Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@lucka654 do leta to dame 🙂 teda ja musim, ked si chcem dat na seba plavky...maly zaspal, tak idem skusit 1x level1 🙂 pekny dnik
@nedockava4 držím palce 😉
@sonya16 uplne ti staci na zaciatok s flaskami , ja dokonca doteraz som na zavazi nezvysila, stacia mi tie 1,5 kg cinky , pritom aj ruky sa formuju.... nepotrebujem byt v rukach nieaky svalovec. zalezi ako casto budes cvicit a ako sa budes stravovat.mozne je vsetko , mozno tolko schudnes aj skor ako za rok. pozerala som bigges looser a tam schudol jeden 90 kg za pol roka. no ale bol velmi obezny... no uz ked schudnes prve kg a cm , budes sa citit lepsie...len sa netrap hladovkami , vecer si daj zeleninu a bielkovinu , to tiez super pomaha... uvidis ,ze cm pojdu hned dole . treba vsak ozaj pravidelne cvicit. je to ozaj to otrepane , kde to vsade pisu, ze cvicenie je to najlepsie na schudnutie ,na spevnenie.len keby to niekto mohol za nas vypotit , ze ???? 😀 😝
Ahojte dievčatá. Ja som sa tiež dala na cvičenie. Vzdy som bola chudučka 170 cm a 52kg, no odkedy som prestala kojit, váha išla hore ani neviem ako a pri 65kg som si povedala dosť. Prave dnes som odcvičila 8.den level 3, 30day. Potom čo nasleduje? Vzdy ked malý na obed spí, ja makam na svojom tele, cvičim podľa Jilian a ešte 30 min na elipticali. Váha mi zatiaľ klesla len o 1kg a všade mám o 1-2 cm menej, mohlo by to klesať aj rýchlejšie..Ale začalo ma to dosť baviť, cvičím lebo chcem a citim sa lepšie. Uplne mi zmizla celulitida a vidieť že brucho sa pomaličky zmenšuje. A mám oveľa lepšiiu kondičku. No je to zrejme nadlho. Chcela by som schudnuť 10-15kg. Hádam do konca roka sa mi to podari
@marfyy supeeeer.... kocka 😉.
@nufacikmi som na tom podobne - vyska 175 cm a vaha 65 kg. Mna ale viac ako vaha trapi telo ako huspenina. Vzdy som vela sportovala, ako sa narodili chalani, nemala som cas. No teraz uz musim nieco zo sebou robit.Od piatku cvicim 1 level, ale bez diety. Tak som zvedava, ci to daco pomoze 😀
@salsa82 ja takisto som mala predtym veľa pohybu, každy týžden sme choditli na turu. No po narodení syna sa to zmenilo. Tak som sa dala na cvičenie a tiež bez diety.Nikdy som nemala problem s vahou, no po porode je to iné..Ja som zatiaľ schudla len 1kg a dole mám len 1-2 cm, ale vidim že brucho sa zmenšuje a zmizla celulitida. Citim sa lepšie a začalo ma to baviť. Hadam pojdu aj tie kila dole a telo sa vyformuje 😉
Ahojte baby.mrada by som sa pustila do 30day shred od jillian avsak, nie som si celkom ista, ci je to vhodne, ked este kojim /maly ma 11,5 mesiaca/. Aky je vas nazor? Budem vdacna za kazdu radu 😉
@lucka654 ahoj , moja kriticka partia su zadok a stehna. som postava typu hruska... pri rippede sa mi zda , ze som viac spevnila to brucho a zmizol spek na bokoch. este budem musiet popracovat na zadku a stehnach. neboj sa aj ty sa tam dopracujes, ked budes cvicit. 😉 co cvicis teraz po Rippede? ja mam mat dneska pauzu , zajtra som cely den v robote, tak vo stvrtok si nieco dam. chcela by som skusit toho boba harpera. v pondelok ideme domov ani nevies ako sa tesim . 😉
@mrka2 neboj sa nic ,pojde to ..urcite , ze to ide tazsie , ked uz mas za sebou dva porody.. ja som vzdy mala nadvahu , nie velku ale mala . drzala som diety, hladovky, stale som mala chudnutie a tie komplexy v hlave .... som dost aktivny clovek ,pritom aj tak nemam idealnu postavu. cvicievaala som , ale asi nie spravne , bud na stacionarnom bicykli, alebo zumba, aerobic, cindy craford, turistika.... no tuto vidim konecne , ze toto je cvicenie pre mna 😀 . je ozaj efektivne. ja som uz stastna , ze uz na tej vahe nevidim 7micku ....no a to mi dodalo silu , ze mozne je vsetko ,len treba chciet. 😉 drzim ti palce, mooc 😵
@sonya16 ja nie som chuda, aby si si nemyslela , ze som nieaka vychrtlina ktora ma 50 kg a surne potrebuje schudnut. to nie 🙂 .lebo take neznasam.... 😖 vzdy som mala nieakych tych 74 /75 kg , zacala som cvicit pri vahe 71 kg , potom som dve kg pribrala ale preto, ze sa mi zacala tvorit svaolva hmota. teraz vazim 67 /68 kg. brucho som nikdy nemala velke moc , som cista hruska postava, takze skor stehna , boky , zadok.... 😉 neboj sa ty nic , urcite sa na to nevykasli , lebo to ti nepomoze. este ma aj predbehnes , co bojis 😉
@marfyy planovana operacia ramena..tak budem teraz odpalena istu dobu. .no ale sak taky detox v nemocke ze az 😀
Tak sa musim dat dokopy a potom idem odznova, kedze kilá isli teraz dole tak uz len spevnovat budem.baby 24 hodin som nic nejedla a nepila a ked som.si potom konecne po tej narkoze trocha dala tak seeecko do hajzlovej misy.plus stresove predoperacne kilo minimalne islo, hrozne som sa bala.ale uz je dobre.som na VIPke, kukam serialy rad radom a vypisujem s kamoskami.sestricky mi nosia pekne do izby papat , no relax 😀 tak este bolí ale tabletky su dobraaaaa vec 😀
Ale zavidim.ze môžete skackat 😉

@nedockava4 no ja som na tom horšie😀