icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
grettka
10. jan 2014

Pri mojej "intenzite" to bude za stvrt roka😀😀 Sotva som tri dni odcvicila, dva dni som mala nedobrovolnu pauzu. Teraz mam styri dni odcvicene a dnes a zajtra taky program, ze mi to nevyjde nijako. Kedze mi to takto zle vychadza, rozhodla som sa na leveli 1 zostat nie 10, ale 14 dni. Potom uvidim. Kazdopadne uz len to, ze som sa donutila k pohybovej aktivite ma tesi. Pomeriam sa az po mesiaci.

linibini
10. jan 2014

kočky, 6. deň za mňou... nevydržala som a musela som sa odmerať.... 2 cm dole z pása a 2 cm zo stehna... váha rovnaká, ale som rada, že to brucho pomaličky začína chápať, že nie je vítané 😉

grettka
11. jan 2014

@linibini gratulujem 😉 len tak dalej

katarina2808
11. jan 2014

Baby, včera som začala, na obed som si zacvičila a cítila som sa super. Trošku svalovka na nohách bola, ale som si ju až tak neuvedomovala, kedže som ešte po obede mala orientačný beh za malým po parku a potom po dome. No ráno som myslela, že nevstanem z postele. Neviem akým zázrakom som sa prinútila zavičiť si ale zvládla som to 🙂. Teraz sa cítim super, uvidíme čo bude zajtra ráno. Všetkým cvičiacim držím prsty 🙂 a prajem veľa pevnej vôle a žiadnu lenivosť do cvičenia. Pekný deň 😎 .

linibini
11. jan 2014

grettka ďakujem🙂) upiekla som dnes takýto kvietok, ktorý s chudnutím nemá nič spoločné, už sa teším, ako to večer vycvičím... 😀

loginout
11. jan 2014

Cvicila ste niektorá tu čo je na 6 týždňov? Ja som dnes už nemala náladu na level 1 tak som si zapla toto, no myslím že ostanem pri tom leveli a 30 dňovej lebo toto? Toto v živote nedám....to ako robí na jednej ruke sikmo noha hore oooo klobúk dole ani tie skakacky som nezvládla úplne čo sa na rukách je role a strieda nohy. Mojtyboze, kebyže ju mám doma po dvoch dňoch ju odstrelim 😀 ale tá jej postavicka....ach

1dorotka1
11. jan 2014

ahojte kočky tiež som sa rozhodla cvicit, na zaciatku som vobec nevladala, žiadna kondicka...som 15mesiacov po cisarskom a moja vaha je 55kg co nie je zle ale vadi mi moje brucho 😔

tinuska2011
11. jan 2014

@loginout ahoj,ja som tiez 2.den odcvicila 1level 30DS a potom som si pustila tych 6 tyzdnov a to bola uplna katastrofa……moja kondicka 0 bodov a ako ty pises ten cvik naboku….no hrusa,podskakovanie…to som vobec nezvladla…….Dufam,ze budeme bojovat a nas akondicka sa zlepsi a hlavne schudnem ! 🙂

loginout
12. jan 2014

@tinuska2011 tak dnes pokračujeme 30 DS ;)

linibini
12. jan 2014

tak kočky, včera večer 7. deň - asi najbrutálnejší, všetko ma bolí, hrozne sa mi do toho nechcelo, činky som si šupla pred troma dňami ☹ ruky ma bolia..... 😖 Malinký má zasa obdobie, že chce len a len mamu.... 😝 nevládzem, neviem, či to dnes dám.... silná demotivácia... 😒

ajka20
12. jan 2014

@linibini mohla si si dať pauzu čo viem 6 dní cvičiť a siedmy oddych svaly musia aj telo oddýchnuť vraj je to tak nastavené čítala som komentáre od Jill M

bique
12. jan 2014

Ahojte, tak zajtra koncim level1, svalovku som vycvicila, dala som to bez pauzy...chcem sa ale opytat tych, co uz maju za sebou vsetky 3 levely, ako chudli z cm...lebo mne sa nemeni ani vaha, ani cm nejdu dolu, ide mi hlavne o brucho, tam som si este pridala, stravu som samozrejme upravila...skoci to potom nejak naraz dolu? cvicim po veceroch po tej 20,00 , lebo skor mi drobec nedovoli, takze az ked spinka...dik za odpovede

bique
12. jan 2014

Prave citam, ze je potrebna aj pauza...tak asi ju dam zajtra 😀 Potom odcvicim posledny den 1levelu a sup do 2 🙂 a dam to na 4dni cvicenia a 2 dni pauza, mozno aj tie cm pojdu dolu....

grettka
13. jan 2014

ahojte, tiez som niekde citala, ze by sa mala dat pauza, no teraz som pauzovala az 3 dni. Ale dnes pokracujem a verim, ze cely tyzden tiez.

m.i.r.i
13. jan 2014

Dnes som si citala v Mama a Ja o Jillian opat..a rozmyslam, ci to zas skusit alebo nieco ine...lebo
@bique ja som cvicila mesiac kazdy den bez prestavky a neubudlo ani na vahe ani na cm..a mala som maximalne upravenu stravu tiez..a vobec nic...velmi ma to demotivovalo..tak rozmyslam, ci to skusit este raza vydrzat este dlhsie ako mesiac..ze kedy to zacne ist naozaj dolu....

grettka
13. jan 2014

@m.i.r.i ja myslim, ze treba prihliadat aj na to, ze kazdy sme iny/ina, mame iny metabolizmus a typ postavy. Napriklad moja kamoska ma "slachovitu" postavu a len co zacne cvicit, okamzite sa jej telo zacne pekne tvarovat. Takisto telo reaguje na stravovanie. Niekedy paradoxne, pri prilisnom obmedzeni napriklad tukov si telo zacne robit tukove zasoby.
Takze asi musis prist na to, co ti sedi, vhodny pomer cvicenia a stravovania.
Napriklad niektora tu spominala, ze naposledy je o 16,00 a to zeleninovy salat, potom uz len pije caje a vodu. U mna toto neprichadza do uvahy. Keby som sa najedla o 16,00 a potom az rano, tak by som si akurat tak spustila dobru migrenu a strasne krce od hladu. 😀

linibini
13. jan 2014

kočky, po 8. dni - dole 4 cm z pása a 4 cm z bokov...🙂 žiadna diéta, jem to čo aj doteraz, len minimum sladkého alebo vôbec, a hlavne ku kávičke žiadne keksíčky....

zuul
13. jan 2014

@linibini wau, ja som dnes dala 1den po 5tich rokoch. bola to pre mna makacka 🙂

tinkomira
13. jan 2014

ahojte baby, velmi ste ma namotivovali, uz som aj ja stiahla jilian a idem sa do nej pustit .... chcem sa vsak opytat, pomohlo vam to cvicenie zbavit sa aj celulitidy?

marcovka1
13. jan 2014

Ahojte tak ja sa pridava k vam 🙂 len neviem kedy ,lebo som mesiac po sekcii a kedy zacat s cvicenim... 🙂
@tinkomira z ulozto si stahovala?neda sa to nejak preposlat ?hehe dobra som ne 😀

tinkomira
13. jan 2014

@marcovka1 ano, z uloz to, vsetky 3 levely su tam

sakura77
13. jan 2014

cafte dievky🙂
ja idem des 9ty den z prveho levelu.necvicim nonstop,davam po troch dnch den pauzu.2 cm brucho a pas.🙂
nedietjume,len nejem zbytocne navyse a sladkosti.

@tinkomira drepy drepy drepy...ja som minuly rok robila drepy,co niekto nahodil tu vyzvu ,co sa kazdy den pridaval pocet drepov,na mesiac to bolo,tak to fakt zabralo...cvicila som dlhsie ako mesiac a fakt to bolo vidiet...

sakura77
13. jan 2014

@marcovka1 alebo aj na youtube,ak nechces stahovat,ze si pustis kazdy den 😉

tinkomira
13. jan 2014

@sakura77 vdaka za radu a ako si zacinala s drepmi, myslim s akym poctom a po kolko si zvysovala pocet? a robila si tak drepy az uplne dole?

sakura77
13. jan 2014

@tinkomira nie uplne dole,tak do praveho uhal skor..nie uplne dole,to by som nerozchodila😀 ale striedala som aj s takymi tymi sirokymi,ze mas tak rokrocene dosiroka nohy,jaj,maju nejaky nazov,som ho zabudla😀
isla som podla tohoto,samozrejme je blbost si mysliet ze budem mat po mesiaci takto zadok,ale urobi to dost s nim🙂
a ked boli tak strasne vela uz ,takk aj na viackrat ,s pauzami

sakura77
13. jan 2014
zuul
13. jan 2014

@sakura77 prosim ta ked si drepovala, nabehli ti velke svaly na stehnach? ja by som potrebovala z nich zhodit tuk, myslis, ze drepovanie je na to dobre? dakujem.

tinkomira
13. jan 2014

@sakura77 dakujem, fakt riadna vyzva ..... mohla by som to skusit

sakura77
13. jan 2014

@zuul troska hej,ale ja zas mam problem ze stehna nemam bohvieake velke🙂ale tak u mna ozaj len mierne🙂ale na zadku to bolo vidiet

zgurkaa
13. jan 2014

@m.i.r.i urcite vydrzat dlhsie, u mna bolo vidiet prve zmeny az po 3 mesiacoch a viac, dokonca som prve 2 mesiace pribrala na vahe, tiez som 1. mesiac cvicila v kuse a stravu som mala upravenu. Takze drzim palce 😉 🙂