Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

kočky, 6. deň za mňou... nevydržala som a musela som sa odmerať.... 2 cm dole z pása a 2 cm zo stehna... váha rovnaká, ale som rada, že to brucho pomaličky začína chápať, že nie je vítané 😉
Baby, včera som začala, na obed som si zacvičila a cítila som sa super. Trošku svalovka na nohách bola, ale som si ju až tak neuvedomovala, kedže som ešte po obede mala orientačný beh za malým po parku a potom po dome. No ráno som myslela, že nevstanem z postele. Neviem akým zázrakom som sa prinútila zavičiť si ale zvládla som to 🙂. Teraz sa cítim super, uvidíme čo bude zajtra ráno. Všetkým cvičiacim držím prsty 🙂 a prajem veľa pevnej vôle a žiadnu lenivosť do cvičenia. Pekný deň 😎 .
Cvicila ste niektorá tu čo je na 6 týždňov? Ja som dnes už nemala náladu na level 1 tak som si zapla toto, no myslím že ostanem pri tom leveli a 30 dňovej lebo toto? Toto v živote nedám....to ako robí na jednej ruke sikmo noha hore oooo klobúk dole ani tie skakacky som nezvládla úplne čo sa na rukách je role a strieda nohy. Mojtyboze, kebyže ju mám doma po dvoch dňoch ju odstrelim 😀 ale tá jej postavicka....ach
ahojte kočky tiež som sa rozhodla cvicit, na zaciatku som vobec nevladala, žiadna kondicka...som 15mesiacov po cisarskom a moja vaha je 55kg co nie je zle ale vadi mi moje brucho 😔
@loginout ahoj,ja som tiez 2.den odcvicila 1level 30DS a potom som si pustila tych 6 tyzdnov a to bola uplna katastrofa……moja kondicka 0 bodov a ako ty pises ten cvik naboku….no hrusa,podskakovanie…to som vobec nezvladla…….Dufam,ze budeme bojovat a nas akondicka sa zlepsi a hlavne schudnem ! 🙂
@tinuska2011 tak dnes pokračujeme 30 DS ;)
tak kočky, včera večer 7. deň - asi najbrutálnejší, všetko ma bolí, hrozne sa mi do toho nechcelo, činky som si šupla pred troma dňami ☹ ruky ma bolia..... 😖 Malinký má zasa obdobie, že chce len a len mamu.... 😝 nevládzem, neviem, či to dnes dám.... silná demotivácia... 😒
Ahojte, tak zajtra koncim level1, svalovku som vycvicila, dala som to bez pauzy...chcem sa ale opytat tych, co uz maju za sebou vsetky 3 levely, ako chudli z cm...lebo mne sa nemeni ani vaha, ani cm nejdu dolu, ide mi hlavne o brucho, tam som si este pridala, stravu som samozrejme upravila...skoci to potom nejak naraz dolu? cvicim po veceroch po tej 20,00 , lebo skor mi drobec nedovoli, takze az ked spinka...dik za odpovede
Prave citam, ze je potrebna aj pauza...tak asi ju dam zajtra 😀 Potom odcvicim posledny den 1levelu a sup do 2 🙂 a dam to na 4dni cvicenia a 2 dni pauza, mozno aj tie cm pojdu dolu....
ahojte, tiez som niekde citala, ze by sa mala dat pauza, no teraz som pauzovala az 3 dni. Ale dnes pokracujem a verim, ze cely tyzden tiez.
Dnes som si citala v Mama a Ja o Jillian opat..a rozmyslam, ci to zas skusit alebo nieco ine...lebo
@bique ja som cvicila mesiac kazdy den bez prestavky a neubudlo ani na vahe ani na cm..a mala som maximalne upravenu stravu tiez..a vobec nic...velmi ma to demotivovalo..tak rozmyslam, ci to skusit este raza vydrzat este dlhsie ako mesiac..ze kedy to zacne ist naozaj dolu....
@m.i.r.i ja myslim, ze treba prihliadat aj na to, ze kazdy sme iny/ina, mame iny metabolizmus a typ postavy. Napriklad moja kamoska ma "slachovitu" postavu a len co zacne cvicit, okamzite sa jej telo zacne pekne tvarovat. Takisto telo reaguje na stravovanie. Niekedy paradoxne, pri prilisnom obmedzeni napriklad tukov si telo zacne robit tukove zasoby.
Takze asi musis prist na to, co ti sedi, vhodny pomer cvicenia a stravovania.
Napriklad niektora tu spominala, ze naposledy je o 16,00 a to zeleninovy salat, potom uz len pije caje a vodu. U mna toto neprichadza do uvahy. Keby som sa najedla o 16,00 a potom az rano, tak by som si akurat tak spustila dobru migrenu a strasne krce od hladu. 😀
kočky, po 8. dni - dole 4 cm z pása a 4 cm z bokov...🙂 žiadna diéta, jem to čo aj doteraz, len minimum sladkého alebo vôbec, a hlavne ku kávičke žiadne keksíčky....
ahojte baby, velmi ste ma namotivovali, uz som aj ja stiahla jilian a idem sa do nej pustit .... chcem sa vsak opytat, pomohlo vam to cvicenie zbavit sa aj celulitidy?
cafte dievky🙂
ja idem des 9ty den z prveho levelu.necvicim nonstop,davam po troch dnch den pauzu.2 cm brucho a pas.🙂
nedietjume,len nejem zbytocne navyse a sladkosti.
@tinkomira drepy drepy drepy...ja som minuly rok robila drepy,co niekto nahodil tu vyzvu ,co sa kazdy den pridaval pocet drepov,na mesiac to bolo,tak to fakt zabralo...cvicila som dlhsie ako mesiac a fakt to bolo vidiet...
@tinkomira nie uplne dole,tak do praveho uhal skor..nie uplne dole,to by som nerozchodila😀 ale striedala som aj s takymi tymi sirokymi,ze mas tak rokrocene dosiroka nohy,jaj,maju nejaky nazov,som ho zabudla😀
isla som podla tohoto,samozrejme je blbost si mysliet ze budem mat po mesiaci takto zadok,ale urobi to dost s nim🙂
a ked boli tak strasne vela uz ,takk aj na viackrat ,s pauzami
toto na striedacku
http://www.sportujeme.sk/fitness/plie-drepy

Pri mojej "intenzite" to bude za stvrt roka😀😀 Sotva som tri dni odcvicila, dva dni som mala nedobrovolnu pauzu. Teraz mam styri dni odcvicene a dnes a zajtra taky program, ze mi to nevyjde nijako. Kedze mi to takto zle vychadza, rozhodla som sa na leveli 1 zostat nie 10, ale 14 dni. Potom uvidim. Kazdopadne uz len to, ze som sa donutila k pohybovej aktivite ma tesi. Pomeriam sa az po mesiaci.