icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
arthemiis
1. mar 2014

Tak ja som si dneska zapla po dlhom case 30DS a ako vzdy som vypla zvuk na videu a pustila si oblubeny playlist.. no ale sikovnucka som sa nejako preklikla a pri cviceni mi hral playlist pod nazvom SAD :D este teraz mam depresiu z tych husli, pian a smutnych textov :D :D 😎

mollyslips
1. mar 2014

booože a tie kliky 😀 😀 😀

marfyy
1. mar 2014

@ajka_k ja tak isto cvicim Ripped a vzdy sa nan tesim . dneska by som mala mat volno /6dni odcvicenych/, no ale nespoznavam samu seba 😀 by som si rada zacvicila 😝 . nikdy som sa predtym na cvicenie netesila,tak ako teraz . no pri Jill je to ine 😉 zajtra zacinam WEEK 2 , tak som zvedava co ma caka 😉 ripped ma bavi viac ako shred, teda zatial tento prvy tyzden. ake mas vysledky doteraz ...?

ajka_k
1. mar 2014

@marfyy chudnut som začala v decembri.s jill cvicim od januara(24).Celkom od toho decembra som schudla 13,5 kg,ale isla som az z trojcifernej vahy (hrůza).neviem kolko to bolo před zacatim s jill,asi polovička z celkového ubytku.Vypustila som Sladke -absolutne bez vynimky,bravcove,bielu muku,biele cestoviny,vyprazane.Necukrila som ani predtym, do varenia som dávala hnědý.teraz som vypustila aj ten,je to prazdna energia.používám agave alebo steviu.jem pravidelne, vela zeleniny...jednoducho viacej zmien.nakopnutim bol pre mňa miro vesely,kupila som si jeho knihu, ale postačí aj kuknut na jeho stránky.pochopila som,co som robila zle,ako sa stravovat...a jill je úžasná,kolkokrat som nevladala, ale isla som cez zuby.pre mňa je velkou motivaciou.

majkaa19
1. mar 2014

@lucka654 Ďakujem. Poradíte mi prosím Vás ešte kde a ako ste si to stiahli z netu? Alebo mi poslali link? Ďakujem.

marfyy
1. mar 2014

@ajka_k to je supeeer, tesim sa spolu s tebou ..... krasny ubytok na vahe, len tak dalej. 😉 takze ozaj je to pravda ,ze mensie porcie a 5 x denne???? ja sa snazim jest zdravsie, obmedzujem sladke aj ked niekedy neodolam , bohuzial som v nevyhode ,ze si nemozem sama varit a musim zjest co mame tu v hoteli na menu...takze tak... jem viac ovocia , zeleniny. ja som zacala cvicit od 17.1. , ubytky mam v cm ,ale vaha nic moc. postava sa mi krasne spevnila , celulitida zmizla. po 17/18 hod. uz nejem , aj ked neviem ci to vobec pomaha 😖 aj si vazis potraviny ? kedy sa budes merat , ja asi az po 2 tyzdni rippedu... snad nieco pojde dole. 😀

marfyy
1. mar 2014

@ajka_k a mira veseleho mam preluskaneho od A po Z .... 🙂 z netu...

lucka654
1. mar 2014

@majkaa19 ja som to stiahla z ulozto.sk a mám internet na tv, tak cvičím aj na you tube.tam je to tiež.

nikki16
1. mar 2014

Achh.. hanbím sa sama za seba... celý týžden som necvičila.. zlenivela som nechcelo sa mi.. ešte k tomu aj celý týžden na nočnej... Dneska som sa dala na cvičenie a dala som si level 1 pre istotu.. aby som sa moc nepresilila na leveli 2.. nedocvičila som ani tú jednotku.. ☹ som to úúúplne vzdala... snažím sa nejesť po 18tej snažím sa jesť ovocie zeleninu a yogurty jem špaldové a aj tak stále váha na tom istom čísle.. to cvičenie ked som začala ma nakoplo že budem vyzerať lepšie ale tá blbá robota tak vyčerpáva že sa mi už nechce nič ☹ a nwm sa donútiť aj nasilu... poradte mi niečo baby.. ak sa vám toto už stalo.. ☹

silvia0310
1. mar 2014

@ajka_k perfektne gratulujem 😀 ja tiež idem z trojcifernej váhy 😉 ale začala som až 11.januara a dodnes mám mínus 9kg ,aj to je dobré 😀 a jillian som pridala len nedávno ,no nestihla som dokončiť ani prvý level a ochorela som ,dúfam že zajtra bude lepšie a začnem od znova ,ona je super ,výsledky vidieť do týždna ,aj ked to nedávam na 100% ,som rada že neidem sama z takej váhy dolu 😎

miracle
1. mar 2014

Mozem sa k vam pridat - vcera som sa opat rozhodla, ze by bolo dobre v lete nejako vyzerat v plavkach. Vcera som odcvicila level 1 z 30 DS. Cakala som nejaku strasnu brutalitu, ale dnes rano som v pohode vstala z postele (poznamka - spomenut si, kde som pred 6 rokmi zalozila cinky 😀 😀 😀 ). Verim, ze s cinkami to bude narocnejsie, lebo na ruky som okrem beznej prace s 16 a 14 kilovymi detmi (a par kg oblecenie ) fakt nerobila. Dnes vecer idem cvicit zas...tak mi drzte palce (a panboh pomahaj...)

leushkka
1. mar 2014

Dnes som dala L2 den 2- riadne som sa zapotila. Nie som spokojna so sebou,nemam ich tempo a ku koncu som tie drepy s cinkami nevladala. Ale nevzdavam to, pro 30DS chcem pokracovat s Body Revolution. Ked masaker, tak nech to stoji za to!

provens
2. mar 2014

mňa by zaujímalo koľko máš výšku a váhu lebo mám ten problém že tá váha akoby sa ani nechcela pohnúť ale ja sa nevzdávam a frčím ďalej

miki23
3. mar 2014

Baby ktora cvicie 6w6p?ako to je?cvicia sa 4 tyzdne a ma 4 levely?dajte radu?

linibini
3. mar 2014

@miki23 ahoj, 6w6p má len dva levely a každý sa cvičí 3 týždne, teda 15 dní... ja som odcvičila dva týždne a nebavilo ma to, zdá sa mi, že je to skôr na posilnenie brucha, dala som si ripped in 30 a to ma baví viac... vyskúšaj a uvidíš...

miki23
3. mar 2014

Ja som cvicila 30ds,ale ziadne vysledky som nemala.Mala som pocit,ze som este viac pribrala.Vobec som nezmestila do nohavic.Ja mam problemove hlavne brusko a boky.No uvidim,ale dakujem.

ga8ika
3. mar 2014

@miki23 🙂 kedze si uz 30ds cvicila, chcela by som sa ta spytat, menila si aj stravu nejako, ked mas pocit, ze si pribrala....ja som s tym pred tyzdnom zacala 🙂 tak sa chcem informovat..

ciklamenka
3. mar 2014

@nelciatko to je neuveriteľné.... úžasne to po 30 dnoch shred?

ajka_k
3. mar 2014

@silvia0310 to sú tiež krásne výsledky a hlavne motivačné🙂 Gratulujem. Začiatky sú vždy ťažké, hlavne keď okolie sa so spokojným svedomím môže napchávať čím len chce. .. a ešte z toho aj chudnú☹ Tieto diskusie sú pre mňa tiež motiváciou, keď vidím, ako sa dievčatám darí, niekedy zlyháme, ale ideme ďalej🙂A že ja športové drievko dokážem cvičiť každý deň...prosto nechápem🙂a robím to s radosťou. Z pôvodnej váhy sa mi ešte teraz točí hlava (žiaľ, stále aj z tej súčasnej), ale my tie kilečká porazíme🙂

ajka_k
3. mar 2014

@marfyy s tým pravidelným stravovaním to je pravda, a to jediné funguje (samozrejme s rozumnými potravinami). Ja som donedávna hladovala, diétovala, žiadne tuky a pod. a z toho som akurát tak pribrala a spomalila si metabolizmus. Naivne som si myslela, že keď hladujem - chudnem. Opak bol však pravdou. A keď sa Ti nedarí ísť dole s váhou, asi nemáš veľkú nadváhu - ak vôbec a cvičením sa budeje svalová hmota, takže mnohé aj priberajú. Ja sa nemeriam - iba pás, i keď to nie je správny postup, pre mňa sú momentálne dôležité kg, kedže som išla z katastrofálneho čísla. A nohavice tiež veľa povedia, aj bez centimetra🙂)A nejesť po 17 vôbec nič tiež nie je najlepší spôsob, i keď viem, že mnohé to preferujú. Ak chodíš spať o ôsmej, tak budiš, ak neskôr tak telo trpí. Ja si dám okolo ôsmej - pol deviatej ešte nejakú zeleninku, trošku tvarohu alebo biely 3%-ný jogurt. cca dve hodinky pred spaním už netreba papať. A teraz chodím spať už pol 11, predtým bola polnoc zavčasu - a to vstávam pred šiestou. Treba takisto piť veľa vody a viacej spať🙂)

ciklamenka
3. mar 2014

@silvia0310 mne po týždni cvičenia Jillien zosilneli nohy, žiadne chudnutie..., bolesti chrbta, musela som prestať s vičením a začať brať vitamíny...

miki23
3. mar 2014

Stravu som mala normal,len som vynechala biele pecivo a obmedzila sladke a ziadne prejedanie.mne strasne nabrali svaly.ja som to vzdala po 2.leveli.vaha mi isla o 2kg nahor

fanny3
3. mar 2014

Cavte cvici niekto body revolution? Pripadne odcvicil 🙂 🙂 🙂 🙂 . Da sa to zvladnut??? Prilezitostne cvicim JM a od dnes som sa dala na BR.

linibini
3. mar 2014

@marfyy ahoj, ako sa ti cvičí week 2? ja som dnes prvý deň a môže byť... ráno som si merala pás a takmer som odpadla, že -18 cm z pôvodnej miery, boky a brucho -10cm a stehno -5 cm, no a váha - nevážim sa už... to je po dvoch mesiacoch cvičenia s Jill... takže u mňa to funguje, odcvičené celý 30d shred, 2 týždne 6w6p, a teraz som na 2. lev. z ripped in 30 😉

lucka654
3. mar 2014

@linibini ahoj.chcem sa spýtať na 6w6p. ja teraz končím 2 week z rippedu a rozmýšľam, čo si dám potom.aké je tam cvičenie? oplatí sa to? s rippedom som max. spokojná 🙂

linibini
3. mar 2014

@lucka654 ahoj, ja som si po 30D shred dala 6w6p - prišlo mi to celé na brucho, stehná, zadok - úplne iné ako 30D, nebolo tam moc kardia, ako začiatočník prvé tri týždne robíš bez činiek, ... osobne som sa v tom nenašla a nebavilo ma to 😒 (neviem, či to nie je na udržanie a vyformovanie svalov, ak už človek nejaké má ) , prešla som na ripped a som maxi spokojná, čo si dám po ňom, veru netuším... 😝

lucka654
3. mar 2014

@linibini no tak to asi vyskúšam.ripped je super, tiež som max. spokojná.

kurce22
3. mar 2014

@linibini ahoj,ja neznašam to kardio cvičenie,nevladzem to anis dychom a tam v tom Ripped je toho vela,či nie???čo by si mi poradila cvičit po 3O day shred??

lusinda1989
3. mar 2014

Dievcata musim vas opustit a zriect sa na urcity cas cvicenia teda aspon tohoto... Drzim vam palce a schudnite co najviac aby ste boli spokojne... 😊 Uspech je uz len to ze ste sa na to dali a bojujete 😉

jancaca
3. mar 2014

baby od dnes začínam cvičiť aj ja....a pokúsim sa zmeniť aj stravu, hlavne nedojedať po deťoch :(( a veeeľľľaaaa vody. Držte mi palce 🙂