Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

baby, ja som začala dnes, no musím sa priznať, neodcvičila som to celé...po 15min. som už nevládala s dychom, ruky sa mi doteraz trasú...zajtra idem pokračovať, uvidíme, či to dám..inak som úplne že nešťastná z toho, že som ani tú polhodinu nezvládla...stalo ssa to niektorej? či som sama?
@lentilka46 nič si z toho nerob, ja som to len tak zo srandy skúsil podľa tej černošky (najťažšie cviky) a mal som čo robiť, aby som tú polhodinu vydržal. Klobúk dole, tie cviky sú veľmi slušná makačka. Pritom som na tom kondične dobre, váha OK. Za tú polhodinu dostanete poriadne do tela.
PS: dávajte si pozor na kolená, nikdy neohýbať koleno viac ako do pravého uhla - môžete si ublížiť. Jillian to počas cvikov viackrát pripomína a má pravdu. Radšej spravte širší rozkrok.
@lentilka46 ja dnes cvičím už 4-tý den a na koncivždy meliem z posledného 😀 😀 mimo to sa snažím jesť pravidelne podľa Jill, a vypestovať si návyk jesť pravidelne a tým nehladovať je tuším ťažšie ako samotné cvičenie....ale to dáme 🙂
@lentilka46 ty kks tak ti nedam ani ja potom...nevadi ved pomalinky davaj mas cas 1 level mozes aj dlhsie robit...
@phoenix7592 haha, je vtipné, že ako prvý mi odpísal práve chlap 🙂
@aluska01 a @muriel21 a aj @phoenix7592 no počujte, ja odhodlaná, prvý deň svalovka neskutočná, druhý deň som bola darovať krv, tak som si dala pauzu od cvičenia a tretí deň psychicky nachystaná, že to dám celé, aj keby bolo hocičo a JA sa strepem zo schodov tak, že ledva dokážem chodiť, koleno v čudu a môžem ísť 😀
@lentilka46 prekristapana to jak sa ti podarilo?
@lentilka46 tedaaa....tak najprv koleno doliečiť a až potom cvičiť.
@lentilka46 uff, tak to s tým kolenom ma mrzí... Čo by som ja za to dal, keby moja žena mala také odhodlanie... 😢
@aluska01 svalovica prejde za 2-3 dni, na to sa neumiera 😀 Takto ti dáva telo najavo, ako si na neho kašlala 😉
@saxana123 a @aluska01 ja to doteraz neviem pochopiť, tam sú 4 schody, klzká dlažba a ja som sa nejako musela šmyknúť...a padla som rovno na kolená...dnes už môžem povedať, že to bolo len silno udreté a nič nie je zlomené, ani prasknuté, ani pomliaždené, chvalaBohu 🙂 akurát obrovská modrina cez celé koleno, ale to už je ozaj najmenej 🙂
@phoenix7592 mne ten moj naopak hovorí, že čo sa s tým trápim, že moja postava sa mu veľmi páči a horšie bude, ked ma nebude mať za čo chytiť 😀 pri výške 172cm mám 66kg, ale stále môžem mať aj menej 😀
ja zacnem od noveho roka 🙂
@lentilka46 uff, tak to musím dať za pravdu tvojmu chlapovi, nepoznám žiadneho komu by sa páčili vychrtlé vešiaky na šaty 😀 A na tvojej váhe netreba nič meniť, ak by si mala 90 tak to je o inom...
Ty by si skôr potrebovala nabrať kondičku, na to je vhodný bicykel/beh niekde vonku a nie sa trápiť doma pri skákaní 😉
@phoenix7592 no to ja nemôžem chodiť behať, trapošiť vonku nepojdem :D po pár metroch (doslova možno 1min behania) neviem lapiť dych a nevládzem...preto musím začať dnu, moja kondička je totálne mínosová záležitosť! a na váhe možno nie, ale spevnenie postavy nezaškodí nikdy 😀 nech sa toľko netrasiem ako želatínová salónka 😀
ja som dnes cvicila druhy krat az na to ze citila som od vcera litka a stehna ze jemna svalovka ale dala som dalsiu polhodku..zatial sa mi nedari tolko udrzat tie cinky pred sebou ale to sa dotrenuje snad..a mozem cvicit aj ked mam svalovku?
Caute kocky,niekto kto ide začínať cvičiť? Chcem zajtra začať,nejaká partacka co chce do Vianoc nejake to kilko zhodiť? 😊
Mala som teraz oddych 2dni boli sme dnes plavat ale 9 hodin vecer je este rozmyslam ze by som to mohla zvladnut.no skusim co to da.idem na to
Od zajtra to aj ja skúsim začať cvičiť
ahojte potrebujem poradit o par dni koncim s poslednym levelom shred a chcem pokracovat s ripped ale neviem ho najst na youtube, alebo si necham aj poradit co je najvhodnejsie po 30 days shred cvicit, dakujem 🙂
Žienky, nemám čas pozerať všetky príspevky(4 deti, práve som uspala 2🙂), preto mi poraďte tie, ktoré už viete, ako cvičiť a čím začať... Čím začať? JA som pred 4. tehotenstvom cvičila-teda začala cvičiť 30 days shred(cca 12 dní), ale neskutočne ma boleli kolená, tak som prestala. Mám 80 kg na 172 cm. Potrebujem sa dať na 65-to je moja méta...
zienky mate skusenosti s cajmi na spalovanie tukov konretne klember pomahat niako pri chudnuti v kombinacii s cvicenim ja cvicim uz 6 mesiacov ale niako tie kila nejdu dole nehovorim ze som neschudla ale chcela by som viac , cvicim denne a vzdy v nedelu si davam pauzu som na ripped a ked skoncim chystam sa na killer abs
Stravujem sa pravidelne viem hlavne zeleninu ovocie vyradila som pecivo a sladke na ranajky cerealie avzdy po cviceni viem ze po caji neschudnem mna by zaujimalo ci mi pri tom napomozu pri cviceni myslim

@muriel21 neuveríš...ja som to dnes dala a konečne začala 😀 prvý deň za mnou....si nadávam že som dávno nezačala....som raz už odcvičila 25 dní a fakt bolo vidieť že je to na dobrej ceste, ale musela som prestať....takže som späť 🙂 môžme sa ťahať navzájom