Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

30DS druhy level a bolest achyloviek 😒 Mate s tym skusenosti?
Ehm 😅 achiloviek 😅
a vraj to sposobilo v mojom pripade velka nadvaha ja som v tehotenstve pribrala 36 kg vaha pred tehotenstvom 70 kg a meriam 178
po porode som sa vazila iba raz na druhy den som mala minus 10 kg ale ako som zacala kojit tak som zacala naberat stale nosim tehotenske oblecenie ale ako so. zacala cvicit brusko prsia zadok sa zacali zmensovat ale kolko to ti nepoviem🙂 nemerala som sa kazdopadne cvicenia jillian su super
Klasicka otazka 😅 co po 30ds? Potr.brucho spevnit, aj nohy, aj ruky...najhorsie je na tom momentalne asi brucho, ale spevnovaniu a chudnutiu ostatnych partii sa nebranim 😅
Dam 6weeks 6pack plus no more trouble zones? Dobry napad?
Myslim ze 6 weeks 6 pack Ti bude bohato stacit, je to riadna makacka, hlavne druhy level
No ja som po 30 DS tiez presla na Ripped in 30 a az potom na 6w6p
Baby, možno bude moja otázka znieť hlúpo, ale ako si prehrávate tie videá??, Cvičíte z notebooko alebo máte dvd-ka???
Ahojte baby. Ja som cvičila s Jillian 30 DS dva krát po sebe, lebo prvý krát som to nedokončila. Potom som prešla na 6w6pa po druhom cvičení som si natiahla stehenný sval a na koleno mi celé spuchlo. Mám na ňom doteraz hrčku. Bola som u ortopedičky, dala mi lieky na uvoľnenie svalu a s kolenami chodím na magnet a do telocvične pod dohľadom fyzioterapeuta. Ten si pozeral videá Jillian, lebo som mu ich na požiadanie poslala. Povedal že baba sa vyzná a že cvičenia sú veľmi dobré. S tým, že sa musím pred cvičením viac venovať strečingu a dávať pozor na prevedenie jednotlivých cvikov. To Vám píšem pre info pre tie, čo máte problémy s kolenami. Dal mi aj nejaké cviky na posilnenie kolenných svalov. Držím Vám palce ;)
Máte niektorá skúsenosti s Killer body?
@mmmonika Ahoj... áno, môžem to sem dať. Je to jedna strana strečingu, kde prepínaš kolená. Ďalšie strany sú na celé telo - nakoľko mi bolo povedané, že Jillian ten strečing dosť zanedbáva. Inak, to som čítala aj na niektorých fórach, že pred Jillian treba viac strečingovať, lebo že to často končí tým, že sa ľudia dokaličia a je z toho viac škody ako úžitku - ja mám ešte stále hrču na kolene :( Musím tie papiere nascanovať, nemám ich pri sebe a pripnem to sem,
Baby ja cvicim 6 w6p a neviem si nikde stahnut 2 mate niektora link a este otazocka co potom tie znalejsie ako postupujete teda ake ma byt poradie
A este sa chcem sptat mam pokracovat killer abs alebo body and shred?
ja som zacla pred dvomi dnami 6w6p 2 level a poviem vam je to riadny zaberak ani nie tak na vydrz ale skor nestiham s dychom hadam sa to zlepsi
Oplatí sa to ani ja som na začiatku moc neschudla ale potom som prešla na ripped a kardio teraz cvičím 6w6p a je to riadna zmena tak držím palce a vydrž
Ahojte pridávam sa k vám baby. Začala som cvičiť pred 2,5 týždňom, zumba, step and body, body toning v piatky trampolinky a okrem týchto dní čo cvičím vonku dávam doma Jill. No neschudla som ani deko ale už viac vládzem 😀 😀 😀 prisámbohu aj 8 klikov spravím emoticon Takže pohyb mám každý deň, jedlo obmedzujem najväčšia porcia je obed, to jem normálne, ale večer sa snažím nežrat no niekedy je to katastrofa. Raňajky zdravé, vymedzila som pečivo a chleba, nahradila tými "doskami" chudými 😖 No ale včera som dostala onééééé a vôbec nič ma nebolí takže aspoň toto pozitívum zatial. Inak moja výška je 168 a váha 69,5!!!!!! nervy moje. 🙄 🙄 🙄
ked porodim budem musiet aj ja zacat chudnut 🙂
Baby ako to je s tymi levelmi u Jullian M...??vsade sa pise ze 10dni sa ma cvicit 1level potom 10dni druhy level atd ale mne na youtube naslo len level 1 a dva...a co potom...??viete mi poradit??ako dalej pokracovat a cvicenim?? Mate to stiahnute co cez youtube cvicite? Dakujem
bodaj by som mala taku postavu ako ona 🙂

Ja som zacala od pondelka bez zavazia. Od dnes zacinam aj s cinkami. Som 2mes po sekcii dufam ze bude vaetko ok ja hlavne potrebujem spevnit a schudnut 5-7 kg. A strava? Pri 2detoch velmi nestiham zdravo.svokra casto vari a to su klasicke slovenske jedla. A ja priste milujem ovocne kolace s posypkou tomu neviem odolat ale snazim sa jest max.do 16.00 tej a nasledujuci den zacat o 10-11tej. Ciastocny post (vyhovuje mi) a este kojim preto radikalne nemenim stravu ale snad daco dosiahnem s JM lebo vsetko na tele je ochabnute 😢