Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@dida456 no zalezi na akej si vahe... pokial si nemala vela tuku, len si chcela spevnit, tak je dost mozne, ze si pribrala na vahe vdaka spevneniu - teda nabrala si svaly a tym padol sla vaha hore... mne tiez prve 3m sla vaha biedne dole... ale teraz sa to uz konecne rozbehlo... prve 3mes to len si telo navyka na pohyb, svaly na zmenu...
@lubaska21 175 cm, 62 kg - teraz mám 64 kg, kilá mi nevadia, nech ich je viac, ak by to mali byť svaly, no trošku z brucha cm by mohli ísť dolu, tak neviem, kedy sa to pohne...fakt to ide strašne pomaly, čakala som od toho viac...ale je pravda, ze všetky by sme chceli za krátky čas skvelé výsledky a často tomu tak nie je, asi to chce veľa trpezlivosti, vytrvalosti a snád príde aj to zaslúžené ovocie🙂)
@denisocka supeer!!!...ale ty asi tiez ides z malej vahy ze?...ja som zacala level 2,prvy krat vcera...neviem cim to bolo,mozno som bola unavena...ale dobra zaberacka🙂)!!...ved nech tak to ma byt🙂)...dnes som to este nedala,ale hned poobede udem na to!!nech popalim trochu tukov🙂)
@denisocka ja mam 160cm,54-55 kg...chcem ist na 50kg...stravujem sa relativne zdravo,vody pijem vela....odvazim sa a pomeram ked dokoncim 30 den...tak uvidime,...ale manzel mi hovori ze vidi zmeny...ale neviem,ci si len srandu nerobi🙂)))....dufam ze sa mi podari co to zhodit 🙂...a ako si povedala,ide to pomaly....🙂
@barborka1 určite to ide z takej váhy už fest pomaly ... ja sa cudujem , preco pri Jill vypotim iba tolko kalorii a iná vypoti o stovku viac... asi to bude tým,že už ta vaha je dost nízka a spalovanie tých kalorii je tiez týmpadom nižšie pri rovnakej zatazi, ako ked ideš spalovať z vysokej vahy . No snad po Rippede pojdem ja tiež zas trošku dole 🙂 ale hlavne chcem spevniť
samozrejme,ze som nevydrzala a som sa odvazila sa odvazit a pomerat sa 🙂...ja viem ze je este asi skoro vidiet nejake vysledky,som len ze 12DS....nic sa na vahe nezmenilo ani na cm...nevadi,pokracujem dalej....🙂....hadam sa uz tuk zacina na svaly formovat...🙂
@denisocka uplne bez? Alebo obmedzila? Ja bez sladkeho ani ovsene vlocky neviem zjest. Napina ma. Musim dat kusky cokolady a snazim sa poobede bez sladkeho
@petruska1212 no do vločiek banan a javorovy sirup , cokoladu ked tak horku kvalitnu .. sladke som vysadila,ale myslela som tým nejake tie keksiky , a čokolady, a blbosti
Baby, v nedelu sa k Vam pridam, nech to mam za cely maj, lahsie sa budu kontrolovat dni 😀. Teraz cvicim nieco ine, ale uz po 1,5 tyzdni vidim zmenu, aj sa citim lepsie 🙂. Tiez nejdem z velkej vahy, staci mi nejakych 5 kil cca dat dole, aj keby nie, hlavne nech sa spevnim... uz sa neviem dockat 🙂.
@ramzesa https://www.modrykonik.sk/group/2077/ pod tu 😉
Ahojte dievcata..mam odcviceny 30days shred a zacala som ripped in - prvy tyzden, docvicila som ho minulu nedelu. Zmohol ma vsak riadny kasel, tak tento tyzden som si dala pauzu. Chcela by som vsak buduci zasa zacat..ale teraz neviem, ci mam pokracovat 2-kou alebo si znova zopakovat tyzden 1. Alebo je to jedno? 🙂
@milena35 to je vyborme!!...ja chcem dat dole cca 5kg,teraz mam 55kg...uz cvicim cca20den,jem zdravo,pijem vela vosy,chleba pecivo skori ziadne,ked tak rano...ale neschudla som zatial ani deko🙂)...viem,z "malej"vahy to ide pomaly,uz sme to tu diskutovali🙂))...asi musim byt len trpezliva....🙂)
@barborka1 ked som zacala cvičit s Jil....som aj ja skor pribrala.....je to normalne....vaha stala,ale telo sa menilo......u mna asi po 2mesiacoch nastal proces chudnutia.....tuk sa meni na sval a ten je tažši..takže je to normalne.....len sa nevzdavat.......a drž sa toho...že ZRKADLO NIE JE VAHA!!!!!!!!!.
Tak od dnes zacinam aj ja, pri vyske 167cm a 63,5kg. Tak po prvych 10min som bola jak zbity pes ale musim vydrzat... 🙂 a urobit uz nieco aj pre seba 🙂

Myslím si, ze technicky to necvičím zle, výsledky sú na mne badateľné, najlepšie to vidím na bruchu...no ale prečo tá váha sa nepohne smerom nadol, ale ešte hore sa tlačí?? AJ ked viem, ze svaly sú ťazšie ako tuk....