Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Ahojte, rada by som sa pridala medzi vás, potrebujem oporu a také riadne kopnutie, keď to budem chcieť vzdať 😀 30 day shred som odcvičila poctivo celý takto pred rokom + lajtíková zmena stravy, a za mesiac a pol cca 8 kg dole, cm si už nepamätám, ale bolo to super... len potom som zlenivela, xkrát som sa pokúšala začať znova, a x krát som odcvičila max týždeň a bolo vymalované 😕 😅 😅 😅 😕 😕 teraz som sa rozhodla pre Body revolution, tak hádam to vydržím! Je tu niekto, kto tiež dnes začal BR?
meggi, ak si v minulosti cvicila, tak neda sa ti, ze aspon tri razy v tyzdni?
Mne osobne robi problem cvicit kazdy den. Skratka nevychadza mi to casovo, a ked tri razy v tyzdni pridem vecer domov o osmej, hladna ako vlk, tak neviem, co skor, a tak neskoro uz cvict nejdem, lebo ma to nabudi a nezaspim.
Zacala som 1.1., odcvicila som level 1, s prestavkami, teraz mam za sebou 4x level 2, takze si vies predstavit, ako to asi stiham. 😀 Ale povedala som si, ze ak nie kazdy den, tak dam aspon kazdy druhy. Sice sa mi to predlzi, nebude to 30 dni, ale hlavne je, ze mam pohyb.
ja som smutná 😒
cvičím týždeň 6w6p a výsledok žiadny 😒 prvé dni som dala polovičky na 4 den celé a to makám ako divá, dopotím sa, celá som mokrá rovno do sprchy, ako baví ma to fest, radosť mám z toho no dnes som sa merala a ani jeden cm dole ☹ ☹ ☹ cítim sa lepšie, mám dobrý pocit zo seba ale ked to nevidieť na mne tak mi to odoberá chuť pokračovať dalej...
Tak 5 den zamnou 1 level som myslela ze na druhy level tak skoro nepojdem ale uz dnes citim ze je to lepsie aj kondicka a konecne aj svalovica ustupuje tak uvidime ked skoncim 1 za 5 dni tak skusime 2. Nechapem normalne by asom si isla dat este jedno kolo 😀 😀
ale baby, co stresujete, ze nic nevidno. Neberte to tak, ze "chcem a hned". Kazda mame ine telo, iny metabolizmus, po tyzdni este nemoze byt nic vidno. Obrnte sa trpezlivostou a budte k sebe a svojim telesnym schrankam zhovievave 😉 Dolezite je to, ze sme sa odhodlali nieco pre seba a zdravie urobit. 🙂
U mna tiez nic, len jedno kilo dole, ale boky a stehna stale rovnake. Ale ten pocit je super, mna motivuje uz len to, ze sa hybem 🙂
Achh včera som oddcvičila 3 deň s L1... ASi som to nemala.. riadne som bola unavená a bolela ma hlava lebo som sa presilovala a k tomu som ešte aj chorá tak asi mi to moc nepomohlo... Ale postavila som sa večer na váhu a svietilo mi na nej 58,3 kg a to som ešte pred týždnami vážila 60 kg.. neni to moc.. ale povzbudilo ma to aby som neprestával cvičiť i keď dneska asi cvičiť nebudem pretože tá choroba ma nejako skolila a stále len soplím a myslím že by to asi nemalo žiadny účinok
@linibini Gratulujem kiež by som aj ja mala také pozitívne výsledky hlavne v páse a v bokoch 🙂
jáj baby ja som tiež začala a moja kondička zvládla 15. min. a teraz mám už druhý deň svalovku 😖
Ahojte. No skusila som 30 days shred level 1 a skapala som po 8 minutach. Srdce az v hrdle, nohy sa klepali ze som sa skoro neudrzala na nich. Je to moj prvy den, kondicka v haji zabudnuta. Menim aj stravu. Vy ste vsetky zvladli zacvicit tu Jillian hned na prvy sup celu? Kokos. Ako mam zacat cvicit, ked som skapata uz po par minutach hopsania?
@sjuzocka netrap sa, ze prvy den kondicka v haji 😉 viacere sme boli na tom podobne. Prvy den som tiez skapinala, v polovici niektore vciky robila len tak akoze a nohy sa mi triasli ako huspenina.
Ale druhy den som isla znova. Takze zajtra skusis, a dalsi den zas, to sa podda, neboj 😉
po super fitness vikende som sa v nedelu a v stredu prejedala..no a dnes som chcela cvicit a som taka hotova...aj vas tak nici rodina-praca-domacnost-nekonecny kolotoc?
@linibini super na bruchu su vidieť výsledky .aj ja potrebujem schudnúť najviac v bruchu ☹
@loginout trojka level je tu:
https://www.youtube.com/watch?v=_JGtSuIQ0UI priblizne na 57:55 minute.
ale super, ze chodis na cvicenie. Ja vobec nestiham chodit na nejake cvicenie mimo domu, tak som vdacna za youtube 😀 a rozne videa
@linibini waw, klobuk dole 🙂 tomu vravim motivacia, len tak dalej 😉

Kolko kg činky používate?