Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@grettka ano..hlavne ide o to, aby sme nenavstevovali rychle obcerstvenia, ja som minule odolala hranolkam u sestre..a to bolo premna velke sebazapretie.....a mne bylinne caje moc nechutia....a ako pises...cierny caj pri vacsom mnozstve sa sprava ako kava.....a treba aj zhresit..ale z mierou...ja tiez milujem polievky....
@grettka väčšinou pijem ten čaj len na raňajky asi 3dcl. momentálne som bola chorá tak som vypila aj liter za den.. a doma si varíme ešte normálny lipový čaj z lipového kvetu čerstvého.. mne moc ovocný čaj nechutí ak neni inakší vypijem ale radšej čierny... skúsim celozrnné šak mám po ruke velké obchody kaufland tesco tak niečo tam pohladám.. ale včera som jedla celozrnné špagety a boli lepšie ako obyčajné biele.
Tak ja už cvičím 7 den 30 day shred, cítim sa super, ale chcem dať do leta dole cca 5 kg aj 8 by potešilo 🙂 , vážim sa každý deň, to som robila aj roky pred tým, ako náhle som sa prestala, nemala som to pod kontrolou a priberala som...
Ja sa bojim zvysenych tukov a cholesterolu, mame v rodine rozne zdravotne problemy a tak treba aj trochu prevenciu. Obcas si doprajem, vepro knedlo, zelo, alebo rezen 😀 Pri mojej robote je bistro, nerobia tam klasicke obedove menu, ale robia niekolko druhov polievok a rozne kombinacie bulguru a kuskusu so zeleninou, a to mi teraz fakt velmi chuti.
@nelciatko juj hranolky su pre mna velkym pokusenim, tym neodolam
@nikki16 na niektore chute si treba zvyknut, ale super, ked ti chuti, postaci postupne zaradovat do stravy taketo, neboj, pojde aj vaha dole 😉
prosim kde zoženiem DVD ripped in 30???
co ste zacali cvicit po tých 3 leveloch??? 6 week six pack? alebo ripped in 30???
@kubikovi no ved ja som sa prestala vážiť pred dvomi rokmi asi 3-4 mesiace mala som starosti s mojou mamičkou mala vážne zdr problémy a nabrala som 8 kg a apríli 2012 ma opustila je v nebíčku a ja sa neviem tých kíl zbaviť ,keby som sa bola kontrolovala určite to takto nedopadne, ale začala som teraz cvičiť aj strava upravená tak pojde to dole 🙂
Ahojte ženy. Mesiac som sa odhodlávala, že skúsim cvičiť v tejto skupine a nie a nie sa dotlačiť. Dnes som sa však odhodlala. Zvládla som necelých 20 minút a mám pocit, že sa rozvraciam ☹ Som zo seba sklamaná. Celý život sa točím v jednom začarovanom kruhu z ktorého neviem von. Buď žeriem, alebo sa snažím schudnúť. Nič medzi tým nieje. Minulého roku v januári som dosiahla svoj vrchol 103kg. Potom som začala chudnúť a do leta som zhodila 16 kg. Teraz začína február a ja som skoro znova tam, kde som bola,... ☹ Niekedy mám pocit, že by ma bolo jednoduchšie odstreliť ako keby som sa znova mala trápiť upravovaním hmotnosti. Mám depresie z toho a som nešťastná, keď viem, že nemôžem niečo zjesť. Teóriu okolo chudnutia, rsp. zdravej stravy poznám veľmi dobre, viem kde robím chyby, no aj napriek tomu sa neviem tomu vyhnúť. Ak sa aj snažím istý čas niečo dodržiavať, tak príde čas, kedy zlyhám a neviem sa dojesť všetkého, čo som si pred tým nemohla dopriať. Nečakám od Vás žiadne rady, lebo viem, že v prvom rade musím začať sama od seba.
@luciannka83 nechceš začat zajtra somnou detox od Mačingovej ? Hore hlavu ja cvičím od 6.1 mala som 80 teraz 78,5 dost málo som dala dole , ale cvičííím, stala sa pre mna Jiil droga za tie 3 t som necvičila iba 2x stravujem sa 5x denne, vedomosti tiež mám ,ale predsa by som chcela skúsit tú Mačingovú..tak sa ozvi ak sa rozhodneš podpora je základ , v kuse som na MK a pomáha mi to 😀 😀 😀
@ajka20 teraz som si pozerala nejaké tie videjka. Nemám ale tú knihu a vôbec nemám znalosť čo a ako podľa nej.
@nelciatko jaj,prepac,ze az teraz,ja som stahovala odtialto
http://www.stiahnito.sk/jillian-michaels-cardio...
ale uz asi mas,ze🙂
@luciannka83 drzim palce..jasne,je to v hlave hlavne..ja rady nedam,lebo urcite teoreticky vsetko ovladas..len sa treba nakopnut,dat si nejaky ciel...najlepsie keby mas nejaku kamosku,ktora je v blizkosti a riesite spolu...
@nelciatko drziim palce ja mam dnes za sebou druhy den a konecne sm to zvladla lepsie ten prvy level a ja jem iba kuracie maso so zeleninou alebo sunku a vodu s citronom a mineralku samozrejme
@ajka20 ahoj aka je metoda ta macingovej, ja by som to skusila spolu s tebou, ak sa ozves
@miluska8886 juuj ale ty si tehulka?
@ajka20 nie cosii uz som mesiac po porode
@miluska8886 ja len že zo máš v profile a nekojíš?lebo ak hej tak velmi by som do toho nešla maličké by trpelo si myslím samá zelenina aby ho nebolelo bruško
2 cvičenie cardio za mnou. poobede ešte level 1 keď sa podarí. A neviete mi náhodou poradiť nejaké cvičenie z netu, ktoré by som zvládala aj ja skoro 100kg bez toho aby som dušu vypľula a pohybovala sa v nejakej normálnej tepovej frekvencií na spaľovanie tukov? Toto je strašne dynamické a si myslím, že 60kg ľudia ktorý nikdy necvičil to majú problém zvládať, aby sa nezafuneli 🙂 Ako šli vám prvé cvičenia?
@sakura77 kupovala si kredit cez mobil alebo ako? Lebo jedna kočka mi tu písala, že nejak cez účet, no som nechápala ako.
@luciannka83 ano stahujem odtial pravidelne , dobijam cez mobil.je to hned.do minuty.

@nelciatko Ja mám ciel 53 kg a mám zatial 60 tak dúfam že to naozaj bude tak ako chcem... zaprela som sa a idem na maximum len môj rozhádzaný životný štýl kvoli robote mi trocha v tom nepomáha lebo nejedávam v rovnakom čase a to sa mi nepáči..ale ten čaj skúsim a hlavne nebudem jesť biele pečivo ak to pomôže budem jesť len celozrnné