icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
zuzu188
29. aug 2012

@henrieta16 ešte som necvičila..budem až keď mi malý zaspí

henrieta16
29. aug 2012

@zuzu188 aj ja na to idem za chvíľu 😉

julinkak
29. aug 2012

@henrieta16 ano, ano, aj ja cvicim🙂 dnes je to 7.den:)a aj pre mne to bolo narocne, som zvedava, aky bude 2.level:) a aj vdaka tomuto cviceniu dnes nemam svalovku po vcerajsom narocnom treningu v posilke. telo si uz pomaly zvyklo na vacsiu zataz, takze je to ok🙂

zuzu188
29. aug 2012

@henrieta16 ja až za také 2-3 hodiny 😀

henrieta16
29. aug 2012

@julinkak ja 10. deň dnes, čiže zajtra 2. level. Už som veľmi zvedavá! 😀

henrieta16
29. aug 2012

konieeec 1. levelu 😀 a huráááá zajtra do 2. už som veľmi zvedavá... 😀

zuzu188
29. aug 2012

synátor spinká a ide sa na Jill 🙂

kingstonka
29. aug 2012

aj ja idem- lebo v poslednych dnoch kratko spal tak aby sa nezobudil.

zuzanat
29. aug 2012

ahojte, ja som si stiahla tiez Jillian z netu, len nemam este cinky, ale rada by som zacala cvicit. zatial cvicim len brusaky a na rotane, cca 3tyzdne, vysledok ziadny, ale snad sa dostavi. Rada by som dala dole aspon 5kg a s brucha isto viac, lebo to mam strasne, vobec nemam pas, som totalne rovna. len aby som to vydrzala! lebo som chcela aj dietovat, ale sa mi nechce obmzedzovat, aj ked som uz kedysi s 90dnovou dost schudla, teraz proste sa mi nechce 😔

drzim vam palce, aby to slo podla vasich predstav a obdivujem to odhodlanie!

zuzu188
29. aug 2012

tak prvý deň2. levelu odcvičený...ledva dýcham 😝 ..zajtra to bude dúfam lepšie

kaul
29. aug 2012

... a pozeram a citam a stale si hovorim, ze zajtra zacnem aj ja. a dnes uz je zase zajtra a pre istotu je tu svokor. ta hadam sa nezadychcim pred nim, nie? baby, ale ZAJTRA.... zajtra to dam 😉 myslim to cvicenie

kingstonka
29. aug 2012

den 8. level 1 za mnou... moje postrehy: prva seria si myslim, ze nikdy neskonci- druha a tretia len tak zbehnu 🙂 , druha seria posilnovacie cviky-ten cvik, co sa koleno dava smerom k zemi-dnes som si vsimla, ze sa zohnem ovela nizsie a ide mi to s vacsou lahkostou. Kocky, ktore vahate, nemate cas na chodit do gymu a podobne, a viete si najst denne 25min- tak to urcite skuste- je to fajn 🙂

evening_star
29. aug 2012

Čaute kočky, rada by som sa pridala, ale som 5 týždňov po pôrode. Myslíte, že už môžem začať cvičiť, či radšej ešte nie?

kingstonka
29. aug 2012

@zuzu188 a bolo to " len" fyzicky narocnejsie, alebo su tam aj cviky, ktore su tazke na techniku?

kingstonka
29. aug 2012

@evening_star no podla mna minimalne pockat na kontrolu po 6OOnedeli - asi zavisi aj v akej kondicke si bola pred tehotenstvom...

zuzu188
29. aug 2012

@kingstonka fyzicky náročnejšie a pri kardiu,kde sa skáče a krúti rukami som si pripadala ako idiot 😀..začala som tak ako ony a v polovičke som zistila,že iba skáčem na mieste a rozhadzujem rukami 😀

kingstonka
29. aug 2012

@zuzu188 😀 tak to sa uz tesim

zuzu188
29. aug 2012

@kingstonka no máš na čo 😀..dúfam,že zajtra mi to pôjde lepšie..je to väčší zaberák na ruky a nohy 😝

ervenka
29. aug 2012

nasla som link na cele 30-dnove cvicenie...

https://www.youtube.com/watch?v=ve-WiQKi_W8

dnes je moj den c.2 level 1 😉 citim svaly, ale svalovicu nemam. len moje kedysi rozbite koleno sa hlasi.

olgynka
29. aug 2012

ahojte babenky..super tema....ja som cvicila Jilian prve dva levely...a citila som sa super...druhy level bol narocnejsi, ale da sa zvladnut ,na 5 den vam to pojde ako po masle..🙂) potom sme sli na dovolenku a treti som uz nedokoncila..
aaaaaaaaaale opat cvicim a zajtra zacinam druhy level...uz sa tesim....pozrite si videa na yotube - Losing it with Jillian s01e04....to je inspiracia...🙂)) tak drzim palce

henrieta16
29. aug 2012

@olgynka aj ja zajtra začínam 2. level, už sa veľmi teším 😉

zuzu188
29. aug 2012

jooj,podbrušie už začína bolieť..do týždňa je MS tu 😒

adrianaolasakova
29. aug 2012

ženy idem k vám!🙂 páči sa mi toto cvičenie..🙂 som po pôrode a rada by som sa dostala do formy...:ň takže dnes 1.deň s Jullian🙂

kattulienka
29. aug 2012

@henrieta16 no ja vas stale citam a hned ako som to tu videla isla som to hladat a stahovat.predtym som cvicila zumbu,to ma tiez bavilo ale po case ma to nudilo,takze teraz konecne zmena.zachvilku si dam 5x.tesim sa ako sa dopotim 🙂

baby124
29. aug 2012

@jaannuusskkaa ahoj prosim ta mozes ma dopisat do tabulky???

jaannuusskkaa
autor
29. aug 2012

@baby124 ale musis povedat vahu a ciel ak chces

zuzu188
29. aug 2012

mňáám..akurát do seba puším tropickú zmes (sušené ovocie)...vždy lepšie ako sladké,no nie? 🙂

henrieta16
29. aug 2012

@zuzu188 nooo, veľmi by som nemachrovala, nemyslím si, že to je dobrá náhrada... 😒

henrieta16
29. aug 2012

@jaannuusskkaa čau micka 😎

jaannuusskkaa
autor
29. aug 2012

Ahoj laska co niesi na FB??? 😠 😀