Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@audiova @ciklamenka tento problem som mala aj ja , nemate zlu stravu? mozno mate vacsi prijem ako vydaj, je mozne ste kocky pribrali alebo mohli pribrat svaly ale tuky zostavaju. neviem co jete, ja som vylucila na minimum sacharidy a pekne to slo dole. ale zo zaciatku , ked som sla na to nespravnym stravovanim som priberala cm a rifle boli uzke
Baby neskúšali ste niektorá Killer Abs???
@audiova no presne aj ja,, stale čakám kedy už bude aspon 1 mm ubytok...
@messue tak ale ved tu baby píšu že ani velmi nemenili stravu a išlo to dole... ja sa stravujem tak normálne, len nepijem mlieko, namiesto toho si dávam sojove jem aj zeleninu, ovocie iba sem tam 2-3 krát za týžden jablko. Nejem viac ako doteraz, a ked to porovnám, že som nič nerobila, a teraz ako makám - k cvičeniu si pridávam ešte to 7 minutové cvičenie na brucho od Jillien. Po cvičení sa mi až ruky trasú, začala som brať aj vitamíny, lebo som pocítila už unavu v priebehu dňa.
@ciklamenka normálne ma to deprimuje že som na tom stále rovnako a to už mi chýbajú len 4 cvičenia do konca 3 levelu. stravujem sa dukanovsky,a furt nič ☹
ja už zajtra budem končiť L2, ale upravila som aj stravu, ovocie doobeda, aj nejakú tú sladkosť len doobeda, ked už a večer nejem, išla som zatial dole s vahou 2,5 kg aj 3 kg, ale miestami mám pocit, že už viac nedám, ale cítim sa veľmi dobre, niekedy sa mi strašne nechce, ale nevzdám to a budem este cvičiť 6week6pack, no uvidíme
@audiova fuha, to ťa chápem.... to snád nie je pravda.... a máš vôbec čo chudnúť? ja mam tiež z toho nervy, teraz už druhý den necvičím, lebo ma tak bolí chrbtica, že ani nemôžem... som zvedavá, čo bude dalej... skusim zajtra pokračovať nejak....
@audiova ja chudnem iba vtedy, ked pijem týžden iba šťavy a potom prejdem na ovocie, polievky, postupne pridávam ostatné potraviny, tak sa mi udrží váha cca 3 mesiace, potom sa to vracia naspať... 😒
Ahojte kočky,spolucvičiteľky.Tak idem sa pochváliť,v piatok som dobojovala 30DS,sama tomu neverím…..,ale zvvládla som to!Škoda,že som sa od začiatku nepomerala,ale od 2levelu 30DS mám:
pás: -5cm
brucho cez pupok: -9cm
váha: -5,5kg
Cítim sa lepšie,pevnejšie a zdá sa mi,že sa stráca aj celuitída……a idem bojovať ďalej!
Dnes som začala 1week 30ripped in 😉
@ciklamenka no ved to, niektore baby nemusia nic menit a krasne to ide dole , i ja mam kolegynu ta je všetko aj sladkeho dost a mala krajsie vysledky ako ja , co som sa vzdala nezdraveho...... to zalezi od tela a metabolizmu, ja som si za tie roky pokazila cely metabolizmus dietami a hladovanim. a niektore baby mi potvrdili ze sa to rozbehne, len treba vydrzat, niekomu sa startuje metabolizmus a celkove chudnutie o par dnoch niekomu to trva týždne ci mesiace. a mne to trvalo 3 mesiace. Ak nemas velky prijem sacharidov, tak mozno ten metabolizmus mas zly a celkovu latkovu premenu, treba pockat az sa to zlomi, vysledky prídu 🙂
@ciklamenka mozes poslat link na tie cviky na brucho....prosim
ahojte, ja začínam dnes s Jill.
Už som to od pôrodu skúšala x-krát, ale vždy som nejako pohorela...schudla som a potom som začala zase jesť všetko možné a išlo to zase hore... Mám ročnú dcérku, je ti šidlo, ale dúfam, že si popri nej nájdem pol hodku na cvičenie 🙂 nie je to až tak veľa... v minulosti som cvičila podľa Cindy Crawford, ale to ma už prestalo baviť.. tak idem skúsiť niečo nové. momentálne mám váhu 79kg... v minulosti som mávala váhu 65kg pri výške 168cm mi to vyhovovalo... ale v tehotenstve som pribrala veľa a pred ním tiež a potrebujem sa toho zbaviť 🙂 a cítiť sa opäť dobre :o)
akurát mám za sebou prvé cvičenie... paráda cítim sa super 🙂 dúfam, že mi to vydrží aspoň mesiac
pozrite si .. je to veľmi dobrá recenzia k cvičeniu Jill...
@tinuska2011 jeeej tak ti uz mas finish ???? 😀 to je supeer , krasne vysledky, waw a ta vaha .. 😉 a cm 😉 .aj mne mizne celulitida.. 😀 .. ja este 4 dni aj z dneskom.... tesim sa spolu s tebou 🙂 .... ja tiez pojdem na Ripped... 😀 . dneska mam vycitky s tych sladkych bohatych ranajok ,tak idem potit. 😝 😝 😝 😔
fuuuj tie hnusne sladkosti 😢 😢 😔 idem ja radsej cvicit 😀 😀 😀
U mna nastal koniec vyhovarania vcera, zapocala som 90dnovu rozlisovacku a v plane na vecer je jillian + kombinacia s pilatesom aspon raz tyzdenee.
Najde sa tu nejaka spolubojovnicka, s ktorou by sme sa na to dali spolu? Vymienali recepty, kontrolovali odcvicene cvicenia a tak...🙂
Aktualna hmotnost: 65 kg
Cieľ: 55 kg (idealne 52 kg svadobnyyyych... ach...)
Pozn. zeleninu moc nemusim, tak to pre mna bude boj 🙂
@messue no podla testov lekárky na detoxe mam metabolizmus dobrý, to bude asi aj vekom 😒
@hope28 začínala som presne z tvojej váhy (79) dokonca aj výšku máme rovnakú. Dnes 1. deň sh.2level a páči sa mi oveľa viac ako 1. Totálne spotená 🙂 🙂 🙂
@tinuska2011 velka gratulkaaaa!! mozem sa opytat, zmenila si aj stravu? lebo ja stale kojim a moc detexikovat organizmus nemozem, ale upravit aj hej, len sa do toho dokopat 🙂 ..
@dagmar15 vysledky by si mala pozorovat uz po prvom levely..cize po 10 dnoch. mozno aj skor. urcite sa najprv ppomeraj , zapis si miery na papier a mozes pozorovat zmeny. 😉 ..ja na vahe nic moc , ale cm idu dole, co je supeeer 😀 treba mat trpezlivost. no a nevzdavat sa ani po tej hnusnej svalovici , kt. ta mozno caka prve dni cvicenia 😉 ja v piatok koncmi 3 level ,sama tomu neverim 😀
@gromkaver ja kojim tiez ale detox podla macingovej som sa odhodlala..a myslim ze to nemalo na mlieko ziadny vplyv.ale teraz\ sa snazim mat stravu upravenu..
Aj ked ked je maly aj 8 krat za oc hore..neviem nejest vecer lebo o 3 rano som hladna,takze sa snazim naposledy o 18 max po 19 nejest
@vrabciatko a koľko sa ti už podarilo schudnúť?

@ciklamenka aj ja mám ten istý problém.kurnik tiež sa mi zdá že mám rifle na stehnách tesnejšie 😢 šlak ma trafí.každý píše ako idú cm dole a mne asi hore ☹