icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
risolino
28. aug 2012

@jaannuusskkaa áno 🙂 je to super cvičenie... po druhýkrát je to už malina 🙂 ja cvičievam dvakrát do dňa... mám dole skoro 10kg a najhlavnejšie -18cm z brucha (po pôrode mi ostalo +20cm) a Tebe ako sa darí?

jaannuusskkaa
autor
28. aug 2012

@risolino ja cvicim este len 4 den takze ziadne zmeny nevidim.....dost by mi aj pomohlo aby mi niekto poradil so stravou ja som po porode mala +7 kg a postupne to islo hore a hore preto chcem vediet aj co papat.....

risolino
28. aug 2012

@jaannuusskkaa jesť pravidelne a ja už po 17-18 nejem ... až tak sa v strave ešte neobmedzujem, lebo kojím... ale napr. chlieb, zemiaky som vylúčila zo stravy

jaannuusskkaa
autor
28. aug 2012

@risolino chlieb zemiaky???ved to zakladne potraviny :D:D:D a po 18 by sa dalo prestat jest 🙂

risolino
28. aug 2012

ja od strednej veľmi málo som jedávala chlieb... napr. boli roky, keď som za rok zjedla možno 10 rožkov 🙂 takže u mňa nie je žiaden problém... až tehotenstvom som začala jesť 🙂 a po 18 u mňa v pohode... stále som v pohybe a na jedlo málokedy myslím 🙂 napr. som na prechádzke, prídeme domov, tak cvičím druhé kolo... potom na rade drobec a idem spať ... takže nie je čas 🙂

risolino
28. aug 2012

@jaannuusskkaa ja od strednej veľmi málo som jedávala chlieb... napr. boli roky, keď som za rok zjedla možno 10 rožkov 🙂 takže u mňa nie je žiaden problém... až tehotenstvom som začala jesť 🙂 a po 18 u mňa v pohode... stále som v pohybe a na jedlo málokedy myslím 🙂 napr. som na prechádzke, prídeme domov, tak cvičím druhé kolo... potom na rade drobec a idem spať ... takže nie je čas 🙂

zuzu188
29. aug 2012

@lucka127 áno 🙂..level 1 10 dní,level 2 10 dní a to isté level 3..cviky sa v každom levely sťažujú

henrieta16
29. aug 2012

@barca127 dobré počuť, že je to tak 😀

gelinka75
29. aug 2012

@jaannuusskkaa jest pravidelne ranajky, desiata, obed, olovrant, vecera, nejest po 17 je blbost, co ked si hore do 23:00 to budes o hlade? a zas je to zacarovany kruh, kazde 3 hodiny do seba nieco dat, nejest tak 2 hodiny pred spanim a ono to funguje, metabolizmus je pravidelnym prisunom kvalitneho jedla rozbehnuty, takze spali viac energie a neuklada, samozrejme nejest blbosti, sladke, mastne,kludne aj chlieb mozes, treba vyberat ale celozrnne varianty, biely chlieb a rozky vynechat

henrieta16
29. aug 2012

@risolino ahoj, ty už 2x cvičíš 30 day shred? A pozdáva sa ti to? Ja tiež chcem tak. Zajtra začím 2. level, cítim sa super, pevnejšie, aj sa snažím pravidelne jesť a cvičiť. Treba mi dať dole 20 kg, rozmýšľam, že tú Jillian dám 3x po sebe, čiže 3 mesiace, asi by to malo zabrať, hm? 😀

jaannuusskkaa
autor
29. aug 2012

@gelinka75 too sa mi paci aj preto lebo ja som kazdy den do 23:00 hore :D:D:D

henrieta16
29. aug 2012

@jaannuusskkaa dobre ráno, pani 😀

henrieta16
29. aug 2012

@zuzu188 no čo, už si cvičila? 😀 😀 😀 bude svalovka, čo? 😀

henrieta16
29. aug 2012

@risolino a ešte mi povedz, či si mala svalovku, aj ked si začala 2. level a ktorý je podla teba najťažší 😉

jaannuusskkaa
autor
29. aug 2012

@henrieta16 aj vam zelam krasne ranko slecna....:-*

henrieta16
29. aug 2012

@julinkak a čo potom robíš v tejto skupine? My sa tu snažíme, vážime 70, 80, 90 kg a ty už bikiny 😉 preboha, ved si chudá ako doska a ešte chceš schudnúť? Tomu nerozumiem a príde mi to ako výsmech nám všetkým. Ako bez urážky.

henrieta16
29. aug 2012

@jaannuusskkaa slečna beriem ako kompliment 😀

lucka127
29. aug 2012

BAby mate aj nejaku tabulku kde sa sledujete rada sa pridam z mojimi ucctihodnymy 80 kg 😝

sisanka
29. aug 2012

ahojte babule...ja asi zacinam s jillian odznovu...necvicila som 6dni a tak idem radsej odznovu, dnes uz nie som taka dolamana tak idem na to a uvidim co bude s tymi mojimi kolenami ale prestat urcite nechcem 🙂 a idem zase pomenej jest lebo som nejaka rozjedena po tej chatovacke 😀 😀 😀
a tie co ste zacali s druhym levelom tak ako??da sa? 🙂

henrieta16
29. aug 2012

@lucka127 áno, máme tabuľku...popros @jaannuusskkaa nech ťa tam pridá 😉

lucka127
29. aug 2012

@henrieta16 dakujeem

henrieta16
29. aug 2012

@sisanka myslím si, že robíš dobre 😉 ked ťa boleli kolená, treba im asi dať čas, teraz to už dáš. Ja idem na 2. level už zajtra, ale @zuzu188 už dnes, takže určite nám podá hlásenie 😀

henrieta16
29. aug 2012

@lucka127 teraz nedakuj, potom si spoločne podakujeme, ked to dáme 😀

lucka127
29. aug 2012

@henrieta16 jj uz sa tesim zatisnem deticky do skolky skoly a ide sa na to 😉

zujka2
29. aug 2012

ahojte, ja držím 90 dnovku ale od pondelka chcem zapojiť aj Jill. môžem sa pridať?

henrieta16
29. aug 2012

@lucka127 teš sa, teš! Ak si predtým necvičila ako ja, tak to bola svalovka poriadna, ale i tak treba makať každý deň a prejde to a potom sa cítiš naozaj super! 😉

julinkak
29. aug 2012

@henrieta16 ale ved je to predsa tema chudneme s Jillian. ja chudnem a cvicim aj Jillian, takze sem patrim🙂 a patria tu vsetky bez rozdielu vahy🙂 A ze to beries ako urazku? to som nechcela, aby to tak vyznelo...:( ja nam vsetkym drzim prsty, aby sme dosiahli nas ciel, to je vsetko...

lucka127
29. aug 2012

@henrieta16 nie neboj 🙂) to zase ja by som nemala mat kedze chodim behat zhruba 45 minutovky do peknych kopcov a korcule:D:D no ale jeden nikdy nevie po dcerke som cvicievala schiferku a dala som dole 20kg ale to som kazdy den po dobu 2 mesiacov doobeda cvicila a vecer behala no s 3 a pracou bez sance 😀

henrieta16
29. aug 2012

@julinkak ani ja som ťa nechcela uraziť, som rada, že športuješ, len sa mi zdá taká váha málinko oproti tomu, čo tu máme my... Nevedala som, že cvičíš aj ty Jillian. 😉

henrieta16
29. aug 2012

@lucka127 Ale zvládneš, Jillian trvá so strečingom cca 27 minút, to je pohoda, okrem toho, postupne ti to zbehne ani sa nenazdáš. Ja tiež cvičím v priebehu dňa, ked deti spia. 😀