icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
miriamka1111
7. aug 2014

baby, vy nemáte problém s kolenami? ja chcem cvičiť 6w6p level II ale s kolenami to nejako nezvládam....už rozmýšľam že si kúpim nejaké kolagénové tabletky alebo niečo také...len je to strašne drahé ☹ čo pomáha vám?

martas77
7. aug 2014

@miriamka1111 ahoj ja som musela úplne prestať s Jill. práve kôli kolenám...

sakura77
8. aug 2014

Baby kolena sme tu uz riesili..mali sme problem všetky ked sme cvicili na boso alebo v obycajnych botaskach..musia byt fitnes s tlmiacou patou😉 ak aj tak, tak je problem inde..fajn je colafit😉

tehulkake
8. aug 2014

@zuzana315 mozes ma hodit na skupinu dakujem, ja cvicim sice len 7 den, ale necakane idu dole cm. 🙂)takze budem dalej cvicit, len neviem ci cvicim spravne :( drzanie tela a tak

blue99
9. aug 2014
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
ddanuskaa
9. aug 2014

@blue99 a kolko eur stoji ten "recept"? dnes sa za vsetko plati...

blue99
9. aug 2014
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.

noo nie je to ani lacné ani veľmi drahé, je to otázka priorít a tá je u každého ináááá 🙂

miriamka1111
10. aug 2014

no ja nie som veľkým zástancom, takýmto rýchlym úbytkom váhy. treba chudnúť pomaly, postupne a popri tom spevňovať telo. trápiť telo takýmto extrémom....no neviem. Za prečistenie organizmu som, ale v rámci tak dvoch dní....a keby fungovala veta "tajomstvo ako rýchlo schudnúť bez jojo efektu" tak už by to dávno nebolo tajomstvo 🙂 ...a možno by na svete už neboli ľudia s nadváhou....

dana_l
10. aug 2014

@miriamka1111 je urcite lepsie chudnut pomaly ale ked ma clovek velku nadvahu a nevidi vysledok hned tak to lahko vzda. su programy v zahranici kde ludia schudnu 50% svojej vahy pocas 6 mesiacov. je to extrem. nerobia nic len sportuju. ale takto sa ukaze inym ludom ze je mozne schudnut. ze nie je to len raz som nabrala kg a uz to neide. a boli tam ludia roznych vekovych kategorii - od mladych 18-tiek az po 70-tnikov. a bol rozdiel ze ked boli "zavrety" s trenermi tak chudli, ale bolo ich dost ked odisli domov tak uz nevedeli vela schudnut. takze ak potrebuju ako motivaciu trenera lebo doma ich nikto nepodpori tak som za to.
nabrat kg sa da, ale mat pevnu volu a jest menej a cvicenie zahrnut ako sucast zivotneho stylu - to uz je problem. a prave preto pride ten jo-jo efekt

ddanuskaa
10. aug 2014

@blue99 tak kolko to stoji?

blue99
10. aug 2014

je to zmena životného štýlu, žiadne rýchle chudnutie...kto si nato nenaství myseľ tak ani neschudne 🙂
stojí to okolo150€

kwetinnka
10. aug 2014

@zdenus11 mohla by som ta tiez poprosit ten link dakujem

zdenus11
10. aug 2014

@kwetinnka v IP...

lusinda609
12. aug 2014

Ahojte 🙂 momentálne končím 2.level 30 days shared, ešte ma čaká 3.level, snažím sa schudnúť, viete mi poradiť, čo by som mala cvičiť potom? Nerada by som ešte nabrala kilá svalovej hmoty 😒

luciapejkova
13. aug 2014

Baby som tu nová, no chcela by som už konečne dať niečo dolu, veľmi sa mi nedári, doteraz som cvičila ale len priležitostne, pomože mi zhodiť niečo pomocou jej cvičenia? Držite aj niejake diety alebo ako? Nedali by ste mi tie linky s ktorymi ste zacinali, aby som konecne mohla zacat aj ja, prosííím,ďakujem krásne, 🙂

luciapejkova
13. aug 2014

Cvicila som toto to je správne?

https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8
luciapejkova
13. aug 2014

@lusinda609 Prosim Ta ktorým levelom mam začať ten link čo som dala to je ten Level 1 ? Niekde som čitala že sa cviči 10 min.ale tam je to cvicenie na niej.25 min.

lusinda609
14. aug 2014

@luciapejkova link je správny a cvičí sa 10 DNÍ. Potom sa desať dni cvičí level 2 a ďalších 10 dní level 3. Takže spolu 30 DNÍ.

https://www.youtube.com/watch?v=ZEz0VGxsiqc

https://www.youtube.com/watch?v=dhHGcwIyfZE

Ja dnes začínam s 3., nedržím nejakú diétu, len sa snažím vybrať si na jedenie tu lahšiu alternatívu a menej sladkého. A musím povedať, že sa cítim lepšie, pri pohľade do zrkadla sa mi zdá, že nie som taká mľandravá 😀 ale ešte som sa nevážila. Prvých pár dní, sa mi zdalo, že pri tom zomriem, ale telo sa dá naozaj rýchlo vycvičiť.
Najviac sa mi páči, že to trvá len pol hodinku, a nezabijem s tým 2 hodiny, ako keď som chodila cvičiť niekam na aerobic.

anah88
14. aug 2014

@luciapejkova ahoj...ja som tiež začala cvičiť, dnes je to tretí deň, ale už po prvom som cítila, že na nej budem závislá a na cvičenie sa teším 😉...cvičievala som aj predtým,nemám nadváhu,ale začala som kvôli tomu,že chcem spevniť telo ...takže, držím palce aj tebe aj sebe a hádam budeme spokojnejšie
@lusinda609 ahoj...ako som písala, cvičím len tretí deň,ale už sa cítim lepšie teraz 🙂...chcela som sa ťa spýtať, keďže si skúsenejšia a rozhodne ďalej, či aj ty si mala zo začiatku takú hroznú svalovicu...po pravde, ja ak si mám sadnúť na WC 🙂 , stehná ma neskutočne bolia...a inak aj mne sa páči, že cvičím v pohodlí domova a potom si dám hneď sprchu a nemusím sa nikde trepať

lusinda609
14. aug 2014

@anah88 Tak tá svalovica bola hrozná, tiež som mala problém sadnúť si, alebo isť hore-dole po schodoch 😀 , ale neodradila ma a rozcvičila som ju 😉 Dnes mám za sebou 1.deň 3.levelu a veru mala som problém, ale viem, že sa to bude zlepšovať, takže sa nevzdávam a hurá do toho.

anah88
14. aug 2014

@lusinda609 super, takže mám nádej, že tú svalovicu rozcvičím a bude to lepšie 😉...tak držím palce, nech sa ti podarí dotiahnuť 3. level a celé cvičenie do úspešného konca 😉

lusinda609
15. aug 2014

@anah88 ďakujem, aj ja ti držím palce. snáď sa budem môcť po čase pochváliť aj nejakou fotkou.

bombulka200
15. aug 2014

Finishujem baby, už len spevnovať, vy sa držte ...

sakura77
15. aug 2014

@bombulka200 krásne🙂😉 a uz si mozes aj nick zmenit, uz nie si bombulka🙂🙂🙂

bombulka200
15. aug 2014

@sakura77 dakujem 🙂 xixi ale nick nebol mierený na moju postavu čisto nahoda 😀

sakura77
15. aug 2014

@bombulka200 jasne🙂😀 to mi len tak napadlo🙂🙂

anah88
15. aug 2014

@lusinda609 ďakujem aj ja...určite sa budeš môcť pochváliť...ale hlavne,aby si sa ty sama potom cítila dobre 😉

sussie1605
27. aug 2014

Ahojte baby, už dlhšie čítam vaše komenty a pozerám na kráásne fotky, ako ste schudli vdaka tomuto cvičeniu, tak som si povedala, že sa k vám pridám. Nepotrebujem schudnuť, len spevniť,takže váha je ok, ale tak už nemám 20 a rada by som vyzerala k svetu, nie ako želatína 😉
Dnes som odcvičila zatiaľ len druhý deň a svalovku mám len na rukách a chrbte, tak uvidíme. Prajem vela síl, hlavne sa nevzdávajme a výsledky určite napíšem aj ja...a nezabudnite, najdôležitejšia je STRAVA...osobne som vdaka nej schudla zo 65kg na terajších 54kg, výšku mam 165cm.

blue99
31. aug 2014
sussie1605
1. sep 2014

Baby a je to tu.... ☹ po 3. cvičení mi niečo puklo v kolene, opuchlo....už som tretí deň ofačovana a necvičím, zajtra mám konzult. s lekárom...je mi lepšie, ale bojím sa akéhokoľvek pohybu...ako ste to riešili vy? Mali ste taký problém? ĎAKUJEM za všetky rady!!!!!