Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Tak ja som dievčatá dnes 5. deň 1. levelu, včera som mala krízu, buď na mňa doľahla únava z celého týždňa alebo cvičím čoraz poctivejšie.. Na víkend si dávam pauzu a ďalších 5 dní 1. levelu zasa od pondelka. Mne cvičenie pomohlo zatiaľ hlavne psychicky, teším sa naň, mám oveľa lepšiu náladu, viac energie (ale možno je to aj týmto skvelým počasím, čo máme).. a mám pocit, že mi pomohlo aj fyzicky, dnes som 2.DC a oproti predošlým mesiacom, keď som väčšinou zaľahla s bolesťami na celý deň do postele a nebola schopná pohybu, ma potrápili iba mierne bolesti a fungovala som včera skoro normálne.
@miluska8886 ahoj, pauzu zatial nedam, vraj 30day shred sa ma bez pauzy, a ine s pauzou 🙂
ja idem dnes teda 7my den, ale mna bolia trochu kolena, skor prave koleno, tak zvolnim tempo , aby som sa nedokalicila, ja som nikdy nejak necvicila 😀
asi nebudem moc skakat a tie zatazove veci na kolena nejak vypustim pre istotu..
Inak baby pisali ze zazivnejsi je Ripped in od Jillian, ale uz ked som sa na to dala, tak to dokoncim a potom budem ine pokracovat
A vcera som nasla od nej No more trouble zones od Jillian na youtube .. je to rozdelene po "circiut-och" a c.6,7 si potom dam este, to je len 6min. navyse (je to viacmnej na stehne a trochu brucho to c.6,7
@miluska8886 Inak ja nemam dostatok spanku ani teraz po 6tich mesiacoch, spim tak 3-4 hodky dokopy 😀
ahojte🙂
tak ja som vcera mala nechcemu pauzu,kedze na mna dosla slabost.so troska pozabudla par dni na sacharidy a uz to tu bolo,mi klesol cukor a bolo mi teda dost zle.pritom jem normalne,ale tak davala som si len masko so zeleninou a ziadne sacharidy cez den-vlocky,cestoviny alebo tak daco ,plus to cvicenie k tomu,tak som to enjak prehnala.no ale dam uz pozor na to.dneska poobede uz budem,lebo druhy den nemozem vynechat,to by som uz nerozchodila.mam 5 den z 3 levelu dnes
@marfyy vazne,dva roky prvy,ale tak moj mal dost zdravotne problemy takze v podstate to bol aj tak zazraka o druhom uz totalne,pritom nam ani nedavali moc sancu an to jedno.segry co mam,tak tie ostali obe jak sa hovori na prvy vrz 😀
a mala som tesne mesiac pred 30 ked sa prve zadarilo,druhe potom o tri roky 🙂 stara raketa no 😀 ale moj muz stale sniva o tretom este😀 stale neda pokoja,sak ale co dochodkyna budem rodit?😀
no kila u mna len nejak 1,5,ale ako hovorim,nedrzim dietu co sa tyka schudnutia,len chcem vymenu roztrasenej slaniny za svaly😀 ja mam inak 171 cm a teraz tych 58,3 kg...ako to mi staci,len tvarovat tvarovat...sak ale zas ked tiez by som chcela vyzerat jak v 20tke,to uz dost tazko ide ze😀
@alex ja tiez najprv potrebujem zhodit kila az potom posilovanie. tiez som uvazovala , ze prejdem skor na kardio, v pondelok ale koncim 2 level ,tak neviem ci teda vydrzim ...ale asi ano a potom pojdem urcite na kardio... ja som dneska odmietla od sefky Magnum, vsetok personal mal ,no ja som si nedala aj tak bol dost kaloricky obed. myslim , ze sa neprezieram, aj ked niekedy to prezeniem, hlavne ked mam volno ... 😖 ale myslim, ze kazdy ma take dni. milo ma prekvapili dneska nohavice, kt. boli cerstvo oprate, celkom dobre som do nich vhupla, pritom som ich uz ani nosit nechcela ,lebo som sa v nich nedobre citila. no ale mohlo by to byt aj lepsie, ale zase nemozem chciet za tych par dni zazraky. ved cvicim este len druhy level a niekedy aj ta strava nie je idealna. snad to pojde este dole, ked vydrzim. no ked to tak citam ,tak asi ozaj budeme uvazovat na tom, aby sme co najskor zacali pracovat na babatku. to by ma asi polozilo ,keby mam rok cakat na to kym budem tehotna. dufam,ze to nebude nas pripad. ty aspon vidis, ze uz tam je 6tka na tej vahe, ja stale 70,4 kg 70,9 kg ani za slaka ist pod 70kg... snad sa mi to podari... naposledy asi tri roky dozadu som schudla vyse desat kg 90 dnovou dietou na 61 kg , ale to som denne mala min. hodinu sport, bicykel , korcule.... bol to super pocit, ale stale som mala v hlave , ze som tucna. chcela by som sa zase dostat na tuto vahu.... snad sa mi to po tolkych pokusoch podari...aj s manzelom sme si povedali , ze aj ked prideme domov po sezone na chvilu , ze sa budeme stravovat zdravsie. a dat na kvalitu ako na kvantitu.... drzim ti palce a daj vediet , ci to kardio pomaha viac pri chudnuti .... skus to sladke obmedzit , zober si do roboty ovocny salat... mne to uz tak nechyba... je to o zvyku...aj ked niekedy musim mat.
@sakura77 mas krasnu rodinku, som si ta cekla. 😀 je super , ze sa vam to podarilo s detickami, aj ked to trvalo dlho... no a mozno sa ozaj pritrafi aj to tretie. 😉 musim nieco vyspekulovat aj ja . len mam teraz dobru prac. prilezitost cez leto ,kt. by nam velmi financne pomohla,...aj ked samozrejme peniaze nie su na prvom mieste.
vahu mas super, aj ked viem , ze ta stve ta huspeninka, vsetko makke, treba s tym trosku popracovat. neboj podari sa .... ja taktiez nejem pecivo, ozaj len prilezitostne... tiez malo sacharidov, ked tak len ked su nieake cestoviny na obed. poznam vela ludi kt. schudli kg tym ,ze nejedli sacharidy. ja som drzala aj Dukanovu dietu , ta je ale trosku drastickejsia ,mam aj knizku.... pomohla mi min. rok asi 4-5kg zhodil ale jojo efekt prisiel ako bumerang. uz chcem mat po tretom levely nech uz idem na nieake kardio, potrebujem naprv zhodit potom posilnovat....ano dlhsiu pauzu ako den si nedavaj ,poznam to na sebe, aj po tom jednom dni pauzy citim rozdiel vo vykone. tak zatim 😉
@lusinda1989 nieco podobne sa snazim aj ja udrzovat, jem malo sacharidov... ziadne pecivo , chlieb. maso so zeleninou , dnes som dokonca od sefky odmietla Magnum, vsetci si dali len ja nie 😀 tiez som drzala dukanovu dietu, aj knizku mam. min.rok som zhodila ale 5 kg z nej ale ako som prestala drzat , hned boli kg aj naspat... 😒 snazim sa ked tak ozaj na veceru si dam bielkovinu zo salatom.alebo len nizkotucny jogurtovy napoj... vacsinou mi staci naliat sa cajmi , tak mi to brucho zaplni , ze nepotrebujem jest. idem cvicit, aj ked by som si najradsej pospala 😔
@nair noo asi sa budem musiet porozpravat s manzelom 😉 😕 my to iste , sme spolu uz dlho 10 rokov takmer, neratali sme ze vobec tak neskoro sa budeme brat. no ale robime na sezony , doma sme max tri mesiace v roku a stale nieako nic nestihame. ok domcek je hotovy ,to sme zvladli ale este zvonka dokoncujeme, stale volaco , .... noo tak to dobre poznas s tym jedna mama donesie druha tiez, my navarime.... dokonca aj pes pribral , chudacik 😀 aj ja viem, ze uz taketo moje osiale z diatami nikam nevedu , chce to zmenu zivotneho stylu. zmenu jedalnicka, sme sa s manzelom dohodli , ze budeme sa zdravsie stravovat, snad sa to podari ,ked budem pravidelne cvicit. tak drzkam vam palce.... 😉 nerozmyslaj stale nad tym , ja viem , ze je to niekedy tazke, ale psychika je dolezita 😉
Baby kolko ste schudli po prvom alebo po druhom leveli??? a kolko ste dali dole cm???
baby, tak dnes 28 deň z 30 day shred... váha: -3kg, pás: -12 kg, boky -7cm, stehienko -4cm... Chcela som vás trošku nabudiť do cvičenia, tak hádam sa mi to podarilo 😉 Cez víkend to nejako docvičím a potom musím niečo vygoogliť, ešte nie som rozhodnutá, čím budem pokračovať. Pretekárske brucho zmizlo, veľmi sa tomu teším, ale k ideálu to je stále ďaleko.
@marfyy prvý synček sa nám narodil 5 rokov po svadbe, snažili sme sa od začiatku, myslím, že veľa je v psychike, keď na teba niekto veľmi tlačí a stále ti to pripomína, dostaneš sa akurát do začarovaného kruhu, čo som sa ja naplakala.... potom si povedala dosť, stačilo, blbé reči a blbých ľudí nebudem počúvať, išla som na VŠ, prestala sa stretávať s rypákmi, a stal sa pre nás zázrak... vytúžený, vymodlený -a vrátil sa nám do neba 😨 Chyby zdravotníckeho personálu,otrasný prístup... ale o tom sem písať nebudem. Myslela som si že už nikdy v živote sa neusmejem. Človek zistí, ako veľmi je silný,prevetrá to vzťahy, uvedomíš si, čo je v živote skutočne dôležité. O šesť mesiacov - zázrak na druhú, čakali sme bábätko, ktoré má dnes 14 mesiacov. Zmenil všetko na lepšie. Prvý krát som mala pred 29 a druhý krát 30. Mám veľa kamarátok, ktoré stále nemajú detičky, jednoducho sa nedarí, poznám baby, ktoré majú za sebou viac potratov a napriek tomu sa im podarilo mať detičky, rovnako páry, ktoré boli na umelom... Takže, ak veľmi chcete obaja, začnite pracovať 😉 a riešiť, kedy uznáte za vhodné. Ale do roka-dvoch by som ja osobne neriešila, pokiaľ nie sú nejaké zdravotné problémy. Nech sa zadarí 🙂
@mistrall musim pozriet, lebo toto som nevidela... ja tiez stale nejako na spiaco to zacviciiim ja dnes idem na 7.den tak uvidiime ako to zmaakneem, drziim ti palce
@miluska8886 ahoj, tak sa drz 🙂 ja uz som dnes odcvicila tusim 8my den, od soboty ked to ratam..a super je to uf..hadam sa aj uspech dostavi 🙂
@meggi0201 ahojky ja som z začala Body revolution pred 4 dňami, čiže dnes mám za sebou 2. krát workout 1. Ja som najprv začala s 30 day.. ale potom som ochorela a bola dosť veľká pauza, tak som to začala od piky ešte raz. Ty si na tom ako? už cvičíš?
@linibini fuuuha , tak si si presla tazkym obdobim.. 😔 .. tesi ma , ze sa vam podarilo babatko, vytuzene.... 🙂 presne az vtedy si clovek uvedomi , kto je ozajstny kamarat, rodina atd.... bohuzial vsetko je to o psychike... myslim ,ze je najvyssi cas na tom zacat pracovat 😀 drzim ti moc palce, si silna zena , pred takymiako si ty, mam respekt.... co sa tyka tvojej premeny, je to uzasneeee 😀 velmi si ma motivovala.... myslim , ze momentalne som dost disciplinovana, co sa stravy tyka , aj cvicenia.... len zatial nikto ma nechvali ,asi este neni vidiet , ze to ide dole. 😕 .. ale ja uz to vidim, aj ked nie na vahe , ale na celkovej zmene postavy urcite.... 😝 v pondelok koncim 2 level som zvedava , ci pri merani budem spoko 😒
@nikki16 ja po prvom levely, pas - 2 cm , boky - 4cm.... na vahe som neschudla , skor pribrala kilo, kilo a pol . nevedela som si to vysvetlit ,ze preco , ale tuk sa mi zmenil za svalovu hmotu, kt. vazi viac ako tuk 😉 som sa dozvedela. takze som obmedzila moje vazenie 😀 zajtra sa budem asi merat, koncim 2 level... 😉
Dievcata potrebujem pomoc,chcem zacat cvicit toto cvicenie,len mi prosim polopate vysvetlite,co si mam stiahnut ako prve :D a potom ako mam pokracovat...len som ich nasla nejak vela...za rychlu odpoved dakujem
Baby, zajtra sa k Vam pridavam. Idem dat 30days shred. 🙂 Uz som to cvicila pred necelym rokom a bolo to supeeer. Drzte palce!
@pepiska2812 ahojky,na youtube nájdeš v pohode 30 day shred 1.level aj 2.level, ja som 3.level sťahovala z "uložto"... každý z levelov sa cvičí 10 dní, niekto tvrdí vraj bez pauzy, ja som veru pauzovala a myslím, že väčšina kočiek tiež... Jednotku som si dala s jednou pauzou, v dvojke možno dve-tri a trojku- tá sa mi zdá najťažšia takisto pauzujem - zatiaľ tri pauzy - ale nie v kuse.... určite cvič v teniskách, lebo si zničíš nohy... papa
Dnes som cvičila 1 level prvýkrát. No pre moje kilá je to dosť, ale budem sa snažiť vydržať čo najdlhšie 😀
Baby,co ste cvicili po 3.leveli ?ja zajtra koncim 3.level a neviem,co cvicit dalej
Ja cvicim doobeda ripped ,poobede cardio kickbox a vecer boba na brucho....😉
@linibini Dakujem ti,ja chodim aj do fitka,ale kvoli robote sa neda nejak casto a sem tam treba nieco aj doma spravit.No dnes som cvicila prvykrat 1.level a bez tenisiek,to som si az potom precitala a inak bola to makacka a ani cinky nemam
@pepiska2812 🙂 mňa by do fitka nikto nedostal, ani keby som mala 50 kg... 😀 jednoducho ee, máš môj obdiv... V 1. lev. som prvé tri dni ani ja nemala činky, potom som si vzala manželove, dala dolu všetky závažia - teraz má každá 1 kg a cvičím s nimi, myslela som, že to nedám - slabé ruky, ale rýchlo si zvyknem... Dnes som mala končiť lev.3, ale včera som bola tak k.o., že som odpadla do postele. Krpec bol hore od rána od piatej, zaspal nám okolo obeda na 40 minút a to bolo všetko až do večera do pol ôsmej... Takže cvičenie nič. Dnes už musím, keby čo robil a zajtra to dokončím.... a potom, rozmýšľam nad ripped... či ako sa to.. 😉
@linibini jej super, to ako 28 z 30 dnoveho? mozes mi prosim poslat link? da sa to aj stiahnut na dvd?
ahojte kocky🙂dnes som sa rozhodla,ze zacnem cvicit Jillian.vecer dam deti spat a idem nato🙂na konikovi som prihlasena no ale takuto stranku som tu necakala🙂super,mozno sa mi bude s vami lepsie zhadzovat kilecka🙂a inac podla niektorych foto sa mi nezdate,ze by ste mali volaku nadvahu.to tu budem asi najtahsia:(
@petramelka http://www.uloz.to/hledej?q=cviceni+jillian+mic..., a jj 28 deň z 30.... už len dva.... 🙂

@sakura77 drziim palceky ja som vcera uz nevladala 6.den tak som odcvicila len 20minut, lebo nemam dostatok spanku pri malom baby:D