icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
kristinka86
22. mar 2014

@fajtka1505 Ja by som tak skoro neskúšala ani. Ako som písala, som 2,5roka po sekcii a vidím, že mám problém. Nie svalovka, ale vnútorná jazva ma dosť bolí. Teda, ľavá strana najmä. 😔
@tinuskaha Kvôli tomu bruchu som začala cvičiť tiež. Ako tak pozerám, tak ja som v 5.mesiaci mala ešte menšie ako teraz a to bolo aspoň pevné, nie ochabnuté, ako teraz. 😔 Ešte cvičím len piaty deň, takže zhodnotím po prvom levely, či to pomohlo. Váha mi dole nejde. 😔

lucijag
22. mar 2014

babulky kde sa da stiahnut alebo kuk video rest tie cviky

mia37
22. mar 2014

pekný večer dievčata, aj ja čitam tuto temu dosť často a rozhodla som sa že to od zajtra vyskušam. mam 20kg nadvahu. prišiel čas aby som začala cvičit. 😉

mia37
22. mar 2014

@kristinka86 ja som tiež po sekcii ale 6 rokov, po cisarskom som este 2 mesiace mala problem aj mi zase ranu museli otvorit....a niekedy to brucho aj dnes stale citim ale niečo už musim robit, stale som to odkladala ešte nie, ešte nie aby sa to poriadne zahojilo. a poriadne som sa rozožrala, necvičila. chcela by som schudnut 20kg. tak dufam že sa mi to podari..

kristinka86
22. mar 2014

@mia37 Ja som po pôrode max. bicyklovala a ľahšie cviky robila. Teraz potrebujem zhodiť síce "len" 5kg, ale z brucha a bokov, čo´ž sú ťažké partie. A bez jedenia to jednoducho nejde - musím aj cvičiť. Diéty u mňa nemajú veľký význam, keďže celkovo nejem veľa. 😔 Z čoho sa mi naukladali tie pneumatiky, netuším. 😔 Kliky musím robiť teda zjednodušené, ale zvyšok sa dá zacvičiť relatívne v pohode. Držím palce, nech sa darí. A nech váha neodrádza, lebo mne veru neklesá, ale zas sa mi zdá, že som pevnejšia. 😀 Zajtra skúsim premerať cm, či niečo kleslo. Dnes som odcvičila polku prvého levelu, tak už by to mohlo byť niekde odzrkadlené. 😅

miki23
23. mar 2014

Baby som sklamana.odcvicila som poctivo prvy level a ani 1cm neni dole a to som dala este 2kg hore.necakala som zazraky,ale toto.ale nevzdavam sa cvicim dalej☹(((

mollyslips
23. mar 2014

Už som začala level 3 sharedu a rozmýšlam čo ďalej, ripped? a kombinovaný s nmtz, vždy k rippedu ešte jednu časť nmtz...inak po 2.leveli: váha -4,5kg, pás -3, boky -8, zadok -6, stehno -3...prvý ma väčší podiel na úbytku ako druhý... to stehno ma štve 😠 budem dávať veru aj nmtz...asi chcem moc, ale chcem viac! 😀

pipatko
23. mar 2014

Ahojte baby, nejakym zazrakom som sa dostala na vasu stranku a nestiham sa divit, co za zazraky tu pisete:o)) Od zajtra zacinam aj ja, pretoze sa uz nemozem na seba pozerat :o(( este by som potrebovala vediet, ci mozem cvicit aj ked kojim, nerada by som prisla o mlieko??? dakujem

monca1111
23. mar 2014

@pipatko podľa mňa áno, ja cvičím už 2level cca 40 dní dokopy a super, mieka ešte viac, lebo veľa pijem 🙂, samozrejme, že v 2 športových podprskách 🙂)))

pipatko
23. mar 2014

@monca1111 dakujem:o) takze od zajtra zacinam aj ja. a obmedzila si aj stravu, alebo jes normalne?

monca1111
24. mar 2014

@pipatko čo sa týka stravy Norbi update systém, ale z domácich zdrojov 🙂 strava je 70 percent úspechu, drž sa

henika40
24. mar 2014

ahojte dievcata, poradite mi niektora, prosim, na youtube som nasla 30 days shred level 1 az 6, ked chcem zacat cvicit, kolko dni sa cvici jeden level, 10 dni? cize spolu 60 dni?

grettka
24. mar 2014

30 day shred je level 1 az 3

henika40
24. mar 2014

@grettka jasne, to je spolu 30 dni 🙂

sonya16
24. mar 2014

@marfyy tak dnes som začala a neviem neviem či ráno vstanem z postele 😀 Asi som zomrela... 😉 Som zvedavá, ako sa k tomu dokopem zajtra xixixi

marfyy
24. mar 2014

@sonya16 ahoooj kocka. nooo tak to ti nezavidim 😒 urcite tieto prve 3,4 dni budu pre teba nie prave najlepsie....bude svalovka, budes rozbita. 😀 ja blba som este na zaciatok manzelovi zobrala cinky a dala som si 3kg zavazie, tak si vies predstavit ,co to bolo 😕 ....mi musel tri dni podprsenku zapinat ,,,, 🙂 som nevladala ani ruky zdvihnut. 😎 len sa urcite nevzdavaj , potom uz bude dobre. uvidis.... 🙂 ja som dneska uspesne dokoncila 4 tyzden z Rippedu . neviem co budem teraz cvicit, asi skusim aj toho Boba Harpera. moooc sa tesim , za par dni cestujem po troch mesiacoch domov na Slovensko ,som zvedava ci si niekto vsimne zmenu 😉 drzim ti palce....kolko potrebujes zhodit?

marfyy
24. mar 2014

Koceny dneska som uspesne dokoncila program Ripped in 30 od Jillian Michaels... 😀 Najviac sa mi podarilo zhodit z brucha a z bokov - brusnych 🙂 , zmizlo vsak aj zo zadku z coho mam radost. 🙂 ,
od Shredu som vypotila 😝 : obvod stehien : - 4cm ,
obvod pasa : - 6cm ,
celkovo od zaciatku cvicenia Shred+Ripped: obvod stehien : - 12 cm ,
obvod pasa : - 12 cm ,
váha v KG : - 5,5 kg , ( ta mohla byt aj viac)
preto Vam to tu tak podrobne pisem ,aby som motivovala ,( teda dufam,ze motivujem) zaciatocnicky, napr. @sonya16 😉

marfyy
24. mar 2014

@miki23 aj ja som pri prvom leveli pribrala 2 kg...tiez som bola s toho smutna 😢 . Pribrala si preto , lebo sa ti zacala tvorit svalova hmota....Ta vazi viac ako tuk , takze nic si nevycitaj. len cvic dalej a uvidis , ze sa oplati a ze pojdu aj kg dole a hlavne cm. 😉

sonya16
24. mar 2014

@marfyy tak aspoň s činkami som to neprehnala, dala som si dve pollitrové fľaše, že vraj na začiatok stačí 😉 jaj jaj, ja by som potrebovala aspoň 30 dať dole...ale keďže sa nazbierali za 14 rokov, tak nečakám, že zmiznú za rok, či??? 😀

mrka2
24. mar 2014

@marfyy wow, tak to si isto stopercent vsimnu zmenu! woow. ja teraz cvicim shred, ripped som musela vypnut po par cviceniach,neskutocne ma iritovala ta zenska za Jillkou 😝 😀 v shrede su sympatacky 😀 🙂

daria77
24. mar 2014

tiež som po prvom leveli pribrala 2 kilá ☹ bola som z toho v šoku....a po druhom leveli tiež sa váha moc nehýbala smerom dolu...ale nevzdávala som to a dala som sa na 3 level,ktorý ma ale až tak moc nebavil a po troch dňoch mám už týždňovú pauzu,ale pôjdem bojovať ďalej 🙂 i keď mi váha stagnovala ( po druhom som vlastne schudla len tie 2 predošle pribraté kilá) ale centimetre šli dole
@marfyy inak úžasné výsledky,supeeeer 😉

lucka654
24. mar 2014

@sonya16 no moja, tak aj ja bojujem s toľkými kilami navyše😀 takže do cvičenia😀

sonya16
25. mar 2014

@marfyy dobré ránko, podarilo sa mi vstať, takže hádam to prežijem 😉 Idem do práce, ale ked sa vrátim, hurá do cvičenia... 😝 😀

nedockava4
25. mar 2014

ahojte, zienky....idem sa k vam pridat....len neviem ako zacat 🙂 tak vas tu idem zbezne precitat, ako dlho cvicit ktory level 🙂

lucka654
25. mar 2014

@nedockava4 ak začneš 30 Days Shred, tak ten má tri levely.každý sa cvičí 10 dní.

nedockava4
25. mar 2014

@lucka654 ahoj 🙂 a tym mam zacat? Ci niecim inym?

lucka654
25. mar 2014

@nedockava4 viac dievčat spomínalo, že začínali týmto.ja som začala kickboxom, ale po dvoch týždňoch som začala shred, po odcvičení všetkých troch levelov som odcvičila celý ripped a teraz cvičím 6w6p.

nedockava4
25. mar 2014

@lucka654 jemineeee...tak snad to aj mna takto nakopne 🙂 stravu uz upravenu mam, tak verim, ze aj vysledky budu :D

lucka654
25. mar 2014

@nedockava4 určite budú.ja musím ešte veľa makať, lebo musím veľa zhodiť😀

nedockava4
25. mar 2014

@lucka654 ved aj ja 🙂 158 cm a 70 kg sa zle pise, nie to este nosi :D