Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@standu tiez som si myslela,ze sa viac nezapotim a predsa 🙂 ja som velmi spokojna s Jill cvicenim.,(a velmi vdacna tejto teme tu na konovi,ze som ju nasla,doteraz som o nej nepocula) ,kazdy rok som si davala zavazok,ze idem chudnut a cvicit,ale vydrzalo mi to tak 2-3 tyzdne.,teraz na moje prekvapenie mi to drzi od februara.,ale je to hlavne kvoli tym vysledkom,ktore nas motivuju 🙂
@standu super, tak nech len tie centimetre pekne ubudaju 🙂
@kristina39 ahoj kika, ja som zacala dnes 🙂 co konkretne sa chystas cvicit?
mam za sebou 2 dni d Jill a musim povedat, ze to nie je take lahke ako sa zda 🙂 ale budem asi musiet vyskusat nieco ine, neskutocne ma bolia kolena :( neviete o niecom, co nejde tak "do kolien" ?
@lucianakoniku ahoj no pre zaciatok chcem zacat 30 day shred...rano by som si zacvicila na orbitreku a vecer chcem cvicit jullien...tak uvidim ako to budem zvladat a ci ma deticky nehaju...ja mam premieru dnes 🙂
@kristina39 drzim palec, aj ja cvicim 30day shred 🙂 daj vediet ako si dopadla 🙂
@viviannka ahoj, ja som dnes tiez odcvicila druhy den, mam riadnu svalovicu na stehnach uz od vcera, dnes som musela trochu redukovat tie warm-upy a cviky v podrepoch, miesto toho som davala viac cvikov na brucho a ruky...na kolena je to teda tiez vcelku zahul...
@lucianakoniku no svalovica na stehnach...ani nevravim....ked som isla po schodoch..auu 🙂 ale prekonala som sa dnes a tiez som namiesto niektorych cvikoch cvicila ine...chcem vydrzat, nechcem to vzdat....ked vidim tie fotky bab pred a po..aj ja by som chcela vyzerat dobre🙂 uvidime
@kristina39 ja cvicim ked moji chlapci spia....dnes som cvicila az poobede a cvicili so mnou, no je to katastrofa, oni z toho maju neskutocnu srandu, lezu mi popod nohy, postavia sa mi pred pc, ze nic nevidim a tak..🙂
dnes prvý deň level2 😝 Ako ste to mohli zvládnuť? A čo robiť s boľavým kolenom? 😕
Až sa bojím zajtrajška... 😲
@sonya16 jo koleno 😀 to prešlo, teraz kulhám s boľavým chodidlom 😀 už som aj prerušila cvičenie a to som bola odhodlaná a už na konci 3.levelu.. začnem keď sa dám doporiadku... človek prd robí a pak čaká, že to zmákne bez následkov 😒
koľko je tych levelov celkovo? to si stiahnem najprv 1. level a cvičim ho 10 dni .potom 2. level zase 10 dní a tak stale dalej ?
baby je to učinné,koľko kg ste schudli za akú dobu???
@katqa_18 konkrétne 30 days shred trvá celkom 30 dní - 10 dní sa cvičí prvý level, 10 dní druhý a 10 dní tretí, ja po jeho skončení plánujem ripped od Jillian
čo sa týka výsledkov, ja som zatiaľ spokojná 🙂 dnes mám 3. deň druhého levelu a po prvom leveli som mala -7 cm v páse a o 2 a pol kila menej (chudnem z váhy 64,8 kg), ale popri cvičení som samozrejme upravila stravu, vôbec nepijem kávu, nesladím, nejem biele pečivo ani sladkosti a jem strašne veľa zeleniny, ccvičím poctivo každý deň a naozaj ma to baví, Jillian určite odporúčam 🙂
@sonya16 jasne , ze to das....neboj sa nic.pri jednotke si si uz kondicku spravila, zahrada tiez pomaha, tak sa nemusis bat ,ze to nedas. 😉 ja som uz tyzden necvicila. co sme doma aj strava ina, zajtra oslava. jem viacej, musim sa krotit,pretoze budem mat hned vsetko naspat. chcela by som od pondelka cvicit. ale sme tak rozlietany, dokoncujeme dom... po 3 mesiacoch doma ,tak si vies predstavit, ze mame co dobiehat...
ja ani nemam veľmi vysoku váhu,ja skor potrebujem spevniť svalstvo,,,,,,,ja mam vahu 62 a výšku 162............a nechcem veľmii schutnuť skôr vyformovať ,a spevniť .......fouje sa vam aj pekne pevne brusko (sexi bruško? :D) alebo je to len o chudnutí
ahojte, zacala som s cviceni pred 5 dnami,takze zatial level 1 a fakt sa riadne zapotim, no moje kolena to nezvladaju tak tiez rozmyslam ci pokracovat, aj ked je to fakt fain cvicenie, doteraz som nikdy necvicila lebo ma to vobec nebavilo ale toto je fakt super. Potrebujem spevnit postavu a nieco urobit s bruchom, s vahou nemam problem 178cm/64kg ak ked 4 kg dole by este mohli ist 😀 ale co potrebujem najviac je zbavit sa celulitidy 😝
dnes 5 den, odcviceny, nemyslela som ze ma to tak nadchne 🙂 len cakam ked dam deturence na obed spat, aby som mohla cvicit....a inac, myslela som si, ze 30d shred sa cvici kazdy level 30 dni 🙂 a tu citam, ze to kazdy level iba 10dni....a potom co nasleduje? ci je to jedno co si vyberiem? 🙂
poradi sa mi zbaviť celulitídy na zadku s tym to cvičením.??
@viviannka super ze vidim ze cvicis 🙂 ja mam za sebou tiez 5ty den, aj ked vcerajsi som neodcvicila cely lebo drobec uz nechcel viac spat :( ja som tiez nadsena a namotivovana, dokonca aj moj manzel pochvalil ze je to dobre cvicenie, zamerane na cele telo. A svalovicu uz nemam, hura! 🙂 ja pevne dufam ze ten 30 day shred dam a potom sa vrhnem na dalsie. Inac myslim ze je jedno co si vyberies potom, Jillian ma toho strasne vela, ma programy specialne na brucho, potom zadok a stehna, jogu, box aj dalsie komplexne cvicenia na cele telo...ak zotrvam, asi si vyberiem podla toho ako budem vyzerat po Shrede. Hovorim to sice ako keby som mala byt vysekana jak kulturista, aaaale ved sranda musi byt :D
@lucianakoniku ani ja uz nemam svalovicu, no po 1 a 2 dni som rozmyslala, ci vobec zvladnem dalsie cvicenie,ale prekonala som sa 🙂 cvicila som predtym tyzden aj nieco podla jedneho videa, teraz jill a mozem povedat, ze uz nie som natlacena v niektorych trickach :D ked budem mat viac casu, tak popozeram tie videa a potom si nieco vyberiem, najskor nieco na brucho, tam hlavne potrebujem a potom uvidime :D
Ahojte baby tak docvičené L2 shred a hlásim výsledky.kedže mám dostať MS tak to burcho a váha je teraz na prd.inak je to menej
Váha -1kg
Zadok -2,5cm
Stehno hore -3cm
Stehno dole -2cm
Brucho cez pupok- 3,5cm
Brucho dole cez penumatiku -3,5cm
Prsia -2cm
Ahojte baby!som z vas nadsena!!!!dnes som po 6.dni level 1 shredu a poviem ze svalovicu teda mam riadnu...dufam ze vysledky sa u mna tiez zaklopu 🙂 vsak uvidim...vazim 63 kg a meriam 172cm takze by som chcela hlavne vyformovat,spevnit,hlavne by som chcela z brucha no myslim si ze jillian a tie minutky na abs nestacia....cvicili ste nieco na brucho aj vedla shredu?dakujem za vsetky odpovede 😉
Dievčatá, tak ja som vďaka Jill na svojej cielovej váhe 50g. Cvičila som 2x 30day shred a six weeks len level 1 ale ten už cvičím dlhšie ale tak s prestávakami. ešte chcem 2 level docvičiť a potom už len čisto posilňovačky keďže neznášam kardio. Môj výsledok je - 9,2 kg prsia - 6cm, pás - 12cm, boky -7cm, stehná - 6cm. Neverila som že by som to niekedy dokázala 😉
@tynamartina to si dokázala za mesiac?
@tynamartina wow! super 🙂

@wewus1234 to si nastrasila...ja sa potim teda dost aj pri shrede prve dni najviac 😉