Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@miluska8886 cvičiť a potiť 😀
veď ja vydržím veľa... neboj, to sa musím trošku posťažovať, idem aj s činkami tak ako oni, síce nie tak rýchlo, ale držím ich.... a 10 cm dole z pása, za takmer 3 týždne...
@dankakk mna cely druhy tyzden boleli otrasne,pri doskokoch...mudra som cvicila bosa ze.... 😀 tak ale potom to trocha preslo aj ked teda este trocha citim,ani nie pri drepoch,len pri tych vyskakovackach , tie otrasy...tak som si kupila speci fitness tenisky s takou vnutornou blbostou vnutri na tlmenie,dneska ich idem vyskusat,snad to bude lepsie...
inak som mala dva dni pauzu teraz,sme prisli neskoro domov vecer,uz sa nedalo..tak teraz musim dohanat dokelu....
ahojte, ja vcera po tyzdnovej pauze, druhy level, zvladla som asi 20 min, ak citim, ze nevladzem, tak par sekund pauzujem, cvicim v teniskach, iba raz som naboso a nebolo dobre
Ajojtr dievčatá tak ja ťahám uz 15 dni vkuse robím 30 days dala som so Stehien 2 cm tesiiiim
Ale brutálne ma bola kolena ked robím jumpingjacks
Teraz tu čítam tu tabuľku ze čím začať tak ja idem úplne opačne kurnik začala som 30 days shred 😲 a ma niektorá body revolution všetky časti ? Lebo na nete su len take dvoj minutove ukážky
@natashkaa ja tiež som v druhom leveli v polovici...a tiez ma tie kolena boleli desne pri jumpoch.ale ja som robila chybu ako som pisala ze som cvicila naboso, dnes som hodila fitnes botasky a je to ovela lepsie...sa nedá porovnať. Ty v com cvičíš? Onak ja takisto som zacala 30 day shred.uz docvicim 🙂 na ulozto.sk alebo stiahni to.sk si nepozerala? Tam by to mohlo byt.
citim sa fantasticky, mam aj lepsiu kondicku , uz sa mi normalne zda , ze moje stehna sa zacinaju tvarovat... lvelmi ma to bavi cvicit. dnes som si pozerala na fb , diskusiu s jill a tie fotky pred a po ma tak strasne motivuju... aj ked mi vaha dnes ukazala o kilo a pol viac, asi narasta svalova hmota, co myslite ? kto s vas zacal priberat? myslim ,ze jedlom by to nemalo byt. :D no tak @sakura77 to asi s toho ma boleli tak lytka, ja tiez na boso som cvicila. musim si tiez zaobstarat nieake fitness botasky... hlavne pri jumpoch to citim tiez. waw ty uz takmer koncis druhy level.... ja piaty den prveho. ako sa ti dari , uz vidis nieake vysledky?
kočky, dnes sa cvičiť nebude, krpec pred chvíľočkou zaspal, bol hore 14 hodín v kuse.... :((( už zaspal našťastie 😝
pridam sa k vam zienky....my cvicime na tuto kocku v telocvicni...5 bab..a poviem vam, zo zaciatku som mala svalovicu poriadnu...cvicime tu 58 minutovu zostavu...a mame dost....je super....
ona je sialena🙂))
teraz som vygooglila aj jej navrh na stravovanie.. dodrziavate ho niekto?
odkial mate jej cvicenia?
link na to stravovanie prosiiim
chcem aj ja tu stravu kocky...poslite mi ju
@marfyy tak ja som sa dnes vážila a po 5 dňoch cvičenia mam kilo dole.jupiii keby išlo každých 5 dni kilo dole by som bola spokojná
@marfyy
@natashkaa
no ved ja taky tak,som pekne trpela tie posledne dni prveho levelu..vcera parada,fakt je to obrovsky rozdiel,sme si kosi povytriasali riadne naboso 😀
ja som si kupila nike,s takymi vankusikmi vnutri na tej vlozke pod patou,,co tlmia otrasy,fakt super na nohe,akoze mam kopu tenisiek,ale vsetko imidzovky,ze co sa mi pacili na nohe,ale na nejake cvicenie nic moc teda,ale tieto som vyberala zasadne aby ozaj boli ako sa hovori jak papucky 🙂 tak ko su cierne s kriklavoruzovou podrazkou nooo😀 ale boli ozaj najpohodlnejsie z tych co som skusala🙂
tak aby sme nedopadli,ze sportom k trvalej inavlidite no .-D
ja inak vysledky vidim zatial na zadku ,ze uz sa spevnuje konecne zas,kilecko nejake je dole,ale tak ja stravu nemam nejak extra zlu ani predtym,takze mne hlavne o to spevnenie ide,aj ked samozrejme aj vaha potesi🙂 a brucho,jaj,tak to treba ze ano🙂a hlavne celkovo mam zo seba lepsi pocit,ze nekysnem len doma ze🙂 keby mi casovo vyhovuje,isla by som aj na spinning alebo tak ,ale mm chodi neskoro z firmy,takze nestiham... ☹ a v marci ,konocm mesiaca idem na operaciu s ramenom,tak to budem pekne odpisana na nejaku dobu,ach jaj... 😒 tak budem len drepovat no...
no hadam do leta z nas budu "pevne" kočeny 🙂 drzim vsetkym palce🙂
a baby co aj dietujete,treba fakt jest tie cca kazde tri hodiny,samozrejme nie navalit sa,ale telo nestihne robit tukove zasoby a prisposobi sa🙂 ale sak to viete samozrejme🙂 😵
@sakura 77 no musim si mrknut nieake botasky . pretoze som v Rakusku na sezone, takze mam tu len par druhov topanok a ani jedny botasky.... ☹ kazdy to pise , ze menej a castejsie jest.... ja sa bojim , ze sa potom rozozerem.... asi tak dva tri tyzdne jem ovela menej. vecer vobec a aj sladkosti mi nejdu na chut, sem tam vynimka. dufam, ze to pojde dole aj tak. no tak to mas pravdu aj ja som nic nerobila a este som bola jak macalka, unavena stale. aj to bol dovod , ze som zacala znova cvicit. no a k tym mojim cvikom , kt. som cvicila sama, to som mala cviky hlavne na zadok a stehna , som nieako nechudla a uz som sa musela velmi, velmi prinutit ,aby som isla cvicit. potrebovala som sa nakopnut niecim inym.... 😀 dufam, ze to pomoze. tiez som sa odfotila , asi druhy den levelu no a uvidim , co to na konci ukaze.teraz sa pre istotu nevazim kazdy den , aj tak to nie je dobre.... potom som s toho cely den hotova , ze ako to ze mi vaha ide hore. aj ja mam zo seba dobry pocit. cvicenie ma velmi bavi a nesedim len pri PC. no, tak tu operaciu ti nezavidim.... chcem prist v aprili po sezone domov a chcem dovtedy schudnut.... 😉 dufam, ze sa mi to tento rok podari a vsetkym vytriem zrak 😎
Fuu.6den z dvojky za mnou..mangel ma vyčihol jak skacem a ze on teda vidi uz zmenu na mne 🙂🙂🙂 tak to potesi najviac, ani merat sa nemusim 🙂🙂🙂 asi sa mi zadok uz tolko netriasol pri jumpoch😀😀
Ahoj baby, v pondelok som skončila 1. level ale ešte som nezačala 2. level, lebo ma schytila hnusná chrípka. Je podľa Vás lepšie, aby som si ešte zo dva dni pocvičila 1. a potom išla do 2. levelu, alebo môžem rovnoskočiť na tú dvojku?

ahojte baby, v com spociva chudnutie podla jill