Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

žienky ja som docvičila shred a čo mám dalej cvičit od Jillian? Niečo na brucho by som chcela. Podarilo sa mi schudnut 4 kg a z brucha 7 cm. 🙂
@marianna79 a za aké obdobie?
@janejohanna268 za 2 mesiace, len ked som mala menzes tak som mala týžden prestavku - teda 2 týždne.
dievcata,ahojte,ja cvicim podla jilian uz nejaky cas,krasne som schudla,vyformovala sa..len ma strasne trapi,ze mam neskutocnu chut na sladke,viete mi poradit,ze co mam robit?ja som schopna zozrat pol plechu kolacov na posedenie ☹ sice nepriberam,lebo cvicim,ale ta chut na sladke je neskutocna..
dievcata,chcela by som zacat s cvicenim od Jillian,ale poradte mi ake prve cviky si mam dat,vy ste tu uz take vycvicene 🙂 vdaka 😉
Ahojte kočky! po roku som tu zas....pred rokom som cvicila Jill aj bolo vidiet vysledky ale potom prisla praca a neustale som mala malo casu.a kedze mam sedave zamestnanie vyzrala som sa na neuveritelnych 77kil, cize za rok +10kg.no hroza.konecne som sa dokopala k Jill a zacala som cvicit. tak verim ze sa mi bude darit ako vam a postupne sa vratim na mojich volakedajsich 62kil.... vy maminky ste pre mna velka motivacia, kedze pozeram ze mnohe mate krasne vysledky.dufam ze o nejaky cas sa aj ja s vami podelim o dobre vysledky.... PA drzim vam prsteky
@ancovicka21a ja mám tiež brutál problém zo sladkým ale ja to riešim tak že raz za deň si musím proste niečo sladké dať i keď niekedy sa stane že cez deň vôbec nemám chuť na sladké.... a keď mám tak si dám sušené ovocie určite je to lepšia alternatíva ako pol plechu koláča... alebo mám super koláč- no neni to ani koláč je to skôr niečo zdravé čo sa dá upiecť ako koláč: postrúhané jablká, trochu špaldovej múky aby to držalo, lyžicu medu, škoricu, slneč.semiačka, kokos-môže sa nemusí, hrozienka dá sa zapiecť na 20 min. a zdravý koláč je hotový 🙂
@janejohanna268 jej dakujem 🙂 urcite vyskusam...ale muku budem musiet dat inu,mam totiz celiakiu 🙂
ahoj kočky tak som práve docvičila 😀 fúha dala mi riadne zabrať 😉moja kondička je stašidelná 😒 😒 😒ale už sa teším na zajtra 😎
@rjanuska01 cvicila si 1.krat? pockaj,ta svalovka zajtra :D a este asi 4 dni :D ale vydrz..nevzdavaj to
@ancovicka21a hej včera prvý krát 🙂 dúfam že vydržím 😒 svalovicu mám ako hrom 😒 po akom čase si na sebe videla že sa ti formuje postavička 🙂 🙂 🙂
@rjanuska01 musis sa premoct a cvicit aj napriek svalovke..ja som prve 4 dni chodila ako robot 😀 na piaty uz bolo dobre a uz som sa ani nezadychala poriadne,ked som cvicila 😉 no a prve vysledky boli citit asi ten 5.den - je som nepotrebovala chudnut,nakolko som schudla vdaka celiakii cca 20 kil,ale som mala ovisnutu kozu,potrebovala som to spevnit..no a zhruba ten 5.den som uz citila,ze mam pevnejsi zadok,stehna,aj na ramenach boli zmeny..a zacali sa mi formovat "kocky" 🙂 urcite vydrz..a budes velmi spokojna
@ancovicka21a dnes mi to určite pôjde ešte horšie ako včera ale poobede idem na to aj keby som sa potom mala plaziť 😀 😀 😀 ale už sa teším len dúfam že ma to neprejde 😒
ahoj dievcata, aj ja cvicim s Jill, prvy level.Zaujimalo by ma s akymi cinkami cvicite? Ja mam 0,5 kg zataz.Neviem ci to staci,alebo je to malo?
@rjanuska01 tak tomu ver,ze to pojde horsie..ale vydrz..musis..staci,nech si svaly zvyknu trosku a potom to pojde..aj zajtra budes mat svalovku ako hrom,aj napozajtra..vydrz to,premoz sa,cvic..a potom uvidis 😉
pre bianka... ja ani cinky nemam 😀 stacia flase s vodou..a ja pouzivam len 0,5 l,lebo 1l flase sa zle drzia 😀 a pohoda,ramena sa zacali rysovat uz asi na 5.den..
dievčatá, ja som v nedelľu začala cvičiť 30 day shred - ma za sebou 3 dni 1. level, hrozná svalovica na stehnách a rukách, ale pokračujem dalej.... zdá sa mi to však málo náročné na brucho - aspoň zatiaľ.... neviete poradiť niečo aj brucho, či týmto cvičením pôjde sa zbavím aj "pretekajúcich" tukov na bruchu?
@ancovicka21a tak dnes to už mám za sebou, akosi s biedou som to zvládla 😀 😀 😀 už aby tá svalovka zmizla ☹ ☹ ☹ Ako sa ti cvičil potom ten druhý level????asi to bude ešte náročnejšie 😒
@ancovicka21a ja mam tiez 2 flase s vodou 0,5 l....skusala som 1,5 l tak na druhy den som ani rukami nevedela robit 🙂 tak ja skusim ... 0,7 l tusim rajec flase su take dobre 🙂
@rjanuska01 no vidis..nevzdavaj to..aj svalovka zmizne,uvidis..
no,druhy level je narocny mozno den - dva,to som tiez bola spotena ako mys,ale potom si clovek zvykne..a hlavne,uz budes rozcvicena,takze svalovka nebude..
bianka... 1,5 su dost tazke,ak si zaciatocnik..max. tie 0,7 este asi..ale postupne mi to bolo malo,ale tie velke som proste nevedela drzat v rukach 😀
@bombulka200 ak sa možem opýtať aké si mala výsledky, po 5 mesiacoch cvičenia kickboxu od Jill, lebo ja to teraz cvičievam a veľmi ma to baví, a teda musím zhodit tú moju pneumatiku 🙂
@danijela fuha no to si uz nepamätám ake som mala po 5 mesiacoch 😀 .. ale asi - 10 kg cca .. ale to aj stravu som upravila 😉
@bombulka200 no však aj ja sa snažím s tou stravou niečo robit a makám každý den 1 hodinu, tak len tak orientačne som chcela vedieť 🙂 Ďakujem
@danijela 🙂
Ahojte dievcata, mozem sa k vam pridat? Ja som zacala cvicit pred dvoma tyzdnami, no zacala som s prvym levelom a potom som nasla kopu inych cvikov od jillien. Viete mi poradit ci treba presne ist podla tych levelov alebo je mozne to menit. Napriklad dnes som nasla cviky na problemove partie a bolo tam pekne vsetko. Bruchi ruky, nohy zadok. Tak neviem ci neostanem pri tom. Ako to vlastne je spravne?
@ellis21 podla mna..ostan pri tomto kym si zvyknes na pravidelny pohyb..a potom sa pusti do ineho,uz tie 2.tyzdne pockas 😉 ale zalezi,ci chces schudnut alebo sa rysovat...
@viviannka ahoj, dlho som sa tu neukazala, vobec som nestihala, ale cvicit som neprestala, dnes sa mi kooooonecne podarilo docvicit druhy level. Ako sa dari tebe? 🙂 Strasne sa tesim ze ta Jill zabera, huspenina na tele sa pomaly meni na svaly a dokonca aj okolie si vsimlo ze sa cosi deje 🙂 Takze som perfektne namotivovana na treti level, juchuuuu :D
@lucianakoniku ahoj, dnes rano som si na teba spomenula, ze napisem, lebo som ta tu dlho nevidela 🙂 predbehla si ma🙂 no ja idem dnes na 5den z lvl3, mala som asi 2 dni pauzu, lietali sme kade tade, nebolo casu...zatial si ma vsimla svagrina, ze so trosku schudla a manzel mi vravi, ze mi nemoze povedat, ze si nieco vsimol, lebo by som bola spokojna a nepokracovala dalej 😀 vaha zatial stoji, ale uz si mozem obliect zas nieco, co som uz dllllho nenosila 🙂
@viviannka :D ja z tych chlapov odpadnem, moj je presne taky isty. ale nevadi, snad pride den ked pochvalia aj oni. mne zatial staci ze vidim vysledky a ze sa citim ovela lepsie. tie endorfiny po cviceni su uplna droga :D. s tym oblecenim je to parada, ja som sa minuly tyzden prvy krat navliekla do rifli ktore som nosila pred tym nez som otehotnela, z toho som skoro odpadla. podarilo sa mi totiz oprat vsetky veci co momentalne nosim a nemala som co na seba tak ze reku skusim, ci by som nahodou neobliekla nieco predtehotenske a ono to veru islo. jaaaj to ma tak potesilo. inac mne vaha stala az doteraz, cely prvy a vyse polovica druheho sa nic nedialo, ani deko neslo dole, az teraz kilo. Som si hovorila ze mi asi svaly rastu ked to na vahe nie je vidiet :D a ako sa ti paci treti level? ja som ho skusila prvy krat dnes, a bolo to ako na hojdacke, nieco super, hlavne tie posilovacie cviky, to mam rada ale kardio ma celkom zabija, pri tom poslednom som myslela ze asi umriem :D. A tie noznicove brusaky, to je tiez riadna pecka, no nachystala nam jillian zase raz riadnu smakovicku

@tinuskaha radcej sa vyhybaj tukom ako sachridom ja poobede uz papam vacsinou nejake bielkoviny a zeleninu