icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
petruska1212
6. aug 2015

Ja som zacala od pondelka bez zavazia. Od dnes zacinam aj s cinkami. Som 2mes po sekcii dufam ze bude vaetko ok ja hlavne potrebujem spevnit a schudnut 5-7 kg. A strava? Pri 2detoch velmi nestiham zdravo.svokra casto vari a to su klasicke slovenske jedla. A ja priste milujem ovocne kolace s posypkou tomu neviem odolat ale snazim sa jest max.do 16.00 tej a nasledujuci den zacat o 10-11tej. Ciastocny post (vyhovuje mi) a este kojim preto radikalne nemenim stravu ale snad daco dosiahnem s JM lebo vsetko na tele je ochabnute 😢

sissmiss
12. aug 2015

30DS druhy level a bolest achyloviek 😒 Mate s tym skusenosti?

sissmiss
12. aug 2015

Ehm 😅 achiloviek 😅

happyzuuz
12. aug 2015

@sissmiss mam prestala som cvicit, ale zacnem opat kedze som videla vysledok 🙂

happyzuuz
12. aug 2015

a vraj to sposobilo v mojom pripade velka nadvaha ja som v tehotenstve pribrala 36 kg vaha pred tehotenstvom 70 kg a meriam 178

sissmiss
12. aug 2015

@happyzuuz prave guuglim a asi to nebude achilovka u mna, ale bocne nejake svaly. Vnutorne, boli ma to od vnutorneho clenka a smerom hore. A po porode si mala kolko kg? Lebo 178/70 je super

happyzuuz
12. aug 2015

po porode som sa vazila iba raz na druhy den som mala minus 10 kg ale ako som zacala kojit tak som zacala naberat stale nosim tehotenske oblecenie ale ako so. zacala cvicit brusko prsia zadok sa zacali zmensovat ale kolko to ti nepoviem🙂 nemerala som sa kazdopadne cvicenia jillian su super

sissmiss
20. aug 2015

Klasicka otazka 😅 co po 30ds? Potr.brucho spevnit, aj nohy, aj ruky...najhorsie je na tom momentalne asi brucho, ale spevnovaniu a chudnutiu ostatnych partii sa nebranim 😅

sissmiss
21. aug 2015

Dam 6weeks 6pack plus no more trouble zones? Dobry napad?

atka27
21. aug 2015

Myslim ze 6 weeks 6 pack Ti bude bohato stacit, je to riadna makacka, hlavne druhy level

sissmiss
22. aug 2015

@atka27 vdaka 🙂 asi idem na ripped a potom ten 6w6p, este mam par dni na rozmyslenie, skusim a uvidim co budem zvladat

atka27
23. aug 2015

No ja som po 30 DS tiez presla na Ripped in 30 a az potom na 6w6p

suvla
24. sep 2015

Baby, možno bude moja otázka znieť hlúpo, ale ako si prehrávate tie videá??, Cvičíte z notebooko alebo máte dvd-ka???

suvla
24. sep 2015

@baska614 máš ešte voľné to dvd Jillian??

alena6232
16. okt 2015

Ahojte baby. Ja som cvičila s Jillian 30 DS dva krát po sebe, lebo prvý krát som to nedokončila. Potom som prešla na 6w6pa po druhom cvičení som si natiahla stehenný sval a na koleno mi celé spuchlo. Mám na ňom doteraz hrčku. Bola som u ortopedičky, dala mi lieky na uvoľnenie svalu a s kolenami chodím na magnet a do telocvične pod dohľadom fyzioterapeuta. Ten si pozeral videá Jillian, lebo som mu ich na požiadanie poslala. Povedal že baba sa vyzná a že cvičenia sú veľmi dobré. S tým, že sa musím pred cvičením viac venovať strečingu a dávať pozor na prevedenie jednotlivých cvikov. To Vám píšem pre info pre tie, čo máte problémy s kolenami. Dal mi aj nejaké cviky na posilnenie kolenných svalov. Držím Vám palce ;)

danka_ba
25. okt 2015

Máte niektorá skúsenosti s Killer body?

mmmonika
27. okt 2015

@alena6232 Nemohla by si sem dať tie cvičenia na kolená?

alena6232
30. okt 2015

@mmmonika Ahoj... áno, môžem to sem dať. Je to jedna strana strečingu, kde prepínaš kolená. Ďalšie strany sú na celé telo - nakoľko mi bolo povedané, že Jillian ten strečing dosť zanedbáva. Inak, to som čítala aj na niektorých fórach, že pred Jillian treba viac strečingovať, lebo že to často končí tým, že sa ľudia dokaličia a je z toho viac škody ako úžitku - ja mám ešte stále hrču na kolene :( Musím tie papiere nascanovať, nemám ich pri sebe a pripnem to sem,

adamkofjo
30. okt 2015

Baby ja cvicim 6 w6p a neviem si nikde stahnut 2 mate niektora link a este otazocka co potom tie znalejsie ako postupujete teda ake ma byt poradie

adamkofjo
31. okt 2015

A este sa chcem sptat mam pokracovat killer abs alebo body and shred?

alena6232
3. nov 2015

Ahojte baby, toto sú cviky na kolená a strečing. Ideálne by bolo pred cvičením Jillian:

adamkofjo
7. nov 2015

ja som zacla pred dvomi dnami 6w6p 2 level a poviem vam je to riadny zaberak ani nie tak na vydrz ale skor nestiham s dychom hadam sa to zlepsi

zuuzika
11. nov 2015

@adamkofjo ahoj vidim ze mas za sebou asi 30day shred. mam otazku,ja cvicim poctivo kazdy den uz 3.level,ale neschudla som ani pol kila a ani meranie takmer nic. je to strasne demotivujuce oplati sa vydrzat? a uz nejem ani pecivo,sladke a ani vecer uz nejem... 😠 😖

adamkofjo
11. nov 2015

Oplatí sa to ani ja som na začiatku moc neschudla ale potom som prešla na ripped a kardio teraz cvičím 6w6p a je to riadna zmena tak držím palce a vydrž

saxana123
13. nov 2015

Ahojte pridávam sa k vám baby. Začala som cvičiť pred 2,5 týždňom, zumba, step and body, body toning v piatky trampolinky a okrem týchto dní čo cvičím vonku dávam doma Jill. No neschudla som ani deko ale už viac vládzem 😀 😀 😀 prisámbohu aj 8 klikov spravím emoticon Takže pohyb mám každý deň, jedlo obmedzujem najväčšia porcia je obed, to jem normálne, ale večer sa snažím nežrat no niekedy je to katastrofa. Raňajky zdravé, vymedzila som pečivo a chleba, nahradila tými "doskami" chudými 😖 No ale včera som dostala onééééé a vôbec nič ma nebolí takže aspoň toto pozitívum zatial. Inak moja výška je 168 a váha 69,5!!!!!! nervy moje. 🙄 🙄 🙄

kvetka589
13. nov 2015
Používateľ kvetka589 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kvetka589.

ked porodim budem musiet aj ja zacat chudnut 🙂

muriel21
22. nov 2015

Baby ako to je s tymi levelmi u Jullian M...??vsade sa pise ze 10dni sa ma cvicit 1level potom 10dni druhy level atd ale mne na youtube naslo len level 1 a dva...a co potom...??viete mi poradit??ako dalej pokracovat a cvicenim?? Mate to stiahnute co cez youtube cvicite? Dakujem

veselamirka2
23. nov 2015
Používateľ veselamirka2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veselamirka2.

bodaj by som mala taku postavu ako ona 🙂

aluska01
23. nov 2015

@saxana123 vydrž dievča...telo pekne spevnie...mne chýba ešte 5kg aby som ťa s vahou dobehla a každý týžden sa presviedčam, že v pondelok už začnem 😀 a dnes je zas pondelok....takže by som mala začať konečne....to je najťažšie,potom to už pôjde...😀

muriel21
23. nov 2015

@aluska01 pockaj este pondelok a mozme spolu zacat 🙂