icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
ajka20
27. jan 2014

Kolko kg činky používate?

linibini
27. jan 2014

ukončený level - výsledky: váha -2,5 kg, pás - 10cm, boky -7cm, stehienko - 3 cm....pokračujeme levelom 3...@mk22 asi zajtra odpadnem, ako to tak čítam....🙂) neviem, či si nedám pauzu, aby som pozbierala odvahu 😉 na ten posledný level

meggi0201
27. jan 2014

Ahojte, rada by som sa pridala medzi vás, potrebujem oporu a také riadne kopnutie, keď to budem chcieť vzdať 😀 30 day shred som odcvičila poctivo celý takto pred rokom + lajtíková zmena stravy, a za mesiac a pol cca 8 kg dole, cm si už nepamätám, ale bolo to super... len potom som zlenivela, xkrát som sa pokúšala začať znova, a x krát som odcvičila max týždeň a bolo vymalované 😕 😅 😅 😅 😕 😕 teraz som sa rozhodla pre Body revolution, tak hádam to vydržím! Je tu niekto, kto tiež dnes začal BR?

meggi0201
27. jan 2014

@linibini odpádavam z tých úbytkov, ty si dôkaz, že nie váha, ale cm sú rozhodujúce 🙂 perfektná si, fakt ako 10cm z pasu, 7 z bokov? fakt klobúk dolu!!!!

grettka
27. jan 2014

meggi, ak si v minulosti cvicila, tak neda sa ti, ze aspon tri razy v tyzdni?

Mne osobne robi problem cvicit kazdy den. Skratka nevychadza mi to casovo, a ked tri razy v tyzdni pridem vecer domov o osmej, hladna ako vlk, tak neviem, co skor, a tak neskoro uz cvict nejdem, lebo ma to nabudi a nezaspim.
Zacala som 1.1., odcvicila som level 1, s prestavkami, teraz mam za sebou 4x level 2, takze si vies predstavit, ako to asi stiham. 😀 Ale povedala som si, ze ak nie kazdy den, tak dam aspon kazdy druhy. Sice sa mi to predlzi, nebude to 30 dni, ale hlavne je, ze mam pohyb.

loginout
27. jan 2014

@linibini daj foto

sliver
28. jan 2014

ja som smutná 😒
cvičím týždeň 6w6p a výsledok žiadny 😒 prvé dni som dala polovičky na 4 den celé a to makám ako divá, dopotím sa, celá som mokrá rovno do sprchy, ako baví ma to fest, radosť mám z toho no dnes som sa merala a ani jeden cm dole ☹ ☹ ☹ cítim sa lepšie, mám dobrý pocit zo seba ale ked to nevidieť na mne tak mi to odoberá chuť pokračovať dalej...

veraba
28. jan 2014

Tak 5 den zamnou 1 level som myslela ze na druhy level tak skoro nepojdem ale uz dnes citim ze je to lepsie aj kondicka a konecne aj svalovica ustupuje tak uvidime ked skoncim 1 za 5 dni tak skusime 2. Nechapem normalne by asom si isla dat este jedno kolo 😀 😀

veraba
28. jan 2014

@sliver ahoj mozno blba otazka ale prosim co to znamena 6w6p mozno by som skusila 🙂

veraba
28. jan 2014

@sliver a ozaj neboj to urcite pojde ale mozno to je kratko ale mozno o 2 dni uz bude nieco dole 😉 ja som sa ani nemerala uvidim na obleceni 😉

sliver
28. jan 2014

@veraba v pohodičke... to je tiež cvičenie od Jill 6week 6six-pack
kedysi som cvičila 30days a toto sa mi zdala o moc väčšia zaberačka tak som sa na to dala že hádam to pôjde dole a nejde to akosi podla mojich predstáv 😒

veraba
28. jan 2014

@sliver aha tak kuknem aj to a cvicenie 30days ti pomohlo islo nieco dole?

sliver
28. jan 2014

@veraba jot o mi pomohlo, to som cvičila ešte na jesen a za dva týdžne išlo dole po dva centy z pásu aj bokov, no prišli vianoce a všetko sa pototo tak som chcela niečo ráznejšie a myslela som že je to toto, neviem či sa nevrátim k 30tke

grettka
28. jan 2014

ale baby, co stresujete, ze nic nevidno. Neberte to tak, ze "chcem a hned". Kazda mame ine telo, iny metabolizmus, po tyzdni este nemoze byt nic vidno. Obrnte sa trpezlivostou a budte k sebe a svojim telesnym schrankam zhovievave 😉 Dolezite je to, ze sme sa odhodlali nieco pre seba a zdravie urobit. 🙂
U mna tiez nic, len jedno kilo dole, ale boky a stehna stale rovnake. Ale ten pocit je super, mna motivuje uz len to, ze sa hybem 🙂

nikki16
28. jan 2014

Achh včera som oddcvičila 3 deň s L1... ASi som to nemala.. riadne som bola unavená a bolela ma hlava lebo som sa presilovala a k tomu som ešte aj chorá tak asi mi to moc nepomohlo... Ale postavila som sa večer na váhu a svietilo mi na nej 58,3 kg a to som ešte pred týždnami vážila 60 kg.. neni to moc.. ale povzbudilo ma to aby som neprestával cvičiť i keď dneska asi cvičiť nebudem pretože tá choroba ma nejako skolila a stále len soplím a myslím že by to asi nemalo žiadny účinok
@linibini Gratulujem kiež by som aj ja mala také pozitívne výsledky hlavne v páse a v bokoch 🙂

leanax
28. jan 2014

jáj baby ja som tiež začala a moja kondička zvládla 15. min. a teraz mám už druhý deň svalovku 😖

sjuzocka
28. jan 2014

Ahojte. No skusila som 30 days shred level 1 a skapala som po 8 minutach. Srdce az v hrdle, nohy sa klepali ze som sa skoro neudrzala na nich. Je to moj prvy den, kondicka v haji zabudnuta. Menim aj stravu. Vy ste vsetky zvladli zacvicit tu Jillian hned na prvy sup celu? Kokos. Ako mam zacat cvicit, ked som skapata uz po par minutach hopsania?

grettka
28. jan 2014

@sjuzocka netrap sa, ze prvy den kondicka v haji 😉 viacere sme boli na tom podobne. Prvy den som tiez skapinala, v polovici niektore vciky robila len tak akoze a nohy sa mi triasli ako huspenina.
Ale druhy den som isla znova. Takze zajtra skusis, a dalsi den zas, to sa podda, neboj 😉

linibini
28. jan 2014

@loginout dávam foto, snáď niečo bude vidno, len som sa dnes zabudla vyfotiť spredu... zapínam level 3 😉

wanda123
28. jan 2014

po super fitness vikende som sa v nedelu a v stredu prejedala..no a dnes som chcela cvicit a som taka hotova...aj vas tak nici rodina-praca-domacnost-nekonecny kolotoc?

loginout
28. jan 2014

@linibini ale jasné ;) brucho sa pekne zmenšuje... Len tak ďalej...ja som sa nepohla od tej foto navyše už ani jillian necvicim nejak má prestal ten druhý level baviť trojku na youtube nenájdem tak cvičím svoje hoci uvažujem od pondelka začať s tým level1....

linibini
28. jan 2014

@loginout ale prosím ťa, keď si sa už dokopala k tomu, aby si začala, tak to nevzdávaj, mňa dvojka bavila viac ako jednotka, trojku som stiahla z uložto, za nejakých 15-20 minút, na youtube nie je, síce je, je tam jedno video a v ňom sú všetky 3 levely za sebou....

loginout
28. jan 2014

@linibini keď ja mám tblet a najradšej by som ho niekedy kopla 🙂 ale cvičím svoje podľa iných videii...a taktiež chodím 3 x do týždňa na kruhové cvičenie...a chcela by som začať behať no až keď bude teplo 🙂

loginout
28. jan 2014

@linibini inak ja mám foto v skupine chudneme od januára 2014 asi na 6-7 strane ;)

adulienka16
28. jan 2014

@linibini super na bruchu su vidieť výsledky .aj ja potrebujem schudnúť najviac v bruchu ☹

linibini
28. jan 2014

@loginout super, videla som fotos, veď má super postavu...🙂

loginout
28. jan 2014

@linibini ale kde mám stále 63 kg a záchranné koleso okolo pásu :D strašne mlandrave brucho a stehna silne takže toto mi vadi

linibini
28. jan 2014

@loginout 63 je super, ja mám 68 kg... práve som to docvičila... spadli mi činky, tak susedia asi mali radosť a mám ďuby na podlahe 😖 - hold bude to spomienka na chudnutie... 😝

grettka
28. jan 2014

@loginout trojka level je tu:

https://www.youtube.com/watch?v=_JGtSuIQ0UI

priblizne na 57:55 minute.
ale super, ze chodis na cvicenie. Ja vobec nestiham chodit na nejake cvicenie mimo domu, tak som vdacna za youtube 😀 a rozne videa

@linibini waw, klobuk dole 🙂 tomu vravim motivacia, len tak dalej 😉

loginout
28. jan 2014

@grettka diky, teraz sa už nevyhovorim 😀 ale toto som našla aj ja no nechce sa mi to prehrávať no skúsim na ďalší týždeň...diiiik