Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Ahojte žienky. Som tu lebo potrebujem pomoc 🙂 Konečne som sa odhodlala robiť niečo so sebou... tak som sa do totho pustila a s Jillian mi to ide užasne 😉 No nastal problém, keď som sa rozhodla pustiť sa do Body Revolution. Proste neviem zohnať všetky videá- Kompletne všetko. Neviete mi nejako poradiť ???
@veronikalakatosova7 level 1sa cvici 10dni a prejdes potom na level 2 a ten tiez 10 dni....
Ďakujem za odpovede, a ešte jedna otázočka čo potom ked docvičím všetky 3 leveli? Zase dookola alebo má aj iné cvičenia?
@veronikalakatosova7 mas aj ine cvicenia od nej.
napr Ripped in 30, 6weeks 6packs ja po tomto chcem cvicit Ripped in 30 a potom 6w6p akurat do Vianoc to mam rozvrhnute.
@zuzu8655 Ahoj. Chcem sa Ti poďakovať. Tvoje foto a výsledky a tvoja odpoveď boli pre mňa veľkou motiváciou. Asi 10 dní potom som začala na sebe makať. Takže 20. mája 87 kg,--------10. septembra 66 kg, centimetre som nemerala. Ale hlavne sa cítim lepšie, no zato chudobnejšie 🙂 potrebujem vymeniť takmer celý šatník 🙂 Ešte raz ďakujem
@lucia446 krasne si to dala! Aky mas recept? Jillian a strava? Ja presne hladam vsetky taketo motivacne kocky ako vy, nech mam take sebavedomie, ze to pojde...ja zatial 9ty den cvicim a zdravo sa stravujem a stale nic..tak sa musim drzat pri zivote a motivovat sa, lebo sa bojim, ze to vzdam
Doteraz som drzala len diety a to sli kila dole ovela rychlejsie samozrejme..na zaciatku..a potom jojo..klasika..teraz idem zdrava strava + cvicenie a pre zmenu sa nemeni nic..ale tak cez 20 kil dole za 4 mesiace je fiha!!
@m.i.r.i Presne tak - len úprava stravy a cvičenie. Recept je jednoduchý: žiadny biely chlieb, žiadne pečivo, kysnuté cesto tak max 1x za dva týždne, žiadne sladkosti, koláče, zákusky. Veľa, veľa zeleniny, ja ovocie nemusím, biele mäso, celozrnné pečivo a hlavne voda, presne tak, ako mi to radila zuzu8655. Nehovorím, že som to všetko dodržiavala do bodky, to určite, častokrát som mala rôzne chute, tak som si dala. Len som začínala hlavne pomaly, nie hneď všetko naraz - najskôr úprava stravy, potom postupne som pridávala aj cvičenie. Každý level som cvičila tak dlho, kým som nemala pocit, že už to zvládnem odcvičiť naozaj dobre, nie len 10 dní. Jedla som každé 2 hodiny, menšie porcie. Biely chlieb, pečivo som už 3 mesiace nemala v ústach. Ak chcem sladké, tak si dám ovsené vločky s mliekom a lyžičkou medu, alebo tvaroh s medom. Držím palce a hlavne to nevzdávaj, uvidíš - pôjde to!
@lucia446 super..ja to robim velmi podobne, tak dufam, ze vysledky pridu...a s tymi levelmi mas pravdu..ja som bola v tom, ze sa prvy cvici 30 dni, az teraz mi vysvetlili, ze 10..a pravdupovediac, dnes mam 10ty den ale necitim sa na druhy level..proste aj ten prvy stale nezvladnem cely vkuse, musim oddychovat, niektore cviky robim tym jednoduchsim sposobom, tak som presne aj ja rozmyslala, ze prejdem na druhy level az ked budem v pohode zvladat ten prvy...cele vkuse odcvicit a poriadne🙂
Tak 1.level hotovo-zajtra nove cvicenie 2.level.
Ahoj kocky 🙂 velmi ste ma inspirovali ,, takze ked sa prestahujem do noveho pojdem na to 😉 ,, drzte palce
No teda, mala som dost z tej dvojky, ale dala som ju, mokra jak mys som sa odplazila do sprchy 😀
@atlaska dvojka bol aj pre mna zaberak,som sa tesila ked som ju skoncila :D
@klaudialip no je to zaberak na ruky, jedna ma dost boli, uvidim ako dnes odcvicim.
Kocky kde mozem stiahut Ripped in 30? na ulozto nieje 😢
Ahojte kočky, tak aj ja som sa konečne odhodlala. ja by som len tak trochu spevniť potrebovala, tak som si vybrala zatial ten najkratši program 3O day shred, lebo nemam dosť pevnu volu vydržať. ale toto som si povedala že dodržim. dnes mam za sebou 4. den 1.levelu a konečne bez svalovky a dnes to už išlo ovela jednoduchšie ako prve dni. ake su vaše skusenosti, myslite že ked dokončim cele tie 3 levely, tak bude vidieť nejaky vysledok?
@jajuliatko určite budú výsledky 😉
ja som sama zvedava na vysledky.
@jajuliatko
Ahoj kočky, tak aj ja sa pridávam k vám, stravu sa snažím mať upravenú cca 3 týždeň, ale z tej zeleniny mi už šibe, nemôžem vidieť žiadne paradajky, papriky, uhorky, cukiny, mrkvy , kaleráby......Proste otras, aspoň, že ovocie mi chutí.Pečivo celozrnné si dávam len k obedu.Horšie je to so sladkým už keď sa idem zblázniť tak si spravím čaj s medom a gumový macko to musí spasiť.Zatiaľ mám odcvičený 3 deň, normálne som prekvapená, ale na nohách svalovka mierna, skôr to cítim na kolenách, ale ruky a brucho, tak tam cítim svalovku.Pritom kliky ani v tej ľahšej verzii neodcvičím, nikdy som neodcvičila, neznášam ich.Pred 7 rokmi som cvičila pravidelne aerobik, teraz asi pred pol rokom som začala doma makať na stepri , ale len tak 15 - 20 min. a keď ma omrzel steper, tak som to striedala so skákaním cez švihadlo.Samozrejme cez prázdniny sa žiadne cvičenie nekonalo, takže konečne som sa odhodlala a snáď vydržím.Potrebovala by som schudnúť tak 5-8kg a spevniť postavu, tak dúfam, že aj s vašou omocou to celé dám do vianoc 🙂
@atlaska Ahoj, no ja po odcvičených 5dňoch mám pocit, že na stehnách naberám 😖 , ale brucho mi zišlo dole, 😉 bohužiaľ aj prsia .
Večriavam, keďže posledný týždeň, sa na zeleninu pomaly ani pozrieť nemôžem, tak cotage chees, pažítkový, alebo horčicový, Acidko nízkotučné, jogurt s vlákninou, tuniak s redkvičkou.....Predtým som jedávala podobne, ale mala som k tomu veľa paradajky, papriky, mrkva, kaleráb, uhorka, cuketa, hrášok, kukurica,šalát......Potom asi za hodinu si dám ešte jablko, alebo broskyňu, príp. hrušku - ovocie by sa malo jesť hlavne doobeda, ale keďže zeleninu fakt nemôžem ani citiť, tak si dám radšej ovocie, ako chipsy, či nejaké keksíky vychrumkávať po večeroch. 🙂
ahojte, prosím potrebujem radu: chcem doma začať cvičiť Jillian Michaels môžete mi napísať ako začať kde sa dajú cvičenia stiahnuť a nejaké rady čo a ako ma čaká na začiatku.nechce sa mi čítať celá téma.ďakujem.
Jooj, baby, 8 x cvicenie s Jillian a takmer 2 kg hore! Stravu obmedzujem uz dlhsie, tak neviem, velmi ma to sklamalo ☹

Ahojte baby , mam otázku to cvičenie s Jillian Michaels level 1 sa cviči 30 dni v kuse a až potom sa ide na level 2?