Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@henrieta16 jasne jasne ze tebe sorry neoznacila som ta 😅 😅 😅
@jaannuusskkaa 😠 dostaneš 😀
@henrieta16 🙄
@jaannuusskkaa 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎
@henrieta16 mám momentálne predmenštruačnú žravosť,tak je 😀
@henrieta16 áno, už druhýkrát cvičím... prvýkrát to bola poriadna drina 🙂 prvých 5 dní som cítila hlavne stehná a ruky... teraz druhýkrát je to už malina, aj keď z človeka sa stále leje 🙂
@zuzu188 ach, chápem ťa! ☹ Ja som mala, ked sme začínali 😀
@risolino no ja to plánujem cvičiť 3 mesiace, veľmi ma to chytilo za srdce 😀 a hlavne to robí službu môjmu telu a zdraviu 😉
@henrieta16 aj mňa cvičenie veľmi chytilo... cvičievam od Jillian aj iné cviky... na youtube je ich dosť, ale asi 30dňovka je top 🙂 napr. je tam aj cvičenie 56min. po rusky... aj toto som dala 🙂
@risolino neskúšam zatial nič iné, napr. chcem prejsť toto. 😉 Sťahujem si aj iné cviky, je tam toho dosť, ale všetko od nej. 🙂 aké boli tvoje výsledky po mesiaci?
baby, dneska fakt prehrešok, parená buchta skončila u mňa v brušku ☹ svokra ma ponúkla. Och, si to nemôžem odpustiť... 😠
@henrieta16 na FB, čo je skupina, tak tam mám výsledky po mesiaci 🙂 ale ten mesiac som necvičila celý Jilian, ale predtým aj Tiffany a Denis Austin... váhovo mi už to nejde toľko dole ako na začiatku...-1,8kg, ale v cm to išlo super dole -7cm brucho, boky -5cm a stehná -3,5cm 🙂
@henrieta16 idem sa pustiť do cvičenia, lebo teraz sme sa vrátili z celodenného výletu...
@henrieta16 nič si z toho nerob, pri Jill to spáliš. Ja som zhrešila dva dni po sebe, moja mama bola dva dni u mňa a vyvárala a samozrejme sa to ukázalo na váhe. Ešte dobre, že cvičím lebo to vybehlo len mierne. To by bolo hanby po týždni cvičenia nahlásiť o kilečko viac. No ale dnes som sa už zaťala a neprejedala som sa a už je to naspäť dole. Ešte si idem zacvičiť a bude mi super. 😀
@risolino tak utekaj 😉
@ankaevka poctivo cvičím, pravidelne sa snažím jesť, tak dúfam, že to pôjde dole. Teraz sa už šance schudnúť nepustím ani za svet! 🙂 Manžel ide prečo na 6 týždne a som sa ním stavila, že ma nespozná. Príde v polovici októbra, možno až koncom, takže musím na seba zamakať. 😀
Toto je trošku iné cvičenie, než 30 dňovka. Tá sa skladá z troch častí po 10 dní.
Štvortýždňovka je - 4 cvičenia - jedno za jeden týždeň.
Odporúčam ako dobrú alternatívu na 30dňovku - kratšie intervaly a väčšie zmeny! 🙂
Týždeň 1.:
Týždeň 2.:
Týždeň 3.:
Týždeň 4.:
Veľa úspechov! 🙂)
No mam za sebou uspesne 5x jillian.tesim sa na zajtra 🙂
ZDRAVIM ženy chcem sa opýtať.. to cvičíte spolu s tou Jil, ked to kukáte? alebo cvičíte tie cviky individuálne..? stačí denne odvičiť tých 30 min? či ako? prosím vysvetlite mi to niektorá.. dakujem veľmi pekne
@adrianaolasakova ja to normálne cvičím spolu s ňou, ved ide hlavne o to tempo, ktoré ona udáva. Možeš si však k tomu pustiť hudbu akú chceš, ale ja idem presne podľa nej. 🙂
@henrieta16 ďakujem velmi pekne.. to som chcela vedieť...🙂 a ty cvičíš len keď kukáš to video? alebo aj cez den niekedy?
@adrianaolasakova ja som si to stiahla na ulozto.sk a mám to na usb v telke. Takže ja si to pekne zapnem a cvičíme spolu. Kedykoľvek chcem. 😉
@henrieta16 tak to je super. dakujem velmi pekne
@henrieta16 ahoj prosím ťa ako cvičíš-len raz denne? a strava?ďakujem 😉
@ankalv1 snažím sa stravovať normálne, zdravo, raňajky musia byť a od raňajok každé 3, 4 hodiny jem. Vždy si to od raňajok počítam, aby mi vyšlo 5x denne. Obed stále ale jem ako delenú stravu. Inak je to, čo je navarené 😀 A zatiaľ cvičím iba raz denne, no určite sa dám na cvičenie ráno i večer, len teraz stíham iba raz. 😉
@henrieta16 Aj môj ide v nedeľu preč na mesiac, deti od pondelka do školy..budem mať viac času cez deň na cvičenie. Nebudem sa už schovávať večer po jedenástej po izbách 😀.
Ahojte kočeny.. tak písala som už na tú druhú tému..ale kukám že tam už asi moc neprispievate a že sa tam nejako hádajú...tak som tiež tu... SOm tiež v tabuľke 😀 a mojim cieľom je schudnúť ešte nejakých cca 5 kg... no ta tu Vám pridávam fotky prvá je z 6.3.2011 a ja som v tom modrom tričku úplne v pravo.... a druhá je z 25.8.2012 teda z terajšej soboty... tak čo vidieť zmenu?
@adrianaolasakova Ahoj, tiež cvičím spolu s Jill, hudbu dám potichu ale rytmus sa snažím dodržiavať (aj keď často z neho vypadávam 😀 )

@jaannuusskkaa ak to patrilo mne, tak som 😉