icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
muriel21
9. jan 2016

je tu niekto kto cvici 6 week six pack???mam otazku...

monty469
11. jan 2016

ja som opäť začala cvičiť s jilien je to velmi dobre a učinné cvičenie posilní a spevní postavu a vyhovuje mi nie je to nuda minulý rok som ju tiež cvičila prešla som viacerými jej cvičeniami bolo to fajn len november aj december som na o kašlala ani stravu som neriešila a vypomstilo sa mi to mam už po 40 tak kila idu trochu ťažšie dole ale ide to len to nesmiem flákať.momentalne mam 72kg výšku 169cm do leta chcem mať tak 65kg viem že to pôjde len nepolaviť od piatku cvičím 15 min. na bicykli a potom jilien shred level 1 myslela som že po 2 mesiacoch pauzy budem mať svalovicu ale je to v pohode držte mi palce nech to dám

c15211b8
11. jan 2016

@monty469 ahoj, tiez som si vcera vstupila do svedomia a konecne som sa aj v hlave prinutila.... Od dnes ziadne hluposti, len zdrave veci, cvicit sa mi da len doma, nestiham chodit do posilky tak dufam, ze nieco dame dolu.... Robis si jedalnickek dopredu, alebo uz to vsetko mas zauzivane?
pa

monty469
12. jan 2016

mila c15211b8 jedalnicek mam uz zauzivany nieco z knihy od macingovej väčšinou je to na principe delenej stravy a v spojeni s cvičenim to funguje mam to vyskušané ja cvicim tiez len doma chvilu som chodila aj na zumbu je to fajn ale u nas v obci to dlho nevydrzalo takc c vicim len doma.Držim ti palce pri chudnutí pa

adamkofjo
14. jan 2016

baby vcera som zacla killer abs druhy level dnes nemozem ani zdvihnut ruky 1 level bol ovela tazsi ak vas poprosim viete mi dat link na niake dobre recepty uz tapam

jordana111
14. jan 2016

dnes som zacala 2 level 30 day shred vidim male zmeny celulitida na zadku sa straca uvidim co bude dalej

aluska01
14. jan 2016

@muriel21 ahoj, dne som cvičila 6W6P a teda skoro som dušu vypustila 😀 ale vydržala som to konca, aj keď miestami po svojom...ako to ide tebe?

muriel21
15. jan 2016

@aluska01 ahoj ja stale cvicim 30 shred level 1 na druhy si este netrufam pockam este paar dni ale ajtak mi to dava stale zabrat hlavne to cardio ako svihadlo to je ina hroza..co sa tyka vahy som stale na tom rovnako ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ kolky den cvicis??

aluska01
15. jan 2016

@muriel21 ahoj, cvičim druhy tyzdeň.idem podľa skupinky.paci sa mi,ze každý deň je ine cvičenie. Nieje to stereotyp a viac ma to bavi 🙂 vahu neviem, zatial sa nevažim,je to kratko.meriam sa až v nedeĺu. Dam vediet. Držím palčeky ,vydržime to 🙂

reuska1
15. jan 2016

Ahojte. Rozhodla som sa, ze idem tiez cvicit 30 day shred. Chcem sa spytat, nakolko nemam sancu preluskat vsetkych 365 stranok 🙂 ...,Musi sa to cvicit kazdy den, alebo staci 3-4x do tyzdna? Uz roky som necvicila, takze si neviem predstavit tu svalovicu, ked zacnem hned z ostra kazdy den. Dik.

muriel21
16. jan 2016

@aluska01 aj ja mam druhy tyzden..super tak sme na tom rovnako..ja dam este ten5o vikend 1 a idem na dvojku..tak napis som zvedava ci mas dale kg dole😊😊 ja jak debil sa vazim stale a potom som sklamana..no nic uz sa nebudem a vydrzim snad do konca mesiaca..😛😛😛 jaaj ta moja zvedavost😂😂😂😂

aluska01
16. jan 2016

@muriel21 ja som sa odmenila dopredu a kúpila fitness diar a tam mám kolonku na vazenie az koncom mesiaca 😀

muriel21
19. jan 2016

@aluska01 tak ja som dnes zacala 2 level normalne som ti ho dala cely...zda sa mi lahsi ako jednotka no az na paar cvikov.mako u teba??😆😆😆

aluska01
19. jan 2016

@muriel21 my máme od dnes medove tyzdne po 15 rokoch,sme na 3dni na lyziach v takže nwcvicim teraz 🙂 po nedelnom merani mam -4cm pas,-1boky aj stehna,vaha -1,5 ...takže ideme dalej,uprava jedalnicka robi svoje

muriel21
19. jan 2016

@aluska01 jeee tak gratulujem a uzivajte hrdlicky...piseme si ked sa vratis😊😊😊

adamkofjo
21. jan 2016

Baby chcem sa spytat cvicim killer abs druhy level aku vahu ciniek ste pouzivali 2kg alebo 3 kg

danka_ba
24. jan 2016

@adamkofjo ja som používala 2 kg, teraz 3 kg. Záleží od teba ako to zvládneš 🙂

djamilia
24. jan 2016

Ahojte. Prosim ovplyvnilo u vas toto cvicenie nejak vase kojenie? Mali ste menej mlieka al. Babatko odmietalo? Moj maly ma 4mes. A este: momentálne som dokoncila 2.den druheho levelu a strasne sa mi smykaju nohy v tych plankovych poziciach. Aj na plavajucej podlahe aj na koberci. Coby ste mi odporucili? AKe tenisky/protismykove ponozky. Prvy level som cvicila bosa na koberci. Dakujem krasne.

ela1975
25. jan 2016

Ahojte baby, dnes som docvicila 6 den Level 1 a chcem sa s Vami poradit ked sa mi podari docvicit vsetky leveli v akom cviceni ma pokracovat.dakujem 🙂

brulinka
25. jan 2016

@alena6232 dakujem za zdielanie tychto cvikov !😉
#strecing #bolest kolien #kolena

brulinka
25. jan 2016

@alena6232 dakujem za zdielanie tychto cvikov !😉
#strecing #bolest kolien #kolena

brulinka
25. jan 2016

https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/chudneme-s-jillian-michaels-2/ no to mi to ide ... moderatorky ak mozte tak tieto spravy nejak uceste 🙂 su tam cviky na strecing , aj aby sme sa vyhli bolesti kolien ...

aluska01
31. jan 2016

@muriel21 ahojky, ako sa darí? tak mám za sebou mesiac "nového stravovania a cvičenia" ....takže váha -2kg, pás -4,5cm, boky -2cm, stehno -1cm a bohužiaľ aj prsia -2cm...jediný nežiaduci úbytok 😀 😀
okrem toho môžem konštatovať, že vďaka pravidelnému jedálničku nie som hladná, jem častejšie a omnoho viac ako pred tým a teda som aj menej nervózna 🙂 takže idem ďalej. ako sa darí tebe?

muriel21
31. jan 2016

@aluska01 ahoj no parada gratulujem ti wauuu super si teda na tom 😊😊😊ja sa budem merat a vazit 4.2 to bude presne mesiac ale mam pocit ze vysledky nebudu bohvie ake..tento tyzden isli malemu zubky takze doma rev teploty a ja som vobec necvicila co ma total sere a stravu som tiez bohvie jak nedrzala..musim to dohnat vo februari.ale napisem ti ako som na to..a stravu mas daku dietu ci len si zacala zdravsie jest??

muriel21
31. jan 2016

@aluska01 a zabudla som ze ten pas ti tisko zavidim😄😄😄😄

aluska01
31. jan 2016

@muriel21 Dakujem...Kdeže,žiadna dieta. Jem len pravidelne kazde 3-3,5 hodky. Viac bielkoviny, ovocie,zeleniinaMenej bielej muky. Nikdy som nejedla viac ako teraz a to sa mi na tom páči 🙂 pri malych deťoch je to iste naročnejšie,ale ide sa dalej 🙂

muriel21
31. jan 2016

@aluska01 jasne jasne teraz to dobehmem co som zameskala a pomali dam level 3..dvojka ma uz omrzela a lahka sa mi zda..no so stravou som tiez tak na tom vela ovocia zeleniny a masko chude ziadne tlste mastne vyprazane atd...tak dufam ze februar bude lepsi a aj viditelnejsie vysledky 😊😊

jlp
31. jan 2016

@aluska01 ahoj prosim ta, nemas nahodou jedalnicek na poslanie?

jlp
31. jan 2016

Baby som tu nova,neskusena v jillian cviceniach. Do konca aprila som si dala zavazok minus 8kg a dostat sa na obvody 95-75-100 (aktualne mam 75,5kg, 98-88-105 ) s cim zacat a ako casto? Ja si to na youtube vyhladam, len neviem co mam zadat. Dik.

henrieta16
31. jan 2016

@jlp ahoj. No ja som na tom rovnako. Pred rokom som to cvicila a bolo dobre. Vsetko ti poslem aj poviem kde najdes, ideme do toho spolu? 🙂