icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
lucka654
5. feb 2014

@sliver ja som začala s kickboxom ( 2týždne) a potom som išla na 30Days Shred a urobila som dobre, lebo som sa dobre rozcvičila a potom , keď som začala s levelom 1, tak to bolo ako prechádzka😀

marfyy
5. feb 2014

@lusinda1989 neboj sa , podari sa ti schudnut, uz si dala nieco dole , takze pri cviceni s jill to pojde. ja som sa tak dobre citila posledne dni , no vcera som bola dlho v robote, tak som mala aj veceru co inokedy nemavam neskoro , no a aj sladke bolo a este som to zabila tuckami, tie slane krekry,sme si dali s manzelikom k vinku ale o 10 vecer..... hrozne, no a potom samozrejme vycitky.niekedy sa tak drzim a volakedy to pokaslem na plnej ciare.... dneska tiez aj sladke bolo , tak to musim uz ukoncit.... kolko merias , ja mam 170cm.... chceme ist po sezone na svadobnu cestu a nechcem mat kompexy z mojich suniek .... 😎 od puberty riesim len postavu , tak uz konecne , chcem byt spokojna so sebou.... skoda, ze sa neviem viac zatnut, to mi chyba, potom by som mozno aj schudla a mala idealnu postavu .... v ktorom leveli si ????drzim ti palce

marfyy
5. feb 2014

@nair drzim palce snad sa vam coskoro podari a zostanes tehotna. len sa nestresuj.... trosku si ma vyplasila , ja som v oktobri mala svadbu , sme s manzelom uz 10 rokov spolu , tiez chceme po letnej sezone zacat pracovat na prvom babatku, mam 29 rokov , pracujeme vonku ....no a dufam, ze nam to pojde hladko , rychlo.... mozem sa spytat kolko mas rokov? ja tiez som vzdy riesila len postavu , nemam pevnu volu, tak raz dietujem , raz na to kaslem.... rada by som zhodila 10 kg... chcela by som prist v aprili domov po pol roku a chcem od vsetkych pocut len same chvaly... velmi po tom tuzim.... 😀 vcera mi manzel kupil fitness tenisky,lebo som tu ziadne nemala,no a uz lytka trpeli, tak dufam, ze aj tie mi pomozu pri cviceni, aby som zotrvala a zhodila ....

marfyy
5. feb 2014

@sakura77 uplne mi citas myslienky,,,,ja zase vcera som necvicila , bola som cely den v robote, nemala. som kedy cvicit a poobede v robote mi to chybalo , ze som nemohla cvicit...zato , ze mi to tak chybalo 😅 som mala dve sisky 😠 , veceru o 18.30 😠 a este ako bonbonik o 22.00 vinecko s manzelom , kt. mal chut na slane,,,, a polka tuciek skoncila aj u mna v bruchu 😠 😝 dneska som este len prvy krat cvicila s botaskami na fitness, mi manzel kupil vcera v hofery, neboli drahe , ale su lahucke , parada cvicit v nich.... je to sto a jedno... 😀 . viem , ze aj ty si cvicievala bosa, ako ja ...tak som dala na tvoje rady 😉 uz si si zvykla na treti level ? co budes cvicit potom ???? kedy koncis s 3 jkou????

sakura77
5. feb 2014

@marfyy 🙂🙂 jj tenisky treba veru. Ja idem o chvilu na 4d z trojky.mam tu elektrikara tak musim cakat kym sa odpliži 😀 no co budem neviem..este som nepozerala tie dalsie veci ale rada by som na spevnenie a aj cardio k tomu urcite.musim to prenurat 😀

miluska8886
5. feb 2014

@sakura77 ja mam odcvicene 5 upravenu stravu neviem kolko sa da schudnut za mesiac, ale potrebujem minimalne 8kg

miluska8886
5. feb 2014

@erienka dakujem za radu tak jeden den snad este daaam a jeden oddychnem dakujem za radu

miluska8886
5. feb 2014

kolko dni po cviceniach sa vazite?:D

miluska8886
5. feb 2014

@sliver ja som len nevedela ci sa moze robit pauza ... ja potrebujem za mesiac schudnut 8kg idem na ples mala by som to dat?

alex
5. feb 2014

@marfyy ahojky, tak ako ti to ide? Ja som dnes opäť začala 🙂 ale ti poviem, že vládzem menej ako pred tými dvoma týždňami, keď som prvýkrát začala. Alebo to môže byť tým, že som bola v pondelok na zumbe a tá ma
vyšťavila... no uvidíme zajtra ako budem vládať. U mňa je najhoršie ustrážiť stravu, teda najmä sladké. Moja šéfka a kolegynka mi to veľmi neuľahčujú, lebo stále niečo mlsajú a ponúkajú ma a to sa strašne ťažko odoláva. Tak isto náš bufet, kde chodíme na obedy...také porcie dávajú...A doma som bola vychovaná zjesť všetko na tanieri 😀 ale som si povedala, že si jedlo rozdelím na polovicu na dva dni a aj peniažky ušetrím 😉

linibini
5. feb 2014

@marfyy @sakura77 kočky, tak ja už len 4 dni z 3 levelu a potom niečo musím vymyslieť.... v nedeľu to končím, potom sa zmeriam a uvidíme, sama som zvedavá... nechce sa mi, už som mala tri krát pauzu v tejto trojke, raz kvôli malinkému, potom ma všetko tak hrozne bolelo a včera sa mi jednoducho nechcelo....( nech sa vám dobre cvičí 😉

grettka
6. feb 2014

baby ja som asi seknuta, druhy den ma dost boli chrbat, nic som nedvihala, asi som len debilny pohyb urobila. Dnes uz je to trochu lepsie, ale aj tak to citim, neodvazim sa skakat, a robit brusaky uz vobec. Uz to vidim na pauzu do vikendu. Ale aspon som isla peso predvcerom domov z prace, to mam tak 20 minut sviznym krokom.

sakura77
6. feb 2014

@miluska8886 juj,ja len spevnujem hlavne a tavrujem,teda snazim sa o to😀 ja som pri oboch tehu pribrala +17 kg,ktore som nasledne dala dole ale teda s postavou to urobi svoje ze.takze ja potrebujem tie huspeniny ponatahovane dat dokopy🙂 ale tak ja som vysadila sladke a snazim sa aj pecivo,aj ked niekedy rano sa neovladnem a nejake cerealne si dam no.-) ale cez den a vecre uz vobec.celkovo sa radsej stravujem tak lahsie,dokonca aj toho sladkeho som sa vzdala celkom fajn,co som myslela ze bude nemozne u mna,ajlavcokoladu totiz 😀
ja dnes idem 5 den z trojky,ale teda cakam uz kedy bude 10 ty konecne 😀

miluska8886
6. feb 2014

@sakura77 ako ti dobre ty si uz v trojke?:D wau kolko si stihla zhodit, ja mam tiez upraveny jedalnicek vacinou activia biely jogurt nula percent tuku heh ziadne pecivo ani sladke, ja este dnes len 6.den z jednotky ach ...zavidim, ze uz si v trojke

sakura77
6. feb 2014

@miluska8886 nemas co zavidiet,trojka je fakt hroznaaaaaa😀 mne sa najviac pacila dvojka.ale uz dobojujem nejak🙂

nair
6. feb 2014

@marfyy Ďakujem 🙂 Neplaš sa, ja to tu mám už naštudované, bežne trvá zdravému páru takmer rok kým sa im podarí bábo 😉 My sme relatívne zdraví, aspoň zatiaľ o ničom, v čom by bol problém, nevieme, takže pohoda a keď prejde rok a stále nič, poriešime nejaké vyšetrenia.. Brali sme sa v lete a nechceli sme ešte dieťa, no nejak po dvoch mesiacoch sme názor zmenili.. 🙂 Ja som chudá nebola nikdy, no teraz som trošku nabrala oproti svojmu štandardu z mladých čias, a to ma štve. Tiež nemám pevnú vôlu.. 😠 Keď som žila sama, ako tak sa mi darilo - to čo som si nekúpila, som doma nemala, a teda som to nemohla do seba pri prvej príležitosti natlačiť 😀 Ale ako žijem s mužom, iba jem - to je hrozné s tými našimi chlapmi 🙂 Muž ma stále hnevá - aj keď viem, že sa mu páčim aká som - aj tak si robí srandu, že mi nejak chutí a že aký mám zadok 🙂 A moja ďalšia motivácia je aj kondička, stále ma potajomky láka polmaratón (maratón nie, to by som umrela 🙂 ) Kedysi som veľa chodila na hory, prechádzky, korčule, bicykel, plávať.. Vždy som veľa jedla, ale aj veľa spotrebovala.. Takže mám dve možnosti - buď sa zaprieť a hýbať sa ako donedávna, alebo menej jesť.. a to je u mňa menej reálne 😀 Držím prsty, aby si v tom zotrvala, nech keď prídeš domov, všetci padnú na zadok 😉 To je podľa mňa dobrá motivácia 😉

sakura77
6. feb 2014

@nair tak tak..nam prve trvalo dva roky a druhe rok🙂 😉

veraba
6. feb 2014

tak pekne sa zapotim pri tom 2 lev. uz mam za sebou 4 den a a tece zomna dobre 😀 uz sa mi aj zda ze to brusko lepsie vyzera ale to sa mi asi zda 😉 skoda ze som sa neskoro pomerala. Tak baby bojujeme daleeej

mistrall
6. feb 2014

@miluska8886 aj ja som dnes 6.ty den z levelu 1 😀 drz sa 🙂

lusinda1989
6. feb 2014

@marfyy no viem co myslis tiez v lete na dobolenke sa echcem citit ako vyplaveny vorvan ako minuly rok. Meriam 165cm a napisled ked som sa vazila tak som vazila 79kg takze hrooooozne vela . Ja tiez sem tam porusim niekedy ked si uz telo moc pyta tak mu doprajem aj sladkeho trosku. Som na week dva momentalne a kedze sme vcera vyrazili na predlzeny vikend na hory tak tam aj budem buduci tyzden pokracovat cize budem cvicit week two buduci tyzden teraz mam pauzu idem si davat do tela na snowboarde

marfyy
6. feb 2014

@alex no ahooojky.... tak si uz zdrava, teda.... no ja poctivo pokracujem , dneska pojdem na 7 den 2 levelu,,, no ako rychlo vyjdes z cviku ,tak to ide tazsie.ale moze byt za to zodpovedna aj ta zumba, mne staci ked jeden den v tyzdni necvicim a ide to tazsie 😝 .... aj ja to dobre poznam , robim v hoteli, manzel kuchar , tak mam stravu stale pred ocami, niekedy je tazke odolat... zo zaciatku som sa snazila aj tyzden som nemala nic sladke,,, no posledne dni vzdy nieco male sladke musi byt... tazko sa od toho odvyka a lahko navyka... 😀 teraz som zjedla polku ananasu , lebo uz som chcela hladat nieaku maskrtku.... inak po prvom levely som mala -4cm cez boky menej , -2cm pas.... no vtedy som asi bola viac doslednejsia v tej strave, tak sa musim snazit....drzim ti palce a sefka s kolegynou , nech radsej ovocie prinesu 😉

marfyy
6. feb 2014

@lusinda1989 tak peknu lyzovacku , prajem. 😎 no ty uz aspon zhadzjes poporodne kila , mna tu bude este len cakat,kedze este deti nemam....snad to zvladneme a to cvicenie nam ozaj pomoze. nemyslim si ze jem vela.... mozno by som ozaj mala vyskusat, tie mensie porcie, 5x denne. len som to raz skusala a tak som sa tym rozozrala , ze som sa na to aj vykaslala. 😀 som si postupne zvysovala porcie.... 😠 ja rano jem ked tak vlocky s mliekom alebo len jogurt activia. potom obed normalny aky sefka pripravy 😒 poobede ovocie aj ked by sa malo doobeda 😒 ale lepsie ako polka milky 😀 , vvela cajov, vody.... neveceriavam, ked tak , tak si dam mozarellu s rajcinou, alebo fasten drinky , take jogurtove s 0% tuku.... dneska som este s prazdnym zaludkom na vahu vstala , takmer som ju obuchala o zem..... dneska idem kupit baterky do nej nove 😀 🙄 lebo ma neposlucha 😠

marfyy
6. feb 2014

@lusinda1989 co jedavas ty , nieaku dietku mas????ked budes taka dobra, napises mi co take za den zjes, ? 😉

marfyy
6. feb 2014

@sakura77 to mi ani nehovor, tak dlho , ja chcem co najrychlejsie otehotniet, teda este neskusame, pretoze cez leto by som este nechcela byt tehotna, mozno na konci leta, pretoze potrebujem dotiahnut sezonu , potom po lete prideme domov, no a chcem , aby to bolo co najskor, pretoze uz obidva tak strasne chceme baby 😀 , kedy si mala prve babo, teda kolko si mala rokov sakurka ??? drzis aj nieaku dietu popri cviceni ,ako sa stravujes???? uz si schudla aj na vahe?

marfyy
6. feb 2014

@nair no a to som si myslela , ze ked som v decembri vysadila antikoncepciu , tak pol roka potrva ,kym sa hormony dostanu s tela , no a pekne koncom augusta uz mozme pracovat na babatku a ze to bude sup - sup a budem v tom 😀 mozno sa to aj zmeni a zacneme skor pracovat na tom 😀 keby to je jednoduchsie , tak aj hned pretoze obaja uz tuzime po babatku, len dokoncujeme ako domu , teda dom je uz postaveny , zariadeny, dokoncujeme garaz , dvor dat do poriadku , plot...vsetko tolko stoji ,tak este chceme letnu sezonu odtiahnut v rakusku ,nech je nam financne lepsie, lebo to velmi pomoze. 😎
to aj ja milujem turistikovanie, hory, bicykel, chodit na hriby....takze som neni ziadne poleno, nikdy som ani nebola.... vzdy som mala rada sport, no aj tak to nikdy nepomohlo mojmu okuzlujucemu telu 😀presne to poznam aj ja doma vzdy priberiem , moj manzel kuchar, ked sme sa nastahovali po svadbe do noveho , tak len vyvaral , jedna mama doniesla , druha tiez , ....a tak som ja sprosta len jedla,, sak co vyhodime,? radsej zjeme 😉 aj ja nemam pevnu volu , ked nevidim vysledky ,tak ma to hned prestane bavit, ....

nair
6. feb 2014

@marfyy No ja neviem, nechcem Ťa nahovárať, nech do toho už prasknete, lebo výroba bábätka dlho trvá.. Možno Vám sa podarí na prvý šup a potom mi budeš nadávať 😀 Keby sme my boli vedeli, že prejde skoro pol roka a nič, asi by sme tiež už boli skúšali skôr, no ale vieš dopredu, čo Ťa čaká? 🙂 U nás to tiež bolo tak, že sme to odkladali, keď som sa presťahovala za teraz už mužom, tak najprv som riešila prácu, potom do toho prišla kúpa bytu, zariaďujeme doteraz a to už bývame od mája, potom svadba.. A teraz sa to nejak ukľudnilo, tak že čo ideme podniknúť?? Žeby konečne rodinu? 😀
Podľa mňa je najdôležitejšie to, ako sa cítiš.. Ja ako som písala, som chudá nebola nikdy, ale vždy som sa cítila vo svojom tele dobre (až na nejaké dva roky na výške, to som mala stresy a fakt som jedla veľa a ešte viac blbostí).. Vtedy som schudla vďaka dobrej životospráve, vydržala som dlho.. roky.. až kým som nespoznala budúceho muža 🙂 No a ako sme začali spolu bývať, pribrala som, potom som pred svadbou schudla (to bolo seriózne dodržiavanou diétou), aby som sa zmestila do šiat, ktoré som si vybrala a boli mi úzke 😀 A teraz sa zasa rozrastám.. a viem, že diéty pre mňa nie sú, vydržala som jedinú a aj to iba kvôli svadbe.. Preto sa potrebujem vrátiť k normálnej zdravej životospráve a pôjde to.. Dúfam.. 🙂

nair
6. feb 2014

@marfyy A to o dojedaní všetkého, len aby sa to nepokazilo poznám, muž varí dobre, jeho mama nám nosí hory jedla, že často ani nepotrebujeme variť, občas ešte niečo priloží moja mama.. No koniec.. Asi dostanú ku nám zákaz vstupu, ak nesú jedlo 😀

lusinda1989
6. feb 2014

@marfyy no ja som mala jedalnicek viac menej na styl dukanovej diety ale sem tam aj priloha a nejaky chlebik samozrejme tmavy. Vlocky s mliekom a tak. Ziadne bravcove ked tak hovadzie ale vacsinou kuracie a morcacie na prirodno ziadne smotanove a syribe imacky, ziadne sladke a biela muka. To je taky zaklad. To hadam kazda vieme. No sice zhadzuem poporidne kila ale uz aj viac po porode som mala 75 takze som aj po porode dost pribrala. Popraskane mam cele telo ale zdrave babo a radi y sme cim skor druhe 😊

alex
6. feb 2014

@marfyy ja ti nebudem ani písať, koľko nám trvalo, kým som otehotnela, ale do roka vôbec nestresuj. Držím palce, keď sa rozhodnete ísť do toho, nech je to čo najskôr 🙂
Ja som otehu s váhou 70kg, rodiť som išla, mala som 85, po pôrode som mala 74, ale vypapala som sa na 77 a to som si povedala, že je už asi dosť. Malého som prestala kojiť, keď mal 22 mesiacov, začala som zumbovať a dala dole 10 kg. Pred letom sa mi podarilo dostať na váhu 64 kg, ale nejako som to pokašlala a znovu som pribrala na 69 :( strašne ma to štve, takže teraz do leta chcem ísť na 60 aspoň. No budem rada aj, ak by som aspoň nepriberala a držala sa takto...
Dnes som si nedala 30 DS, ale kickbox Workout. To je kardio, čo mňa baví viac, ako posilňovanie. Asi zostanem pri tom, kým nedám dole kg a potom budem formovať. No hlavne to jedlo musím poriešiť...

miluska8886
7. feb 2014

@mistrall dakujem a robis jeden den pauzu ja som uz taka znicena co nedostatok spanku mam tak dnes by ma cakal siedmy den vcera som ten siesty len 20 minut odcvicila lebo som uz nevladala:D ty si ako na tom?:D