Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@brigita2 ahoj ja som začala cvičiť ten 30 dňový program momentálne som na levely 2 tretí den a mám pocit akoby sa mi zvacsoval objem nôh a ja potrebujem skôr opak trochu má to vystrasilo nevieš mi prosím poradiť kde robím chybu ? Mám radšej prestať veľmi sa bojím že naberiem ešte viac na objeme dakujem
@sarah024 ahoj. Urcite chybu nerobis nikde ;) praveze ze naopak si myslim. To ze ti svalstvo narasta to je normalne pri cviceni keby tomu nebolo tak by znamenalo ze necvicis dobre , poctivo. Nemyslim ze sa musis obavat toho ze budes mat az taky velky objem noh to by si musela cvicit velmi dlho s tazkymi vahami. Ked ti tak mozem poradit tak skus potom cvicenia skor na ruky brucho najdes toho vela od jillian ;)
baby, idem sa "pochvalit" ... s jill cvicim uz 9tyzdnov (5x do tyzdna) a velmi ma to bavi, je to niekedy riadna drina, ale az dnes ked som si mrkla foto pred zacatim cvicenia a teraz tak som ostala v soku, je predomnou este vela vela prace, ale koksoooo ide to super :D do leta to verim bude na moju spokojnost vyzerat :D tak snad niektoru povzbudim, ze to ide... PS: na vahe sli len 4kg dole ale tych cm slo ooovela viac...
Ahojte dievcata..tak som sa rozhodla vyskusat cvicenie s touto zenou 🙂 Ja mavam take obdobia cvicenia, kedy idem ako drak 😀 (cvicenia doma podla roznych cvikov, obcasny beh), a po teraz doost dlhej pauze som si povedala, ze treba mi cosi robit. Chcela by som zacat s tym 30-dnovym programom, len som nepochopila, ci sa medzi jednotlivými levelmi (pripadne aj v tom danom leveli) moze dat aj nejaka pauza (den, dva)..ale asi je zrejme ucinnejsie zatat zuby a ist bez prestavky, ze? 😅
@bona program shred sa cvici v kuse... teda jeden level 10dni, bez pauzy.. .no rappid sa cvici jeden level 6dni a den volno... ale ja som aj shred aj rappid cvicim a cvicila 5dni v kuse a 2dni volno (vikendy sa jednoducho neda pre mna) a vysledky su... je dolezite aby to tebe vyhovovalo... a jasne, ze bez nejakej obety to nejde ;)
@lubaska21 dakujem velmi pekne za odpoved 🙂 no uvidím a vyskusam, co na to moja telesna schranka 🙂 a ak sa teda mozem este spytat, je nejake "odporucanie" na postupnost tych programov..? V tom zmysle, ze ked som taka "pokrocila zaciatocnicka" 😀 , tak najprv ten 30 dnovy program a potom ine? Ci je to jedno?
@bona tak na uplny zaciatok je super shred... ale ak si uz pokrocila a mas aku taku kondicku, mozes zacat rovno rappid... a potom dalsie ak sa chces zamerat na niektore konkretne partie, napr. 6w6p je na posilnovanie a pod... tiez zalezi, ci ti staci pol hodka denne alebo aj hodina by bola pre teba vhod... ved mrkni na vieda na youtube a co sa ti zapaci, do toho sa pust ;)
@sarah024 no to ze sa ti vsetko zvacsi je tym ze ti narastu svaly-aj ja toto riesim,ze tiez chcem cvicit ale nechcem sa zvacsovat prave naopak...
@lubaska21 riadny pokrok si spravila.Len tak dalej a do leta si super🙂
@kalerabik1
@brigita2 vdaka baby...
@kalerabik1 dakujem tak budem pokračovať. Tvoja zmena je fakt super.
@sarah024 ahoj, ja som ho cvicila na tomto linku: https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels...
@sarah024 ja som si to stiahla z www.ulozto.sk
ahojte, tak idem do toho aj ja , dnes som odcvicila prvy krat cele video
https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8. Chcem sa opýtať , toto sa cvici celých 30dni ?
Ja som pred mesiacom a niečo mala 64kg, pri výške 158 . Nato som zachorela , vysadila som pečivo uplne ( co bol moja moja jedina velka neresť ) , začala piť vela vela čistej vody a za nejakých 5-6 týždnov sla vaha dole na dnešných 56,5 . Prve 3 týždne to išlo fest rýchlo , dala som dole 5,5kg ,teraz sa to už nejako ustaluje, tak preto chcem trošku aj pomakat na sebe . Dufam,že tu budem môcť čoskoro pridať niečo aj ja, aj ked ma mrzi,že som si tých pôvodných 64kg neodfotila , kedze som ani netušila, že ta váha ide dole .
Ahojte chcem sa opýtať kde nájdem program 6w6p to ma tiež levely zatiaľ som našla iba jeden alebo ten jeden sa cvičí 6 tyz ?

@brigita2 hej vsak aj na foto vidno spevnenie🙂 Ja ale moc nechcem aby sa mi zadok zvacsil alebo stehna,s tym som spokojna,aj ked to niekedy vyzera ze nemam co dat do nohavic,mne sa to paci ked zo vyzera chudo.Ja ked som predtym cvicila tak tiez som sa rozsirila a to som stopla radsej.No dnes idem skusit to cvicenie od Jillian No more trouble zones.To som este nikdy necvicila tak uvidime🙂 Cviceniu zdar :D