icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
ela1975
29. sep 2016

@foxinecka ani ja zatial nemozem najst level 2 a ako dlho sa vlastne cvicia jednotlive levely?nakolko som tu nasla viac nazorov.dakujem 😉

ela1975
29. sep 2016

@dunasa dakujem my s foxineckou hladame to iste video na cvicenie a nejako sa nam nedari ho najst 😉

foxinecka
29. sep 2016

@ela1975 ja som odcvicila 7dni ako som citala na letaku vyssie. Hlbkovo som to este nestudovala priamo na jej webe, zatial nebol cas. Kedze som nenasla druhy level, cvicim kruhovy trening zatial, nech nestagnujem.

ela1975
2. okt 2016

@foxinecka ja som rozmyšlala že si dam ešte raz level 1 ale s ťažšou činkou.teraz cvičim s 4,5kg tak si dam vačšiu zátaž a potom uvidime. 😉

foxinecka
2. okt 2016

@ela1975 fuha, to mas super! Ja som to cvicila len s 3kg. Budem vsak nadalej hladaj cislo 2 a ak najdem, hodim link🙂

ela1975
5. okt 2016

@foxinecka jej dakujem moc 🙂

danysm
12. okt 2016

Ahojte baby Jillianky 🙂 potrebujem radu..docvicila som 30D shred a posledny den ma zacalo dost boliet prave koleno..dala som si dva dni pauzu a zacala s druhym levelom..po odcviceni som sla dole schodmi a koleno strajkuje este viac podlomila sa mi az noha v kolene..ak vas bolievali kolena ako ste to riesili? Dat si pauzu a pokracovat ked bude koleno oka alebo skusat cvicit dalejn.bojim sa ci tobude mat potom nejaky efekt a vysledky ak teraz napr. 5 dni vynecham a potom budem pokracovat tym druhym levelom?

dunasa
15. okt 2016

jillian michaels 6 week six-pack abs workout- level 2 zienky, neviem najst tuto druhu verziu :( neviete mi niekto poradit, pripradne hodit tu link? vdaka

dunasa
15. okt 2016

@danysm urcite odporucam vyzivu pre klby, nieco v lekarni pozrite a dat si pauzu...

norika30
15. okt 2016

@danysm no prave preto som musela prestat s jil. Makala som ako diva a koleno ma tak zacalo boliet ze uz 3mesiace necvicim a koleno stale boli ☹. Pravdepodobne nebolo uplne ok ale toto mi nepridalo...

lilu74
16. okt 2016

@norika30 oddych na koleno alebo vyzivu na klby.mna bolieva pri posilnovani hlavne. uz dlhsiu dobu😣

monikapalo
22. okt 2016

Cavte baby....idem cvicit, dnes prvykrat. Uff. 😉

zdraviekrasapreven
Odpoveď bola odstránená
lilu74
24. okt 2016

Baby a zacali ste jilian hned po 600nedeli?ci az neskor?

monikapalo
24. okt 2016

Treti den....

jejo
24. okt 2016

@monikapalo 3. Den po skonceni sestonedelia?

monikapalo
25. okt 2016

@jejo nie...treti den, co cvicim. Netyka sa to sestonedelia.

jejo
26. okt 2016

@monikapalo jajj, no ja som teraz 8. Den cvicenia , tak bojujem aj ja 😎 Len som v sestonedeli, tak nech sa dari

milena35
26. okt 2016

Ahojte...s Jil cvičim o par dni rok...mam vyročie....:🙂)) ale to som nechcela.......moja postava sa uplne zmenila ..je pevna a schudla som cca 8kg...ono to skače....ale naozaj jem všetko a vela.........kompenzujem to cvičenim.........a kedže mi manžel kupil Garminy-hodinky.....viem presne kolko kalorii spalim pri cvičeni a aj po cvičeni.........je to užasna vec.............moje telo je samy sval.....a tak kalorie spaluje ovela lepšie...........vždy som si želala normalne jest a byt štihla....a to budem mat 45rokov...............všetkym vam držim palce......verte da sa to.....

lilu74
26. okt 2016

Parada😉

zuzu122
27. okt 2016

@danysm Ja som mala podobny problem pocas 30DS, dokonca som navstivila ortopeda. Odporucam vyzivu na klby a pri cviceni fixovat koleno. Ja som mala pauzu 3 tyzdne, lebo to nenormalne pichalo. Odvtedy cvicim doslednejsie a pomalsie. drzim palce nech si rychlo fit

lilu74
31. okt 2016

@zuzu122 co si uzivala?

monikapalo
31. okt 2016

@milena35 moj problem je disciplina. Cvicila si kazdy den, alebo si mala aj dlhsie prestavky?

zuzu122
31. okt 2016

@lilu74 Doktor mi odporucal Colafit a jest vela huspeniny🙂 ale ty mozes mat iny problem. v kazdom pripade to chce kludovy rezim.

milena35
1. nov 2016

@monikapalo Musiš mat motivaciu!!! ciel!!! prečo chceš zmenit svoje telo....v mojom pripade to boli deti.....hoc budem mat 45rokov mam 6r. syna a 9r. dcerku.....a teda ešte 23r dceru..🙂)..........chcem vyzerat čo najlepšie a čo najdlhšiu dobu......cvičila som a cvičim 5x do tyždna..stale...nikedy len 4x zavisi to od unavy.....striedam cvičenia ako mam naladu...ked sa mi chce cvičim ripped.....ked nie tak shared........nemam pravidla a ani by ma to nebavilo cvičit 10dni to iste..........🙂

monikapalo
1. nov 2016

@milena35 super, ja sa neviem prinutit cvicit. Vecer ma niekto asi zacaruje a niet tej sily sa do niecoho pustit.

lilu74
1. nov 2016

@zuzu122 ooooo huspenina, také veci ja nejem 😀 ale diky ajtak.

suuzanka
10. nov 2016

Dievčatá, tak sa pridávam, mám za sebou druhy deň body revolution. (Ten vstupny tyzden robim aj s cardiom po obede). Nuz, ked som si vyberala ze ktore cvicenie od JM tak som si povedala, zacnem s body revolution, na nete som nasla komenty, ze je to asi najlahsie. Reku nech si sebavedomie zvysim.. no som myslela vcera ze umrem! poctivo som odcvicila, ale fuuuuu. Svalovica jak svina, dnes som zas cvicila, a zas svalovica, akurat na iych miestach. No a snazim sa jest vela zeleniny, bieleho maska... a pijem vody, denne 2.5l, co je u mna velky velky uspech, uz len preto sa to oplaca. Chcela by som do leta schudnut 10kg. ( 164cm, 72kg) Ste neiktore co cvici body revolution?

lilu74
12. nov 2016

@suuzanka sikovna. Ja by som tiez rada do leta 10kg dala dole len ta strava nie je 100percentna u mna😣

suuzanka
12. nov 2016

@lilu74 Tak ja som ukazkova v nepravidelnom a nezdravom stravovani. Taka dieta, taka dieta, asi tak na tyzden a potom koniec. Ale zamerala som sa na to, aby som jedla vela zeleniny, dnes napriklad som robila bocik s knedlou a cervenou kapustou. Vsetci boli spokojny, aj ja, lebo som si dala vela kapusty(ja ju nezahustujem) a jednu knedlu k tomu, aby som mala na tanieri pocit. 🙂 Co som ale pochopila pocas leta, je to, ze ten pohyb je nesmierne dolezity pre chudnutie a spevnenie. V maji bol moj prvy vylet, ledva som vysla kopec. Po lete kedy sme chodili na vela vyletov sme sa v septembri vybrali na ten isty kopec a sice som fucala a sla pomaly ale sama som sa cudovala, ze ako sa mi polepsila kondicka.