha náhodou máš fajn postavu, dedukujem z fotiek 😉